ding-dong
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και για να κλεισω το εχω ξαναπει και θα το λεω παντα, οταν πατε σε μια χωρα φροντιστε να μαθετε τη χωρα και τους ανθρωπους της, μην περπατατε μονο στους κεντρικους δρομους, πατε και απο κανενα σοκακι. Παντα κατι θα κερδισετε, παντα θα δειτε κατι που θα σας κανει να σκεφτειτε και ισως αλλαξει το τροπο που βλεπετε και αντιμετωπιζετε τη ζωη.
Φτανει εεε;
Ο λορδος με καλυψε απολυτα. Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα...ακομα ειμαι νοητα σε αυτα τα σοκακια. Γι'αυτο δεν εχω κανει αναφορες στο ταξιδι μου. Ακομα προσπαθω να λυσω το γριφο αυτης της χωρας. Να πω ομως κι εγω κατι που μου ετυχε σε ενα τετοιο "σοκακι". Με μια παρεα που την αποτελουσαν 4 ταυλανδοι αντρες και μια γυναικα, 2 ισραηλινες, μια καναδη και ενας ελληνας αφου περασαμε ενα 2ωρο με κιθαρες, τουμπερλεκια και τραγουδια ξεκινισαμε μια κουβεντα που κατεληξε καπως ετσι..
-mind. το συμπερασμα ειναι οτι ζειτε σε μια υπεροχη χωρα.
-puji. το ξερω αυτο φιλε μου. απλα δε ξερω για ποσο ακομα (θα ειναι υπεροχη)
ακομα το εχω στο μυαλο μου και δεν μπορω να ησυχασω. μηπως την καταστρεφουμε την υπεροχη ταυλανδη;
παντως οτι και να γινει θα εχω πολυ καλες αναμνησεις απο αυτους τους ανθρωπους. γιατι κανανε και κατι αλλο απιστευτο. Με κερασαν ενα νερο και μια μπυρα!! και οταν ενας αλλος καπου στο Phuket που του ζητησαν αναπτηρα ηθελε 5 BHT..εννοειτε οτι δε τα πηρε ποτε αλλα αντιθετα επεσε πολυ γελιο...τεσπα οποιος εχει παει κατω θα καταλαβει τι σημαινει κερασμα 70 ΒΗΤ...
καποια στιγμη θα γραψω καποια πραγματα για την κοπελα που ειχα παρεα...εκει να δεις μπερδεμα ;)
p.s mimikos και pipinomaniac μια χαρα τα λετε...