You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
μετα πο αυτο το ποστ θα το σκεφτω να παω κατω
γιατι οι γεροντοερωτες ειναι επικινδυνοι
ναι ρε "παππου" σε πιστεψαμε,μετα πο αυτο το ποστ θα το σκεφτω να παω κατω
δεν διαβασα ακομα το ποστ του πιπιν, αλλα διολου θα επηρεασει την αποψη μου για τις ταυλανδεζες και την πατταγια.
παντα θα μου αρεσει οπως και ναχει.
"κλειδωσα" και τις ημερομηνιες σημερα και προχωραμε..
giwrgos2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
χαιρετώ τους υπόποιπους συναγωνιστές,είμαι καινούριος στην παρέα και διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον όσα γράφετε..σκέφτομαι κι εγώ εξόρμηση κατά εκεί,αλλά από άνοιξη και μετά,γιατί πρέπει να κανονίσω κάποια επαγγελματικά θέματα πρώτα..συνεχίστε ακάθεκτοι!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αυτο κανω , και ειναι και το καλυτερο, τα συνδυαζεις ολα.Η συμβουλη μου ειναι:Πηγαινουμε εκει,πηδαμε διαφορες..οταν βρουμε κατι καλο το κραταμε για καποες μερες για να βιωσουμε και λιγο συναισθημα..παμε και καμμια εκδρομουλα για να αλλαξουμε παραστασεις
ακουω συμμετοχες σε αυτη την κατηγορια..
Επέτρεψέ μου να κάνω κι εγώ ένα σχόλιο φίλε pipinomaniac.
Σε προηγούμενο post μου ανέφερα ότι δεν ενδείκνυται ένα τέτοιο ταξίδι σε συναισθηματικά ευάλωτα άτομα.Επίσης άτομα που δεν έχουν εμπειρία σεξοτουρισμού καλό θα ήταν να διαβάσουν ξένα forums σχετικά.'Η αν βαριούνται να ψάχνουν ας διαβάσουν το private dancer.Το βιβλίο δε λέει κάτι καινούριο αλλά είναι καλογραμμένο και μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν.Γενικά πρέπει να ακολουθείται η αρχή κάθε μέρα και άλλη γυναίκα και γενικά όχι gfe.
Ωστόσω δε συμφωνώ ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος από έμπειρα άτομα.Ατομα τα οποία κάνουν συστηματικά σεξοτουρισμό και γενικά έχουν "αλωνίσει" μπαρς και σχετικούς χώρους τους σκληραίνουν με τον καιρό και πρακτικά είναι δύσκολο να ερωτευτούν.Να πω εδώ ότι συμφωνώ με το φαντομά ότι σταδιακά όσοι ακολουθούν τέτοια μονοπάτια δεν μπορούν να δημιουργήσουν σταθερή σχέση γιατί σκληραίνουν με τον καιρό και δεν ερωτεύονται και με το παραμικρό τους ξυνίζει και διακόπτουν τη σχέση.Πάντως δε βλέπω κάτι κακό να κάνεις σεξοτουρισμό είται στο ίδιο μέρος είτε σε διαφορετικά αρκεί να ακολουθείς τον κανόνα του "κάθε μέρα και άλλο μωρό".Δε μπορώ να φανταστώ τέτοια άτομα να ερωτεύονται ή να το πω πιο απαλά να "κολάνε" με μία μπαρόβια! Η οποία για τους ίδιους λόγους (γνωριμίες με χιλιάδες άτομα κλπ) δε μπορεί να ερωτευθεί.
Κάποιος είχε αναφέρει για έναν συναγωνιστή που τον βάφτισαν Τσουτσουνάμι.Δεν το ξέρω το άτομο αλλά αν είναι αληθινές οι περιγραφές αποτελεί το πρότυπο του σεξοτουρίστα.Κάθε μέρα και άλλη (για να μην πω κάθε ώρα ).Διαφωνώ κάθετα με κάθε gfe που ξεπερνά τη μία,άντε το πολύ δύο ημέρες , και ειδικά όταν η κοπέλα μας αρέσει.Γι' αυτό το λόγο δε συμφωνώ και με το πλάνο πάμε Πατίγια , βουτάμε αυτή που μας αρέσει και γυρνάμε την Ταϊλάνδη μαζί της (κάτι σα honey moon ας πούμε).Η κατάσταση εγκυμονεί κίνδυνο που πολλοί δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ή ποτιμούν.
Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν γιατί το gfe είναι γλυκό.Οποιος θέλει μπορεί να μου επιτεθεί ελεύθερα Αλλωστε γι αυτό είναι τα forums , να γίνονται και αντιπαραθέσεις και να βγαίνουν και συμπεράσματα.
Σε προηγούμενο post μου ανέφερα ότι δεν ενδείκνυται ένα τέτοιο ταξίδι σε συναισθηματικά ευάλωτα άτομα.Επίσης άτομα που δεν έχουν εμπειρία σεξοτουρισμού καλό θα ήταν να διαβάσουν ξένα forums σχετικά.'Η αν βαριούνται να ψάχνουν ας διαβάσουν το private dancer.Το βιβλίο δε λέει κάτι καινούριο αλλά είναι καλογραμμένο και μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν.Γενικά πρέπει να ακολουθείται η αρχή κάθε μέρα και άλλη γυναίκα και γενικά όχι gfe.
Ωστόσω δε συμφωνώ ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος από έμπειρα άτομα.Ατομα τα οποία κάνουν συστηματικά σεξοτουρισμό και γενικά έχουν "αλωνίσει" μπαρς και σχετικούς χώρους τους σκληραίνουν με τον καιρό και πρακτικά είναι δύσκολο να ερωτευτούν.Να πω εδώ ότι συμφωνώ με το φαντομά ότι σταδιακά όσοι ακολουθούν τέτοια μονοπάτια δεν μπορούν να δημιουργήσουν σταθερή σχέση γιατί σκληραίνουν με τον καιρό και δεν ερωτεύονται και με το παραμικρό τους ξυνίζει και διακόπτουν τη σχέση.Πάντως δε βλέπω κάτι κακό να κάνεις σεξοτουρισμό είται στο ίδιο μέρος είτε σε διαφορετικά αρκεί να ακολουθείς τον κανόνα του "κάθε μέρα και άλλο μωρό".Δε μπορώ να φανταστώ τέτοια άτομα να ερωτεύονται ή να το πω πιο απαλά να "κολάνε" με μία μπαρόβια! Η οποία για τους ίδιους λόγους (γνωριμίες με χιλιάδες άτομα κλπ) δε μπορεί να ερωτευθεί.
Κάποιος είχε αναφέρει για έναν συναγωνιστή που τον βάφτισαν Τσουτσουνάμι.Δεν το ξέρω το άτομο αλλά αν είναι αληθινές οι περιγραφές αποτελεί το πρότυπο του σεξοτουρίστα.Κάθε μέρα και άλλη (για να μην πω κάθε ώρα ).Διαφωνώ κάθετα με κάθε gfe που ξεπερνά τη μία,άντε το πολύ δύο ημέρες , και ειδικά όταν η κοπέλα μας αρέσει.Γι' αυτό το λόγο δε συμφωνώ και με το πλάνο πάμε Πατίγια , βουτάμε αυτή που μας αρέσει και γυρνάμε την Ταϊλάνδη μαζί της (κάτι σα honey moon ας πούμε).Η κατάσταση εγκυμονεί κίνδυνο που πολλοί δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ή ποτιμούν.
Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν γιατί το gfe είναι γλυκό.Οποιος θέλει μπορεί να μου επιτεθεί ελεύθερα Αλλωστε γι αυτό είναι τα forums , να γίνονται και αντιπαραθέσεις και να βγαίνουν και συμπεράσματα.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Φιλε akis30 συμφωνω απολυτα...
Αλλα νομιζω οτι σχεδον κανενας στο φορουμ εδω μεσα δεν ειναι εμπειρος σεξοτουριστας...Ολοι σχεδον ειμαστε “γιαλαντζι” οπως ειχε αναφερει συναγωνιστης..
Και πρεπει να εισαι πολυ σκληρος..πολυ αλλωτριομενος σαν ανθρωπος για να αντισταθεις σε αυτα τα πλασματα,..
θα πρεπει να εχεις καρδια πετρα..χωρις ευαισθησιες χωρις ισως και ανθρωπια για να μεινεις μια βδομαδα ας πουμε μαζι με ενα τετοιο μωρακι και να μη το ερωτευτεις..
Η μονη λυση..καθε μερα και αλλο..οπως ειπες..
Ευκολο να το λες...δυσκολο ομως να το κανεις...
Αλλα νομιζω οτι σχεδον κανενας στο φορουμ εδω μεσα δεν ειναι εμπειρος σεξοτουριστας...Ολοι σχεδον ειμαστε “γιαλαντζι” οπως ειχε αναφερει συναγωνιστης..
Και πρεπει να εισαι πολυ σκληρος..πολυ αλλωτριομενος σαν ανθρωπος για να αντισταθεις σε αυτα τα πλασματα,..
θα πρεπει να εχεις καρδια πετρα..χωρις ευαισθησιες χωρις ισως και ανθρωπια για να μεινεις μια βδομαδα ας πουμε μαζι με ενα τετοιο μωρακι και να μη το ερωτευτεις..
Η μονη λυση..καθε μερα και αλλο..οπως ειπες..
Ευκολο να το λες...δυσκολο ομως να το κανεις...
αυτο κανω , και ειναι και το καλυτερο, τα συνδυαζεις ολα.
ακουω συμμετοχες σε αυτη την κατηγορια..
Συμφωνώ και εγώ.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μπορείτε να μου κάνετε μια μικρή χάρη ο καθένας από εσάς (αν έχετε την ευγενή καλοσύνη )θα ήθελα να μου γράψετε πόσες φόρες συνολικά έχετε ταξιδέψει στην thailand και για πόσο καιρό συνολικά...
2-3 φορές το χρόνο πάω Ασία (για δουλειά ή διακοπές ή και τα δύο) από το 1999.
Ταϋλάνδη έχω πάει μόνο 2 φορές (να μείνω όχι να περάσω από το αεροδρόμιο) και η τελευταία φορά ήταν το 2002.
Η διάρκεια του εκάστοτε ταξιδιού ήταν από 7-16 ημέρες.
Ταϋλάνδη έχω πάει μόνο 2 φορές (να μείνω όχι να περάσω από το αεροδρόμιο) και η τελευταία φορά ήταν το 2002.
Η διάρκεια του εκάστοτε ταξιδιού ήταν από 7-16 ημέρες.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
gfe με καθε γυναικα , και καθε μερα με αλλη γυναικα.Γενικά πρέπει να ακολουθείται η αρχή κάθε μέρα και άλλη γυναίκα και γενικά όχι gfe.
δεν καταλαβα, γιατι να χασω το gfe τους οταν το δινουν απλοχερα?
μια ωρα ψωνισα μια απο την παραλια και απολαυσα 60λεπτο gfe.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
akis30, κι εγω κολλαω μ αυτες, πρεπει να εισαι ΤΟ γουρουνι για να μην κολλησεις, απλα εκει ειναι το μελι και θες να φας οσο γινεται περισσοτερο, ετσι συνδυαζονται και τα δυο, και με μια και με πολλες και φαυλος κυκλος και ειναι και υπεροχα επειδη κανεις διακοπες και και και γαμησε τα δηλαδη, εθισμος . και οταν δεν εισαι εκει, οτι και να σου τυχει στραβο θες να την κανεις συντομοτερα να πας, να πεσεις με τα μουτρα παλι κοκ.Φίλε Κώστα αυτό είναι το καλύτερο. Απλά μερικοί δυστυχώς κολλάνε (εσύ δεν είσαι μέσα σ'αυτούς)
ουφ με κουρασατε παλι, λειπει και ο βον να βαλει τα πραγματα στη θεση τους..
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Syntrofe Zaichic o rokkos apantise kai gia mena. Prosypografo osa anaferei. Pantos na ta poume oposdipote otan epistrepso.πολυ δυσκολο το ερωτημα σου zaichik..
το καλυτερο που εχει να κανει καποιος ειναι να παει και να δει ο ιδιος. οσον αφορα το σεξοτουριστα? το σεξ με αυτες τις γυναικες ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ. δε νομιζω καποιος να βρει τετεια αντιμετωπιση απο μια πορνη πουθενα αλλου στον κοσμο.
με στενοχωρησε αφανταστα αυτο το απιστευτα βρωμικο περιβαλλον που ψωνιζονται αυτα τα κοριτσια και η απιστευτοι σαβουρογαμηδες που μαζευονται εκει κατω, ειδα τυπους που πιθανον να μην τους δεχονταν ουτε στο χειροτερο μπουρδελο του μεταξουργειου εδω περα.
εγω προσωπικα, την επομενη φορα που θα παω, θα μεινω 5-6 μερες μπανγκοκ, θα βρω μια κοπελιτσα και θα την κανω κανα 15ημερο για τα νησια. και νομιζω πως ηδη την εχω ετοιμη... ;)
Edo poy vriskomai (Yalta) otan kikloforo stin paraliaki leoforo nomizo oti ezoun vgei oles oi striptizoudes ton sxetikon magazion tis athinas gia volta me ta rouxa tis douleias !! Perissoteres pljrofories apo 3/9 sto sxetiko thread.
Pantos tin Taylandi den tin allazo me tipota .
Efxaristo ek ton protero ton mod pou tha metafrasei.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Λάθος σύντροφε. Ο μονος λόγος που παω στα μέρη αυτά είναι ότι η κορέλλα μου είναι Μολδαβη. Την Ταυλάνδη και την N,A Asia γενικότερα δεν την αλλάζω με τίποτα. Και δεν παω μονο για sex.Ο Vonmakoulis ειναι τωρα Κριμαια. Ο ιδιος παλια τραβαγε προς Ασία μεριά, αλλα τωρα εντοπισε την Κριμαία διοτι γουσταρει Μολδαβες .
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ετσι μπραβο, τα πραγματα να μπαινουν στη θεση τουςPantos tin Taylandi den tin allazo me tipota .