καλημερα,
ακομη προσπαθω να συνελθω απο το ταξιδι και να επιστρεψω στην αχαρη πραγματικοτητα της χωρας που ζουμε, οπως ξαναειπα τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα, ειδα μια ταυλανδη η οποια συνεχεια αλλαζει, με εκπλησει ποσες αλλαγες μπορουν να υπαρξουν μεσα σε ενα χρονο, το φεβρουαριο ειχα δει καποια απο αυτα αλλα δεν τους ειχα δωσει ιδιαιτερη σημασια λογω σταθερης γυναικας, το ταξιδι αυτο περιειχε 9 μερες στην παταγια, 9 μερες στο πουκετ και δυο μερες στην μπανγκοκ με μια διανυκτερευση εκει.
συνεχιζει η χωρα να ειναι παραδεισος σεξοτουρισμο αλλα ξεκιναει να μην ειναι πλεον τοσο φθηνη, γινονται ολο και ποιο επαγγελματιες οι γυναικες εκει κατω, χρειαζεται να κανεις καμακι για να βγαλεις μια πολυ ωραια γυναικα, ενω παλιοτερα εκεινες σε καμακωναν και τα λεφτα ηταν λιγα, σε φροντιζανε στα ψωνια, να σε πανε να σου δειξουν και δυο ομορφα μερη και τα σχετικα.
βεβαια ενα πολυ θετικο το οποιο υπηρχε, υπαρχει και θα συνεχισει να υπαρχει και το οποιο το θεωρω νουμερο ενα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο μερος ειναι η ασφαλεια που νιωθεις και η ελευθερια σαν τουριστας, ειναι παρα πολυ σημαντικο να μπορεις να κινησε σε μια τετοια χωρα με τετοια ασφαλεια, βεβαια πλην των μη τουριστικων περιοχων οπου υπαρχει καποιος μικρος αισθητος κινδυνος ο οποιος μπορει να διακριθει απο εμπειρο ματι.
λοιπον τωρα η παταγια ειναι ενα μερος στο οποιο οι πολλες ομορφες γυναικες δουλευουν σε gogo bars λογω του σταθερου μισθου συν τα εξτρα τους, το οποιο σημαινει οτι αν θελεις μια ομορφη αλλα επαγγελματια γυναικα θα πρεπει να διαθεσεις περιπου στα 2500 baht (περιπου 60 ευρω) για λιγη ωρα (2-3 ωρες) ή ολο το βραδυ (αναλογα τα κεφια σου και τα δικα της πλεον) απο τα οποια ειναι 300 baht για ποτο δικο σου και δικο της 700 baht για bar fine και 1500 baht για την πληρωμη της (η οποια μπορει να ειναι και μεγαλυτερη αναλογως την γυναικα), τωρα αν επιλεξεις να παρεις γυναικα απο bar εχεις να πληρωσεις παλι 300 για ενα ποτο δικο και ενα δικο της, 300 ή 500 το bar fine και η ταριφα της γυναικας παιζει απο 1000 εως και 2000 για λιγη ωρα ή για ολο το βραδυ, αναλογα με την συμφωνια, αν καποια απο αυτες θελεις να τις κρατησεις για παραπανω απο μια μερα και θελει και εκεινη φυσικα θα πρεπει καθε μερα να της πληρωνεις και το bar fine, οι γυναικες της ντισκο ή του δρομου παιζουν απο 1000 εως 2000 για ολη μερα ή για λιγη ωρα, μιλαμε παντα αναλογα πως θα σε πιασουν και πως θα τα βολεψουν.
εγω προσωπικα δεν εδωσα ποτε παραπανω απο 1000 για ολη μερα, και αν καποια ηθελε να την κανει στην λιγη ωρα της εδινα με το ζπρι μονο 500 αν και ακουγα αρκετη γκρινια, αλλα της ελεγα με πολυ απλο τροπο οτι εγω σε θελω για ολη μερα και ειναι δικο μου θεμα το ποτε θα τελειωσουμε, αν θελεις να φυγεις νωριτερα εγω δεν πληρωνω παραπανω απλα εισαι ελευθερη να φυγεις οποτε θελεις αλλα θα παρεις μονο ενα χαρτζιλικι, μερικες μου ειπαν οτι κοιτα να δεις εγω δουλευω εδω περα, και τους απαντουσα οτι αμα απλα δουλευεις να μην ερχοσουν μαζι μου, εγω δεν ρωτησα ποσο κανεις για να σε πηδηξω, εγω ρωταω παντα αμα σου αρεσω και θα ηθελες να δοκιμασεις να περασεις καποιο χρονο μαζι μου, ο οποιος μπορει να ειναι μια ωρα αλλα μπορει να ειναι και ολοκληρη η μερα, και υστερα μπορουμε να κουβεντιασουμε αν θα μεινουμε αρκετο χρονο μαζι, αν θελεις να κανεις ξεπετα με ευκολα λεφτα να μην πηγαινεις με ελληνες επειδη η ελληνες δεν ειναι βλακες που απλα στα σκανε και μετα την κανεις για αλλο πελατη.
εχω πολλα ακομη να πω σχετικα με το θεμα, το οποιο ομως με θλιβει που χρειαζεται να φτανουμε σε τετοια σημεια στην ταυλανδη για να μπορουμε να εχουμε ευχαριστο χρονο, και επισημαινω και παλι παλιοτερα δεν ηταν ετσι! ηταν λιγα τα παραδειγματα που θα μπορουσε να σου συμβει κατι τετοιο.
βεβαια δεν λεω ειχα καθε μερα αρκετες γυναικες να με παιρνουν τηλεφωνο, οτι θελουν να με δουνε, με αγαπανε, οτι τους λειπω και τα σχετικα, να μεινουν μαζι μου ολες τις μερες και τα σχετικα,
θα συνεχισω καποια αλλη στιγμη τα λεγομενα μου και υστερα θα ξεκινησω καποιες περιγραφες και καποιες παρα πολλες ωραιες φασεις του ταξιδιου.