You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
επιστροφη στην ελλαδα και κανενα κουραγιο να γραψω οτιδηποτε..
δεν ξερω ποτε θα συνελθω απο το σοκ του ταξιδιου, τις ασιατικες μυρωδιες , το ανακατεμα μου σε δρομους γεματους ομορφα σχιστοματικα προσωπα..
κωστα, απο δευτερα συγκαλεσε εκτακτη συναντηση των εκλεκτων μελων του φορουμ.
καλο απογευμα σε ολους, καλο βραδυ στην thai..
δεν ξερω ποτε θα συνελθω απο το σοκ του ταξιδιου, τις ασιατικες μυρωδιες , το ανακατεμα μου σε δρομους γεματους ομορφα σχιστοματικα προσωπα..
κωστα, απο δευτερα συγκαλεσε εκτακτη συναντηση των εκλεκτων μελων του φορουμ.
καλο απογευμα σε ολους, καλο βραδυ στην thai..
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Sa wat dee-khrap αγαπητοί σύντροφοι!
Βαρέθηκα να βλέπω καθημερινά ολόγυμνα Ουκρανικά και Μολδαβικά κολαρακια στην Κριμαία και στο πρώτο ινερνετ cafe που βρήκα μπήκα στο thread και...έπαθα την πλακα μου. Ρε "βαγασες" σε 5 μέρες 200 post !! Διάβαζα 2 ώρες, Καλά που υπάρχει ο σύντροφος φαντομάς (τα σέβη μου) και με έχει απαλλάξει από τον κόπο να απαντώ σε διαφορα ερωτήματα,
Φιλε mind καλός ήρθες! Μόλις επιστρέψω κανόνισε να βρεθούμε.
Pipinomaniac με χαρά βλέπω ότι αν και πρώτη φορα έχεις μια ιδιαιτερα ενδιαφέρουσα άποψη για τη χωρα.
Σύντροφε Ρόκκος τι έπαθες? Συνήλθες από το σοκ. Περιμένω με ανυπομονησία να τα πούμε σε προσεχή συνάντηση.
KostasF16 keep working!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
фонмакулис
Βαρέθηκα να βλέπω καθημερινά ολόγυμνα Ουκρανικά και Μολδαβικά κολαρακια στην Κριμαία και στο πρώτο ινερνετ cafe που βρήκα μπήκα στο thread και...έπαθα την πλακα μου. Ρε "βαγασες" σε 5 μέρες 200 post !! Διάβαζα 2 ώρες, Καλά που υπάρχει ο σύντροφος φαντομάς (τα σέβη μου) και με έχει απαλλάξει από τον κόπο να απαντώ σε διαφορα ερωτήματα,
Φιλε mind καλός ήρθες! Μόλις επιστρέψω κανόνισε να βρεθούμε.
Pipinomaniac με χαρά βλέπω ότι αν και πρώτη φορα έχεις μια ιδιαιτερα ενδιαφέρουσα άποψη για τη χωρα.
Σύντροφε Ρόκκος τι έπαθες? Συνήλθες από το σοκ. Περιμένω με ανυπομονησία να τα πούμε σε προσεχή συνάντηση.
KostasF16 keep working!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
фонмакулис
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
δε θελω να πει, να δω τη φατσα του θελω, το χαμογελο της αναχωρησης τωρα που θα ειναι ? ως τα αυτια?κωστα βλεπω να μην τον διακοπτουμε για να προλαβει να μας τα πει
κριμα για μια ωρα θα τον εβλεπα στο αεροδρομιο που ηρθε, τωρα υπομονη ως την κυριακη
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Swadee-krub συντροφοι..
Χτες δεν ειχε ενημερωση γιατι ημουνα ολη μερα με το μωρο..
Λοιπον..Εγω θα τα γραψω κι ας ξερω οτι αρκετοι απο εδω μεσα θα χασκογελασουν,θα με αρχισουν στο δουλεμα,αλλα θα θυμηθουν και δικες τους αντιστοιχες εμπειριες..
Το μωρακι ηρθε λοιπον προχθες απο τη δουλεια κατα τις 3.30 στο ξενοδοχειο..
Μπουμ-μπουμ και υπνο αγκαλιτσα..Περιττο να πω οτι ο υπνος αγκαλιτσα με ενα τετοιο μικροκαμωμενο γλυκουλι πλασματακι,ειναι παραδεισενιος..Δε ξεκολλα απο πανω μου ολο το βραδυ..ακομα και την ωρα που κοιμομαστε,θελει να εχει τη φατσουλα του κολλημενη σε ενα σημειο του σωματος μου,για να μυριζει τη μυρουδια μου...
κατα τη διαρκεια του υπνου οταν παει να αλλαξει πλευρο και ψιλοξυπναει..τσουπ δινει φιλακια,σε οποιο σημειο του σωματος βρει..
Το πρωι ξυπνημα και με πηγε στην αρχη,σε ενα σκι-κλαμπ (φανταστειτε μια τεχνητη λιμνη διαμορφωμενη για πιστα θαλασσιου σκι,χωρις κρις-κραφτ να σε τραβανε,αλλα με ειδικους μηχανισμους-συρματοσκοινα).
Μετα πηγαμε σε 2 εμπορικα κεντρα στο δρομο για τη πολη του Πουκετ...(Ρε να μη θελει να ψωνισει τιποτα..),Εγω πηρα 2-3 πραγματα και αφου τελειωσα τα ψωνια,μου λεει πως θελει να κανει κατι για μενα..Να μου αφιερωσει κατι...Στην αρχη δε πολυκαταλαβα,αλλα την ακολουθησα..
Ανεβηκαμε λοιπον στο τελευταιο οροφο του εμπορικου που ειχε μια αιθουσα με ηλεκτρονικα παιχνιδια...Με βαζει λοιπον μεσα σε μια μικρη καμπινα που τραγουδας ΚΑΡΑΟΚΕ..βαζει 10 μπατ στο μηχανημα,διαλεγει το τραγουδι,περνει το μικροφωνο στα χερια,καθεται στην αγκαλια μου και αρχιζει να μου τραγουδαει ενα slow ταυλανδεζικο τραγουδι,κοιτωντας με στα ματια...Στο τελος το τραγουδι ειχε μια φραση που επαναλαμβανοτανε,και την ωρα που εκανε fade-out το τραγουδι,δακρυσε και με αγκαλιασε σφικτα για κανα 5λεπτο...
Γαμω το στανιο μου μεσα...Μ' αρεσει που γελουσα οταν διαβαζα για καποιους που ερχονται εδω στη Ταυλανδη και καψουρευονται..
Μετα γυρισαμε και με πηγε εδω στη πατονγκ σε ενα γιαπωνεζικο εστιατοριο οπου διαλεγεις απο ενα μπουφε τα υλικα και σου φερνουν ενα στρογγυλο πραμα σα μαγκαλι,οπου τα μαγειρευεις μονος σου..(Μη γελατε ρε!Δε ξερω πως το λενε!)
Χτες το βραδυ τωρα,ερχεται κατα τις 4,φορτωμενη ψωνια...Κατι φρουτα,Red Bull,(με προσεχει για να "εχει"),και κατι σοκολατακια σε σχημα καρδιας...
Ριχνω ενα μπουμ-μπουμ..υπνο..κι αλλο ενα σημερα με το που ξυπνησαμε..(Ε ρε πρωινες κατουροκαυλες)..
Αυτα που λετε...
Και τωρα..ΠΩΣ της το λενε οτι τη Κυριακη το απογευμα φευγω???!!
Δεν της ειχα πει ποσο θα μεινω...
Τελος παντων..κατι θα σκεφτει το βρωμικο μυαλο μου..
Τα λεμε συντροφοι..
Χτες δεν ειχε ενημερωση γιατι ημουνα ολη μερα με το μωρο..
Λοιπον..Εγω θα τα γραψω κι ας ξερω οτι αρκετοι απο εδω μεσα θα χασκογελασουν,θα με αρχισουν στο δουλεμα,αλλα θα θυμηθουν και δικες τους αντιστοιχες εμπειριες..
Το μωρακι ηρθε λοιπον προχθες απο τη δουλεια κατα τις 3.30 στο ξενοδοχειο..
Μπουμ-μπουμ και υπνο αγκαλιτσα..Περιττο να πω οτι ο υπνος αγκαλιτσα με ενα τετοιο μικροκαμωμενο γλυκουλι πλασματακι,ειναι παραδεισενιος..Δε ξεκολλα απο πανω μου ολο το βραδυ..ακομα και την ωρα που κοιμομαστε,θελει να εχει τη φατσουλα του κολλημενη σε ενα σημειο του σωματος μου,για να μυριζει τη μυρουδια μου...
κατα τη διαρκεια του υπνου οταν παει να αλλαξει πλευρο και ψιλοξυπναει..τσουπ δινει φιλακια,σε οποιο σημειο του σωματος βρει..
Το πρωι ξυπνημα και με πηγε στην αρχη,σε ενα σκι-κλαμπ (φανταστειτε μια τεχνητη λιμνη διαμορφωμενη για πιστα θαλασσιου σκι,χωρις κρις-κραφτ να σε τραβανε,αλλα με ειδικους μηχανισμους-συρματοσκοινα).
Μετα πηγαμε σε 2 εμπορικα κεντρα στο δρομο για τη πολη του Πουκετ...(Ρε να μη θελει να ψωνισει τιποτα..),Εγω πηρα 2-3 πραγματα και αφου τελειωσα τα ψωνια,μου λεει πως θελει να κανει κατι για μενα..Να μου αφιερωσει κατι...Στην αρχη δε πολυκαταλαβα,αλλα την ακολουθησα..
Ανεβηκαμε λοιπον στο τελευταιο οροφο του εμπορικου που ειχε μια αιθουσα με ηλεκτρονικα παιχνιδια...Με βαζει λοιπον μεσα σε μια μικρη καμπινα που τραγουδας ΚΑΡΑΟΚΕ..βαζει 10 μπατ στο μηχανημα,διαλεγει το τραγουδι,περνει το μικροφωνο στα χερια,καθεται στην αγκαλια μου και αρχιζει να μου τραγουδαει ενα slow ταυλανδεζικο τραγουδι,κοιτωντας με στα ματια...Στο τελος το τραγουδι ειχε μια φραση που επαναλαμβανοτανε,και την ωρα που εκανε fade-out το τραγουδι,δακρυσε και με αγκαλιασε σφικτα για κανα 5λεπτο...
Γαμω το στανιο μου μεσα...Μ' αρεσει που γελουσα οταν διαβαζα για καποιους που ερχονται εδω στη Ταυλανδη και καψουρευονται..
Μετα γυρισαμε και με πηγε εδω στη πατονγκ σε ενα γιαπωνεζικο εστιατοριο οπου διαλεγεις απο ενα μπουφε τα υλικα και σου φερνουν ενα στρογγυλο πραμα σα μαγκαλι,οπου τα μαγειρευεις μονος σου..(Μη γελατε ρε!Δε ξερω πως το λενε!)
Χτες το βραδυ τωρα,ερχεται κατα τις 4,φορτωμενη ψωνια...Κατι φρουτα,Red Bull,(με προσεχει για να "εχει"),και κατι σοκολατακια σε σχημα καρδιας...
Ριχνω ενα μπουμ-μπουμ..υπνο..κι αλλο ενα σημερα με το που ξυπνησαμε..(Ε ρε πρωινες κατουροκαυλες)..
Αυτα που λετε...
Τα λεμε συντροφοι..
zafkos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2006
- Like
- 35
- Πόντοι
- 1
Τα λεμε συντροφοι..
[/quote]
τα χα πει εγω. θα τον χασουμε το φιλο μας. μοιασε λιγο του dio που βαραει και φευγει. αχ σας περιμενω με ανυπομονησια να τα πουμε απο κοντα
μου λέτε την γνώμη σας?
SKORPIONTOUCH
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
κοιμαστε ολοι σημερα? ξυπνηστε λιγο, δειτε αυτο το κωλαρακι,
ρε κωστη αφου δεν φαινεται το κωλαρακι του μονο το προσωπο λαθος φωτο μας δειχνεις
λαθος γωνια ληψης
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
kyklades gr: εγω τωρα τι να πω? ....Swadee-krub συντροφοι..
Αυτα που λετε...
αδελφος του zafkos : κολλητε, νομιζω οτι με την χθεσινη σου εμπειρια καταστραφηκες. Πως θα γυρισεις τωρα Ελλαδα? Εννοω, με τι ψυχη θα μπορεσεις να την παρατησεις στην Ταιλανδη την φιλη σου? Καψουυυυυρηηηηηηηηη!!!!!!!
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τα χα πει εγω. θα τον χασουμε το φιλο μας.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φιλαρακι, οπως πανε τα πραγματα, βλεπω οτι σε λιγα χρονια οι παντρεμενοι Ελληνες με Ταιλανδεζες θα ειναι τοσοι πολλοι στην Ταιλανδη που θα εχεις μεγαλη συντροφια και δεν θα χρειαζεσαι πλεον το site για να επικοινωνεις μαζι μας (kykladesgr + αδελφος του zafkos)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
δεν χρειαζεται να φανει το ταυλανδεζικο κωλαρακι, οσοι τα εχουν "ζησει" απο κοντα τα καταλαβαινουν, εσυ σκορπιο γιατι δεν το καταλαβες?ρε κωστη αφου δεν φαινεται το κωλαρακι του μονο το προσωπο λαθος φωτο μας δειχνεις
λαθος γωνια ληψης
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν χρειαζεται να φανει το ταυλανδεζικο κωλαρακι, οσοι τα εχουν "ζησει" απο κοντα τα καταλαβαινουν, εσυ σκορπιο γιατι δεν το καταλαβες?
SKORPIONTOUCH
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
με ποιασες κωστη ! επειδη δεν εχω παει ακομα ταυλανδη υπομονη 3 μηνες ακομα
αλλα οταν γυρισω αο εκει θα γεμισω το forum φωτος με στριγκακια!!!!!!!!!!!!!!
αλλα οταν γυρισω αο εκει θα γεμισω το forum φωτος με στριγκακια!!!!!!!!!!!!!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Συνημμένα
δεν χρειαζεται να φανει το ταυλανδεζικο κωλαρακι, οσοι τα εχουν "ζησει" απο κοντα τα καταλαβαινουν, εσυ σκορπιο γιατι δεν το καταλαβες?
χιλια δικια εχεις ρε συ κωστααααα!..
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ριξε κανα ψιχουλο ενημερωσης ρεεεεεεεεε
χιλια δικια εχεις ρε συ κωστααααα!..
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ετσι! κοντοπιπινα παντα και παντου, και κυριως στην ταυλανδη που ειναι και η "πηγη"Swadee-krub συντροφοι..
Περιττο να πω οτι ο υπνος αγκαλιτσα με ενα τετοιο μικροκαμωμενο γλυκουλι πλασματακι,ειναι παραδεισενιος..Δε ξεκολλα απο πανω μου ολο το βραδυ..
ρε πιπινομανιακ, νομιζω το νοημα της ζωης με τις κοντες το εχεις πιασει.
αν παμε καποια στιγμη παρεα θα εχουμε οτι πιο κοντο υπαρχει στην ταυλανδη, ειδικα στην πατταγια που εχει "τσεκαριστει" πολλες φορες απο μενα