You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ
ΟΣΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ.
αυτα τα εχω γραψει παλιοτερα αλλα επειδη καποιοι μου εστειλαν πμ το αναφερω για ολους που πιθανον δεν το ξερουν
πχ στις 5 νοεμβρη που με ενδιαφερει ειναι δευτερα και πεταει η singapore (μια απο τις κορυφαιες εταιρειες πεταει και με 747 η 777)
me 844 με ολα φορους και παπαριες
το πλεονεκτημα σε αυτη την πτηση και οσους παλι ενδιαφερει ειναι οτι παει μεσω σιγκαπουρης και εχει παραμονη 3 η 5 ωρρες γιατι εχει 2 αναχωρησεις για μπανκονγκ στις 9 και 11 που μπορει καποιος πεταχτει να κανει και τα ψωνια του στη πολη και να επιστρεψει
επεισης αν θελει μπορει να κατσει μια μερα και να φυγει με το επομενο χωρις επιβαρυνση στο εισητηριο(μονο το ξενοδοχειο 1 βραδυ)και φευγει την επομενη το πρωι στις 9
αυτα τα λιγα που μπορει να ναι γνωστα στους πολλους αλλα επειδη υπαρχει ενας οργασμος αυτη την εποχη για κρατηση εισηριων γιαυτο και επανηλθα
φιλικα
ΟΣΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ.
αυτα τα εχω γραψει παλιοτερα αλλα επειδη καποιοι μου εστειλαν πμ το αναφερω για ολους που πιθανον δεν το ξερουν
πχ στις 5 νοεμβρη που με ενδιαφερει ειναι δευτερα και πεταει η singapore (μια απο τις κορυφαιες εταιρειες πεταει και με 747 η 777)
me 844 με ολα φορους και παπαριες
το πλεονεκτημα σε αυτη την πτηση και οσους παλι ενδιαφερει ειναι οτι παει μεσω σιγκαπουρης και εχει παραμονη 3 η 5 ωρρες γιατι εχει 2 αναχωρησεις για μπανκονγκ στις 9 και 11 που μπορει καποιος πεταχτει να κανει και τα ψωνια του στη πολη και να επιστρεψει
επεισης αν θελει μπορει να κατσει μια μερα και να φυγει με το επομενο χωρις επιβαρυνση στο εισητηριο(μονο το ξενοδοχειο 1 βραδυ)και φευγει την επομενη το πρωι στις 9
αυτα τα λιγα που μπορει να ναι γνωστα στους πολλους αλλα επειδη υπαρχει ενας οργασμος αυτη την εποχη για κρατηση εισηριων γιαυτο και επανηλθα
φιλικα
πουναι ο ροκος ?
θα γινει το meeting κωστα η μας αποφευγει ο ροκος ?
οχι ρε συ κωστα, δεν αποφευγω τιποτα. απλα, με το που πατησα το ποδι μου στο ελ. βενιζελος αρχισαν τα τρεξιματα.
αποψε κατεβαινω αθηνα, κανονιστε με τον συνονοματο σου και με οποιον αλλο θελει να βρεθουμε αλλα προς θεου (βουδα) οχι στο οστρια. καπου πιο ηρεμα ρε παιδες, να μιλαμε και λιγακι.. ασε που δεν δινω 500 baht για ενα ποτο!!!
ποτε πετας?
3 Νοεμβρίου και επιστροφή 17 Νοεμβρίου
Τέλειος συνάδελφε, ίδιες ημερομηνίες πετάω και εγώ.3 Νοεμβρίου και επιστροφή 17 Νοεμβρίου
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
μονο εσυ? ΟΛΟΙ, απογειωση απο αθηνα , και προσγειωση σε μικρα ταυλανδεζικα μουνακιαΤέλειος συνάδελφε, ίδιες ημερομηνίες πετάω και εγώ.
Λοιπόν Κώστα βρήκα φωτογραφίες της Νοy(μια με μαυ
ύρο στριγκάκι) στην αναφορά ταξιδιού ενός Ελβετού που μόλις επέστρεψε από Παττάγια στο . Πουλούσε τρελό έρωτα στον Ελβετό, τελικά σε όλους τα ίδια παραμύθια λένε για να εισπράξουν το παραδάκι. Χρειάζονται όλες τους "αυστηρή τιμωρία" μόλις βρεθούμε εκεί κάτω.
Άντε μόλις επιστρέψει ο μιμίκος να συναντηθούμε για μια εξέταση των γεγονότων.
ύρο στριγκάκι) στην αναφορά ταξιδιού ενός Ελβετού που μόλις επέστρεψε από Παττάγια στο . Πουλούσε τρελό έρωτα στον Ελβετό, τελικά σε όλους τα ίδια παραμύθια λένε για να εισπράξουν το παραδάκι. Χρειάζονται όλες τους "αυστηρή τιμωρία" μόλις βρεθούμε εκεί κάτω.
Άντε μόλις επιστρέψει ο μιμίκος να συναντηθούμε για μια εξέταση των γεγονότων.
Στειλε μου το ακριβες λινκ να το δω, εχω κωδικους για να μπω, ή πες μου που ειναι το ψαξω,Λοιπόν Κώστα βρήκα φωτογραφίες της Νοy(μια με μαυ
ύρο στριγκάκι) στην αναφορά ταξιδιού ενός Ελβετού που μόλις επέστρεψε από Παττάγια στο .
πχ Pattaya Mad > Trip reports to Trip4, διοτι με το search engine δεν βρισκω ακρη. Παντως ο τύπος στο report του Trip 4, εχει πολυ δυνατα κομματια στις φωτογραφιες.
Επισης 3 με 17.11.2007 κατεβαινω, ξεκινωντας απο Παταγια και όπου μας βγαλει (ισως και Καμποτζη)
οταν εγω λεω τιμωρια εννοω κωλαρακι λολ
που να τη βρει την τρυπα ρε συ κωστα.. οι κωλοτρυπιδες τους ηταν στ κυριολεξια ανυπαρκτες!!..
Δες το pm. To σωστό σάιτ είναι τοΣτειλε μου το ακριβες λινκ να το δω, εχω κωδικους για να μπω, ή πες μου που ειναι το ψαξω,
πχ Pattaya Mad > Trip reports to Trip4, διοτι με το search engine δεν βρισκω ακρη. Παντως ο τύπος στο report του Trip 4, εχει πολυ δυνατα κομματια στις φωτογραφιες.
Επισης 3 με 17.11.2007 κατεβαινω, ξεκινωντας απο Παταγια και όπου μας βγαλει (ισως και Καμποτζη)