Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μολις εκλεισα τσατ με την noy, ρε παιδια τι φωνουλα εχει, εχε και web camera , μπιμπελο, τελικα συγχωρεστε με, μονο με αυτες ερεθιζομαι, δεν θα ξαναγυρισω ποτε απο τις ασιατισες πισω στις λευκες.
μετα θα ξαναδω τα βιντεο σκληρου πορνο που γυρισα μαζι της. πορνοσταρ με καταντησαν.
giorgospapa, εισαι ο επισημος μεταφραστης του θρεντ, αξιος, να δουμε ποτε θα σε παρουμε κατω μια φορα, ετσι για να μην ξαναγυρισεις ποτε απο κει, σαν εμας

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Λοιπόν χθες, ένας πολύ φίλος, παντρεμένος με 2 παιδιά (το ένα νεογέννητο κιόλας), βρέθηκε στα Μάλλια της Κρήτης για δουλειά και το βράδυ βγήκε βόλτα με έναν συνάδελφο. Συναντήσαν 2 τύπισσες από Ταϋλάνδη οι οποίες ΜΑΛΛΟΝ ήταν CGs ή στριπτιτζούδες. Παρόλο που δεν την γάμησε τελικά, μου είπε: "Μαλάκα μου ήταν η πρώτη φορά που το έχασα εντελώς. Ήμουν πολύ κοντά να παρατήσω γυναίκα και 2 παιδιά και να την κάνω!!!"
Καταλαβατε τωρα γιατι τα προξενεια δε δινουν βιζες στις μπαροβιες?  :2funny:
Φιλε αν ειναι ετσι οπως τα λες, μην του πεις να ερθει στην Ασια, λυπαμαι τα παιδακια του.

fantoma απο οτι καταλαβες αποκτησαμε καινουργιο εχθρο!! Τον λενε ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΜΙ, ειναι κοντος, αλλα εραστης!!! Ειναι κομψος, αλλα και απονος με τις γυναικες. :headbang:
Τουλάχιστον ελπίζουμε ότι θα αφήσει τους θηλυκούς ελέφαντες ησυχους απο τα "βολια" του!
Αλλα μου ελεγες εσυ για τον ντιο! Εσυ φταις για ολα, εσυ τους παρασερνεις στην ακολασια  :ak: :cussing: :uzi: :knuppel: :hammer: :2funny: :2funny:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
φίλε LiOmAs μεγάλη τιμή για το thread να το επισκέπτεται άτομο σαν και σένα.Εχεις μακράν εμπειρία στο χώρο και έλπίζω να βλέπουμε πιο συχνά posts σου στο thread.Μακάρι όλοι να ήταν "φαλοκρατικά γουρούνια",μήπως και στρώναν λίγο και οι γυναίκες εδώ,γιατί έχουν την εντύπωσει ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Επισκέπτης
φίλε LiOmAs μεγάλη τιμή για το thread να το επισκέπτεται άτομο σαν και σένα.Εχεις μακράν εμπειρία στο χώρο και έλπίζω να βλέπουμε πιο συχνά posts σου στο thread.Μακάρι όλοι να ήταν "φαλοκρατικά γουρούνια",μήπως και στρώναν λίγο και οι γυναίκες εδώ,γιατί έχουν την εντύπωσει ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

To κακό είναι Akis30 ότι έχω πάει και θέλω να ξαναπάω με τα μπούνια! Και το πιο κακό είναι ότι δεν προβλέπεται κάνα ταξιδάκι, τουλάχιστον εντός του έτους, προς τα εκεί. Τέλος πάντων... όσοι έχουν πάει μας καταλαβαίνουν. Καλά να 'μαστε να πηγαίνουμε πιο συχνά!!! :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο liomas ξερει οτι σε αυτο το θρεντ ειναι το τιμωμενο προσωπο, με τις ανταποκρισεις του απο κορεα και κινα  :rockon: απολαμβανει την εκτιμηση μας.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για το λιομα αυτο το πιπινακι :rockon:

Συνημμένα

• DSCF1853.jpg
    DSCF1853.jpg
    60,8 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
επισης

Συνημμένα

• DSCF1864.jpg
    DSCF1864.jpg
    68,4 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τελος :rockon:

Συνημμένα

• DSCF1881.jpg
    DSCF1881.jpg
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 16

thai4ever

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά γειά σας. Ερώτηση σε όσους έχουν πάει Ταϊλάνδη (προγραμματίζω να πάω σύντομα κι εγώ)

Ταϊλανδή με πράσινα ή μπλε μάτια έχετε πετύχει ?

Παραθέτω παράδειγμα ..

Συνημμένα

• 4AZpD1336891-02.jpg
    4AZpD1336891-02.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ταϊλανδή με πράσινα ή μπλε μάτια έχετε πετύχει
και να πετυχαιναμε φιλε ,δεν θα την πλησιαζαμε, εγω τουλαχιστον,
εκει παμε για την γνησιοτητα και την καβλα του σκουρου χρωματος, :rockon: αλλιως θα τρεχαμε σουηδια κτλ.
μια φορα πετυχα μια ταυλανδεζα με πλατινε μαλλι στην ντισκο μαριν, παρολο που ηταν κουκλα, με χαλασε για ωρα. εχω προβλημα, το ξερω

thai4ever

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όχι μαλλιά. Μάτια !

Επειδή είναι σπάνιο γι'αυτό και η ερώτηση...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω ποτε δεν ειδα ματια πρασινα η μπλε, και τα προσεχω πολυ ολα αυτα.
γιατι ρωτας?

thai4ever

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ε, μα για να ξέρω αν θα βρώ κι εγώ, γιατί άλλο...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Παιδιά γειά σας. Ερώτηση σε όσους έχουν πάει Ταϊλάνδη (προγραμματίζω να πάω σύντομα κι εγώ)
Ταϊλανδή με πράσινα ή μπλε μάτια έχετε πετύχει ?
Παραθέτω παράδειγμα ..

Φακοι επαφης 100% στη φωτο που ποσταρες

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Φακοι επαφης 100% στη φωτο που ποσταρες
με προλαβες, θεωρω οτι οι ταυλανδεζες ειναι ομορφοτερες απο ολες τις ασιατισες, βεβαια τις αλλες τις ξερω μονο οπτικα, αλλα επιμενω σε αυτο που προειπα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
στην bangkok συννεφιασε , και στην pattaya βρεχει.
οπως λεει και το ασμα, τελευταια ενημερωση..
ο ροκος ερχεται σημερα, ο μιμικος αποχαθηκε εντελως, για να μην γκρινιαζει θα πετυχε κατι καλο.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Καλά βρε KOSTASF16 εκτός από Πουκέτ σκοπεύεις να επισκεπτείς και Καμπότζη? Πιστεύω ότι θα μπερδευτείς με τόσα πολλά ταξίδια μακριά από την Παττάγια. Πάντως μεταξύ Πουκέτ και Καμπότζης θα διάλεγα Καμπότζη προσωπικά. Στην επόμενη συνάντηση να τεθεί το θέμα προς συζήτηση.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
με 20 μερες απλα κανεις και κατι αλλο, τις προηγουμενες φορες 8 καθαρες μερες δεν γινοταν τιποτα, λεω για τουρ με αυτοκινητο ως το νοτο, πουκετ κλπ.  και μετα καμποτζη για "ολοκληρωση".
ευτυχως θα ειμαστε πολλοι κατω αυτη τη φορα και ετσι ολο και κατι θα γινει, οτι βγει επιτοπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom