Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Και για να κλεισω το εχω ξαναπει και θα το λεω παντα, οταν πατε σε μια χωρα φροντιστε να μαθετε τη χωρα και τους ανθρωπους της, μην περπατατε μονο στους κεντρικους δρομους, πατε και απο κανενα σοκακι. Παντα κατι θα κερδισετε, παντα θα δειτε κατι που θα σας κανει να σκεφτειτε και ισως αλλαξει το τροπο που βλεπετε και αντιμετωπιζετε τη ζωη.
Φτανει εεε;  :knuppel:

Ο λορδος με καλυψε απολυτα. Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα...ακομα ειμαι νοητα σε αυτα τα σοκακια. Γι'αυτο δεν εχω κανει αναφορες στο ταξιδι μου. Ακομα προσπαθω να λυσω το γριφο αυτης της χωρας. Να πω ομως κι εγω κατι που μου ετυχε σε ενα τετοιο "σοκακι". Με μια παρεα που την αποτελουσαν 4 ταυλανδοι αντρες και μια γυναικα, 2 ισραηλινες, μια καναδη και ενας ελληνας :) αφου περασαμε ενα 2ωρο με κιθαρες, τουμπερλεκια και τραγουδια ξεκινισαμε μια κουβεντα που κατεληξε καπως ετσι..
-mind. το συμπερασμα ειναι οτι ζειτε σε μια υπεροχη χωρα.
-puji. το ξερω αυτο φιλε μου. απλα δε ξερω για ποσο ακομα (θα ειναι υπεροχη)
ακομα το εχω στο μυαλο μου και δεν μπορω να ησυχασω. μηπως την καταστρεφουμε την υπεροχη ταυλανδη;  :huh:
παντως οτι και να γινει θα εχω πολυ καλες αναμνησεις απο αυτους τους ανθρωπους. γιατι κανανε και κατι αλλο απιστευτο. Με κερασαν ενα νερο και μια μπυρα!! και οταν ενας αλλος καπου στο Phuket που του ζητησαν αναπτηρα ηθελε 5 BHT..εννοειτε οτι δε τα πηρε ποτε αλλα αντιθετα επεσε πολυ γελιο...τεσπα οποιος εχει παει κατω θα καταλαβει τι σημαινει κερασμα 70 ΒΗΤ...  :rockon:
καποια στιγμη θα γραψω καποια πραγματα για την κοπελα που ειχα παρεα...εκει να δεις μπερδεμα  ;)

p.s mimikos και pipinomaniac μια χαρα τα λετε...  :thumbsup:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
οταν λες ντοπιες λιχουδιες προφανως εννοεις τα φρουτα
ΠΑΝΤΑ και ξεφλουδισμενα και πλυμμενα καλα, μην παθουμε και τιποτε. ;)
ΑΑΑ και εγω ψωνιζω απο τη λαικη οχι σαν τον Κωστα F16 που παει μονο στον μαναβη. :sunglasses:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αλλο να τα λες μια χαρα και αλλο να τα κανεις μια χαρα

τεραστια διαφορα

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εχει κοννε ο κωστας
πηδαει τη γυναικα του μαναβη για να εξασφαλισει τα φρουτα του

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
kyklades
οταν κανεις παραθεση δικο μου κειμενο σε παρακαλω αν θελεις και μπορεις γραψε ελληνικα
φιλικα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κωστα ο ανανας κομμενος κομματακια επανω στο μωρο και συ να κανεις δαγκωτα τα κομματακια
οχι ρε ladyboy μου  (πουστη μου)  γαμωτο, το ξεχασα τελειως να το κανω, και ειχα παντα φρουτα στο ψυγειο, ΦΤΟΥ.  την επομενη φορα σιγουρα.
9 μισι βδομαδες θα το κανα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οχι βυζαρες ρε κυκλαδες, χουφτωβυζο θελω πλεον
το 1999 ειχα σαντορινια με τεραστια βυζια και τα σιχαθηκα..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τετοια θελω, ταυλανδεζικα :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 100_1364.jpg
    100_1364.jpg
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν χαλιεμαι ρε, οτι ταυλανδεζικο μου αρεσει

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω εχω freelancer ,γλυτωνω το barfine :2funny: :2funny:
χιχιχιχιχι

μπορει να γλυτωνεις το bar fine, αλλα... η γυναικα θελει να χτισει μερικα σπιτια πρωτα...

αναρωτιεμαι αν και ο ιερεας που σε παντρευει εκει κατω πρεπει να του κανεις παζαρι? χιχιχιχιχιχιχι...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μιμικο και σενα για σπιτια σου ειπε η noy?  θα τσεκαρω αυτη τη φορα την οικοδομη, να δω που ειναι, επεσε η πλακα? :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μιμικο και σενα για σπιτια σου ειπε η noy?  θα τσεκαρω αυτη τη φορα την οικοδομη, να δω που ειναι, επεσε η πλακα? :2funny: :2funny:

ποτε μην τις πιστευεις, το ξερεις αλλωστε αυτο, βασικος κανονας, παντως και σπιτι να φτιαχνει οπως λεει εκεινη, δεν το φτιαχνει για κεινη αλλα για τους γονεις της,
φανταζομαι καμαρι τους γονεις της στους γειτονες, κοιταξτε η κορη μου ποσο εργατικη ειναι για μας φτιαξει αυτο το υπεροχο σπιτι... χιχιχιχιχι.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
απευθύνεται σε pipinomaniac και 04fantomas05...μπηχτή και για τους δυο !  :2funny: για διαφορετικούς λόγους φυσικά  :thumbsup:
κρατάτε τούρκοι τα άλογα .... :headbang: :headbang:
Μπιθικωτσης - Χωρισαμε ενα δειλινο.mp3

πππσσσττ που σαι, το τραγουδι του Μπιθικωτση εχε το καπου προχειρο, θα ξαναχρειαστει να το ξανανεβασεις πολλες φορες  ;). Τα λογια του ειναι προφητικα παρολο που σιγουρα δεν τα εγραψε εννοωντας την Ταυλανδη. Πολλοι που πρωτοξεκινανε για αυτο το ταξιδι, θα θυμηθουνε αυτα τα λογια μεσα στο αεροπλανο και για αμετρητες, βασανιστικες ωρες πισω στην πατριδα. 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Παρακολουθωντας χρονια τα της σεξοΤαυλανδης βλεπω οτι σιγα σιγα και η Ελλαδα πλησιαζει, τα τελευταια χρονια, τα στανταρ της υπολοιπης Ευρωπης. Δηλ. πριν 15 χρονια πηγαιναν Ταυλανδη παρα πολλοι Ελληνες αλλα για τουρισμο. Τοτε πηγαιναν Ταυλανδη παρα πολλοι Κεντροευρωπαιοι για σεξοτουρισμο, αντιμετωπιζοντας στη πατριδα τους τα προβληματα που ανεφερα παρα πανω με τις γυναικες. Τωρα οι πιο πολλοι απο τους Ελληνες πανε κατω για τους ιδιους λογους. Αυτο δειχνει οτι σιγα σιγα αλλαζουν τα στανταρ των σχεσεων στα δυο φιλα και στην Ελλαδα. Και για να κλεισω το εχω ξαναπει και θα το λεω παντα, οταν πατε σε μια χωρα φροντιστε να μαθετε τη χωρα και τους ανθρωπους της, μην περπατατε μονο στους κεντρικους δρομους, πατε και απο κανενα σοκακι. Παντα κατι θα κερδισετε, παντα θα δειτε κατι που θα σας κανει να σκεφτειτε και ισως αλλαξει το τροπο που βλεπετε και αντιμετωπιζετε τη ζωη.

Πραγματικά και εγώ είχα πάει πριν 20 χρόνια για τουρισμό, θεωρούσαμε δε τους Ελληνες σεξοτουρίστες ειδικές περιπτώσεις που αναζητουν πιτσιρικες κάτω των 18.
Μην ξεχνάτε ότι πριν 20 χρονια στα '80s εδώ καλοκαιρι επεφτε "το καμακι" με τις τουριστριες και φαινοταν εξτρημ να αναζητάς περιστασιακή σχεση 10 ημερων στην Ανατολή εκτός και αν ησουν ορκισμενος AsianLover.
Θυμαμαι γνωστό μου πρωην πιλοτο Ολυμπιακής ο οποιος πριν το '90 παντρευτηκε την αφροκρεμα (εικαζω) των γνωριμιων του - μία ομορφη πραγματικά πιτσιρικα 20 χρονια μικροτερη του - και ηρθαν εδω εστησαν μία αλλη επιχειρηση καναν και 3 παιδια και ολα καλα. Λογω του παρουσιαστικου του (κοντος, καραφλος, κοιλιτσα, προσωπο καρτουνιστικο) φαινοταν εν πρωτοις ότι δεν ειχε ελπιδα να βρει γυνακα εδω.
Τωρα στις μερες μας - ασχετως εξωτερικης εμφανισης - που οι σχεσεις & γαμοι ειναι προβληματικες, η πληροφορηση δε πιο αμεση και γρηγορη ειναι λογικη η φυγη προς ανατολας.

Τελος συμφωνω με τα σοκακια 100%.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
προσπαθω να μετρησω ποσες φορες εχω παντρευτει εκει κατω

δεν γινετε  μαλλον εχω υπερβει το οριο

μονο πολιτικους τωρα πια

φρεε

το 80 ηταν ωραια με τους χωματοδρομους και τα παπια λιγα μαγαζια και καλα μετα το 90 μαλλον χαλασε η συνταγη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom