KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
θα το κανω αβαταρ, δεν υπαρχει περιπτωση, ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΑΧαλλο το κωλαρακι της Απω ανατολιτισας και αλλο της Ευρωπαιας
θα το κανω αβαταρ, δεν υπαρχει περιπτωση, ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΑΧαλλο το κωλαρακι της Απω ανατολιτισας και αλλο της Ευρωπαιας
Ωραίο το μωράκι Κώστα αλλά φαίνεται να μην έχει κλείσει ούτε τα 18. Οι άλλες 2 από το Catz go-go φαίνονται για 25-30. Πάντως θα πρέπει να επισκεπτούμε και αυτό το μαγαζί. Μας βλέπω για ένα τριήμερο ελέγχου των go-go μπάρς.flynow, το σημειωσες αυτο το κοντο? mai, catz a go go
Ωραίο το μωράκι Κώστα αλλά φαίνεται να μην έχει κλείσει ούτε τα 18. Οι άλλες 2 από το Catz go-go φαίνονται για 25-30. Πάντως θα πρέπει να επισκεπτούμε και αυτό το μαγαζί. Μας βλέπω για ένα τριήμερο ελέγχου των go-go μπάρς.
Μιμίκο είπα μου φαίνεται, το πιο πιθανό είναι να είναι 18+. Εννοούσα ότι όλες φαίνονται πολύ μικρότερες από ότι δείχνουν αν και πρέπει να είναι ενήλικες ώστε να δουλεύουν στα μπάρς.καλημερα δεν υπαρχει περιπτωση να δουλευει σε μπαρ ή σε gogo κοπελα κατω των 18, πρωτον επειδη ειναι υποχρεωμενη να περναει γιατρο και κουβαλαει παντα βιβλιαριο μαζι της το οποιο μπορεις να της το ζητησεις, και δευτερον μπορεις να το τσεκαρεις και εσυ οταν θα την παρεις και θα παραδωσει την ταυτοτητα της στην ρεσεπτιον του ξενοδοχειου σου, οπου αν σε περιπτωση ειναι κατω των 18 καταρχην δεν θα της επιτρεψουν καν την εισοδο, οι ελεγχοι απο την αστυνομια ειναι συχνοι και οι ποινες μεγαλες για αυτες που παρατηπουν, οι οποιες ομως δεν υπαρχουν στις τουριστικες περιοχες, τωρα για το ποσο φαινονται ηλικια και ποσο πραγματικα ειναι, ειναι κατι το οποιο δεν μπορεις να το διακρινεις εσυ σαν ευρωπαιος ευκολα, εχουν σαγηνευτικη ομορφια και χαρακτηριστικα,
Ακριβως οπως τα λες!Δλδ μια Ταυλανδεζα που ειναι 18-19 ετων, την περνετε νομιμα και μετα γραφετε για φοβερες πιπες κλπ. Να υποθεσω λοιπον οτι η κοπελα εχει κλιση στις πιπες και πριν μερικες μερες ανακαλυψε το ταλεντο της?
Μιμίκο είπα μου φαίνεται, το πιο πιθανό είναι να είναι 18+. Εννοούσα ότι όλες φαίνονται πολύ μικρότερες από ότι δείχνουν αν και πρέπει να είναι ενήλικες ώστε να δουλεύουν στα μπάρς.
αχ τι έχω πάθει με τον pipinomaniac....άλλο φίλος και άλλο αδελφός...τέλος...Απαξ και η ταυτοτητα λεει πανω απο 18,ειμαι νομιμος...
fantomas
τι εννοεις να αδραξουμε την ευκαιρια?
αφηνεις καποια υποννοουμενα η εγω δεν καταλαβα καλα ?
ανοιξε ενα θεμα οχι εδω σε αυτο και θα σου απαντησω