Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κωλογερε σου αφιερωνω και γω ενα στιχακι που ειχα γραψει πριν 4 χρονια στο "μπουρδελα". επισης το αφιερωνω στο γερο λορδο που γκρινιαζει συνεχως.

"το f16 μανα μου,ετοιμασε το, φευγω,
λιγο στην ται να βρεθω,τις ντοπιες (ελληνιδες) αποφευγω."

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
... Χαλόοοοοοοοοααα ...

Καλά ρε έφτασες κάτω και μόνο αυτό έχεις να πεις... :tickedoff:

Έν'Α-380 δώστε μου στη Thai για να πάω
κι αν φτάσω εκεί ταχιά το Baccara θα φάω  :happy:

dodore7

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους για τις συμβουλές και ενημερώσεις που είχα για την Ταϊλάνδη.

dodore7

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης προς ενημέρωση όλων στης 16/11 είναι η τελευταία πτήση της TAI από Ελλάδα
και μετά σταματάει.
Έτσι το απευθείας ταξίδι τέλος. :jerking:

dodore7

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη λάθος είναι 17/11 αναχώρηση από Ελλάδα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
κωλογερε σου αφιερωνω και γω ενα στιχακι που ειχα γραψει πριν 4 χρονια στο "μπουρδελα". επισης το αφιερωνω στο γερο λορδο που γκρινιαζει συνεχως.

"το f16 μανα μου,ετοιμασε το, φευγω,
λιγο στην ται να βρεθω,τις ντοπιες (ελληνιδες) αποφευγω."
Κωστα μου κολλησες και συ, και γραφεις στιχους τωρα
ο Λορδος μονο εμεινε, θαρθει κι αυτου η ωρα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συγνώμη λάθος είναι 17/11 αναχώρηση από Ελλάδα

Έτσι ρε φίλε μου'ρχεται να φύγω αυτή τη μέρα
να μπω στης Thai τα φτερά που θα με πάει πέρα
γιατί δε πάω αραβικές και τουρκοεταιρείες
αλλά γουστάρω "Sawdeekap" με ιπτάμενες κυρίες

Γιαυτό δε θα πολυσκεφτώ την τελευταία μέρα
να μπω στο αερόπλανο που πάει η Thai πέρα
ε βεβαια φίλε θα μου πεις πως σπίτι θα γυρίσω
Μπανκόκ-Ζυρίχη παίζεται και με Aegean πίσω :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ελα,  κοψτε τα στιχακια, δε γουσταρει στιχακια ο λορδος.

stiv3oo

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλη την παρέα !!! διαβάζω αρκετό καιρό το θρεντ αλλά γράφω πρώτη φορά !! υπολογιζη κανείς από ποτέ θα είναι και πάλη επισκέψιμη η Ταϊλάνδη? γύρο στις 4 τού Δεκεμβρίου ετοιμάζομαι για πατταυα. δεν νομίζω να τραβηξη  αυτη η κατάσταση μέχρι τότε. 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
καλησπέρα σε όλη την παρέα !!! διαβάζω αρκετό καιρό το θρεντ αλλά γράφω πρώτη φορά !! υπολογιζη κανείς από ποτέ θα είναι και πάλη επισκέψιμη η Ταϊλάνδη? γύρο στις 4 τού Δεκεμβρίου ετοιμάζομαι για πατταυα. δεν νομίζω να τραβηξη  αυτη η κατάσταση μέχρι τότε.   
  η  κατασταση  στη  μπανγκοκ  σιγουρα  θα  εχει  ομαλοποιηθει  μεχρι  τοτε,  θα  χουν  φυγει  τα  νερα  δηλαδη,  αλλα  το  προβλημα  ειναι  οτι  πολλοι  μπανγκοκιανς  που  εχουν  την  οικονομικη  δυνατοτητα  εχουν  στειλει  τις  οικογενειες  τους  παταγια  και  χουα  χιν  και  εχουν  κλεισει  δωματια  μεχρι  και  2  μηνες    στα  φτηνα  ξενοδοχεια  σιγουρα  θα  υπαρχει  θεμα    ασε  που  οι  τιμες  τραβαν  την  ανηφορα  (αρχιζει  και  χαι  σηζον)  παντως  δε  νομιζω  οτι  χρειαζετε  να  το  αναβαλεις  απ  τη  στιγμη  που  δε  θα  επισκεφτεις  τη  μπανγκοκ!      "money  makes  the  world  go  round" 
  τα  κοριτσια  του  παγκοσμιου  σεξολουναπαρκ  σε  περιμενουν!      "I got no  taboos, I  make  a  trade  with  you, do  anything  you  want  me  to"

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Η Πατάγια έχει πολύ κόσμο και ο καιρός είναι πολύ καλός ... Χτες κατεβήκαμε WS , αργήσαμε βέβαια γιατί αράξαμε αρκετή ώρα στην beach road για το Loy Katung ... Έγινε επίσκεψη στο Happy , i bar και Insomnia ... Πρώτο βράδυ και μετά από ταξίδι, στις 3 το πρωί πήραμε το δρόμο της επιστροφής για τα δωμάτια με ψώνια από i bar ... Σας γράφω από το Pattaya Beer Garden , όταν περάσω φωτο στο netbook θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία ...  :sunglasses:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρε φιλε kolares-boy αν και  :offtopic: εσυ που πηγες προσφατα δωσε καμμια πληροφορια για Κινα. Αν φυσικα προλαβουμε να παμε.... :huh:
<<Προσφατα>> Κινα δεν παιζει, ειχα παει πριν 2,5 χρονια....για την ακριβεια 6 μηνες μετα τους Ολυμπιακους(Πεκινο ,Σανγκαη)...το παιχνηδι ομως παιζεται στα Νοτια της χωρας στις βιομηχανικες πολεις!!
<<Προσφατα>> ομως παιζει πληροφορια για Καμποτζη και Χονκ Κονγκ.....με κορυφη το δευτερο στο οποιο ειδα πραγματικα απυστευτα μωρα!!!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Βρες εσυ τα ευρωπουλα να πας μεχρι την Παταγια και οι γκομενες θα σου ερθουν ακομα και με βαρκα :2funny:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
... Η Πατάγια έχει πολύ κόσμο και ο καιρός είναι πολύ καλός ... Χτες κατεβήκαμε WS , αργήσαμε βέβαια γιατί αράξαμε αρκετή ώρα στην beach road για το Loy Katung ... Έγινε επίσκεψη στο Happy , i bar και Insomnia ... Πρώτο βράδυ και μετά από ταξίδι, στις 3 το πρωί πήραμε το δρόμο της επιστροφής για τα δωμάτια με ψώνια από i bar ... Σας γράφω από το Pattaya Beer Garden , όταν περάσω φωτο στο netbook θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία ...  :sunglasses:κόσμο έχει αλλα τι κόσμο έχει ?
Η τιμές πως είναι ?

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Μερικές χρηστικές πληροφορίες, το σύστημα ψυχαγωγίας στο 777-300 ER με υποδοχή lan και usb στα δεξιά, η πρίζα που βρίσκεται κάτω από όλες τις θέσεις στην economy λειτουργεί άψογα στην πράξη, το Loy Kratung στην beach road και η Jum στο 1.45 και 37 κιλά (θα μας κάψει ο βούδας) ...  :grin:

Συνημμένα

• Power socket.JPG
    Power socket.JPG
    233,4 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Egypt E S.JPG
    Egypt E S.JPG
    149,2 KB · Εμφανίσεις: 18

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
...

Συνημμένα

• Loy Kratung.JPG
    Loy Kratung.JPG
    202,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Jum.JPG
    Jum.JPG
    113,4 KB · Εμφανίσεις: 19

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
<<Προσφατα>> ομως παιζει πληροφορια για Καμποτζη και Χονκ Κονγκ.....με κορυφη το δευτερο στο οποιο ειδα πραγματικα απυστευτα μωρα!!!
Αααααχ...Τι μου θυμιζεις ρε φιλε...
Χονγκ Κονγκ...
Δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου τοση πολλη ομορφια,μαζεμενη σε τοσα λιγα τετραγωνικα...
Οι γυναικες στο Χονγκ Κονγκ,ειναι α-πι-στευτες...Καταλευκες σα πορσελανινες κουκλες με πανεμορφες φατσουλες και με τρομερα κορμακια...
Βλεπω κατι βιντεακια που ειχα τραβηξει ενα βραδυ στο Λαν Κβαι Φονγκ (το μερος που ειναι τα πιο "ιν" μπαρ και κλαμπ) και ακομα και τωρα παθαινω σοκ...Απιστευτα πιπινια...
ΒΕΒΑΙΑ...Εκει βλεπεις και ΔΕΝ αγγιζεις...
Απο τη πρωτη στιγμη σε κανουν να αισθανεσαι σα "παρακατιανος"...Το βιωτικο επιπεδο,ειναι πολλες σκαλες πιο πανω οχι μονο απο την Ελλαδα,αλλα και απο ολη την Ευρωπη...Μιλαμε για πολυ χλιδα...
Αυτο που μου εκανε επισης πολυ μεγαλη εντυπωση,ειναι οτι οι νεες κοπελες οταν βγαινουν εξω ντυνονται με φοβερο γουστο και πανακριβα ρουχα...
Η δε ματαιοδοξια τους ειναι υπερβολικη...Η απολυτη καταναλωτικη κοινωνια...Το "brand culture" σε ολο το μεγαλειο του...Και βεβαια η συντριπτικη πλειοψηφια με iphone στο χερι και τσαντα luis vuiton (συνηθως fake!!)...
Τωρα οσον αφορα τη "sex σκηνη",για να πηδηξεις πιπινι Χονγκ Κονγκ,πρεπει να τα σκασεις πολυ χοντρα...Μιλαμε για πανω απο 300 ευρω η "ξεπετα"...Εναλλακτικα μπορεις να πας στα 4-5 μπαρακια που γινεται το "ψωνισμα",αλλα εκει ΔΕΝ παιζουν πολλα λευκα κινεζομωρα...Το 90% ειναι "σκουρα"... Ταυλανδεζες και Φιλιππινεζες και η ταριφα ξεκινα απο τα 100-150 ευρω...Την ΙΔΙΑ Ταυλανδεζα που πηδας στη Πατταγια για 1000 μπατ-25 ευρω,εκει σου ζηταει μινιμουμ 100!!!
Η καλυτερη λυση ειναι τα "Σαουνα" οπως και στο Μακαο...Με ενα 100αρικο βιωνεις μεσα σε 2 ωρες,την ΑΠΟΛΥΤΗ ηδονη που μπορει να νοιωσει ενας αντρας...
Αν βεβαια περασεις τα συνορα και πας στις βιομηχανικες πολεις στη Νοτια Κινα (το Σενζεν ας πουμε που ειναι στα συνορα με Χονγ Κονγκ-μιση ωρα με το μετρο!!!),οι τιμες πεφτουν δραματικα,αλλα και ο "κινδυνος" μεγαλωνει γιατι στη Κινα τα πραγματα ειναι πολυ πιο αυστηρα και ολα γινονται ΠΟΛΥ πιο καλυμενα...
Οχι βεβαια πως και στο Μακαο,δεν ηταν "καλυμενα"...Για να ανεβεις σε ενα "Σαουνα" περνας απο ολοκληρο στρατο με σεκιουριταδες με ενδοσυνεννοηση!!!
Και μιλησα ειδικα για το Σενζεν,γιατι ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πολη σε ολοκληρη τη Κινα,που ΔΕΝ χρειαζεται να βγαλεις βιζα απο εδω...Την αγοραζεις στα συνορα του Χονγ Κονγκ και ισχυει για μερικες μερες,ΧΩΡΙΣ ομως να εχεις το δικαιωμα να βγεις εξω απο τα ορια της πολης και να ταξιδεψεις στην ενδοχωρα...
Αυτα...
Παω να δω τα βιντεακια παλι...Με αναψες!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom