Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mouseman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το αεροδρομια.σκοπευω να παω αυτη την εβδομαδα ταυλανδη και εχω ετοιμα ολα τα εγγραφα και τα υπολοιπα που χρειαζονται.κατα το ταξιδι μου σκοπευω να παρω μαζι μου 3000ευρο σε χαρτονομισματα.ξερετε αν τα χαρτονομισματα αυτα που θα εχω πανω μου ελεγχονται στο αεροδρομιο περι γνησιοτητας?(παρακαλω να αποντηση καποιος που ξερει σιγουρα)

Επισκέπτης
παιδια θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το αεροδρομια.σκοπευω να παω αυτη την εβδομαδα ταυλανδη και εχω ετοιμα ολα τα εγγραφα και τα υπολοιπα που χρειαζονται.κατα το ταξιδι μου σκοπευω να παρω μαζι μου 3000ευρο σε χαρτονομισματα.ξερετε αν τα χαρτονομισματα αυτα που θα εχω πανω μου ελεγχονται στο αεροδρομιο περι γνησιοτητας?(παρακαλω να αποντηση καποιος που ξερει σιγουρα)
ρε συναγωνιστή εισαγωγή από την Βουλγαρία τα έκανες?

Επισκέπτης
εγώ όσες φορές ταξίδεψα δεν τα ελέγξανε ούτε καν τα είδανε απλά με ρώτησαν πόσα έχω μαζί μου.

mouseman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη παιδια στο αεροδρομιο θα πω ποσα χρηματα εχω στην τσεπη μου αλλα δεν θα περασουν απο μηχανιμα και αλλα σχεδια.ειναι σιγουρο αυτο, η ελεγχεται ενα δειγμα χαρτονομισματων τυχαια η και ολα τα χαρτονομισματα?να τονισω οτι με ενδιαφερει να μην περασουν τα χρηματα απο μηχανιμα και μονο αυτο γιατι οπτικος δεν αναγνωριζονται αφου η ποιοτητα τουσ ειναι τελεια

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
flynow αυτη ειναι η ασιατισα που μεχρι στιγμης θεωρω ως πιο ομορφο προσωπο.
λοιπον η συναντηση εγινε σε καφε με γκαρσονα ασιατισα :rockon: :rockon:
μαλλον κινεζα, θα τσεκαρω την επομενη φορα,
παροντες εγω :dancing:flynow ατας rokoss και φιλος ροκου.
ο ροκος τρελλαμενος, απο οτι καταλαβα χτυπησε milf φασεις κει κατω, την δευτερη φορα θα μαθει. και φυσικα ειναι εξαρτημενος απο την ταυλανδη, και αυτος .
bmw που ησουν? το τηλεφωνο σου ηταν εκτος, δεν νομιζω να ανωμαλεψες και συ και νασουν με καμια ελληνιδα :2funny: :2funny:
ο flynow ειναι γεννημενος για πατταγια, θα τον βαφτισω εκει κατω, θα τον μυησω στα αδυτα της pussyland :rockon:

Συνημμένα

• club_boesche_pic078.jpg
    club_boesche_pic078.jpg
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παιδια θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το αεροδρομια.σκοπευω να παω αυτη την εβδομαδα ταυλανδη σκοπευω να παρω μαζι μου 3000ευρο
3000 eyro σημαινει 150 γαμησια, καλα ειναι, μην πεθανεις κιολας, εκτος και αν τις παιρνεις δεκα δεκα...
παντως φιλες μου δεν καταλαβαινω γιατι μου εστειλες πμ ,ενω θα μπορουσες να τα πεις στο φορουμ, εμεις σε αυτο το θρεντ οτι θελουμε στο φορουμ το λεμε.
για την ιστορια παντως, σου λεω οτι "ολοκληρωθηκα" μια χαρα τοσα χρονια με τις ελληνιδες, και το μονο που μου ελειπε ηταν οι εξωτικες βρωμιαρες , οπως λες και συ, οπως ακριβως δηλαδη θα γαμησεις με παθος και συ.
τα κηρυγματα λοιπον στο φορουμ και οχι με πμ.
καλα να περασεις στην ταυλανδη

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
και γω περιμενα τηλεφωνο  :think:

αφου ομως δεν απαντουσε γιατι δεν εστειλες μυνημα ? :jerking:

και το πρωι που σε πηρα πως καταλαβες οτι ημουν εγω ?

καλα κρασια

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ένας φίλος με πμ με ρωτησε εάν εχει κοπελες με ωραια μεγαλα βυζακια στην Παταγια. Δεν θυμαμαι ποιος είναι, στελνω όμως αυτές τις φωτογραφιες

Η στην δεξιά φωτογραφία δεν είμαι 100% βέβαιος ότι είναι κοπέλa ή «κοπέλα»

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οι 4 λόγοι, κατά την άποψή μου, που η Παταγια δεν αντέχετε πάνω από 2 βράδια. Η αποκρουστική εικόνα των χονδρό-βρομιάρηδων μπεκρήδων γεμάτων τατουάζ με τα πιπινάκια, η άσχημη πόλη, η δυσοσμία της και η απαράδεκτη παραλία. 2 βράδια είναι αρκετά να βρεις ένα μικρό και να εξαφανιστείς.

Όχι ότι είμαι ρατσιστής κατά των εύσωμων ανδρων (κατά των άπλυτων ναι), αλλά συνεχώς όταν τους βλέπω αναρωτιέμαι αν και εγώ είμαι σε τέτοια χάλια και τόσο απελπισμένος και βρίσκομαι στην Πατάγια (ενοχές που δεν έχω όταν απολαμβάνω τις υπέροχες παραλίες της Ταϊλάνδης)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Γεια σας φιλοι μου.
Λοιπον οι οικογενειακες διακοπες τελειωσαν, οι "προσωπικες" θα αρχισουν τελη Σεπτεμβριου.
Αναγκαστηκα να διαβασω 30+ σελιδες αλλα καλα να παθω αφου ελειπα. >:(
Θα προσπαθησω να απαντησω σε μερικα θεματα που τεθηκαν, απο οσα θυμαμαι.
1. Για καποιον φιλο που ειχε γραψει για ινδικο εστιατοριο στη ΒΚΚ θα ψαξω να βρω τη καρτα αφτουνου που πηγαινω να τη σκαναρω και οποιος θελει ας το δοκιμασει και θα με θυμιθει.
Σχετικα με καποιες φωνες που ακουστηκαν για Καμποτζη ειχα ανοιξει ενα κεφαλαιο στην αρχη με τιτλο ΑΣΙΑ που ανεφερα πληροφοριες για Καμποτζη και αλλες χωρες αλλα μαλλον επειδη δεν εβαλα και το σεξ στη μεση δεν το διαβασε κανενας, εν πασει περιπτωσει οποιος θελει να παει ας μου πει να τον βοηθησω οπως μπορω και να μην ανησυχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα σε αυτη τη χωρα.
Αυτα προς το παρον δωστε μου λιγες μερες να συνερθω και θα τα λεμε τακτικα τωρα.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
To παρόν απευθύνετε κυρίως προς τον Φαντομά αλλά και εάν κάποιος άλλος γνωρίζει σχετικά: φίλος θέλει κατέβει Ταϊλάνδη Οκτώβρη μετά από πολύμηνη αλληλογραφία, μέσω ιντερνετ, με Ταϊλανδή. Έχει πεισθεί ότι η κοπέλα είναι ενδιαφέρουσα και ταιριάζουν, έχει βρει τιμές σε αεροπορικά και πάει να την βρει. Παρόλο ότι προσπάθησα να τον πείσω για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τέτοιες γνωριμίες, δεν τα κατάφερα, αφού αυτός επιμένει ότι και να μην περάσω καλά, θα βρω εκεi κάτι άλλο. Από ανάλογα forum του εξωτερικού εάν βρει κάποιος ορισμένα σχετικά link, θα τα ήθελα, ώστε του παραθέσω παραδείγματα προς αποφυγή. Εκτός και εαν νομίζετε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα (έχω διαβάσει πολλά forum με Ρωσίδες και Ουκρανές, τι κάνουν, αλλά αυτός επιμένει ότι η Ταϊλανδή είναι άλλο πράγμα).

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
To παρόν απευθύνετε κυρίως προς τον Φαντομά αλλά και εάν κάποιος άλλος γνωρίζει σχετικά: φίλος θέλει κατέβει Ταϊλάνδη Οκτώβρη μετά από πολύμηνη αλληλογραφία, μέσω ιντερνετ, με Ταϊλανδή. Έχει πεισθεί ότι η κοπέλα είναι ενδιαφέρουσα και ταιριάζουν, έχει βρει τιμές σε αεροπορικά και πάει να την βρει. Παρόλο ότι προσπάθησα να τον πείσω για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τέτοιες γνωριμίες, δεν τα κατάφερα, αφού αυτός επιμένει ότι και να μην περάσω καλά, θα βρω εκεi κάτι άλλο. Από ανάλογα forum του εξωτερικού εάν βρει κάποιος ορισμένα σχετικά link, θα τα ήθελα, ώστε του παραθέσω παραδείγματα προς αποφυγή. Εκτός και εαν νομίζετε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα (έχω διαβάσει πολλά forum με Ρωσίδες και Ουκρανές, τι κάνουν, αλλά αυτός επιμένει ότι η Ταϊλανδή είναι άλλο πράγμα).
Φίλε Zaichik,ένα καλό ξεκίνημα για τον φίλο σου θα ήταν η μελέτη του βιβλίου "Private Dancer" από τον Stephen Leather. Από εκεί και πέρα η νοημοσύνη του καθενός μας αναλαμβάνει δράση.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Εαν ειναι πανω απο 20 ατονε να παει μιας και ειναι υπευθυνος των πραξεων του.
Εσυ τον προειδοποιησες.
Σε ποια περιοχη θελει να παει;

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σε ποια περιοχη θελει να παει;
Bangkok, Και μετά θα πανε καπου εκδρομη, θελει παει Οκτωβρη, τοτε μονο μπορει, εάν πηγαινε Νοεμβρη, να ειμαι και εγω τοτε Ταιλανδη, θα ημουνα πιο ανετος. Στα 48 του θελει να χαρει την ζωη, διοτι χωριζει….

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Bangkok, Και μετά θα πανε καπου εκδρομη, θελει παει Οκτωβρη, τοτε μονο μπορει, εάν πηγαινε Νοεμβρη, να ειμαι και εγω τοτε Ταιλανδη, θα ημουνα πιο ανετος. Στα 48 του θελει να χαρει την ζωη, διοτι χωριζει….
Αστονε μονο δωστου και τα τηλ του Φαντομα, εαν το επιτρεπει ο ιδιος, και του Ελληνικου προξενειου.
Ο μονος ορατος και θεωρητικα πιθανοτερος κινδυνος ειναι να ξεναερωτευθει.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
[quote author=flynow link=topic=2495.msg2[size=10pt][size=10pt]ένα καλό ξεκίνημα για τον φίλο σου θα ήταν η μελέτη του βιβλίου "Private Dancer" από τον Stephen Leather.[/size][/size]
[/quote]

Φίλε ZAICHIK, το βιβλιο κυκλοφορεί στα Ελληνικά ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom