Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ο Vonmakoulis ειναι τωρα Κριμαια. Ο ιδιος παλια τραβαγε προς Ασία μεριά, αλλα τωρα εντοπισε την Κριμαία διοτι γουσταρει Μολδαβες (Κριμαια στην Ουκρανια, αλλα πανε εκει για διακοπες οι Μολδαβες). Απο αυτον θελω να μου πει εαν αξιζει και να μου κάνει συγκρισεις. Καλη η Ταυλανδη, εγω περασα θαυμάσια, αλλά πεφτει πολυ μακρυά. Τωρα στο σεξ και στις ανωμαλίες εγω σαν τις Ουκρανές και Ρωσίδες δεν βαζω άλλες (έχω πάει 20 φορές περίπου Βραζιλία και όχι μόνο, έχω ένα μέτρο σύγκρισης).
τώρα μάλλον πρέπει να συμφωνήσω  :rockon:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
θα το χουφτωσω μαλλον, για πες για το μπαρ με τις γιαπωνεζες στην μπανγκοκ.

ηταν ακριβως διπλα απο το hotel που μεναμε, αν θυμαμαι καλα λεγοταν japaneese bar.
το ειδα την πρωτη βραδυα αλλα δεν πηγαμε γιατι θελαμε να παμε πατπονγκ. ειχε εξω 2 απιστευτα ιαπωνεζακια, πορσελανινες ηταν οι ρουφιανες! ειπα οτι και 10 χιλιαρικα να μου ζηταγαν θα τα εδινα για μια τετεια γυναικα αλλα τις επομενες 2 μερες ηταν κλειστο, λογω των γενεθλιων της  :tickedoff: της βασιλισσας.
μιλαμε για απιστευτα νευρα κωστα, δεν εβγαλα και φωτο ο μαλακας να την ποσταρω.. τι σκατα την πηρα τη φωτογραφικη μαζι δε ξερω.  :jerking:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Το δεν βρισκεις πουθενα στον κόσμο ειναι το λιγότερο υπερβολή, δεν ξέρω με πόσες και από ποια μέρη του κοσμου εχει πάει γυναικες, αλλά εμένα εκει μου αρεσε ο συνδυασμος (σεξ, διακοπές, κοστολόγιο, ηρεμία κλπ), αλλά όχι ότι θα πήγαινα και εκεί κατω επειδή κάνουν τον καλύτερο σεξ στον κόσμο??? Ψυχραιμία... (εκφέρομαι αμφότεροι υποκειμενικές βεβαια αποψεις)

οκ, εδωσες βαση στη λεξη σεξοτουρισμος γι' αυτο απαντησα ετσι..
λοιπον, στο πουκετ βρηκα τρομερες ξενοδοχειακες εγκαταστασεις, θαλασσα, φτηνο και καλο φαι ξεκουραση και ηρεμια με γυναικεια η οχι παρεα. τα παντα ειναι οργανωμενα για την καλοπεραση του τουριστα.
δεν θα κολλησω για 200€ πανω κατω αλλα συναγριδα με 8€ το κιλο δεν εχω φαει πουθενα στον κοσμο (και εχω κανει κι εγω μπολικα ταξιδια).. κρινεις και αποφασιζεις, εξαλλου στο ξαναειπα, τα κριτηρια του καθενος εδω μεσα ειναι τοσο ιδια και ταυτοχρονα τοσο διαφορετικα που δε θα βγαλεις ακρη με τα λεγομενα του καθενος..

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
υπάρχει κάποιος φίλος να μου προτείνει μέρος κοντα στην πατάγια (μέχρι 200-300 χιλιομετρα που να μπορώ να πάω οδικώς με νοικιασμένο αυτοκίνητο) σχετικά ήσυχα και με καλή θάλασσα? Να φορτώσω κάτι από παττάγια και να πάω κάπου 3-4 μέρες να δω και κατι διαφορετικό. παρκάλω όχι νησάκι μόνο όπου πάς με 4 ρόδες.(έχω φοβία με τα καραβάκια)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ας ποσταρουμε και καμμια φωτογραφια..
Φωτο 1 Η παραλια της Πατονγκ στο Πουκετ..Εκει καναμε μπανιο..
Φωτο 2 και 3 Οι μασες που καναμε..Αστακος και γαριδες Τιγρης..
Φωτο 4 Ενα εστιατοριο που ειχε και Ελληνικη Κουζινα..
Φωτο 5 Η διαφημιση στο δρομο της Ελληνικης καφετεριας-εστιατοριο BellAir,που ειχα αναφερει..Την εχει ενας Σαλονικιος,ο Νικος..Παιδι μαλαμα..

Συνημμένα

• DSC00471.jpg
    DSC00471.jpg
    177 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC00511.jpg
    DSC00511.jpg
    314,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC00518.jpg
    DSC00518.jpg
    250,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC00530.jpg
    DSC00530.jpg
    305,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC00389.jpg
    DSC00389.jpg
    281,8 KB · Εμφανίσεις: 46

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αντε..Παρτε και ενα μωρακι...Το ονομα Μιαο,22 Μαιων..Το τηλεφωνο πωλειται προς 500 μπατ..(και μην αρχισετε τα παζαρια!) :2funny:

Συνημμένα

• DSC00361.jpg
    DSC00361.jpg
    474,5 KB · Εμφανίσεις: 49

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μετά την επιστροφή μου από τη Βουλγαρική Ριβιέρα (βλ. Sunny Beach λεπτομέρειες υπάρχουν στο αντιστοιχο thread και δίδονται με pm για να μην ξεφύγουμε του θέματος), αρχίζω την προετοιμασία για τις 8 Νοεμβρίου και την ενεργή συμμετοχή στο συγκεκριμένο θέμα!! :grin:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Φωτο 4 Ενα εστιατοριο που ειχε και Ελληνικη Κουζινα..

ακριβο και ψιλοχαλια κουζινα.. την πατησαμε μια φορα.

αφιερωμενο στον πιπινομανιακ, σε κοβω λατρη του καλου και ποιοτικου φαγητου, οπως και μενα.

Συνημμένα

• DSC00486.JPG
    DSC00486.JPG
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 58
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αντε..Παρτε και ενα μωρακι...Το ονομα Μιαο,22 Μαιων..Το τηλεφωνο πωλειται προς 500 μπατ..(και μην αρχισετε τα παζαρια!) :2funny:
αντε πιπινομανιακ, να "στην πω" κι εγω, αυτο ειναι το τοπ μωρο που εψαχνες επειδη εισαι δυσκολος?  η αφροκρεμα που διαλεγες? για δωσε πληροφοριες ...
και κατι αλλο, υπαρχει συναγωνηστης που να εχει πετυχει ταυλανδεζα στην  πατονγκ του πουκετ με το νικ "moon",  ειναι σχεδον 35 χρονων κοντη με τελειο σωμα, βεβαια δειχνει μικροτερη.  θα μου πεις ψαχνεις ψυλους στα αχυρα, αλλα ετσι απο περιεργεια,
εγω δεν ψαχνω ψυλους, το εχω το τηλεφωνο της, και αν κατσει η φαση θα της τηλεφωνησω.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
και κατι αλλο, υπαρχει συναγωνηστης που να εχει πετυχει ταυλανδεζα στην  πατονγκ του πουκετ με το νικ "moon",  ειναι σχεδον 35 χρονων κοντη με τελειο σωμα, βεβαια δειχνει μικροτερη.  θα μου πεις ψαχνεις ψυλους στα αχυρα, αλλα ετσι απο περιεργεια,
εγω δεν ψαχνω ψυλους, το εχω το τηλεφωνο της, και αν κατσει η φαση θα της τηλεφωνησω.

και μετα με λες εμενα milfακια.  :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κωστα το μωρο αυτο ειναι της πρωτης νυχτας...Και για τα δικα μου γουστα ειναι λουκουμακι...
Αδυνατουλι,κοντοπουτανο με μικρο στητο βυζακι και σφιχτο μικρο κωλαρακι..
Επαιρνε καλο τσιμπουκακι,αλλα στο πηδημα...ψιλοψωφιο..
Το δευτερο μωρο που πηρα δεν θελω ουτε να το Θυμαμαι..
Οσον αφορα το τριτο...Εμεινα μαζι του μεχρι τελους...19 ετων,αλλα πραγματικος βεζουβιος στο κρεββατι..
Τη τριτη μερα που ειμασταν μαζι,βαραγανε το τοιχο τα διπλανα δωματια γιατι απο τις φωνες του καθε φορα που τελειωνε,ξυπναγε ολος ο οροφος!! :rockon:
Αυριο το πρωι 8 η ωρα Ελλαδος,εχουμε video-chat...
Α!και να μη ξεχασω..Εκλεισα σημερα εισιτηρια για να ξαναπαω...
Καταφερα να "κλεψω" αλλη μια βδομαδουλα αδεια μεσα στο Νοεμβριο..Βρηκα και φτηνο εισιτηριο,5-12 Νοεμβριου με ΤΗΑΙ απευθειας 703 ευρω..Θα παω Μπανγκοκ που μενει το μωρο,και θα το φορτωσω μαλλον για καμμια ολιγοημερη εκδρομουλα η θα μεινουμε Μπανγκοκ,θα κλειστουμε σε ενα ξενοδοχειο και θα ζησουμε τον ερωτα μας... :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ροκο ,τσεκαρω πρωτα, παιρνω το barcode παντα, αν αντιδρασει ο "σκληρος" προχωραμε...  :rockon:αλλιως ,  με ελαφρα.. :dancing:
εσυ παντως εισαι μιλφακιας και κατω πηγες αδιαβαστος και δεν δικαιολογησαι..
λοιπον, εκτακτη συναντηση με bmw, στο γνωστο καφε της γλυφαδας με την ασιατισα γκαρσονα, ειναι κινεζα τελικα, της μιλησαμε (σιγα μην την αφηναμε) ειναι απο μια πολη ανατολικα του πεκινου, τρεχα γυρευε..
γλυκουλα πολυ,και κοντη.
η θεματολογια της συζητησης γνωστη, αντε παντα τετοια.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Α!και να μη ξεχασω..θα μεινουμε Μπανγκοκ,θα κλειστουμε σε ενα ξενοδοχειο και θα ζησουμε τον ερωτα μας... :rockon:
ο ρε τι έχω να περάσω  :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ας ποσταρουμε και καμμια φωτογραφια..
Φωτο 1 Η παραλια της Πατονγκ στο Πουκετ..Εκει καναμε μπανιο..
εκεί που έβγαλες την φώτο έσπασα και το πόδι μου  :'(

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
o pipinomaniac ακομα δεν ηρθε φευγει  :grin: και ηταν και δυσκολος

παρε μικρη σουιτα τωρα που θα πας για να μην ανυσηχεις το κοσμο αλλα παλι να κανεις τοσα χιλιομετρα για ενα μονο μωρο ? :jerking:  εκτος και αν σου εχει υποσχεθει πραγματα που δεν σου εκανε στο αρχικο ταξιδι  :think:

ροκος  αλλη φορα μην παρεις μηχανη βρε συ τι την θελεις  :2funny:

πρεπει να οργανωσουμε gallery με τα μωρα που αξιζαν η οχι για να τα αρχειοθετησει ο flynow ετσι ωστε πηγαινουμε συστημενοι  :2funny: 
πιθανολογω οτι αν καποιος πει οτι ψαχνω την ταδε ο fly θα εχει πληρη στοιχεια  :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
o FLY θα γινει ο καλυτερος πιπινοκυνηγος.

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
pipinomaniac μας εχεις τρελλανει κανονικα. δε βγαζεις ενα διαρκειας να μην τρως το χρονο σου στα πρακτορεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom