kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
42 και σήμερα
ρε συναγωνιστή εισαγωγή από την Βουλγαρία τα έκανες?παιδια θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το αεροδρομια.σκοπευω να παω αυτη την εβδομαδα ταυλανδη και εχω ετοιμα ολα τα εγγραφα και τα υπολοιπα που χρειαζονται.κατα το ταξιδι μου σκοπευω να παρω μαζι μου 3000ευρο σε χαρτονομισματα.ξερετε αν τα χαρτονομισματα αυτα που θα εχω πανω μου ελεγχονται στο αεροδρομιο περι γνησιοτητας?(παρακαλω να αποντηση καποιος που ξερει σιγουρα)
θα γινει παση θυσια, το υποσχομαι.οταν εγω λεω τιμωρια εννοω κωλαρακι λολ
ας την τιμωρησει ο κωστας
3000 eyro σημαινει 150 γαμησια, καλα ειναι, μην πεθανεις κιολας, εκτος και αν τις παιρνεις δεκα δεκα...παιδια θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το αεροδρομια.σκοπευω να παω αυτη την εβδομαδα ταυλανδη σκοπευω να παρω μαζι μου 3000ευρο
Αναγκαστηκα να διαβασω 30+ σελιδες αλλα καλα να παθω αφου ελειπα. >
Φίλε Zaichik,ένα καλό ξεκίνημα για τον φίλο σου θα ήταν η μελέτη του βιβλίου "Private Dancer" από τον Stephen Leather. Από εκεί και πέρα η νοημοσύνη του καθενός μας αναλαμβάνει δράση.To παρόν απευθύνετε κυρίως προς τον Φαντομά αλλά και εάν κάποιος άλλος γνωρίζει σχετικά: φίλος θέλει κατέβει Ταϊλάνδη Οκτώβρη μετά από πολύμηνη αλληλογραφία, μέσω ιντερνετ, με Ταϊλανδή. Έχει πεισθεί ότι η κοπέλα είναι ενδιαφέρουσα και ταιριάζουν, έχει βρει τιμές σε αεροπορικά και πάει να την βρει. Παρόλο ότι προσπάθησα να τον πείσω για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τέτοιες γνωριμίες, δεν τα κατάφερα, αφού αυτός επιμένει ότι και να μην περάσω καλά, θα βρω εκεi κάτι άλλο. Από ανάλογα forum του εξωτερικού εάν βρει κάποιος ορισμένα σχετικά link, θα τα ήθελα, ώστε του παραθέσω παραδείγματα προς αποφυγή. Εκτός και εαν νομίζετε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα (έχω διαβάσει πολλά forum με Ρωσίδες και Ουκρανές, τι κάνουν, αλλά αυτός επιμένει ότι η Ταϊλανδή είναι άλλο πράγμα).
To παρόν απευθύνετε κυρίως προς τον Φαντομά αλλά και εάν κάποιος άλλος γνωρίζει σχετικά: φίλος θέλει κατέβει Ταϊλάνδη Οκτώβρη μετά από πολύμηνη αλληλογραφία, μέσω ιντερνετ, με Ταϊλανδή. Έχει πεισθεί ότι η κοπέλα είναι ενδιαφέρουσα και ταιριάζουν, έχει βρει τιμές σε αεροπορικά και πάει να την βρει. Παρόλο ότι προσπάθησα να τον πείσω για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τέτοιες γνωριμίες, δεν τα κατάφερα, αφού αυτός επιμένει ότι και να μην περάσω καλά, θα βρω εκεi κάτι άλλο. Από ανάλογα forum του εξωτερικού εάν βρει κάποιος ορισμένα σχετικά link, θα τα ήθελα, ώστε του παραθέσω παραδείγματα προς αποφυγή. Εκτός και εαν νομίζετε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα (έχω διαβάσει πολλά forum με Ρωσίδες και Ουκρανές, τι κάνουν, αλλά αυτός επιμένει ότι η Ταϊλανδή είναι άλλο πράγμα).
Bangkok, Και μετά θα πανε καπου εκδρομη, θελει παει Οκτωβρη, τοτε μονο μπορει, εάν πηγαινε Νοεμβρη, να ειμαι και εγω τοτε Ταιλανδη, θα ημουνα πιο ανετος. Στα 48 του θελει να χαρει την ζωη, διοτι χωριζει….Σε ποια περιοχη θελει να παει;
Αστονε μονο δωστου και τα τηλ του Φαντομα, εαν το επιτρεπει ο ιδιος, και του Ελληνικου προξενειου.Bangkok, Και μετά θα πανε καπου εκδρομη, θελει παει Οκτωβρη, τοτε μονο μπορει, εάν πηγαινε Νοεμβρη, να ειμαι και εγω τοτε Ταιλανδη, θα ημουνα πιο ανετος. Στα 48 του θελει να χαρει την ζωη, διοτι χωριζει….
Φίλε ZAICHIK, το βιβλιο κυκλοφορεί στα Ελληνικά ;