Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μαλλον εχω καταλαβει  τις αδυναμιες σου

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
flynow, το σημειωσες  αυτο το κοντο? :rockon: mai,  catz a go go
Ωραίο το μωράκι Κώστα αλλά φαίνεται να μην έχει κλείσει ούτε τα 18. Οι άλλες 2 από το Catz go-go φαίνονται για 25-30. Πάντως θα πρέπει να επισκεπτούμε και αυτό το μαγαζί. Μας βλέπω για ένα τριήμερο ελέγχου των go-go μπάρς.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ωραίο το μωράκι Κώστα αλλά φαίνεται να μην έχει κλείσει ούτε τα 18. Οι άλλες 2 από το Catz go-go φαίνονται για 25-30. Πάντως θα πρέπει να επισκεπτούμε και αυτό το μαγαζί. Μας βλέπω για ένα τριήμερο ελέγχου των go-go μπάρς.

καλημερα δεν υπαρχει περιπτωση να δουλευει σε μπαρ ή σε gogo κοπελα κατω των 18, πρωτον επειδη ειναι υποχρεωμενη να περναει γιατρο και κουβαλαει παντα βιβλιαριο μαζι της το οποιο μπορεις να της το ζητησεις, και δευτερον μπορεις να το τσεκαρεις και εσυ οταν θα την παρεις και θα παραδωσει την ταυτοτητα της στην ρεσεπτιον του ξενοδοχειου σου, οπου αν σε περιπτωση ειναι κατω των 18 καταρχην δεν θα της επιτρεψουν καν την εισοδο, οι ελεγχοι απο την αστυνομια ειναι συχνοι και οι ποινες μεγαλες για αυτες που παρατηπουν, οι οποιες ομως δεν υπαρχουν στις τουριστικες περιοχες, τωρα για το ποσο φαινονται ηλικια και ποσο πραγματικα ειναι, ειναι κατι το οποιο δεν μπορεις να το διακρινεις εσυ σαν ευρωπαιος ευκολα, εχουν σαγηνευτικη ομορφια και χαρακτηριστικα,

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Συντροφοι.
Προσεχτε σας παρακαλω τι γραφετε σχετικα με τις ηλικιες.
Πριν λιγες μερες ελαβα πμ απο εναν ηλιθιο που με ρωταγε εαν μπορει να βρει ανηλικα στη Καμποτζη.
Τωρα ξεσυγχιστικα και το αναφερω.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Δλδ μια Ταυλανδεζα που ειναι 18-19 ετων, την περνετε νομιμα και μετα γραφετε για φοβερες πιπες κλπ. Να υποθεσω λοιπον οτι η κοπελα εχει κλιση στις πιπες και πριν μερικες μερες ανακαλυψε το ταλεντο της?

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
καλημερα δεν υπαρχει περιπτωση να δουλευει σε μπαρ ή σε gogo κοπελα κατω των 18, πρωτον επειδη ειναι υποχρεωμενη να περναει γιατρο και κουβαλαει παντα βιβλιαριο μαζι της το οποιο μπορεις να της το ζητησεις, και δευτερον μπορεις να το τσεκαρεις και εσυ οταν θα την παρεις και θα παραδωσει την ταυτοτητα της στην ρεσεπτιον του ξενοδοχειου σου, οπου αν σε περιπτωση ειναι κατω των 18 καταρχην δεν θα της επιτρεψουν καν την εισοδο, οι ελεγχοι απο την αστυνομια ειναι συχνοι και οι ποινες μεγαλες για αυτες που παρατηπουν, οι οποιες ομως δεν υπαρχουν στις τουριστικες περιοχες, τωρα για το ποσο φαινονται ηλικια και ποσο πραγματικα ειναι, ειναι κατι το οποιο δεν μπορεις να το διακρινεις εσυ σαν ευρωπαιος ευκολα, εχουν σαγηνευτικη ομορφια και χαρακτηριστικα,
Μιμίκο είπα μου φαίνεται, το πιο πιθανό είναι να είναι 18+. Εννοούσα ότι όλες φαίνονται πολύ μικρότερες από ότι δείχνουν αν και πρέπει να είναι ενήλικες ώστε να δουλεύουν στα μπάρς.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δλδ μια Ταυλανδεζα που ειναι 18-19 ετων, την περνετε νομιμα και μετα γραφετε για φοβερες πιπες κλπ. Να υποθεσω λοιπον οτι η κοπελα εχει κλιση στις πιπες και πριν μερικες μερες ανακαλυψε το ταλεντο της?
Ακριβως οπως τα λες!
Και εσυ τι ζορι τραβας?
Μηπως αντι για πιτσιρικες,γουσταρεις 50χρονες πατσουρες με πεσμενα βυζια?
Σεβαστα βεβαια τα γουστα του καθενος,αλλα συγγνωμη φιλε μου,δε θα παρω..
Εγω τι βρισκω με τα ασιατικα πιπινακια,και τις ονειρεμενες πιπουλες που περνουν,χωρις να καθισω να αναλυσω ποιος τις εμαθε το “αθλημα”,και αν γαμιουνται απο τα 10 τους...Απαξ και η ταυτοτητα λεει πανω απο 18,ειμαι νομιμος...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μιμίκο είπα μου φαίνεται, το πιο πιθανό είναι να είναι 18+. Εννοούσα ότι όλες φαίνονται πολύ μικρότερες από ότι δείχνουν αν και πρέπει να είναι ενήλικες ώστε να δουλεύουν στα μπάρς.

ναι το καταλαβα, απλα μου εδωσες την ευκαιρια να διευκρινησω λιγο την κατασταση σε αυτους που δεν γνωριζουν ,

ο gobr δεν καταλαβα γιατι αφηνει υπονοιες ? μαλλον δεν εχει ταξιδεψει ποτε προς τα κατω, βεβαια το λεω παρα πολυ καιρο δεν μπορεις να γνωριζεις την ιστορια που κρυβεται πισω απο καθε ανθρωπο και το τι βιωματα εχει.

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
επιστρεφο την δευτερα που μας ερχεται με φοτογραφιες και βιντεο  :dancing: :dancing: :dancing:

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
εδο ο καιρος ειναι γαματος δεν βρεχει γινεται ενας χαμοσ, και υπαρχουν παρα πολοι ελληνες και μονοι τους και ζευγαρια

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και για οσους δε γνωριζουν,στη Μπανγοκ,συμφωνα με το καινουριο νομο,απαγορευεται στα a gο gο,να δουλευουν κοπελες ΚΑΤΩ απο 20..
Δε ξερω τι ισχυει στη Πατταγια,παντως στη Πατονγκ,επιτρεποταν να δουλευουν και κατω απο 20 (πανω απο 18 βεβαια)..
Και επισης,στις disco banana και tiger στη Πατονγκ απαγορευοταν η εισοδος στις κατω απο 20 χρονων..Ζηταγανε ταυτοτητα και ριχναν πορτα στις πιτσιρικες...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μεχρι που να παω κατω εγω θα εχουν μεγαλωσει τα μικρα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
παιδια εχετε το κουραγιο να μιλατε για πιπες, go-go's και κωλαρακια οταν το μισο συμπαν εκει που ειστε καιγεται?
Βριστε με αν θελετε και ισως επειδη εγω ειμαι μακρια απο ολα αυτα να τα βλεπω διαφορετικα. Απλα μολις ειδα τα νεα του αντεννα και παρα τις μπολικες μαλακιες που ακουσα, μονο οι εικονες που ειδα με σοκαραν. Η ταπεινη μου γνωμη ειναι απλα οτι μια-δυο μερες περισυλλογης και αυτοκριτικης θα ηταν πιο ενδεδειγμενη κατι τετοιες ωρες. Ξερω οτι βγαινω εκτος θεματος αλλα δεν ειναι και λιγα αυτα που γινονται διπλα απο τα σπιτια μας. Εκλογες ερχονται, κοιταξτε να αδραξετε την ευκαιρια που σας δινεται (εγω δυστυχως δε θα μπορεσω να ψηφισω για ευνοητους λογους).
Πυροβοληστε με αντεχω...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
fantomas
τι εννοεις να αδραξουμε την ευκαιρια?
αφηνεις καποια υποννοουμενα η εγω δεν καταλαβα καλα ?
ανοιξε ενα θεμα οχι εδω σε αυτο και θα σου απαντησω

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΚωσταBMW, εμεις που μενουμε μονιμα στο εξωτερικό, έχουμε διπλη στεναχωρια για τα δρωμενα στην Ελλαδα και καταλαβαινω απολυτα την αγανακτηση του φιλου Φαντομα βλεποντας τους δεκαδες νεκρους και τις χαμενες περιουσιες και καποιους αλλους να ασχολονται , την στιγμη αυτή, με πιπες και γαμησια, ενώ παράλληλα ζητά να μαυρίσετε τους Μαυρογιαλούρους της πολιτικης που μονο μπλα μπλα ειναι. Καλό θα είναι, οι σεξουαλικές συζητησεις, να αναβληθούν, για μετά το πέρας της εθνικής συμφοράς.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
fantomas
τι εννοεις να αδραξουμε την ευκαιρια?
αφηνεις καποια υποννοουμενα η εγω δεν καταλαβα καλα ?
ανοιξε ενα θεμα οχι εδω σε αυτο και θα σου απαντησω

Δεν πειραζει ας μιλησουμε εδω, τα γεγονοτα ειναι τοσο δραματικα που δικαιολογουνε τετοιου ειδους επεμβασεις.
Φιλε μου ειλικρινα δεν καταλαβαινω που κολλησες. Κανενα υπονοουμενο δεν αφηνω, ουτε θα σου πω εγω τι κομμα να ψηφισεις. Το μονο που ειπα ειναι οτι σε 2 βδομαδες εχουμε ολοι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να βαλλουμε ενα λιθαρακι μεσω της ψηφου μας μπας και αλλαξει τιποτα σε αυτην τη δυσμοιρη χωρα και προτου ερημοποιηθει ολη η Ελλαδα οπως προειδοποιουν εδω και χρονια οι επιστημονες. Ηδη η μιση απο την Ευβοια και κατω εγινε ηδη...που να αρχισουν και οι πρωτες βροχες με τις αναμενομενες πλημμυρες.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
φαντομας δεν κολλαω πουθενα τα λεω πολυ απλα
πες μας και τι να κανουμε δηλαδη τι να ψηφισουμε για να αλλαξει η χωρα αυτη 
zaichik
ισως να μην εχεις καταλαβει αλλα εχω γενηθει και μεγαλωσει στο εξωτερικο και οτι εχω αποφασισει να ζησω ελλαδα γιατι το επελεξα και ξερω τι σημαινει να εισαι μακρυα απο το τοπο που γενιεσαι

δεν προκειται να συνεχισω αλλο γιατι το θεμα ειναι καθαρα πολιτικο και δεν εχει θεση σε αυτο το τοπικ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom