You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αυτο ειναι νεογνο, μακρια... πιπινια θελουμε , οχι παιδια.το βρηκα?
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Και το δικο μου μικρο (οπως λεει η γυναικα μου) κοντο και μαυρυδερο ειναι ισως λιγο πιο παχουλο, και το εχω συνεχεια αναμεσα στα ποδια μου.
Ειναι μαλακο και απαλο αλλα οταν το χαιδευω σκληραινει λιγακι.Παλιοτερα το ξεπατωνα και εγω κατι δεκαωρα αλλα τωρα γερασα και κανω λιγο κρατει......... (Μηπως το βρηκα τωρα;)
Ειναι μαλακο και απαλο αλλα οταν το χαιδευω σκληραινει λιγακι.Παλιοτερα το ξεπατωνα και εγω κατι δεκαωρα αλλα τωρα γερασα και κανω λιγο κρατει......... (Μηπως το βρηκα τωρα;)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τι εγινε ρε παιδια με τον μπικου?επαθε κατι?Gioro μετά την απώλεια του υπαρχηγού (Μπικου) σε προάγω σε Λοχαγό και Διοικητή της ομάδας κρούσης στο Πουκέτ.
Εγώ μια και η ομάδα του Αυγούστου απέτυχε εντελώς (προδοσία Λάκη με Ολλανδό και οπισθοχώρηση στις Φιλιππίνες)
θα κάνω απόβαση ο ίδιος στο Ψαροχώρι και από τη παραλιακή θα κάνουμε σφοδρές επιδρομές στα κρυσφύγετα του εχθρού
(gogos, bar, club).Ο εκεί σύνδεσμος μας (Ναύαρχος) μου έχει στείλει κωδικοποιημένες πληροφορίες για τις κινήσεις
των Ιθαγενών.Αφού ανακαταλάβουμε τα στρατηγικά σημεία (Baccara,Diamond,Insomnia) θα αποβιβαστούμε εις τη Πατόνγκ για να διαλύσουμε και τις τελευταίες αντιστάσεις των κοριτσιών και ειδικά των ελευθέρων σκοπευτών.
Τελικός στόχος:Η Πόλη των Αγγέλων.Εκεί θα χρειαστούμε σίγουρα τη βοήθεια των συμμάχων (Μυκονος,Μουσικός) αλλά και
τις χρήσιμες πληροφορίες της αντικατασκοπείας (Φαντομάς)
Μέχρι τη μέρα της απόβασης σου αποστέλλω με ΠΜ το αναλυτικό σχέδιο καθώς και οπτικοακουστικό υλικό από τις κινήσεις
του εχθρού.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ
Η ΤΑΝ Η ΠΑΤΑΓΙΑΝ
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΑΓΙΑΣ ΚΡΑΤΟΣ
ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΩΝ ΤΙΛΑΚ ΚΤΗΣΙΝ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Καλορίζικοοοοοοοοοοοοο!!!!
κερδισες, περασε για το δωρο σου
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Αχαχαχαχα....Και το δικο μου μικρο (οπως λεει η γυναικα μου) κοντο και μαυρυδερο ειναι ισως λιγο πιο παχουλο, και το εχω συνεχεια αναμεσα στα ποδια μου.
ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!
Τι εγινε ρε παιδια με τον μπικου?επαθε κατι?
Ναι.Αθεράπευτη Ταϊλανδίτιδα
΄
Θα σωθεί μόνο με άμεση επέμβαση:Qatar και βουρ γιά κάτω
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Αι Παντ..
Μεγάλη η χάρη του..
Μεγάλη η χάρη του..
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Συνημμένα
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
dinosaur6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ PAGTAO & KOSTASF16 ΟΤΙ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ GIORO27 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΤΟΥ ΣΙΑΜ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΘΑ ΠΡΟΑΓΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΡΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΡΟΑΓΩ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΜΟΥ,ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΛΕΟΥ.
ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΗΣΥΧΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ...
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΗΣΥΧΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ...
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
πρεπει να κατεβω να βρεθω μ'αυτο το μικρο (1986) που μου κανει συνεχεια like στα status μου...
Καλά αν δε μπορείς κάνε μου μία εξουδιοδότηση
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:
Οι ένδοξες δυνάμεις σεξοτουριστών Νοτιοανατολικού μπλοκ-Τμήμα Ανχελες Φιλιππίνων προελαύουν από το απόγευμα της σήμερον ημέρας εις το τελευταίο μέτωπο του πολέμου.Οι εναπομείναντες δυνάμεις των Φιλιππινέζων μετά τον βομβαρδισμό του Αυγούστου από την ομάδα Λάκης&Σἰα αμύνονται σθεναρώς απέναντι στη λυσσαλέα επίθεση του Β΄κύματος κρούσης.
Τα σεξοστρατεύματα μας πολεμούν με θάρρος και γενναιότητα.
Η πολυπόθητη ένωση θα γίνει στο πεδίο μάχης του αραβοπεζόδρομου όπου εκεί και αφού ανασυνταχθούμε θα επιτεθούμε σφοδρά στα λημέρια του εχθρού.Την ίδια μέρα θα ελευθερώσουμε τις κρατούμενες από τις φυλακές του Αλκατράζ και αφού αιχμαλωτίσουμε όλες τις δεσμοφύλακες θα ανακαταλάβουμε την Ινσόμνια και τη Λούσιφερ.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ
Οι ένδοξες δυνάμεις σεξοτουριστών Νοτιοανατολικού μπλοκ-Τμήμα Ανχελες Φιλιππίνων προελαύουν από το απόγευμα της σήμερον ημέρας εις το τελευταίο μέτωπο του πολέμου.Οι εναπομείναντες δυνάμεις των Φιλιππινέζων μετά τον βομβαρδισμό του Αυγούστου από την ομάδα Λάκης&Σἰα αμύνονται σθεναρώς απέναντι στη λυσσαλέα επίθεση του Β΄κύματος κρούσης.
Τα σεξοστρατεύματα μας πολεμούν με θάρρος και γενναιότητα.
Η πολυπόθητη ένωση θα γίνει στο πεδίο μάχης του αραβοπεζόδρομου όπου εκεί και αφού ανασυνταχθούμε θα επιτεθούμε σφοδρά στα λημέρια του εχθρού.Την ίδια μέρα θα ελευθερώσουμε τις κρατούμενες από τις φυλακές του Αλκατράζ και αφού αιχμαλωτίσουμε όλες τις δεσμοφύλακες θα ανακαταλάβουμε την Ινσόμνια και τη Λούσιφερ.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ