Φιλοι και συναγωνιστες..το ταξιδι προς τον «Παραδεισο» τελειωσε…
Η επιστροφη,μετα από όλα αυτά που εζησα,είναι πραγματικα πολύ πικρη..
Εχω μελαγχολησει σε απιστευτο βαθμο…και είναι στιγμες που ερχονται στο μυαλο μου οι φρεσκες αναμνησεις του ταξιδιου και με πιανει ενας κομπος…
Δυστυχως όμως πρεπει να συμβιβαστω με τη πραγματικοτητα…
Θα ηθελα αρχικα λοιπον..στο πρωτο αυτό ποστ,να αποτυπωσω και να μοιραστω μαζι σας διαφορες σκορπιες σκεψεις,συμπερασματα και εμπειριες από την 10ημερη παραμονη μου στη Παραλια ΠΑΤΟΝΓΚ του ΠΟΥΚΕΤ…
Η αληθεια είναι ότι σε αρκετα πραγματα,η πραγματικοτητα,διαφερει σε σχεση με αυτά που εχουν ειπωθει…Παμε λοιπον από την αρχη,να ξετυλιξουμε το κουβαρι..
Σε αυτή τη χωρα,μπορεις να βρεις σχεδον ότι θες…
Αγαπη και τρυφεροτητα (ψευτικη η αληθινη),
Σεξ (αχαλινωτο η νορμαλ),
Μασαζ (Παραδοσιακο-θεραπευτικο η ερωτικο)
Εξωτικα μερη για εκδρομες…Πολύ νοστιμο και φτηνο φαγητο..Μερικα καλα πραγματα για ψωνια…Διασκεδαση..Ξεκουραση…ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ο καθενας..
1)Κατ’αρχας,οσον αφορα την εξωτερικη ομορφια των γυναικων αυτων,ουδεποτε δηλωσα ξετρελαμενος με την ομορφια τους…Δεν συμφωνω ας πουμε με τον ΚωσταΦ16,που το ριχνει «δαγκωτο» σε αυτές τις γυναικες…Ασιατισσα να’ναι κι ότι να’ναι..
Εγω δεν ξεχωριζω τις γυναικες συμφωνα με τη φυλη τους…Υπαρχουν ομορφες και ασχημες ασιατισσες,ρωσσιδες,ελληνιδες,μαυρες,βραζιλιανες κλπ κλπ…
Οσον αφορα τις Ταυλανδεζες,μιας και τωρα που πηγα,μπορω να εχω προσωπικη αποψη,οι φωτογραφιες των γυναικων που εχει ποσταρει ας πουμε ο Κωστας,ανηκουν στη μετριοτητα..Ειδα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ομορφες Ταυλανδες από αυτές..Αλλα και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ασχημες…Εμενα ας πουμε ΔΕΝ μου αρεσουν οι πολύ σκουρες…Αλλα ουτε και αυτές γουσταρουν τον εαυτο τους,γι αυτό βαζουν κρεμες να ασπρισουν…Αλλοι μπορει να τις γουσταρουν καταμαυρες..Γουστα είναι αυτά…
2)Τα περι «περιποιησης» και παρεχομενων υπηρεσιων,σηκωνει συζητηση…Εξαρταται από «πού ψωνιζεις»,την ηλικια τους και «τι ωρα» κανεις τα ψωνια...
Οι πιο μεγαλες σε ηλικια από 26 και πανω,που είναι μερικα χρονια στο επαγγελμα,είναι πιο περιποιητικες…Αλλα και αυτές,αν τις φορτωσεις πριν τη 1 το βραδυ,αποκλειεται να κατσουν ολο το βραδυ μαζι σου..Ερχονται για καμμια ωριτσα στο ξενοδοχειο για μια ξεπετα και μετα βγαινουν ξανα στη πιατσα για να ντουμπλαρουν τη βιζιτα…
Οι πιο πιτσιρικες,μεχρι 22-23,ειδικα αυτές που εχουν ερθει από τα χωρια για μερικους μηνες,είναι δραμα…Κακης ποιοτητας υπηρεσιες και δε βλεπουν την ωρα να φυγουν..Σαν τα call-girl που φωναζεις στο σπιτι..Μη περιμενετε δηλαδη από αυτές να σας δενουν και τα κορδονια στα παπουτσια…
Γενικα παντως για να μεινει η γκομενα μαζι σου στο ξενοδοχειο ολο το βραδυ,θα πρεπει να τη φορτωσεις μετα τις 2-2.30 που δεν εχει πια εναλλακτικη λυση μιας και το βραδυ τελειωνει…
Αυτά βεβαια ισχυουν για τις ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ της πιατσας που είναι πανω αποτη μετριοτητα..Αν εισαι ευκολος και δεν εχεις πολλες απαιτησεις τοτε απλοποιουνται τα πραγματα.
Προσεξτε λοιπον το προβλημα…
Αν βγειτε στην πιατσα κατά τις 9-10,στους δρομους και στα μπαρ κυκλοφορει η αφροκρεμα…ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αξιογαμητα,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τα φορτωσετε για ολο το βραδυ (εκτος κι αν τους δωσετε 3000 μπατ και ανω)…ΟΛΑ θελουν μια ξεπετα για να συνεχισουν μετα να βρουν και αλλο πελατη..
Αν βγειτε στη πιατσα μετα τις 2,εχετε πολύ μεγαλη πιθανοτητα-αν όχι σιγουρα-να τα κρατησετε για ολο το βραδυ…Όμως η ποιοτητα πεφτει δραματικα…Σα να ψωνιζετε από το καλαθι ας πουμε…Ότι απεμεινε…
Για όλα βεβαια τα πραγματα,υπαρχουν και οι εξαιρεσεις..Εγω τη πρωτη νυχτα,φορτωσα στις 4 τη νυχτα ένα τρελλο μωρο…Αλλα για να καταλαβετε τη κωλοφαρδια μου,όλα τα αλλα που ειχαν μεινει στη πιατσα,δε τα πηδαγα ουτε να με πληρωνανε…
3)Στα Μασατζιδικα,ακομα και για μανικιουρ στα χερια να πας,το πουτσο σου πιανουν…Και αναλογα το εξτρα ποσο που θα σου ζητησουν (από 300-1000 μπατ),πεφτει παιξιμο,πιπα η καβαλημα..
4)Δε πιστευω ότι υπαρχει δυτικος ανθρωπος που να μπορει να προσδιορισει την ηλικια αυτων των γυναικων…Εγω ειμαι πιπινολατρης…Ειδα όμως ένα 36χρονο μωρο που ευχαριστως τον εδινα,μιας και στα δικα μου ματια σε καμμια περιπτωση δε φαινοταν πανω από 21-22..
Και το μωρο που τελικα επελεξα να μεινω από τη τεταρτη μερα μεχρι το τελος(ξερετε..τα γνωστα..με πηγε αεροδρομιο κλπ κλπ),ηταν 19 χρονων,αλλα πανω από 15-16 δε φαινοταν..
5)Ξενοδοχειο δεν ειχα κλεισει,αλλα ειχα κανει την ερευνα μου..Ειχα επιλεξει μερικα και με το που εφτασα,πηγα σε ένα τουριστικο γραφειο,να τους βαλω να παρουν τηλεφωνα,να δουμε πια εχουν ελευθερα δωματια,για να μου το κλεισουν αυτοι και να παζαρεψω και τις τιμες..
Όταν τους ειπα ότι θελω στο κεντρο,από την εκφραση του προσωπου τους,διαβασα τη σκεψη τους..»Αυτοι ηρθαν για να γαμησουν»…Και ειδα μια απροθυμια ιδιαιτερης εξυπηρετησης..Οταν μου δειχναν τα ξενοδοχεια στη Bangla γυρω,τους λεω…»Κοιταξτε…εμεις ηρθαμε για να γνωρισουμε την υπεροχη χωρα σας,όχι για γυναικες..»..Μεμιας αλλαξε η διαθεση τους απεναντι μας και σκιστηκαν να μας εξυπηρετησουν…
Κι εγω αλλωστε στη θεση τους ετσι θα φερομουνα…Είναι πολύ απαξιωτικο για αυτους,να βλεπουν τα καραβανια των τουριστων να ερχονται μονο για το μουνι και να σνομπαρουν τις ομορφιες της χωρας τους…
Αυτά για την ωρα..