Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
... την κανουμε και απο το νανα και 2 στους 3 ημασταν μπακουρια. λιγο παρακατω και αφου περπατησαμε μεσα απο ανθρωπους που το σπιτι τους ηταν ο δρομος (αισθανθηκα απαισια εκεινη τη στιγμη), βρισκουμε ενα μαγαζι, πολυ κυριλατο και καθαρο, μπαρακι με μπιλιαρδα, ησυχο και ωραιο.. το στρωνουμε στο μπιλιαρδο, κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου μια κοπελιτσα, με οχι τοσο εμφανη ασιατικα χαρακτηριστικα στο προσωπο και λιγοτερο ομορφη απο προηγουμενες εμπειρειες μου, καθοταν συνεχεια κοντα μου, χαιροταν οταν εβαζα μπαλες και χαμογελαγε συνεχως.. εκανα να της μιλησω αλλα δεν ηξερε γρι αγγλικα. δε ξερω τι κλικ μου εκανε, της προτεινα μεσω μιας αλλης κοπελλας που μιλαγε αγγλικα να ερθει μαζι μου.. με 1000 μπατ + 500 το μπαρ εκλεισε η συμφωνια.. θα γραψω αλλη στιγμη λεπτομερειες, αλλα η kai (ετσι λεγοταν) ηταν απιθανη σε ολα της. και το παραδοξο? δεν ηξερε γρι αγγλικα, εγω μιλαγα ελληνικα, αγγλικα και μια λεξη ταυλανδεζικα (κονκουκαπ), ενω αυτη μονο ταυλανδεζικα. απιθανη η μικρη (24 χρ.), ειδες ρε συ κωστα, ξεφυγα απο τις milf καταστασεις..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αχ, αχ, αχ,
αυτο λεω απο το πρωϊ ,
ξυπνησα σημερα για πρωτη μερα μονος, πριν ανοιξω τα ματια μου απο συνηθεια εψαχνα να βρω την εκαστοτε φιλεναδα για να της δωσω ενα φιλακι για το καλημερα και να χουζουρεψω λιγο μαζι της, πριν το πρωινο boom boom, αλλα ομως ... ειμαι εδω...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε ροκο
Και οσοι αλλοι πατε Μπανκοκ, χρησιμοποιειτε το ΜΕΤΡΟ υπεργειος ειναι εξυπηρετικοτατο, και οταν μπαινετε σε ταξι η πρωτη κουβεντα ειναι να βαλει το ταξιμετρο να δουλεψει, εαν δεν θελει αυτος θα το κανει ο επομενος.
Οσο για τη ΝΑΝΑ η βρωμα δεν ειναι και τοσο δραματικη, τα μωρα βεβαια ΑΠΑΙΧΤΑ χωρια που αμα εχεις κανει τα κονε σου με τη μαμασαν στο μαγαζι σε προμηθευει με πρωταρες. ;)
Εμενα μου αρεσει το πρωτο μπαρακι αριστερα στην εισοδο που δεν ειναι agogo αλλα απλο μπαρ, πινεις τη μπυριτσα σου και κοβεις κινηση με τις ωρες ποιος παει και ερχεται.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μιμίκο καλώς σε βρήκαμε.

Θα ήθελα να πω κάτι σχετικά με το "σεξ με συναίσθημα".Ασφαλώς πολύ καλύτερα από απλό σεξ , αλλά όλος ο κίνδυνος βρίσκεται εκεί.Για μένα , πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία.Ειδικά από άτομα που κάνουν για πρώτη φορά σεξοτουρισμό ή που είναι συναισθηματικά ευάλωτα (πολοί νέοι,πολύ λίγες γυναίκες στη ζωή τους,φρεσκοχωρισμένοι κλπ)

Προσοχή! Δεν αναφέρομαι σε κάποιον(κάποιους) συγκεκριμένα , είναι μια γενική συμβουλή.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Φιλε ροκο
χωρια που αμα εχεις κανει τα κονε σου με τη μαμασαν στο μαγαζι σε προμηθευει με πρωταρες. ;)
Εμενα μου αρεσει το πρωτο μπαρακι αριστερα
το ονειρο μου πλεον ειναι να ξαναπαω στη μπανγκοκ μονο με καποιον που να ξερει τα κατατοπια.. :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εκτακτη συναντηση πριν λιγο με μιμικο, στο καφε με την κινεζα γκαρσονα η οποια ειχε ρεπο. συγκλονισμενος ο μιμικος απο το ταξιδι, συγκλονισμενος κι εγω που ακουγα, οταν επεστρεφα σπιτι ημουν σαν να ειχα γυρισει απο την ταυλανδη κι εγω, μετραμε μερες...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
οπως ξερετε, ηταν το πρωτο μου ταξιδι για κατω και σιγουρα θ' ακολουθησουν κι αλλα.
μεσα σε διακοσιες τοσες σελιδες του θρεντ, ποτε και κανενας δεν εχει πει εστω και μια απο αυτες τις αξιοθαυμαστες κυριες ειτε πουτανα ειτε πορνη παρ' ολο που ουσιαστικα αυτη ειναι η δουλεια τους.. εγω εμεινα κυριολεκτικα μαλακας απο τη συμπεριφορα των 2 απο τα 4 κοριτσια που περασαν απο κοντα μου αυτες τις μερες. βεβαια, τους συμπεριφερθηκα σαν κυριες αλλα παρατηρησα οτι οσο κερδιζα τν εμπιστοσυνη τους τοσο γινονταν χαλι να τις πατησω.. και ερωτω τους πιο εμπειρους εδω μεσα: ειναι τοσο καλες επαγγελματιες ρε πουστη μου, αναλογα με τν παρεα που εχουν συμπεριφερονται, ειναι απο τη φυση τους ετσι, τι σκατα ειναι επιτελους??

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μονος σου θα το βρεις ροκο, μην περιμενεις απο τους αλλους.
τεσπα, το παρακατω ταυλανδομωρο ειναι αφιερωμενο στον zaichik, τετοια θα βρουμε zaichik, για σενα, εμενα αφηστε με στις μετριοτιτες μου :dancing:

Συνημμένα

• 073-kip-001.jpg
    073-kip-001.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 22

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε κώστα...χέσε μας...θα μας κάνεις να πάμε κάτω πρίν την ώρα μας...αν μπορώ να βρώ τέτοιο παιδί φεύγω και τώρα...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ρε κώστα...χέσε μας...θα μας κάνεις να πάμε κάτω πρίν την ώρα μας...αν μπορώ να βρώ τέτοιο παιδί φεύγω και τώρα...
καλα, κανε οτι θες, εμενα ασε με να ρυθμισω τον μετρητη μου....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ξέρω...70 και σήμερα....αλήθεια τόχεις πα΄ρει το παιδί?....

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
64  Μ Ε Ρ Ε Σ  Α Κ Ο Μ Α  (νομίζω δηλαδή...γιατί μάλλον έπρεπε να ήμουν ήδη εκεί 35 μέρες)

ένα ερώτημα....αν δείτε στην φώτο υπάρχει tv και παίζει την ταινία "ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ" πως γίνετε αυτό ????????  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• PHOT000r3 (31).JPG
    PHOT000r3 (31).JPG
    1 MB · Εμφανίσεις: 51

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Για τον συντροφο που ανεφερε Ινδικο Εστιατοριο στη Μπανκοκ, πατε και θα με θυμιθειτε.
Φιλε φαντομα και εσυ εαν σου αρεσουν τα ινδικα.

Φιλε Λορδε σ'ευχαριστω για την πληροφορια. Τα Ινδικα μου αρεσουν πολυ και κακα τα ψεμματα αν μενεις εδω δεν μπορεις να τρως συνεχεια Ταυλανδικα. Ο φιλος κυκλαδες μπορει να επιβεβαιωσει οτι ειμαι μεγαλος καλοφαγας και κοιλιοδουλος.
Το Himali Cha Cha το ξερω και εχω παει ηδη. Οχι ομως σε αυτο που ανεφερες αλλα στο αλλο στο δρομο Convent στη Σιλομ (εχει δυο απο οτι ξερω). Εχει καλο φαγητο και σε καλες τιμες. Εγω προσωπικα προτιμω το Indian Hut (οποιος θελει λεπτομερειες ας μου στειλει πμ). Εχω επισης ακουσει καλα λογια για το Rang Mahal (ειδικα για το μπουφε του) στο ξενοδοχειο Rembrandt αλλα ειναι πανακριβο απο οτι ξερω.
Να πω εδω οτι κατα τη γνωμη μου η Ινδικη κουζινα στην Ταυλανδη δεν ειναι ιδιαιτερα καλη στα περισσοτερα εστιατορια. Δεν εχω παει Ινδια για να συγκρινω αλλα εχω συνομιλησει με ξενους που μου το εχουν επιβεβαιωσει αυτο. Επισης επειδη εχω ζησει στο Λονδινο για καποιο καιρο μπορω να πω οτι τα Ινδικα πιατα με τη νοστιμια/ποιοτητα που εβρισκα εκει δεν τα βρηκα πουθενα αλλου  :(

ένα ερώτημα....αν δείτε στην φώτο υπάρχει tv και παίζει την ταινία "ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ" πως γίνετε αυτό ????????  :2funny: :2funny:
ρε παλιο-big brother ακομη και στο σπιτι μου εχεις βαλλει καμερες?  :2funny:
τωρα που ξαναβλεπω τη φωτο το τριχωτο ποδι το κοβω για το δικο σου  :2funny:
σοβαρα τωρα αυτη τη φωτο που την ξετρυπωσες παλι?

Μιμικος καλως επεστρεψες στην πατριδα. Σορρυ που δεν τα ειπαμε στο τελος. Δουλευα μεχρι αργα το τελευταιο βραδυ πριν φυγεις. Περιμενουμε τα reports σου.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ρε παλιο-big brother ακομη και στο σπιτι μου εχεις βαλλει καμερες?  :2funny:
τωρα που ξαναβλεπω τη φωτο το τριχωτο ποδι το κοβω για το δικο σου  :2funny:
σοβαρα τωρα αυτη τη φωτο που την ξετρυπωσες παλι?
η φώτο είναι τραβηγμένη στην thai....καταρχήν  :2funny: :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλημερα,
ακομη προσπαθω να συνελθω απο το ταξιδι και να επιστρεψω στην αχαρη πραγματικοτητα της χωρας που ζουμε, οπως ξαναειπα τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα, ειδα μια ταυλανδη η οποια συνεχεια αλλαζει, με εκπλησει ποσες αλλαγες μπορουν να υπαρξουν μεσα σε ενα χρονο, το φεβρουαριο ειχα δει καποια απο αυτα αλλα δεν τους ειχα δωσει ιδιαιτερη σημασια λογω σταθερης γυναικας, το ταξιδι αυτο περιειχε 9 μερες στην παταγια, 9 μερες στο πουκετ και δυο μερες στην μπανγκοκ με μια διανυκτερευση εκει.

συνεχιζει η χωρα να ειναι παραδεισος σεξοτουρισμο αλλα ξεκιναει να μην ειναι πλεον τοσο φθηνη, γινονται ολο και ποιο επαγγελματιες οι γυναικες εκει κατω, χρειαζεται να κανεις καμακι για να βγαλεις μια πολυ ωραια γυναικα, ενω παλιοτερα εκεινες σε καμακωναν και τα λεφτα ηταν λιγα, σε φροντιζανε στα ψωνια, να σε πανε να σου δειξουν και δυο ομορφα μερη και τα σχετικα.

βεβαια ενα πολυ θετικο το οποιο υπηρχε, υπαρχει και θα συνεχισει να υπαρχει και το οποιο το θεωρω νουμερο ενα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο μερος ειναι η ασφαλεια που νιωθεις και η ελευθερια σαν τουριστας, ειναι παρα πολυ σημαντικο να μπορεις να κινησε σε μια τετοια χωρα με τετοια ασφαλεια, βεβαια πλην των μη τουριστικων περιοχων οπου υπαρχει καποιος μικρος αισθητος κινδυνος ο οποιος μπορει να διακριθει απο εμπειρο ματι.

λοιπον τωρα η παταγια ειναι ενα μερος στο οποιο οι πολλες ομορφες γυναικες δουλευουν σε gogo bars λογω του σταθερου μισθου συν τα εξτρα τους, το οποιο σημαινει οτι αν θελεις μια ομορφη αλλα επαγγελματια γυναικα θα πρεπει να διαθεσεις περιπου στα 2500 baht (περιπου 60 ευρω) για λιγη ωρα (2-3 ωρες) ή ολο το βραδυ (αναλογα τα κεφια σου και τα δικα της πλεον) απο τα οποια ειναι 300 baht για ποτο δικο σου και δικο της 700 baht για bar fine και 1500 baht για την πληρωμη της (η οποια μπορει να ειναι και μεγαλυτερη αναλογως την γυναικα), τωρα αν επιλεξεις να παρεις γυναικα απο bar εχεις να πληρωσεις παλι 300 για ενα ποτο δικο και ενα δικο της, 300 ή 500 το bar fine και η ταριφα της γυναικας παιζει απο 1000 εως και 2000 για λιγη ωρα ή για ολο το βραδυ, αναλογα με την συμφωνια, αν καποια απο αυτες θελεις να τις κρατησεις για παραπανω απο μια μερα και θελει και εκεινη φυσικα θα πρεπει καθε μερα να της πληρωνεις και το bar fine, οι γυναικες της ντισκο ή του δρομου παιζουν απο 1000 εως 2000 για ολη μερα ή για λιγη ωρα, μιλαμε παντα αναλογα πως θα σε πιασουν και πως θα τα βολεψουν.

εγω προσωπικα δεν εδωσα ποτε παραπανω απο 1000 για ολη μερα, και αν καποια ηθελε να την κανει στην λιγη ωρα της εδινα με το ζπρι μονο 500 αν και ακουγα αρκετη γκρινια, αλλα της ελεγα με πολυ απλο τροπο οτι εγω σε θελω για ολη μερα και ειναι δικο μου θεμα το ποτε θα τελειωσουμε, αν θελεις να φυγεις νωριτερα εγω δεν πληρωνω παραπανω απλα εισαι ελευθερη να φυγεις οποτε θελεις αλλα θα παρεις μονο ενα χαρτζιλικι, μερικες μου ειπαν οτι κοιτα να δεις εγω δουλευω εδω περα, και τους απαντουσα οτι αμα απλα δουλευεις να μην ερχοσουν μαζι μου, εγω δεν ρωτησα ποσο κανεις για να σε πηδηξω, εγω ρωταω παντα αμα σου αρεσω και θα ηθελες να δοκιμασεις να περασεις καποιο χρονο μαζι μου, ο οποιος μπορει να ειναι μια ωρα αλλα μπορει να ειναι και ολοκληρη η μερα, και υστερα μπορουμε να κουβεντιασουμε αν θα μεινουμε αρκετο χρονο μαζι, αν θελεις να κανεις ξεπετα με ευκολα λεφτα να μην πηγαινεις με ελληνες επειδη η ελληνες δεν ειναι βλακες που απλα στα σκανε και μετα την κανεις για αλλο πελατη.

εχω πολλα ακομη να πω σχετικα με το θεμα, το οποιο ομως με θλιβει που χρειαζεται να φτανουμε σε τετοια σημεια στην ταυλανδη για να μπορουμε να εχουμε ευχαριστο χρονο, και επισημαινω και παλι παλιοτερα δεν ηταν ετσι! ηταν λιγα τα παραδειγματα που θα μπορουσε να σου συμβει κατι τετοιο.

βεβαια δεν λεω ειχα καθε μερα αρκετες γυναικες να με παιρνουν τηλεφωνο, οτι θελουν να με δουνε, με αγαπανε, οτι τους λειπω και τα σχετικα, να μεινουν μαζι μου ολες τις μερες και τα σχετικα,

θα συνεχισω καποια αλλη στιγμη τα λεγομενα μου και υστερα θα ξεκινησω καποιες περιγραφες και καποιες παρα πολλες ωραιες φασεις του ταξιδιου.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μου έχει λήψη η απλότητα στα νησάκια-ερημονήσια, η καταδύσεις ,το ποτάκι κάτω από την σκιά τον δέντρων,η αιώρα με τους φρουτοχυμούς ,το ταξιδάκια με τους βαρκάρηδες την thai , ο χορός γύρο από την φωτιά όταν μαζευόμασταν από το χωριό όλη μαζί και καθόμασταν στην παραλία...(μου άρεσαν όταν χόρευαν τα κορίτσια κλασικούς χορούς thai)............γενικά δηλαδή μου άρεσε να είμαι με ντόπιους και όχι με λευκούς γιατί ζούσες σε άλλη εποχή... :smitten:
μου έκανε πάντα εντύπωση πόσο εύκολα έμπαινες σπίτι τους και έτρωγες μαζί τους και πάντα με το χαμογελo (δεν ξεχνάω και την μαμά...πόσο με πρόσεχε....και μου έκανε εντύπωση ότι ποτέ δεν με έβλεπε σαν τουρίστα)

τελικά ότι δίνεις παίρνεις  :smitten: :smitten: :smitten:

Μιμικος καλως επεστρεψες στην πατριδα  :cheesy:

Συνημμένα

• PHOT0044.JPG
    PHOT0044.JPG
    289,4 KB · Εμφανίσεις: 42
  • PHOT0064.JPG
    PHOT0064.JPG
    273,6 KB · Εμφανίσεις: 58

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
04fantomas05 ....της τράβηξα μόνο για εσένα  :rockon: :rockon:
από Μύκονο με αγάπη(αν θες σου βάζω και τα κορίτσια στις επόμενες φωτό) :2funny:

Συνημμένα

• DSC00134.JPG
    DSC00134.JPG
    400,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC00132.JPG
    DSC00132.JPG
    320,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC00154.JPG
    DSC00154.JPG
    410,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC00155.JPG
    DSC00155.JPG
    261,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC00136.JPG
    DSC00136.JPG
    400,5 KB · Εμφανίσεις: 19

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
04fantomas05 ....της τράβηξα μόνο για εσένα  :rockon: :rockon:
από Μύκονο με αγάπη(αν θες σου βάζω και τα κορίτσια στις επόμενες φωτό) :2funny:

Αυτο που εκανες ειναι κακια.
Ξερεις ποσο δυσκολα καθαριζει το πληκτρολογιο απο τα σαλια; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom