Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοι φιλοι, μετα τοσους μηνες που παρακολουθω το site και της μικρης μου εμπειρίας, αρχίζω να έχω κάποιες σοβαρές επιφυλάξεις εάν η Ταυλάνδη αξίζει ως μέρος σεξοτουρισμού. Αφ'ενός κόστος ειναι υψηλό πια (εισιτηρια, ξενοδοχεία, φαγητό, γυναίκες, ποτά , barfine), αφ'ετέρου πλην ορισμένων εδω εξαιρέσεων, τα πρότυπα γυναικών για εμάς τους Ελληνες είναι διαφορετικά από τα προσφερόμενα στην Ταυλάνδη (το να υπάρχουν στις 100 και 4-5 ωραίες δεν λέει τίποτε). Δεν ειναι τυχαία έκδηλη απογοήτευση συναδέλφων από ποιότητα και άκρατο επαγγελματισμό (ψεκάστε σκουπιστε, τελειώσατε) κοριτσιων. Εξάλλου και να δημιουργηθεί κάτι συναισθηματικό νομίζω είναι αδύνατον η κοπέλα (για μπαροβια μιλάω) να μπορέσει πάρει βίζα σε επισκεφθεί. Στο βλέπω ότι και αλλοδαποί συνάδελφοι προς Βιετνάμ, Λάος και Καμπότζη πια βλέπουν. Αραγε αξίζει τον κόπο κάποιος για να περάσει καλά 10 μέρες να του φύγουν 2.000 Ευρώ (στην καλύτερη περίπτωση)??? Χωρις να θελω να θεωρηθώ προδοτης, θέλω οπωσδηποτε να συναντηθω με Vonmakoulis να μαθω τα της Κριμαίας (για ποιότητα γυναικών ξέρω, επαγγελματισμό και εν γενει κοστολογιο με ενδιαφερει να συγκρινω με αυτα που εδωσα να παω Ταυλανδη). Θελω για τα παιδια που δεν εχουν παει και μας διαβαζουν, να τοποθετηθούν υπεύθυνα όσοι πρόσφατα επισκέφθηκαν Ταυλάνδη και να απαντησουν στο ερώτημα: Αξίζει ή όχι τον κόπο κάποιος να πηγαίνει για σεξοτουρισμό Ταυλάνδη? (το να πας μία φορά απο εμπειρία να δεις τι παίζει είναι άλλο πράγμα). Φοβουμαι οτι παιδιά που δεν τους περισσευουν τα χρήματα, ή τα βγαζουν με μεγάλο κοπο, τα σπρώχνουμε προς ένα μέρος που δεν είναι όπως το περιμενουν. Το ανωτέρω απευθυνεται σε σεξοτουριστες και όχι σε άτομα που τους ενδιαφέρει η κουλτούρα, πολιτισμός και αξιοθέατα Ταυλάνδης και που και που να κάνουν καμμια κουτσουκελιά. Εγώ ειδα τα Members Reports Trips του pattaya-addicts και του pattayasecrets, δεκάδες αν όχι εκατοντάδες φωτογραφίες, εκτός από μία Kitty που ποσταρα, άλλη κοπέλα που να με ενθουσιάζει δεν είδα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τι κανεις στο παταγια σεκρετς ?  κρατας φαναρι  :2funny:
εκει ισως βρω ανθρωπους να με καταλαβαινουν, και να μην με κραζουν που παω πατταγια :2funny:
γουσταρω , ο ροκος αρχισε να κελαιδαει...
ο ζαιτσικ κανει προπαγανδα για μερη εκτος ασιας?  ζαιτσικ  μπορεις να πας οπου θες, εμεις δεν θα ερθουμε μαζι, οταν με το καλο ξαναγυρισεις προς ασια μερια :rockon: τα λεμε

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αν εχεις παρει αυτο το αστερι με 2 χιλιαρικακια, δεν δινεις ευκολα ουτε μπατ παραπανω για οποιαδηποτε αλλη..
ευχομαι και ελπιζω, ολοι οι συναγωνιστες να εχουν κρατησει τηλεφωνα απο τα καλα πιπινια που συναντησαν, ιδιαιτερα ο πιπινομανιακ που ηταν και δυσκολος..
οχι οτι "ξεμενει" κανεις εκει κατω, αλλα το καλο πρεπει να προτιμαται...
εγω προσωπικα κραταω τηλεφωνα  παντα.
ο μιμικος τωρα περιπου απογειωνεται, πανε οι 20 μερες περασαν, γυρναει στα μονοτονα παλι να μας κανει παρεα..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ευχομαι και ελπιζω, ολοι οι συναγωνιστες να εχουν κρατησει τηλεφωνα απο τα καλα πιπινια που συναντησαν, ιδιαιτερα ο πιπινομανιακ που ηταν και δυσκολος..
οχι οτι "ξεμενει" κανεις εκει κατω, αλλα το καλο πρεπει να προτιμαται...
εγω προσωπικα κραταω τηλεφωνα  παντα.
ο μιμικος τωρα περιπου απογειωνεται, πανε οι 20 μερες περασαν, γυρναει στα μονοτονα παλι να μας κανει παρεα..

τι να τα κανεις τα τηλεφωνα ρε συ κωστα.. εγω απο τις 4 που πηρα εχω τα τηλεφωνα των τριων.. οι 2 απο αυτες μου στελνουν και sms, η δε μια εχει λυσσαξει!! σε κουβεντα ομως που ειχα μ' ενα παληκαρι στο πουκετ ο οποιος πηγαινει τα τελευταια 7 χρονια μου ειπε πως πολυ δυσκολο να βρεις την ιδια γκομενα οχι μονο στο μπαρ που την αφησες αλλα και στον τοπο που την αφησες.. τρεχα γυρευε λοιπον..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ρε κρατατε τηλεφωνα, ακουτε ..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Θελω για τα παιδια που δεν εχουν παει και μας διαβαζουν, να τοποθετηθούν υπεύθυνα όσοι πρόσφατα επισκέφθηκαν Ταυλάνδη και να απαντησουν στο ερώτημα: Αξίζει ή όχι τον κόπο κάποιος να πηγαίνει για σεξοτουρισμό Ταυλάνδη? (το να πας μία φορά απο εμπειρία να δεις τι παίζει είναι άλλο πράγμα).

πολυ δυσκολο το ερωτημα σου zaichik..
το καλυτερο που εχει να κανει καποιος ειναι να παει και να δει ο ιδιος. απο τη στιγμη που ψηνεται να το κανει κανενας απο εδω μεσα δεν μπορει να του επιβαλλει τη γνωμη του. εγω, εχω μια αφυσικη συμπαθεια για τις γυναικες με ασιατικα χαρακτηριστικα, εκει κατω και ιδιαιτερα στη μπανγκοκ και μονο που περπαταγα στους δρομους αναμεσα σε ανθρωπους που δεν ειχαν τα ευρωπαικα χαρακτηριστικα αλλα τα ασιατικα εμενα μου εφτανε.
οσον αφορα το σεξοτουριστα? το σεξ με αυτες τις γυναικες ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ. δε νομιζω καποιος να βρει τετεια αντιμετωπιση απο μια πορνη πουθενα αλλου στον κοσμο. εαν τις σεβαστεις ωσ γυναικες 1 φορα, αυτες θα σου το ανταποδωσουν 100. βεβαια πεφτεις και σε παγιδες αλλα η προσφορα ειναι τοσο μεγαλη που σε 2 το πολυ μερες θα μπορεις ν' αποφευγεις τις κακοτοπιες εχοντας κανει πρακτικη και στις διαπραγματευσεις αλλα και στην αυτη καθε αυτη την πραξη.
με στενοχωρησε αφανταστα αυτο το απιστευτα βρωμικο περιβαλλον που ψωνιζονται αυτα τα κοριτσια και η απιστευτοι σαβουρογαμηδες που μαζευονται εκει κατω, ειδα τυπους που πιθανον να μην τους δεχονταν ουτε στο χειροτερο μπουρδελο του μεταξουργειου εδω περα.
εγω προσωπικα, την επομενη φορα που θα παω, θα μεινω 5-6 μερες μπανγκοκ, θα βρω μια κοπελιτσα και θα την κανω κανα 15ημερο για τα νησια. και νομιζω πως ηδη την εχω ετοιμη...  ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εχω μια αφυσικη συμπαθεια για τις γυναικες με ασιατικα χαρακτηριστικα
τι τα λες αυτα τωρα, δεν μπορουν να καταλαβουν το παθος μας, νομιζουν οτι απλα γαμαμε οτι απλα παμε εκει οτι ειναι φθηνα κτλ.
δεν θα βαρεθω να το γραφω οτι εγω παω εκει για την ιδιαιτερη ομορφια τους, και εχω κολλημα με αυτη την ομορφια.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
να επιτελους καποιος που εκτιμησε το μπανκονγκ  :sunglasses:

ευγε ροκος ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κωστα ,εχεις κλειστο το τηλεφωνο?

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πολυ δυσκολο το ερωτημα σου zaichik..
το καλυτερο που εχει να κανει καποιος ειναι να παει και να δει ο ιδιος. απο τη στιγμη που ψηνεται να το κανει κανενας απο εδω μεσα δεν μπορει να του επιβαλλει τη γνωμη του. εγω, εχω μια αφυσικη συμπαθεια για τις γυναικες με ασιατικα χαρακτηριστικα, εκει κατω και ιδιαιτερα στη μπανγκοκ και μονο που περπαταγα στους δρομους αναμεσα σε ανθρωπους που δεν ειχαν τα ευρωπαικα χαρακτηριστικα αλλα τα ασιατικα εμενα μου εφτανε.
οσον αφορα το σεξοτουριστα? το σεξ με αυτες τις γυναικες ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Δεν αντιλέγω, το αντιθετο επικροτώ αυτά που λες. Ισως εσυ και εγω εχουμε το περισσευμα να παμε να δωσουμε τόσα ευρω για το βιτσιο μας, απλα το ερωτημα μου ειναι άλλο. Αξίζει κάποιος για 10 μέρες να δώσει συνολικά 2000 ευρώ, για να πηδήξει στην ταυλάνδη?? Το ερώτημά μου είναι εάν το μεγάλο κόστος συμβαδίζει με την ποιότητα του σεξοτουρισμού στην Ταυλάνδη.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
να επιτελους καποιος που εκτιμησε το μπανκονγκ  :sunglasses:

ευγε ροκος ;)

η μπανγκοκ ειναι απιστευτη μπυρδελοπολη κωστα. δε μπορω να καταλαβω ομως τι διαολο ηταν αυτο που μ' εκανε να θελω να τη γυρισω ολη με τα ποδια, που με στενοχωρησε περισσοτερο οταν εφυγα απο εκει παρα απο το πουκετ..   :'(
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου,  :idiot: να φανταστεις οτι σου μιλαει ενας ανθρωπος που συχαινεται τις μεγαλουπολεις, πχ ακουω αθηνα και αλλαζω δρομο!.. βεβαια, δεν θα μπορουσα να ζησω εκει ουτε ενα μηνα αλλα τελικα... ποτε μη λες ποτε.

Male37

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
3
Πόντοι
0
ZAICHIK έχεις πάει Κριμαία; Αν έχεις πάει μπορείς να κάνεις τη σύγκριση (και να την πεις και σε εμάς που δεν έχουμε πάει ούτε στο ένα ούτε στο άλλο μέρος).

Πάντα βέβαια με τη δικιά σου υποκειμενική γνώμη, γιατί υποκειμενική είναι η γνώμη όλων μας.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ροκος
και γω την εχω γυρισει αναποδα με το ποδι

ειναι οντως περιεργο

θα τα πουμε απο κοντα ομως

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Δεν αντιλέγω, το αντιθετο επικροτώ αυτά που λες. Ισως εσυ και εγω εχουμε το περισσευμα να παμε να δωσουμε τόσα ευρω για το βιτσιο μας, απλα το ερωτημα μου ειναι άλλο. Αξίζει κάποιος για 10 μέρες να δώσει συνολικά 2000 ευρώ, για να πηδήξει στην ταυλάνδη?? Το ερώτημά μου είναι εάν το μεγάλο κόστος συμβαδίζει με την ποιότητα του σεξοτουρισμού στην Ταυλάνδη.

οπως σου ειπα ειναι πολυ οι παραγοντες που μπαινουν στη μεση και το καλυτερο που εχει να κανει καποιος ειναι να παει ο ιδιος μια φορα να δει. εξ' αλλου πιστευω πως καθε ανδρας, εστω και για μια φορα, πρεπει να κανει αυτο το ταξιδι, ετσι για την εμπειρεια..
για τελευταια φορα θα πω οτι τετειο σεξ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, οι γυναικες αυτες ειναι γεννημενες γι' αυτο! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!
τωρα, αν καποιος δεν εχει λεφτα? ας παει στη βουλγαρια που ειναι και διπλα ή στη μολδαβια με 300€ πηγαινε ελα ή στην τελικη σ' ενα μπουρδελο στη φυλης..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ZAICHIK έχεις πάει Κριμαία; Αν έχεις πάει μπορείς να κάνεις τη
πιστευω οτι οι φανατικοι της ταυλανδης ειναι πολλοι και πανε συχνα εκει.
το δειχνει αυτο και το θρεντ..και νομιζω δεν συγκρινονται οι προορισμοι μεταξυ τους.
σας αφηνω γιατι παω με τον bmw για συζητηση περι ασιας βλεποντας το ασιατακι παντα :rockon:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αξίζει κάποιος για 10 μέρες να δώσει συνολικά 2000 ευρώ, για να πηδήξει στην ταυλάνδη?? Το ερώτημά μου είναι εάν το μεγάλο κόστος συμβαδίζει με την ποιότητα του σεξοτουρισμού στην Ταυλάνδη.
αξίζει να επισκεφτείς την χώρα αρκεί να καθίσεις πάνω από μήνα....ώστε να ισοσταθμιστούν τα χρήματα που δίνεις για τα εισιτήρια
όσο για τις κοπελίτσες...μάλλον όλοι θα συμφωνήσουμε ότι είναι πολύ καλές, άλλa όχι να ξενιτεύεσαι για να γαμήσεις(εξάλλου με 2000euro αγοράζεις μάλλον μια γυναίκα για πολλά βράδια)δεν εννοώ τις δουλειάς  :2funny:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
να μην ξεχάσω ότι αντί να πας εκεί μπορείς να την φέρεις εδώ....τώρα το πως γίνετε  :think:δύσκολα θα το βρουν πολύ και δύσκολα θα το κάνουν λίγη...... :grin:

σου μένουν και περίπου 800euro στην τσέπη  :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
θα το χουφτωσω μαλλον, για πες για το μπαρ με τις γιαπωνεζες στην μπανγκοκ.

Συνημμένα

• 2000597472217280857_rs.jpg
    2000597472217280857_rs.jpg
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 16

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ZAICHIK έχεις πάει Κριμαία; Αν έχεις πάει μπορείς να κάνεις τη σύγκριση (και να την πεις και σε εμάς που δεν έχουμε πάει ούτε στο ένα ούτε στο άλλο μέρος).

Ο Vonmakoulis ειναι τωρα Κριμαια. Ο ιδιος παλια τραβαγε προς Ασία μεριά, αλλα τωρα εντοπισε την Κριμαία διοτι γουσταρει Μολδαβες (Κριμαια στην Ουκρανια, αλλα πανε εκει για διακοπες οι Μολδαβες). Απο αυτον θελω να μου πει εαν αξιζει και να μου κάνει συγκρισεις. Καλη η Ταυλανδη, εγω περασα θαυμάσια, αλλά πεφτει πολυ μακρυά. Τωρα στο σεξ και στις ανωμαλίες εγω σαν τις Ουκρανές και Ρωσίδες δεν βαζω άλλες (έχω πάει 20 φορές περίπου Βραζιλία και όχι μόνο, έχω ένα μέτρο σύγκρισης).

για τελευταια φορα θα πω οτι τετειο σεξ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, οι γυναικες αυτες ειναι γεννημενες γι' αυτο! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!

Το δεν βρισκεις πουθενα στον κόσμο ειναι το λιγότερο υπερβολή, δεν ξέρω με πόσες και από ποια μέρη του κοσμου εχει πάει γυναικες, αλλά εμένα εκει μου αρεσε ο συνδυασμος (σεξ, διακοπές, κοστολόγιο, ηρεμία κλπ), αλλά όχι ότι θα πήγαινα και εκεί κατω επειδή κάνουν τον καλύτερο σεξ στον κόσμο??? Ψυχραιμία... (εκφέρομαι αμφότεροι υποκειμενικές βεβαια αποψεις)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom