Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αυτο ειναι που λεγεται και στη καθιμιλουμενη

ελα μουνι στο τοπο σου

τα πραγματα να μπαινουν στη θεση τους

κωστα σκεπτομουν το θεμα φορτωματος και φευγουμε προς τα νοτια που θα κανεις
προτεινω να μην φυγεις αμεσως αλλα να δοκιμασεις το νινι για 2 μερες μηπως και βγει μαπα το καρπουζι και μετα το εχεις φορτωθει για τις επομενες μερες και δεν ξερεις τι να το κανεις
πως το βλεπεις σαν ιδεα?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Γαμω την πουτανα μου τωρα που εχω φραγγα για ταξιδακια πηγα και παντρευτηκα. Αλλα θα χωρισο δεν θα χωρισο την επομενη μερα την εχω κανει για ταυλανδη.Σας ζηλευω ρε μαγκες....με την καλη εννοια. :headbang:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
von, αντε να γυρισεις με το καλο να κανονισουμε συναντηση.
εχω την εντυπωση οτι το (πιθανο) 10ημερο που θα κατεβω κατω το δεκεβριο θα στηριχθει κατα μεγαλο βαθμο στις γνωσεις και στην καθοδηγηση σου..

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
ας ρωτησω κατι απο περιεργια..
το κοτσαναμπουρι ειναι μιαμιση ωρα απο μπανγκοκ?

Ειναι περιπου 3 ωρες απο ΒΚΚ

η αγιουταγια αξιζει? αιναι κοντα στο κοτσαναμπουρι?

Δυστυχως δεν προλαβα να παω. Ο Φαντομας μου ειπε πως προκειται για πολη μουσειο, μια και ηταν μεχρι πριν 250 χρονια πρωτευουσα της Ταυλανδης. Μετα ηλθε η ΒΚΚ. Η Αγιουταγια αποτελει εναν απο τους στοχους για το επομενο ταξιδι μου. Απεχει ομως πολυ απο Κοτσαναμπουρι.

απο κοτσαναμπουρι για σουρατανι ειναι  ποσες ωρες?

Περιπου 8-10 ωρες

το σουρατανι ειναι το λιμανι που περνας για σαμουι, σωστα?

Οχι. Ειναι ενα λιμανι καπου 100 χλμ. ανατολικα απο Σουρατ Τανι. Οι πινακιδες δειχνουν ομως απο μακρια Koh Samoui. Το κακο ειναι οτι πρεπει ετσι ακριβως να γυρισεις πισω. Εγω λ.χ. ηθελα στην επιστροφη απο Κο Σαμουι να παω κατ ευθειαν  Chumpon για να γλυτωσω χιλιομετρα. Αδυνατον. Επρεπε να επιστρεψω απο τον ιδιο δρομο.

στο σουρατανι εχει ξενοδοχεια?

Σαν γατος της Ται πρεπει να ξερεις οτι η Ται ειναι πολυ οργανωμενο κρατος. Ξενοδοχεια εχει παντου. Εγω απορησα που βρηκα και πολυ καλα στανταρ σε ξενοδοχεια μεσα στη ζουγκλα στα συνορα με Λαος.

απο σουρατανι ποσες ωρες ειναι το πουκετ?

Περιπου 8 ωρες, αν βαλεις και τα συν 100 χλμ. απο το λιμανι για Κο Σαμουι

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
προτεινω να μην φυγεις αμεσως αλλα να δοκιμασεις το νινι για 2 μερες μηπως και βγει μαπα το καρπουζι και μετα το εχεις φορτωθει για τις επομενες μερες και δεν ξερεις τι να το κανεις
κωστα , το νινι ειναι δοκιμασμενο απο τον ιουλιο, σιγα μην επαιρνα κατι τυχαιο μαζι, αλλα και τυχαιο να επαιρνα σιγα μην δεν το ξεφορτωνομουν στην πορεια για το νοτο.  πανω απο ολα οι διακοπες μου, και δεν συμβιβαζομαστε εκει, οι συμβιβασμοι γινοντουσαν εδω τον παλιο καιρο, εκει ολα χαλαρα, και οτι τραβαει η ορεξη μας..
αληθεια, που θα σαι εκεινο τον καιρο? μπανγκοκ?  

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
κωστα σκεπτομουν το θεμα φορτωματος και φευγουμε προς τα νοτια που θα κανεις
πως το βλεπεις σαν ιδεα?

πιθανον εδω να "παιζουν" και οι δημοσιες σχεσεις προηγουμενων ταξιδιων, καποια τηλεφωνα οπως ειπε και ο κωστας προσφατα ή καποια εξαντλητικη δοκιμη της υποψηφιας συνταξιδιωτισσας..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σολφεζ, που "κοβεις" την διαδρομη μπανγκοκ πουκετ για διανυκτερευση?
και ποια πολη βολευει?
το κοτσαναμπουρι αξιζει?
με μια διανυκτερευση μπανγκοκ πουκετ "βγαινει"?
τι λες?

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
οχι βρε κωστα το ιδιο νινι παλι
ειπαμε το αλατοπιτερο της υποθεσης ειναι η αλλαγη
εγω ακομα προσπαθω να δω τις ημερομηνιες λογω δουλειας

ροκος ξερις πολυ καλα οτι οταν φορτωσεις ενα νινι στο δρομο δεν θα το πεταξεις τουλαχιστον θα το βαλεις σε ενα τραινο να γυρισει
εγω ειμαι παντα υπερ των δοκιμαστικων  οπως στις ταινιες

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
σολφεζ, που "κοβεις" την διαδρομη μπανγκοκ πουκετ για διανυκτερευση?
και ποια πολη βολευει?
το κοτσαναμπουρι αξιζει?
με μια διανυκτερευση μπανγκοκ πουκετ "βγαινει"?
τι λες?

Εγω τη διδρομη ΒΚΚ Πουκετ την εσπασα σε 3 διανυκτερευσεις.  1. Hua Hin,  2. Cha Am kai 3. Chumpon. Σημειωτεον οτι με το μωρο που κυκλοφορουσα μονο που δεν βιαζομουνα να φτασω. Το μονο αρνητικο που συναντησα ηταν το πολυ εντονο φαινομενο παλιρροιας-αμπωτης στον κολπο της Ταυλανδης. Η θαλασσα ηταν τραβηγμενη μεχρι και ενα χιλιομετρο μεσα, και δεν ειχα ορεξη να την κυνηγαω για να κανω μπανακι με το μπιμπελο. Εβλεπα βουδες, πιθηκους και ελεφαντες, εκλεινα ξενοδοχειο, και εκανα πολλαπλες επιθεσεις με κασμα. Στο Κοτσαναμπουρι δεν πηγα καθολου. ΒΚΚ-Πουκετ με μια διανυκτερευση βγαινει μεν, θα σου βγαλει την Παναγια δε. Υπολογισε πως θελεις να εισαι και φρεσκος για να τα χωνεις ανετα στο κοριτσακι που θα εχεις μαζι σου. Αντε τυχερε... 67 μερες ακομα...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 100_1349.jpg
    100_1349.jpg
    66,7 KB · Εμφανίσεις: 31

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πολυ ενδιαφεροντα θεματα διαβαζω σημερα, με εντυπωσιασε ο συλλογισμος του pipin, βεβαια χρυση συνταγη ή χρυσος κανονας δυσκολα υφισταται και ειναι και αναλογως το πως βλεπει ο καθενας το καθε του ταξιδι και τι κενα θελει να γεμισει, αυτη πιστευω ειναι πιο αληθινη πλευρα του πραγματικου σκοπου,

εδω βλεπω τον σκληρο της πατταγιας (kostasf16) να εχει κολλησει με μια γυναικα . . .  απο εκει και περα τα λογια ειναι περιττα.

να σας πω ομως μια προσωπικη μου εμπειρια, τον φεβρουαριο ειχα γνωρισει εναν ισραηλινο στην μπανγκοκ, ο τυπος 28 χρονων, αθλητης του muai thai, καθε χρονο μενει στην μπανγκοκ απο 3 εως 6 μηνες, τον ρωτησα λοιπον μια μερα, καλα εσυ γιατι δεν εχεις σταθερη γυναικα και καθε μερα σχεδον αλλαζεις? και μου λεει οτι οι γυναικες εδω ειναι για fuck and go, τον ρωταω γιατι το λες αυτο? και μου λεει μολις μαθεις την γλωσσα τους και εκεινες δεν το ξερουν και ακουσεις τι λενε για σενα στις φιλες τους ελα να μου πεις, και για αλλους λογους κατα την αποψη του τους οποιους για να μην μακρυγορησω δεν θελω να τους αναφερω.
θα μου πειτε τωρα γιατι δεν βρισκει καποια γυναικα εκτος απο τα bar girls, αυτο δεν μπορω να σας το απαντησω, ειναι προσωπικες εκτιμησεις του καθενος.

το ζουμι σε αυτο ειναι οτι θελει αρκετη προσοχη για πολλους και διαφορους λογους διοτι η μεγαλυτερη αδυναμια καθε ανθρωπου που μπορει να τον ανεβαζει και να τον κατεβαζει στην στιγμη ειναι η καψουρα.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Mimikos2000 ο τύπος ειναι Λιβανεζος και τον γνωρισα στην Παταγια (μιλησαμε αραβικα...) Εκτος και εαν βρηκα αλλον που μενει και αυτος τοσον καιρο εκει και ειχε ιδιες ιδεες περί των γυναικων εκει. Ενας παιδαρας ηταν, εδωσε κατι αγωνες εκει στην Παταγια για το χαβαλε του, μετα πηρε μια γκομενα και την εκανε. Εχει παντως αρκετους τυπους που πηγαινουν κατω και γραφονται σε σχολες να μαθουν την πολεμικη τεχνη.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
mimiko μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτροια...
ουδεποτε καψουρευτηκα, γοητευτηκα , ναι, αλλα ως εκει, νεο ταξιδι , νεα μωρα :rockon:

Συνημμένα

• 387972609_c1d3aebea5_o.jpg
    387972609_c1d3aebea5_o.jpg
    70 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 386948030_953851a765_o.jpg
    386948030_953851a765_o.jpg
    91,5 KB · Εμφανίσεις: 22

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οχι zaichik δεν λεμε τον ιδιον, αυτος που σου λεω απεχθανεται την παταγια δεν παταει απο εκει, προτιμαει την μπανγκοκ.

kostasf16 τραβα μπροστα εισαι ο σκληρος της πατταγιας!!!
θα σου παραγγειλω και σχετικο tshirt για να το παρεις μαζι σου...  :rockon: :rockon:  :dancing:

παντως βρε παιδια ολοι σας ολο και καπου ησυχα πατε εκει κατω,
σε λιγο θα παραμεινω ο μοναδικος σεξοτουριστας?  :uglystupid:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κι εγω ρε σεξοτουριστας ειμαι.  εθισμενος

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εχεις δικιο ρε mimiko...
Η ατιμη καψουρα δε σε αφηνει κιολας να δεις τα πραγματα ψυχραιμα..
Να τα βαλεις σε μια σειρα..να αξιολογησεις σωστα τα δεδομενα..να βαλεις τη λογικη πανω απο το συναισθημα..
Και το χειροτερο..
Μεσα σε λιγες μερες η εβδομαδες που διαρκουν αυτες οι σχεσεις,τα συναισθηματα διογκωνονται..
Και αντε να πεισεις τον εαυτο σου “αντε μωρε με το πουτανακι που θα με κανει γιο-γιο,περα-δωθε στην αλλη μερια του κοσμου..”
Και τις βραδυνες ωρες ηρεμιας και περισυλλογης..τη φερνεις στο μυαλο σου..θυμασαι της ομορφες στιγμες που εζησες..τη γλυκια φατσουλα του..το υπεροχο κορμακι του..
ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ...
Και την ωρα που τον εχει στειλει για ντους,σου στελνει και το μηνυμα..“Goodnight my darling..i miss you..”

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Εχεις δικιο ρε mimiko...
Η ατιμη καψουρα δε σε αφηνει κιολας να δεις τα πραγματα ψυχραιμα..
Να τα βαλεις σε μια σειρα..να αξιολογησεις σωστα τα δεδομενα..να βαλεις τη λογικη πανω απο το συναισθημα..
Και το χειροτερο..
Μεσα σε λιγες μερες η εβδομαδες που διαρκουν αυτες οι σχεσεις,τα συναισθηματα διογκωνονται..
Και αντε να πεισεις τον εαυτο σου “αντε μωρε με το πουτανακι που θα με κανει γιο-γιο,περα-δωθε στην αλλη μερια του κοσμου..”
Και τις βραδυνες ωρες ηρεμιας και περισυλλογης..τη φερνεις στο μυαλο σου..θυμασαι της ομορφες στιγμες που εζησες..τη γλυκια φατσουλα του..το υπεροχο κορμακι του..
ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ...
Και την ωρα που τον εχει στειλει για ντους,σου στελνει και το μηνυμα..“Goodnight my darling..i miss you..”

μην ξεχνας οτι εγω μολις ειχα γνωρισει στο πρωτο ταξιδι υστερα απο 3 μερες την πρωτη καψουρα, με την οποια ειχα μεινει τις υπολοιπες μερες και νυχτες του ταξιδιου, και γυρισα στην ελλαδα, πηγα να συνεχισω τις διακοπες μου στην μυκονο απο οπου και καταγομαι, και ξεκινησε να μου στελνει μυνηματακια υστερα απο 20 μερες καπακι ξαναπηγα ταυλανδη για 15 μερες, εχω και συνεχεια επι της ιστοριας. το ποια ειναι η καταληξη? στην αφηνω για καποια αλλη στιγμη, γιατι θελω να την αναφερω σιγα σιγα με ιστοριουλες και περιγραφες.

προσοχη και παλι προσοχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom