Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
παιδια θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το αεροδρομια.σκοπευω να παω αυτη την εβδομαδα ταυλανδη και εχω ετοιμα ολα τα εγγραφα και τα υπολοιπα που χρειαζονται.κατα το ταξιδι μου σκοπευω να παρω μαζι μου 3000ευρο σε χαρτονομισματα.ξερετε αν τα χαρτονομισματα αυτα που θα εχω πανω μου ελεγχονται στο αεροδρομιο περι γνησιοτητας?(παρακαλω να αποντηση καποιος που ξερει σιγουρα)
Σύντροφε, δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει τι θα κανεις μάθε όμως ότι,
a)Δεν ελέγχουν στο αεροδρόμιο χαρτονομίσματα, Ρωτάνε μονο να δουν αν έχεις επαρκές συνάλλαγμα (και αφού είσαι από χωρα της ΕΕ είναι δεδομένο ότι έχεις)
b) Ελέγχουν όμως την γνησιότητα των χαρτονομισμάτων(και μάλιστα πολύ σχολαστικά σε κάποια γραφεία) τα γραφεία αλλαγής συναλλάγματος που υπάρχουν σε όλη τη χωρα, και ακόμα αυστηρότερα στις κρατικές τράπεζες.
c) Exe υπόψη σου ότι η χρήση πλαστών ενδέχεται να σου δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα  :police:
d) Φρόντισε να είναι κολλαριστά τα χαρτονομίσματα , γιατί μπορεί κάποια γραφεία να μην αλλάζουν μεταχειρισμένα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Προς Rokkos: Σύντροφε μήπως ετοιμάζεσαι για Laos μεριά? Γιατί έχεις τη σημαία του στο avatar σου ?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλοι και συναγωνιστες..το ταξιδι προς τον «Παραδεισο» τελειωσε…
Η επιστροφη,μετα από όλα αυτά που εζησα,είναι πραγματικα πολύ πικρη..
Εχω μελαγχολησει σε απιστευτο βαθμο…και είναι στιγμες που ερχονται στο μυαλο μου οι φρεσκες αναμνησεις του ταξιδιου και με πιανει ενας κομπος…
Δυστυχως όμως πρεπει να συμβιβαστω με τη πραγματικοτητα…
Θα ηθελα αρχικα λοιπον..στο πρωτο αυτό ποστ,να αποτυπωσω και να μοιραστω μαζι σας διαφορες σκορπιες σκεψεις,συμπερασματα και εμπειριες από την 10ημερη παραμονη μου στη Παραλια ΠΑΤΟΝΓΚ του ΠΟΥΚΕΤ…
Η αληθεια είναι ότι σε αρκετα πραγματα,η πραγματικοτητα,διαφερει σε σχεση με αυτά που εχουν ειπωθει…Παμε λοιπον από την αρχη,να ξετυλιξουμε το κουβαρι..
Σε αυτή τη χωρα,μπορεις να βρεις σχεδον ότι θες…
Αγαπη και τρυφεροτητα (ψευτικη η αληθινη),
Σεξ (αχαλινωτο η νορμαλ),
Μασαζ (Παραδοσιακο-θεραπευτικο η ερωτικο)
Εξωτικα μερη για εκδρομες…Πολύ νοστιμο και φτηνο φαγητο..Μερικα καλα πραγματα για ψωνια…Διασκεδαση..Ξεκουραση…ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ο καθενας..
1)Κατ’αρχας,οσον αφορα την εξωτερικη ομορφια των γυναικων αυτων,ουδεποτε δηλωσα ξετρελαμενος με την ομορφια τους…Δεν συμφωνω ας πουμε με τον ΚωσταΦ16,που το ριχνει «δαγκωτο» σε αυτές τις γυναικες…Ασιατισσα να’ναι κι ότι να’ναι..
Εγω δεν ξεχωριζω τις γυναικες συμφωνα με τη φυλη τους…Υπαρχουν ομορφες και ασχημες ασιατισσες,ρωσσιδες,ελληνιδες,μαυρες,βραζιλιανες κλπ κλπ…
Οσον αφορα τις Ταυλανδεζες,μιας και τωρα που πηγα,μπορω να εχω προσωπικη αποψη,οι φωτογραφιες των γυναικων που εχει ποσταρει ας πουμε ο Κωστας,ανηκουν στη μετριοτητα..Ειδα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ομορφες Ταυλανδες από αυτές..Αλλα και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ασχημες…Εμενα ας πουμε ΔΕΝ μου αρεσουν οι πολύ σκουρες…Αλλα ουτε και αυτές γουσταρουν τον εαυτο τους,γι αυτό βαζουν κρεμες να ασπρισουν…Αλλοι μπορει να τις γουσταρουν καταμαυρες..Γουστα είναι αυτά…
2)Τα περι «περιποιησης» και παρεχομενων υπηρεσιων,σηκωνει συζητηση…Εξαρταται από «πού ψωνιζεις»,την ηλικια τους και  «τι ωρα» κανεις τα ψωνια...
Οι πιο μεγαλες σε ηλικια από 26 και πανω,που είναι μερικα χρονια στο επαγγελμα,είναι πιο περιποιητικες…Αλλα και αυτές,αν τις φορτωσεις πριν τη 1 το βραδυ,αποκλειεται να κατσουν ολο το βραδυ μαζι σου..Ερχονται για καμμια ωριτσα στο ξενοδοχειο για μια ξεπετα και μετα βγαινουν ξανα στη πιατσα για να ντουμπλαρουν τη βιζιτα…
Οι πιο πιτσιρικες,μεχρι 22-23,ειδικα αυτές που εχουν ερθει από τα χωρια για μερικους μηνες,είναι δραμα…Κακης ποιοτητας υπηρεσιες και δε βλεπουν την ωρα να φυγουν..Σαν τα call-girl που φωναζεις στο σπιτι..Μη περιμενετε δηλαδη από αυτές να σας δενουν και τα κορδονια στα παπουτσια…
Γενικα παντως για να μεινει η γκομενα μαζι σου στο ξενοδοχειο ολο το βραδυ,θα πρεπει να τη φορτωσεις μετα τις 2-2.30 που δεν εχει πια εναλλακτικη λυση μιας και το βραδυ τελειωνει…
Αυτά βεβαια ισχυουν για τις ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ της πιατσας που είναι πανω αποτη μετριοτητα..Αν  εισαι ευκολος και δεν εχεις πολλες απαιτησεις τοτε απλοποιουνται τα πραγματα.
Προσεξτε λοιπον το προβλημα…
Αν βγειτε στην πιατσα κατά τις 9-10,στους δρομους και στα μπαρ κυκλοφορει η αφροκρεμα…ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αξιογαμητα,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τα φορτωσετε για ολο το βραδυ (εκτος κι αν τους δωσετε 3000 μπατ και ανω)…ΟΛΑ θελουν μια ξεπετα για να συνεχισουν μετα να βρουν και αλλο πελατη..
Αν βγειτε στη πιατσα μετα τις 2,εχετε πολύ μεγαλη πιθανοτητα-αν όχι σιγουρα-να τα κρατησετε για ολο το βραδυ…Όμως η ποιοτητα πεφτει δραματικα…Σα να ψωνιζετε από το καλαθι ας πουμε…Ότι απεμεινε…
Για όλα βεβαια τα πραγματα,υπαρχουν και οι εξαιρεσεις..Εγω τη πρωτη νυχτα,φορτωσα στις 4 τη νυχτα ένα τρελλο μωρο…Αλλα για να καταλαβετε τη κωλοφαρδια μου,όλα τα αλλα που ειχαν μεινει στη πιατσα,δε τα πηδαγα ουτε να με πληρωνανε…
3)Στα Μασατζιδικα,ακομα και για μανικιουρ στα χερια να πας,το πουτσο σου πιανουν…Και αναλογα το εξτρα ποσο που θα σου ζητησουν (από 300-1000 μπατ),πεφτει παιξιμο,πιπα η καβαλημα..
4)Δε πιστευω ότι υπαρχει δυτικος ανθρωπος που να μπορει να προσδιορισει την ηλικια αυτων των γυναικων…Εγω ειμαι πιπινολατρης…Ειδα όμως ένα 36χρονο μωρο που ευχαριστως τον εδινα,μιας και στα δικα μου ματια σε καμμια περιπτωση δε φαινοταν πανω από 21-22..
Και το μωρο που τελικα επελεξα να μεινω από τη τεταρτη μερα μεχρι το τελος(ξερετε..τα γνωστα..με πηγε αεροδρομιο κλπ κλπ),ηταν 19 χρονων,αλλα πανω από 15-16 δε φαινοταν..
5)Ξενοδοχειο δεν ειχα κλεισει,αλλα ειχα κανει την ερευνα μου..Ειχα επιλεξει μερικα και με το που εφτασα,πηγα σε ένα τουριστικο γραφειο,να τους βαλω να παρουν τηλεφωνα,να δουμε πια εχουν ελευθερα δωματια,για να μου το κλεισουν αυτοι και να παζαρεψω και τις τιμες..
Όταν τους ειπα ότι θελω στο κεντρο,από την εκφραση του προσωπου τους,διαβασα τη σκεψη τους..»Αυτοι ηρθαν για να γαμησουν»…Και ειδα μια απροθυμια ιδιαιτερης εξυπηρετησης..Οταν μου δειχναν τα ξενοδοχεια στη Bangla γυρω,τους λεω…»Κοιταξτε…εμεις ηρθαμε για να γνωρισουμε την υπεροχη χωρα σας,όχι για γυναικες..»..Μεμιας αλλαξε η διαθεση τους απεναντι μας και σκιστηκαν να μας εξυπηρετησουν…
Κι εγω αλλωστε στη θεση τους ετσι θα φερομουνα…Είναι πολύ απαξιωτικο για αυτους,να βλεπουν τα καραβανια των τουριστων να ερχονται μονο για το μουνι και να σνομπαρουν τις ομορφιες της χωρας τους…
Αυτά για την ωρα..

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ασε τον ανθρωπο να ξεφυγει λιγο μην τον αγχωνετε

αστον να παει να ξεσαλωσει να τα δωσει ολα και μετα θα τον ρωτησουμε πως περασε
μην τον προκαταβαλουμε αρνητικα ακομα δεν πηγε δεν ειναι μωρο παιδακι

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
pipinomaniac      σε αυτό που με ρώτησες λέω ναι  :rockon: :rockon: :rockon:

41  και σήμερα  ;)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλοσωρισες πιπινομανιακ

σιγα σιγα να  τα πεις σε πολλα επεισοδια για να κρατησουμε το ενδιαφερον των αναγνωστων  λολ

λορδε καλοσωρισες

οταν εγκλιματιστεις να τα πουμε

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Στον Flynow απευθύνομαι, συγνώμη.

Το βιβλίο εσύ το έχεις διαβάσει στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά ;
Στα αγγλικά το έχω διαβάσει. Είναι πολύ χρήσιμο για τον καινούργιο σεξοτουρίστα(π.χ.για εμένα) και ευκολοδιάβαστο.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Προς Rokkos: Σύντροφε μήπως ετοιμάζεσαι για Laos μεριά? Γιατί έχεις τη σημαία του στο avatar σου ?

καλησπερα von.. η καλυτερη μου εμπειρεια στην ταυλανδη καταγοταν απο το λαος. λευκο δερμα, απιστευτο κορμι, ματακι τεζα ασιατικο (αδυναμιες..) και περιποιηση που ωρες ωρες μ' εκανε να αισθανομαι ασχημα.. ειδικα οταν γυρισα για δευτερη φορα στο μπαρ να την ξαναπαρω, η παροιμια "εγινε χαλι να την πατησω" δεν βρισκει εφαρμογη ουτε στο 10%.. μονο αυτη μ' εκανε ν' αναπολω το phuket και τον μπουρδελο-τρελλοδρομο την bangla road.. laos λοιπον και τα μυαλα στο μιξερ.. α, ηταν μια απο τις δυο milf που ανεφερε παραπανω ο κωστας, 32 ετων αλλα με κορμι και δερμα εικοσαχρονης.
προς τιμην της λοιπον η σημαια του λαος στο avatar μου..

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Rokoss, Λάος δεν έχω πάει ούτε και εγώ (παρόλο που έχω ταξειδέψει αρκετά Ασία) και μάλλον είναι συμπτωματικό, αλλά και εγώ έχω απίστευτη εμπειρία από δύο κοπέλες από το Λάος που είχα κλείσει μαζί, στην Σιγκαπούρη...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
δε θα ξεχασω ποτε την εμπειρια της πρωτης βραδυας στην bangla road.. ειχα μεινει μαλακας με αυτα που εβλεπα και καποια στιγμη ηθελα να παρω το πρωτο αεροπλανο να γυρισω πισω.. κατασταση πολυ χυμα, μας τραβαγαν δεξια και αριστερα, αποκρουστικοι βρωμιαρηδες που στις πατριδες τους δεν τους καθονταν ουτε πουτανες να κυκλοφορουν με απιστευτα ταυλανδεζακια..
καθησαμε και χτυπησαμε μια τεραστια ποικιλια θαλασσινων για να συνελθουμε απο το σοκ.. εκεινο το βραδυ γυρισαμε μονοι μας στο ξενοδοχειο, πρεπει να καταγραφηκε στο βιβλιο γκινες αυτο, 2 ανδρες στο πουκετ χωρις γυναικες..
ισως γι' αυτο το λογο δεν πηγαμε με πολλες γυναικες, οι επιλογες μας ηταν πολυ προσεκτικες (στο μετρο του δυνατου), και μενανε πανω απο 1 μερα μαζι μας. παιρναμε γυναικες μονο απο μπαρ και ποτε απο gogo η απο το δρομο, δεν ειχα καμμια διαθεση για ενα γαμησι να γυρισω πισω με γαλονια. οι μπαροβιες ηταν επαγγελματιες, ηξεραν πως να συμπεριφερθουν, αν ησουν καλος μαζι τους μια φορα αυτες ηταν 10, ειχαν και ενα βιβλιαριο υγειας που εδειχνε οτι παιρναγανε καθε 3 μηνες απο καποιες εξετασεις (τωρα αν αυτο ειναι αληθεια, ο θεος (βουδας) και η ψυχη τους). μια φορα το ζητησαμε οταν μια γαμημενη καποτα δεν αντεξε, τεσπα..
καποιοι παλιοτεροι συναγωνιστες εδωσαν (προσωπικη γνωμη) την καλυτερη λυση σε παλιοτερα ποσταρισματα τους. λιγες μερες μπανγκοκ και αναχωρηση για ηρεμο νησακι με ομορφη συνοδεια. πιθανον, στο επομενο ταξιδι να το κανω κι εγω. (καλα ρε συ κωστα, μη βαρας  ;) ). θα επανελθω καποια στιγμη με περισσοτερες λεπτομερειες..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε Rokoss, Λάος δεν έχω πάει ούτε και εγώ (παρόλο που έχω ταξειδέψει αρκετά Ασία) και μάλλον είναι συμπτωματικό, αλλά και εγώ έχω απίστευτη εμπειρία από δύο κοπέλες από το Λάος που είχα κλείσει μαζί, στην Σιγκαπούρη...

εχω ακουσει απο 4 διαφορετικα ατομα εμπειριες με κοπελες απο το λαος. ολοι μου μιλησαν με τα καλυτερα λογια. ασε που ειναι πιο λευκες απο τις ταυλανδεζες και με πιο ασιατικα χαρακτηριστικα στο προσωπο πραγμα το οποιο εμενα προσωπικα με τρελλαινει..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ένας φίλος με πμ με ρωτησε εάν εχει κοπελες με ωραια μεγαλα βυζακια στην Παταγια. Δεν θυμαμαι ποιος είναι, στελνω όμως αυτές τις φωτογραφιε
τα βυζια που εβαλε ο zaichik ειναι σιλικονουχα, εγω πετυχα φυσικα μεγαλα βυζια ,χωρις να το θελω τον φλεβαρη  με ενα 18χρονο. οταν την ξαναδα τον απριλη ειχε αδυνατισει πολυ και ειχαν "πεσει" και τα βυζια,
μπορω να πω οτι δεν ξαναδα ετσι μεγαλα, και οι σιλικονες ειναι ελαχιστες, μια πετυχα στο boesche.
δειτε τα βυζια του φλεβαρη,  αλλα μην ψαξετε για βυζαρουδες, χουφτοβυζα υπαρχουν εκει.

Συνημμένα

• 100_0811.jpg
    100_0811.jpg
    91,9 KB · Εμφανίσεις: 40
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και γω περιμενα τηλεφωνο   :think:
ρε γκρινιαρη σε ειχα με δυο αριθμους, ο ενας αυτος που επαιρνα ειχε 11 νουμερα...
τον ειχα γραψει λαθος απο το πμ.
γι αυτο μπερδευτηκα.
αυριο ξαναπαμε εκει με την ασιατισα γκαρσονα :rockon:, αν θες, θα κατσουμε στην πλευρα των τραπεζιων που σερβιρει

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αυριο ξαναπαμε εκει με την ασιατισα γκαρσονα :rockon:, αν θες, θα κατσουμε στην πλευρα των τραπεζιων που σερβιρει

τι μου εκανες ρε συ χθες, για μια στιγμη νομισα πως ημουν παλι στη μπαγκοκ.. ασε που αυτη θα νομισε οτι καπου χανω, με το κολημα που εφαγα οταν την ειδα μπροστα μου!!..  :2funny:  :uglystupid:  :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εχω και γω καλες εντυπωσεις απο πιπινι απο το ΛΑΟΣ, μηπως πρεπει να παμε και κει?

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλα μην κολλατε :grin:

λεφτα μαζεφτε και προχωρατε ;)

δεν θελώ να μου παθετε και τιποτα κανα ψυχολογικο εννοω  :grin:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
εχω και γω καλες εντυπωσεις απο πιπινι απο το ΛΑΟΣ, μηπως πρεπει να παμε και κει?

Να βοηθησω σχετικα μα το Λαος.
Ειναι απο τις πιο υποαναπτυκτες χωρες της περιοχης, πολυ φιλικοι ανθρωποι, αλλα λογω κυβερνησης ( κομμουνιστικη χουντα) τα πραγματα δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τη Ταυλανδη.
Παραδειγματα:
1. Τα ξενοδοχεια κλειδωνουν τις πορτες τους στις 11 και μετα θα πρεπει να ξυπνησεις τον φυλακα για να σου ανοιξει κατι που δημιουργει προβλημα και σε εσενα και στη κοπελλα (εαν εχεις).
2. Εαν εχεις βρει τη κοπελλα και παρεις ταξι(τρικυκλο) θα πρεπει να τη βαλεις να κατσει μπροστα με τον οδηγο γιατι οι ελεγχοι της αστυνομιας ειναι πολυ αυστηροι το βραδυ και εαν καθεται μαζι σου θα θεωρηθει πουτανα με μεγαλες πιθανοτητες να παει σε στρατοπεδο αναμορφωσης, εσυ εαν κανεις τον Κινεζο μαλλον δεν εχεις προβλημα.
3. Γυναικες παιζουν ΜΟΝΟ στη πρωτευουσα Βιεντιαν σε ενα συγκεκριμενο δρομο και ΠΑΝΤΑ ελευεθερας βοσκης, η ποιοτητα παιζει παντα.
4. Επειδη οι κοπελλες δεν ειναι hardcore επαγγελματιες οπως στη Ταυλανδη η εμπειρια μαζι τους ειναι φανταστικη απο την αποψη οτι ναι μεν πληρωνονται αλλα τους αρεσει αυτο που κανουν δηλ. ειναι πιο αθωες.
Ειναι πολυ ωραια χωρα με ΠΑΡΑ πολυ ωραιους ανθρωπους και εαν εισαι προσεχτικος και γατος ΔΕΝ θα κοιμηθεις μονος σου παντα στη πρωτευουσα.
Ενας καλος συνδυασμος ειναι να πας CIANG MAI να ξεχαρμανιασεις με τα Ταυλανδεζακια και μετα οδικως να πας Βιεντιανε (μαλλον περπατωντας) απο τη γεφυρα της φιλιας.
Καλα ε με φτιαξατε απο τη πρωτη μερα κ...παιδα.
Για αυτο σας παω ρεεεεεε.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λορδε, καλωςηλθες πισω, μπηκες δυναμικα παλι..  στην τσιανγκ μαι εχει καλο σεξ τριπ?  δεν παιζει αγαμια νομιζω, σωστα? οπως βλεπεις ηρθε η ωρα να αποχωριστω την πατταγια και ψαχνομαι.
με τους atas kai flynow παιζει το σεναριο για καμποτζη.
αν θες γραψε στο θρεντ της ασιας, δηλαδη ποια πολη αξιζει εκτος πρωτευουσας για σεξ και κατι να δεις, μην ξεχνας οτι εγω παω εκει για βιετναμεζες, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ,
και σε επομενη συναντηση να σε δουμε

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ξεχασα, λεγοντας αποχωριζομαι την πατταγια, εννοω οτι απλα θα πηγαινω και καπου αλλου, το οτι ΠΑΝΤΑ θα περναω απο κει για λιγο ειναι σιγουρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom