Επισκέπτης
... ενώ οι δικές μας....
... να μας ζαλίζουν τον πέουλα με τα προβλήματά τους!!!
... ενώ οι δικές μας....
Καταλαβατε τωρα γιατι τα προξενεια δε δινουν βιζες στις μπαροβιες?Λοιπόν χθες, ένας πολύ φίλος, παντρεμένος με 2 παιδιά (το ένα νεογέννητο κιόλας), βρέθηκε στα Μάλλια της Κρήτης για δουλειά και το βράδυ βγήκε βόλτα με έναν συνάδελφο. Συναντήσαν 2 τύπισσες από Ταϋλάνδη οι οποίες ΜΑΛΛΟΝ ήταν CGs ή στριπτιτζούδες. Παρόλο που δεν την γάμησε τελικά, μου είπε: "Μαλάκα μου ήταν η πρώτη φορά που το έχασα εντελώς. Ήμουν πολύ κοντά να παρατήσω γυναίκα και 2 παιδιά και να την κάνω!!!"
Αλλα μου ελεγες εσυ για τον ντιο! Εσυ φταις για ολα, εσυ τους παρασερνεις στην ακολασιαfantoma απο οτι καταλαβες αποκτησαμε καινουργιο εχθρο!! Τον λενε ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΜΙ, ειναι κοντος, αλλα εραστης!!! Ειναι κομψος, αλλα και απονος με τις γυναικες.
Τουλάχιστον ελπίζουμε ότι θα αφήσει τους θηλυκούς ελέφαντες ησυχους απο τα "βολια" του!
φίλε LiOmAs μεγάλη τιμή για το thread να το επισκέπτεται άτομο σαν και σένα.Εχεις μακράν εμπειρία στο χώρο και έλπίζω να βλέπουμε πιο συχνά posts σου στο thread.Μακάρι όλοι να ήταν "φαλοκρατικά γουρούνια",μήπως και στρώναν λίγο και οι γυναίκες εδώ,γιατί έχουν την εντύπωσει ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.
και να πετυχαιναμε φιλε ,δεν θα την πλησιαζαμε, εγω τουλαχιστον,Ταϊλανδή με πράσινα ή μπλε μάτια έχετε πετύχει
Παιδιά γειά σας. Ερώτηση σε όσους έχουν πάει Ταϊλάνδη (προγραμματίζω να πάω σύντομα κι εγώ)
Ταϊλανδή με πράσινα ή μπλε μάτια έχετε πετύχει ?
Παραθέτω παράδειγμα ..
με προλαβες, θεωρω οτι οι ταυλανδεζες ειναι ομορφοτερες απο ολες τις ασιατισες, βεβαια τις αλλες τις ξερω μονο οπτικα, αλλα επιμενω σε αυτο που προειπαΦακοι επαφης 100% στη φωτο που ποσταρες