Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ολες καποιος τις γαμαγε πριν απο μας και καποιος θα τις γαμαει μετα απο μας, ΚΑΝΟΝΑΣ

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
να σας πω ομως μια προσωπικη μου εμπειρια, τον φεβρουαριο ειχα γνωρισει εναν ισραηλινο στην μπανγκοκ, ο τυπος 28 χρονων, αθλητης του muai thai, καθε χρονο μενει στην μπανγκοκ απο 3 εως 6 μηνες, τον ρωτησα λοιπον μια μερα, καλα εσυ γιατι δεν εχεις σταθερη γυναικα και καθε μερα σχεδον αλλαζεις? και μου λεει οτι οι γυναικες εδω ειναι για fuck and go, τον ρωταω γιατι το λες αυτο? και μου λεει μολις μαθεις την γλωσσα τους και εκεινες δεν το ξερουν και ακουσεις τι λενε για σενα στις φιλες τους ελα να μου πεις, και για αλλους λογους κατα την αποψη του τους οποιους για να μην μακρυγορησω δεν θελω να τους αναφερω.
να που έχουμε μια τοποθέτηση που έχει βάσεις.....τόσο μεγάλες που αρχίζω να γελάω  :2funny:
απορώ πόση θα σκεφτούν τόσο σοβαρό είναι αυτό που είπες  :think: 
χαιρετίσματα mimikos2000  :rockon:

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Που είσαι φίλε elf χάθηκες εσύ.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αν πατε αρκετα ποστ πισω στις αρχικες συζητησεις θα δειτε οτι αρχιζουμε να μαθαινουμε
ψυχροι εκτελεστες με ολιγον τι αλατοπιτερο
αφηστε τα συναισθηματικα και αφοσιωθειτε στο παιχνιδι
δοκιμαστε και μεγαλυτερα σχηματα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
η αγιουταγια αξιζει? αιναι κοντα στο κοτσαναμπουρι?
Ο Φαντομας μου ειπε πως προκειται για πολη μουσειο, μια και ηταν μεχρι πριν 250 χρονια πρωτευουσα της Ταυλανδης. Μετα ηλθε η ΒΚΚ. Απεχει ομως πολυ απο Κοτσαναμπουρι.
Η Αγιουθαγια αξιζεν μεν αλλα εξαρταται και απο τα γουστα μας. Καθαροι σεξοτουριστες θα πληξουν σιγουρα...το μερος αξιζει για τους μεγαλοπρεπεις ναους του και για να γνωρισουμε την ιστορια της Ταυλανδης σε προηγουμενους ενδοξους αιωνες. Αιωνες που το Βασιλειο του Σιαμ διενυε περιοδους μεγαλης ακμης, πολιτιστικης, οικονομικης και στρατιωτικης. Οι πολεμοι μεταξυ Ταυλανδης και Μυανμαρ ηταν τοτε πολυ συχνο φαινομενο. Για τους πιο ψαγμενους, ακομη πιο μεγαλοπρεπεις ειναι οι ναοι και τα μνημεια στην πολη Σουκοται βορεια της Ταυλανδης και αρκετα μακρια απο τα τουριστικα κεντρα. Το Σουκοται ειναι ενα απο τα πρωτα Βασιλεια της Ταυλανδης που γνωρισε μεγαλη αναπτυξη πολυ νωριτερα απο αυτο της Αγιουθαγια.

το σουρατανι ειναι το λιμανι που περνας για σαμουι, σωστα?
Οχι. Ειναι ενα λιμανι καπου 100 χλμ. ανατολικα απο Σουρατ Τανι. Οι πινακιδες δειχνουν ομως απο μακρια Koh Samoui. Το κακο ειναι οτι πρεπει ετσι ακριβως να γυρισεις πισω. Εγω λ.χ. ηθελα στην επιστροφη απο Κο Σαμουι να παω κατ ευθειαν  Chumpon για να γλυτωσω χιλιομετρα. Αδυνατον. Επρεπε να επιστρεψω απο τον ιδιο δρομο.
Το Σουρατ Τανι ειναι πανω απο ολα πολη και μετα λιμανι. Εχεις δικιο να λες οτι εχει και λιμανι μακρια απο την πολη αλλα δεν ειναι απαραιτητο να τρεχεις μεχρι εκει αν θελεις να ταξιδεψεις προς Κο Σαμουι. Εσυ φανταζομαι αναγκαστηκες να πας εκει γιατι χρειαζοσουν φερυ για το αυτοκινητο. Εχω παει Κο Σαμουι με καραβακι που τσιμπησα μεσα απο το λιμανι στο κεντρο της πολης. Αν και εξαρταται που θα πεσει κανεις (τα βραδυνα ειναι τα χειροτερα), πολλα καραβακια ειναι σε αθλια κατασταση. Εχω ταξιδεψει πολλες φορες σε ολα αυτα τα μερη εκει (κατοικουσα στην περιοχη πριν μετακομισω Μπανγκοκ) και μερικες φορες εμπαινα σε βραδινα καραβακια και κοιμομουν πανω σε στιβους απο λαχανα, μαρουλια και καθε λογης λαχανικο/φρουτο κτλ  :grin:. Τα βραδινα καραβακια χρησιμοποιουνται για ανεφοδιασμο των νησιων και βλεπεις ελαχιστους τουριστες. Εχω μπει και σε καταμαραν που σε παει σε χρονο ρεκορ αλλα πρεπει να ξερει κανεις που να παει να τα βρει.

και μου λεει οτι οι γυναικες εδω ειναι για fuck and go, τον ρωταω γιατι το λες αυτο? και μου λεει μολις μαθεις την γλωσσα τους και εκεινες δεν το ξερουν και ακουσεις τι λενε για σενα στις φιλες τους ελα να μου πεις, και για αλλους λογους κατα την αποψη του τους οποιους για να μην μακρυγορησω δεν θελω να τους αναφερω.
θα μου πειτε τωρα γιατι δεν βρισκει καποια γυναικα εκτος απο τα bar girls, αυτο δεν μπορω να σας το απαντησω, ειναι προσωπικες εκτιμησεις του καθενος. 
Σωστα ολα αυτα αλλα ο φιλος σου ο Ισραηλινος οταν δεν εξασκειται στο Muai Thai νομιζω οτι περναει πολυ χρονο μεσα στα μπαρς. Τα εχουμε πει αυτα, οι νοοτροπιες εχουν αλλαξει και τα περισσοτερα bar girls κοιτταζουν να τα παρουν και να φυγουν. Οπως εμεις καθομαστε εδω και αναλυουμε που ειναι το καλυτερο κωλαρακι και πως να αποφυγουμε τις διαφορες παγιδες, ετσι και οι περισσοτερες απο αυτες καθονται μεταξυ τους, συζητανε, ανταλλαζουν εμπειριες, μαθαινουν κολπα, κανουνε μυηση στις νεωτερες για το πως να τα παρουν γρηγοροτερα και ευκολοτερα.

Τοσες και τοσες καλες κοπελιτσες, σκετα κουκλακια, με κανονικες δουλειες εχω δει στην καθημερινη ζωη, στη δουλεια, στα μαγαζια, στα φαγαδικα, στα λεωφορεια, στο μετρο κτλ που θα πετουσαν τη σκουφια τους να γνωρισουν εναν καλο ξενο, οικονομικα ανεξαρτητο, καλοντυμενο, εμφανισημο, με τροπους, για να κανουν σχεση. Εννοειται επισης οτι δεν ψαχνουν για σεξοτουριστες. Αν μιλαει κανεις και τη γλωσσα, οι ευκαιριες πολλαπλασιαζονται και ανοιγουν διαπλατα πορτες που προηγουμενως φανταζαν ερμητικα κλειστες. Αχ μακαρι να μπορουσα να παντρευτω πολλες φορες μαζι!  :2funny:.
Αυτες οι δουλειες βεβαια δε γινονται με ταξιδακια 10 ημερων το χρονο και γιαυτο οι περισσοτεροι που ψαχνονται για κατι παραπανω πεφτουν στην ευκολη λυση των μπαρς και σε αδιεξοδες καταστασεις που εκτος μερικων λαμπρων εξαιρεσεων ναυαγουν με συνοπτικες διαδικασιες.

Να πω κλεινοντας, οτι οι φοβερες πυρκαγιες στην Ελλαδα καλυφτηκαν αρκετες φορες στα Ταυλανδικα δελτια ειδησεων. Πολυ κριμα βεβαια που η χωρα μας γινεται γνωστη με αφορμη τοσο αρνητικα νεα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοι μου
Διαβασα το ποστ του pipinomaniac και συμφωνω απολυτα.
Βεβαια εδω οι περισσοτεροι κατατασσονται στη κατηγορια των σεξοτουριστων, ειτε γιατι δεν εχουν κατι καλο και σταθερο εδω στην Ελλαδα ή αυτο που ειχαν τελειωσε ασχημα.
Υπαρχει και μια αλλη μικρη κατηγορια ανθρωπων οπως εγω και ο von και καποιοι αλλοι που εχω καταλαβει εδω μεσα που πανε γιατι ειναι ερωτευμενοι μα την Ασια γενικα.
Εγω πχ οταν μπορουσα ή μπορω ακομα παω με τη γυναικα μου και περναω καλλυτερα μπορω να πω παρα οταν ειμαι μονος μου.
Βεβαια οταν ειμαι μονος μου ΦΥΣΙΚΑ και θα τσιμπισω τις ντοπιες λιχουδιες οχι μονο της Ταυλανδης αλλα σε οποια χωρα της Ασιας βρισκομαι.
Εδω βρισκεται και η διαφορα με καποιον που ενθουσιαζεται με την gfe συμπεριφορα και μπορει να κολλησει. Εδω βρισκεται επισης και ο λογος για τον οποιο καποιος παει στη Ταυλανδη ειδικα. Εαν στη πατριδα του ειναι μονος του εκει δεν παει με πρωταρχικο σκοπο να πηδηξει αλλα να βρει την ψευδαισθηση της σχεσης που δεν εχει στη χωρα του.
Παρακολουθωντας χρονια τα της σεξοΤαυλανδης βλεπω οτι σιγα σιγα και η Ελλαδα πλησιαζει, τα τελευταια χρονια, τα στανταρ της υπολοιπης Ευρωπης. Δηλ. πριν 15 χρονια πηγαιναν Ταυλανδη παρα πολλοι Ελληνες αλλα για τουρισμο. Τοτε πηγαιναν Ταυλανδη παρα πολλοι Κεντροευρωπαιοι για σεξοτουρισμο, αντιμετωπιζοντας στη πατριδα τους τα προβληματα που ανεφερα παρα πανω με τις γυναικες. Τωρα οι πιο πολλοι απο τους Ελληνες πανε κατω για τους ιδιους λογους. Αυτο δειχνει οτι σιγα σιγα αλλαζουν τα στανταρ των σχεσεων στα δυο φιλα και στην Ελλαδα. Δεν ξερω εαν αυτο ειναι καλο ή κακο αλλα ξερω οτι ειναι θλιβερο, κατα τη γνωμη μου, για καποιον να πηγαινει σε μια χωρα τοσο πλουσια σε ιστορια και κουλτουρα για εναν συγκεκριμενο λογο (οποιος και να ειναι αυτος) και να περιοριζεται μονο στο μικροκοσμο που κινειται γυρω απο το σκοπο που παει αδιαφορωντας για τα υπολοιπα.
Και για να κλεισω το εχω ξαναπει και θα το λεω παντα, οταν πατε σε μια χωρα φροντιστε να μαθετε τη χωρα και τους ανθρωπους της, μην περπατατε μονο στους κεντρικους δρομους, πατε και απο κανενα σοκακι. Παντα κατι θα κερδισετε, παντα θα δειτε κατι που θα σας κανει να σκεφτειτε και ισως αλλαξει το τροπο που βλεπετε και αντιμετωπιζετε τη ζωη.
Φτανει εεε;  :knuppel:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγω πχ οταν μπορουσα ή μπορω ακομα παω με τη γυναικα μου και περναω καλλυτερα μπορω να πω παρα οταν ειμαι μονος μου.
Βεβαια οταν ειμαι μονος μου ΦΥΣΙΚΑ και θα τσιμπισω τις ντοπιες λιχουδιες οχι μονο της Ταυλανδης αλλα σε οποια χωρα της Ασιας βρισκομαι.

Συμφωνώ απόλυτα...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
οταν λες ντοπιες λιχουδιες προφανως εννοεις τα φρουτα

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Σωστα ολα αυτα αλλα ο φιλος σου ο Ισραηλινος οταν δεν εξασκειται στο Muai Thai νομιζω οτι περναει πολυ χρονο μεσα στα μπαρς. Τα εχουμε πει αυτα, οι νοοτροπιες εχουν αλλαξει και τα περισσοτερα bar girls κοιτταζουν να τα παρουν και να φυγουν. Οπως εμεις καθομαστε εδω και αναλυουμε που ειναι το καλυτερο κωλαρακι και πως να αποφυγουμε τις διαφορες παγιδες, ετσι και οι περισσοτερες απο αυτες καθονται μεταξυ τους, συζητανε, ανταλλαζουν εμπειριες, μαθαινουν κολπα, κανουνε μυηση στις νεωτερες για το πως να τα παρουν γρηγοροτερα και ευκολοτερα.

Τοσες και τοσες καλες κοπελιτσες, σκετα κουκλακια, με κανονικες δουλειες εχω δει στην καθημερινη ζωη, στη δουλεια, στα μαγαζια, στα φαγαδικα, στα λεωφορεια, στο μετρο κτλ που θα πετουσαν τη σκουφια τους να γνωρισουν εναν καλο ξενο, οικονομικα ανεξαρτητο, καλοντυμενο, εμφανισημο, με τροπους, για να κανουν σχεση. Εννοειται επισης οτι δεν ψαχνουν για σεξοτουριστες. Αν μιλαει κανεις και τη γλωσσα, οι ευκαιριες πολλαπλασιαζονται και ανοιγουν διαπλατα πορτες που προηγουμενως φανταζαν ερμητικα κλειστες. Αχ μακαρι να μπορουσα να παντρευτω πολλες φορες μαζι!  :2funny:.
Αυτες οι δουλειες βεβαια δε γινονται με ταξιδακια 10 ημερων το χρονο και γιαυτο οι περισσοτεροι που ψαχνονται για κατι παραπανω πεφτουν στην ευκολη λυση των μπαρς και σε αδιεξοδες καταστασεις που εκτος μερικων λαμπρων εξαιρεσεων ναυαγουν με συνοπτικες διαδικασιες.
Και για να κλεισω το εχω ξαναπει και θα το λεω παντα, οταν πατε σε μια χωρα φροντιστε να μαθετε τη χωρα και τους ανθρωπους της, μην περπατατε μονο στους κεντρικους δρομους, πατε και απο κανενα σοκακι. Παντα κατι θα κερδισετε, παντα θα δειτε κατι που θα σας κανει να σκεφτειτε και ισως αλλαξει το τροπο που βλεπετε και αντιμετωπιζετε τη ζωη.
Φτανει εεε;  :knuppel:
αυτά που λένε τα παιδιά είναι ευαγγέλιο για για όλους μας
να λέμε και κάτι χρήσιμο που και που  :dancing: :dancing:
έναν φίλο σε έχω να μην σε γλυκάνω...

Συνημμένα

• DSC00201.JPG
    DSC00201.JPG
    455,4 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η διαδρομη μπενγκοκ πουκετ δεν νομιζω να ειναι οπως μπανγκοκ πατταγια?
αν ειναι ετσι, τοτε αξιζει να παει κανεις οδικως?

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
χασιμο χρονου
καλυτερα να πας με το τραινο να απολαυσεις το τοπιο και να χαμουρευεσε με το μωρο

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κωστα ο ανανας κομμενος κομματακια επανω στο μωρο και συ να κανεις δαγκωτα τα κομματακια

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μεγαλη γλυκα υπαρχει εκει κατω, και στο τραπεζι αλλα και στο κρεβατι...

αλλα ... αν την παραφας την εκατσες.!!!

τρομερα εδεσματα... ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παιδια παντως οσοι θελετε να παντρευτειτε για να φερετε ταυλανδεζα στην χωρα, μην ταλαιπωρειστε ο καθενας ξεχωριστα, να οργανωσουμε γκρουπ τα οποια πανε κατω για να κανουν το γαμο και να γυρισουν στην πατριδα... με την αγαπητικια . να σας ερχεται και φθηνοτερα, αλλωστε απο οτι καταλαβαινω επροκειτο να αυξηθει δραματικα ο αριθμος ατομων που θελουν μια ταυλανδεζα συντροφο διπλα τους... !!!!

λοιπον αναχωρησεις καθε δευτερη πεμπτη καθε μηνα,
το πακετο προτεινω να περιλαμβανει αεροπορικο εισητιριο για τον ερωτοχτυπημενο, το φορεμα της καλης του, το κουστουμι του αγαπητικου, τα εξοδα της τελετης, τα bar fine της γυναικας του!!!, και δυο αεροπορικα εισιτηρια επιστροφης για τον κεραυνοβολημενο και την καλη του... !!!
χιχιχχιχιχιχι

στα εξτρα μπορουμε να κανουμε και παρθενοραφη στην εκαστοτε γυναικα, για να μην νομιζουν οι συγγενεις στο ελλαντα οτι πηραμε γυναικα που εχει ξαναδει αντρα στην ζωη της... !!!
χιχιχιχιχιχιχιχιχι

συνεχιζεται...

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
απευθύνεται σε pipinomaniac και 04fantomas05...μπηχτή και για τους δυο !  :2funny: για διαφορετικούς λόγους φυσικά  :thumbsup:
κρατάτε τούρκοι τα άλογα .... :headbang: :headbang:
Storm is coming,Patong - Thon Buri .... :humpleg:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• fantomas-- pipin.jpg
    fantomas-- pipin.jpg
    714,1 KB · Εμφανίσεις: 57

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom