Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
παιδες, σε τηλεφωνικη συνομιλια που ειχα με το Christin massage και συγκεκριμενα με τον Κυριο Koi μου ζητηθηκε ολοσωμη φωτο του Dio για να εκτεθει στην αιθουσα των μεγαλων χορηγων οπως και στην αιθουσα των μεγαλων ρεκορ!!!!!! Η δε christin ετριβε απο ικανοποιηση τοσο πολυ τα χερια της που τα.... ξεφλουδισε!!! :2funny:
Παντα τετοια και παντα αξιος Dio  :rockon:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μετα την εισοδο του dio στο hall of fame της Ταιλανδης, ετοιμαζουμε καμπανια και promotion stunt για την υποδοχη του κατα την επιστροφη του στα πατρια εδαφη και στο Ελ. Βελ.
Επισης, γνωστοι manager του εξωτερικου εχουν πλεον ενδιαφερθεί για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του, ωστε να πρωταγωνιστήσει σε "κοινωνικες- αισθηματικες" ταινιες του hollywood. Χορηγος και sponsor COCA COLA HELLAS A.E , τηλεφωνα επικοινωνιας +6669696969-96

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φιλοι για τον αν θα πατησει ανθρωπος εδω στο μελλον ριξτε μια ματια στα στατιστικα στοιχεια τουριστικων αφιξεων. Βαριεμαι να ψαχνω τωρα αλλα ο τουρισμος στην Ταυλανδη τα τελευταια χρονια κυμαινεται σταθερα πανω απο τα 14 εκατομμυρια (και μαλιστα ειναι και πεσμενος). Περιπου οπως η Ελλαδα δηλαδη. Με μια διαφορα ομως. Οτι η Ταυλανδη εχει δεχτει τα τελευταια χρονια αλλεπαλληλα χτυπηματα οπως SARS, γριππη πουλερικων, τσουναμι, πραξικοπημα, σοβαρες αναταραχες στο νοτο απο τους μουσουλμανους με χιλιαδες θυματα και τον τελευταιο χρονο τρομοκρατικες επιθεσεις στην Μπανγκοκ. Πολυ θα ηθελα να δω την Ελλαδα να διατηρει τετοια ποσοστα τουρισμου μεσα σε ενα τοσο αρνητικο κλιμα. Επισης ας μην αρχισουμε να συγκρινουμε τωρα που ειναι οι παραλιες καλυτερες, στην Αυστραλια η στην Ταυλανδη η στην Ελλαδα. Ειναι καθαρα υποκειμενικο αυτο. Δεν ερχονται φυσικα μονο για τις παραλιες. Ερχονται και για αυτες και σε συνδιασμο με χιλιαδυο αλλα πραγματα οπως γυναικες, κουζινα, κουλτουρα, ζουγκλες, Ταυλανδικη φιλοξενια κτλ (τα εγραψα στη συγκεκριμενη σειρα τελειως τυχαια). Τα εχουμε πει αυτα μην επαναλαμβανομαστε.

Επισης φιλε ΙΙΙΙΙΙΙΙ μην προσπαθεις να καταλαβεις που παει ο κοσμος εχοντας ως κριτηριο τους Ελληνες. Οι Ελληνες γενικα δεν πατανε στην Ασια. Δεν ιχυει ομως αυτο για τις αλλες εθνικοτητες. Τωρα βεβαια αυτο με τις οικογενειες δεν το καταλαβα. Που ακριβως περιμενεις να δεις τις οικογενειες? Δεν πολυπανε στο Λουσιφερ ειναι αληθεια αυτο, μηπως αυτος ειναι ο λογος που δεν τις ειδες? Καντε μια βολτα στο ναο με το σμαραγδενιο Βουδα στην Μπανγκοκ, μια βαρκαδα στον ποταμο Τσαο Πραγια, στα παμπολλα resorts σε Πουκετ (οχι στην Πατονγκ ομως) και σε δεκαδες αλλα μερη βορρα και νοτο, στις ζουγκλες του βορρα, στους ναους της Αγιουθαγια και του Σουκοται, στα εθνικα παρκα στο Ανταμαν, στις αγορες της Τσιανγκ Μαι, στο Τσατουτσακ της Μπανγκοκ κτλ και θα δειτε μπολικο κοσμο που δε μοιαζει παρα πολυ με τον κοσμο που συχναζει στα μπαρς της Παταγιας. 
Υπαρχουν ενα σωρο κατηγοριες ανθρωπων που ερχονται εδω, απο σεξοτουριστες μεχρι οικογενειες (ναι οικογενειες). Μην περιμενετε να βρειτε τις οικογενειες στο Club Boesche, ουτε τους σεξοτουριστες στους ναους της Αγιουθαγια!

Αυτο που ειπαμε και εγω και ο Ζαιτσικ ειναι οτι ο ογκος  του σεξοτουρισμου εχει μεταφερθει αλλου. Ψαξτε στα ξενα φορουμς και διαβαστε τα. Αυτο που επισης ειναι αληθεια, ειναι οτι η Ταυλανδη εχει κανει μερικες σοβαρες προσπαθειες τα τελευταια χρονια να καθαρισει τη φημη που την κυνηγουσε για δεκαετιες ολοκληρες. Ενα κλασσικο παραδειγμα ειναι ο προσφατος νομος που υποχρεωνει τα μπαρς και a go-go να κλεινουν πριν τις 1 η 2.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο που επισης ειναι αληθεια, ειναι οτι η Ταυλανδη εχει κανει μερικες σοβαρες προσπαθειες τα τελευταια χρονια να καθαρισει τη φημη που την κυνηγουσε για δεκαετιες ολοκληρες. Ενα κλασσικο παραδειγμα ειναι ο προσφατος νομος που υποχρεωνει τα μπαρς και a go-go να κλεινουν πριν τις 1 η 2.
ορθά λες

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα βεβαια αυτο με τις οικογενειες δεν το καταλαβα. Που ακριβως περιμενεις να δεις τις οικογενειες? Δεν πολυπανε στο Λουσιφερ ειναι αληθεια αυτο, μηπως αυτος ειναι ο λογος που δεν τις ειδες?

Με συγχωρείς, δεν με κατάλαβες. Δεν είπα ότι δεν έχω δει οικογένειες. Άλλωστε πέρυσι πήγα και στο ποτάμι και στο σμαραγδένιο Βούδα. Απλά μ’ αρέσει πιο πολύ η νυχτερινή ζωή από τα άλλα αξιοθέατα. Αυτό που είπα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο για μια συνηθισμένη οικογένεια από Ελλάδα με 2 παιδιά να έρθει Ταϋλάνδη. Μόνο τα εισιτήρια κοστίζουν περίπου 900€ το άτομο. Βέβαια έχεις δίκιο δεν έλαβα υπόψη ότι γενικά είμαστε οι πιο μπατίρηδες της Ευρώπης. Μπορεί πράγματι μια αγγλική ή γερμανική οικογένεια να μπορεί να κάνει εύκολα ένα τέτοιο ταξίδι. Επίσης έχεις δίκιο για το Λούσιφερ. Στα go-go όμως πετυχαίνεις αρκετά ζευγάρια να παρακολουθούν τα σώου. Τώρα για ποιο λόγο ακριβώς συχνάζουν σε τέτοια μέρη, ο Θεός και η ψυχή τους… Επίσης το Club Boesche μην το περιφρονάς.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
να θυμισω οτι οι περισοτεροι τουριστες ειναι συνταξιουχοι συμφωνα με τα στατιστικα ολων των χωρων και μετα μαθητες πανεπιστημιων κολλεγιων και μετα ακολουθουν οι οικογενειες
φαντομας
μακαρι να γινει οπως ηταν παλια πριν το 85 αν την ειχες γνωρισει τοτε

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Επίσης το Club Boesche μην το περιφρονάς.
ειναι το καλυτερο στην πατταγια, το "δοκιμασα" τρεις φορες,
να πω και γω λιγα πραγματα με τις φτωχες μου γνωσεις για την ταυλανδη, πριν παω στην πατταγια, τυχαια με πηγαν εκει οι φιλοι μου, νομιζα οτι δεν θα υπηρχε τιποτα αλλο εκτος απο γερους για την ακριβεια πορνογερους, με εκπληξη ειδα οτι ειχε ολων των ειδων τουριστες, οικογενειες ζευγαρια ερωτευμενα, μουσουλμανους με γυναικες ακομα και με μπουρκα, παρεες νεων απο κινα ιαπωνια που κανανε μπαμ οτι δεν ηταν εκει για σεξοτουρισμο, γκρουπ απο επιχειρηματιες που κανανε ενα διαλειμα φευγοντας απο την μπανγκοκ, και τα α γκο γκο μεσα πολλες φορες εβλεπες παρεες με ανδρες γυναικες που εβλεπαν τις κοπελες, σιγουρα δεν ψωνιζαν απο κει .
φυσικα αναμεσα και οι μοναχικοι που ηταν το μηλο τις εριδος απο τις ταυλανδεζες της δουλειας. και στο λουσιφερ βεβαια δεν εβλεπες οικογενειες, οπως δεν βλεπεις ουτε στις ελληνικες ντισκο,
εξαλλου ολα τα ελληνικα "πακετα" για ταυλανδη εχουν στο προγραμμα τους και την πατταγια, λογικα δεν θα πρεπε να την εχουν.
οποιος ειναι παντως για καμποτζη ας στειλει πμ, ψηνω τον ζαιτσικ αλλα μου τα μασαει, 20 μερες συνεχομενες στην πατταγια δεν θα αντεχα ουτε και γω. πρεπει να δοκιμασουμε κατι αλλο,
αντε να ανοιξουμε και το καμποτζη sex trip.
να δουμε ποιος θα το ανοιξει πρωτος

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
13. Η καλύτερη τακτική είναι αυτή του  butterfly. Αν πάς με κάποια πάνω από 2 φόρες τον ήπιες. Είναι εξαιρετικά ερωτεύσιμες με αποτέλεσμα να φτάσει η ώρα της επιστροφής και να μην θες να φύγεις.
ναι αλλα εκει παμε ως ανθρωποι, οχι ως γουρουνια, παρολο που παμε πατταγια, αρα ολα μπορει να συμβουν, καλο το butterfly, αλλα μερικες σου βγαζουν κατι παραπανω.
εγω  δοκιμαζω και τις δυο τακτικες

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μολις γυρισα απο τη βραδυνη βολτα και περιμενω καρτερικά το μωρο να σχολασει για να ερθει στο ξενοδοχειο..
Κατι διαβασα περι συγκρισης κοστους διακοπων σε ελληνικο Νησι η στη Ταυλανδη..
Μια τετραμελης οικογενεια Ελληνων για 20 μερες διακοπων,σε ενα δημοφιλες Ελληνικο νησι τον Αυγουστο θελει:
600 ευρω πηγαινε-ελα για εισιτηρια
200 ευρω την ημερα για 2 δικλινα επι 20 μερες ισον 4000 ευρω..
100 ευρω την ημερα φαι επι 20 ισον 2000 ευρω
Διασκεδαση,προσωπικα εξοδα,ψωνια αλλα 100 ευρω περιπου τη μερα επι 20 ισον 2000 ευρω..
Συνολο 8600 ευρω...
Εσεις τι λετε?Στη Ταυλανδη δε θα τη Βγαλουν φτηνοτερα?
Υ.Γ.  Ο dio εχει καψει καρδιες..Για παρτη του αποψε παραλιγο να μαλιοτραβηχτουν δυο μωρα σε ενα μπαρ...
Η “πρωην” και η “νυν”!
Δε μπορουμε να τον συμμαζεψουμε..αυτος θα γαμησει κι εμας στο τελος..
Του εβγαλα και καινουριο ψευδωνυμο..
ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΜΙ!!

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Του εβγαλα και καινουριο ψευδωνυμο..
ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΜΙ!!

fantoma απο οτι καταλαβες αποκτησαμε καινουργιο εχθρο!! Τον λενε ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΜΙ, ειναι κοντος, αλλα εραστης!!! Ειναι κομψος, αλλα και απονος με τις γυναικες. :headbang:
Τουλάχιστον ελπίζουμε ότι θα αφήσει τους θηλυκούς ελέφαντες ησυχους απο τα "βολια" του!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε pipinomaniac, αν μια 4μελής οικογένεια Ελλήνων είχε να επιλέξει για 20 μέρες διακοπών μεταξύ δημοφιλούς Ελληνικού νησιού και Ταϋλάνδης θα ήταν ακριβώς όπως τα λες. Αλήθεια όμως πιστεύεις ότι σε αυτό το δίλλημα καλούνται να απαντήσουν;  Διότι οι οικογενειάρχες που ξέρω εγώ εξασφαλίζουν με τα χίλια ζόρια  ένα εισιτήριο απ’ την εργατική εστία, επιλέγουν ξενοδοχείο απ’ τον κατάλογο και πάνε το πολύ 7-8 μέρες διακοπές. Το σύνολο των εξόδων τους πολύ δύσκολα περνάει τα 1000€. Αυτό άλλωστε ήταν το νόημα των όσων είπα και δεν έκανα κανένα κόστος σύγκρισης.
Σε ότι με αφορά για Καμπότζη ούτε που το σκέφτομαι λόγω κοινωνικού περίγυρου. Εδώ Ταϋλάνδη τους λες πως πας και σε κοιτάνε λες και είσαι εγκληματίας. Φανταστείτε να πεις ότι πας διακοπές στην Καμπότζη. Εκτός από τη ζήλια και τον κομπλεξισμό του Έλληνα θα έχεις να αντιμετωπίσεις και τα κουτσομπολιά τους. Προσωπικά δεν θα το άντεχα. Δυστυχώς η Καμπότζη έχει κακή φήμη λόγω κρουσμάτων παιδεραστίας. Επιπλέον δεν νομίζω να παρέχει την ασφάλεια της Ταϋλάνδης σε μοναχικό ταξιδιώτη.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δεν έχς πάει βέβαια Καμπότζη , αλλά από ξένα sites που έχω διαβάσει δεν υπάρχει πρόβλημα.Οσο για παιδεραστία , μία από τα ίδια όπως η Ταϊλάνδη , δηλαδή παλιά έπεφτε σύννεφο , τώρα σε χώνουν μέσα.Λεπτομέρεια: Εκεί οι ενήλικες είναι 16 χρονών , όχι 18.Η μόνη διαφορά είναι ότι εκεί απαιτείται βίζα , αλλά χορηγείται σε όλους τους Ευρωπαίους.Αν κάποιος έχει πάει ας καταθέσει εμπειρίες παρακαλώ  :cheesy:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εκτός από τη ζήλια και τον κομπλεξισμό του Έλληνα θα έχεις να αντιμετωπίσεις και τα κουτσομπολιά τους. Προσωπικά δεν θα το άντεχα.
ξερω καλα τι βαζουν με το μυαλο τους οταν ακουνε για ταυλανδη, καταρχην νομιζουν πως εισαι εκατομυριουχος, επειδη μπαινεις σε αεροπλανο και πας εκτος ελλαδας νομιζουν οτι χαλας εκατομυρια, οι ιδιοι ομως ολο το καλοκαιρι γυρνανε το αιγαιο και το ιονιο πολλες φορες χαλωντας χαλαρα πολυ περισοτερα, μετα το μυαλο τους παει για παιδοφιλια, ειμαι σιγουρος, αν ομως καθε φορα αποδεικνυεις οτι δεν εισαι ελεφαντας δεν γινεται δουλεια, ετσι λοιπον εγω προσωπικα μιλαω σε ατομ α που ξερω οτι εχουν ανοιχτα μυαλα , ο κομπλεξισμος και η ψωρα του ελληνα δεν παιζεται πλεον, μονο μερσεντες και πως θα γαμησει την γκομενα του φιλου του εχει νοημα, και στην ταυλανδη οι "ανωμαλοι" πανε

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε KOSTASF16, δε θα μπορούσα να τα πω καλύτερα. Όμως τον κοινωνικό σου περίγυρο δεν τον επιλέγεις πάντα. Από ένα σημείο και πέρα είναι δεδομένος. Και φυσικά αναφέρομαι στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι στο χώρο της δουλειάς σου, όπου  δυστυχώς, όταν υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις καλείσαι αναγκαστικά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Επίσης να πω κάτι για το butterfly. Την ανέφερα ως σωστή πρακτική γιατί  παρέχει συναισθηματική προστασία του εαυτού σου. Δεν δένεσαι με καμία οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια ποτέ μέχρι τώρα δεν μου βγήκε, με αποτέλεσμα να γυρίζω πίσω χάλια, να προσπαθώ να μαζέψω λεφτά για να επιστρέψω, ενώ η λεγάμενη να συνεχίζει κανονικά το θεάρεστο έργο της. Δεν είναι λίγο μαλακία;
Στο πρόσφατο ταξίδι μου γνώρισα μια εκπληκτική κοπέλα (μπαρόβια – μητέρα με 2 παιδιά) η οποία καταγόταν από ένα χωριό κοντά στα σύνορα με Καμπότζη. Σουρίν νομίζω το λένε. Είχε περάσει αρκετές φορές τα σύνορα και είχε προσωπική γνώμη. Αυτή μου ανέφερε ότι η κατάσταση εκεί είναι τραγική. Δεν θυμίζει σε τίποτα Ταϋλάνδη. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι δεν έχουν καν super- market. Μάλλον εννοούσε τα 7-11. :)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
με αποτέλεσμα να γυρίζω πίσω χάλια, να προσπαθώ να μαζέψω λεφτά για να επιστρέψω, ενώ η λεγάμενη να συνεχίζει κανονικά το θεάρεστο έργο της. Δεν είναι λίγο μαλακία;
εγω παω πρωτα για μενα , και μετα για τις ταυλανδεζες που ειχα γνωρισει στο προηγουμενο ταξιδι

Επισκέπτης
Λοιπόν χθες, ένας πολύ φίλος, παντρεμένος με 2 παιδιά (το ένα νεογέννητο κιόλας), βρέθηκε στα Μάλλια της Κρήτης για δουλειά και το βράδυ βγήκε βόλτα με έναν συνάδελφο. Συναντήσαν 2 τύπισσες από Ταϋλάνδη οι οποίες ΜΑΛΛΟΝ ήταν CGs ή στριπτιτζούδες. Ενώ παιζόταν χοντρό παιχνίδι στο club με μπαλαμούτια και τέτοια, σε κάποια φάση κάποιος τις πήρε τηλέφωνο και πέρασε ένας ταρίφας και τις πήρε. Και φύγαν άρον-άρον λέγοντάς τους ότι θα τους ξαναπετύχουν στο ίδιο μέρος σε 1-2 μέρες. Ο φίλος μου όμως έφυγε σήμερα.

Παρόλο που δεν την γάμησε τελικά, μου είπε: "Μαλάκα μου ήταν η πρώτη φορά που το έχασα εντελώς. Ήμουν πολύ κοντά να παρατήσω γυναίκα και 2 παιδιά και να την κάνω!!!". Που να την γαμούσε κιόλας!!!

Ε, ρε πούστη μου... γι' αυτό λέω εγώ ότι όλες οι δυτικοευρωπαίες και οι αμερικάνες πρέπει να περνάνε την εφηβεία τους σε ενατολικές χώρες μπας και μάθουν τίποτα!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε πούστη μου αυτές οι ανατολικές το πρώτο πράγμα που μαθαίνουνε είναι πως να 'ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΆΝΔΡΑ ΣΤΑ ΏΠΑ ΏΠΑ..ενώ οι δικές μας.... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom