Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
rokoss σαν την χριστινα-κατερινα την μογγολορωσιδα(πρωην αφρο,νυν μουσσες) ειδες?γιατι αν υπαρχουν σε πληθωρα τετοια μωρα,θεωρησε με ως παρεα σου στο επομενο ταξιδι!θα ξεγραψω και τις λιστες απο το pda Μου!Αληθεια σου λεω......σου ορκιζομαι στον βραδυνο φραπε μου! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
rokoss σαν την χριστινα-κατερινα την μογγολορωσιδα(πρωην αφρο,νυν μουσσες) ειδες?γιατι αν υπαρχουν σε πληθωρα τετοια μωρα,θεωρησε με ως παρεα σου στο επομενο ταξιδι!θα ξεγραψω και τις λιστες απο το pda Μου!Αληθεια σου λεω......σου ορκιζομαι στον βραδυνο φραπε μου! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

στο πουκετ οχι τοσο, στη μπανγκοκ ομως εκατονταδες χριστινες.. το μονο που επρεπε να κανεις ηταν ν' απλωσεις το χερι και να τις παρεις μαζι σου!.. ασε, μεγαλη ζημια vasooooooo!!  :headbang: :uglystupid:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
γνωριζει καποιος αν υπαρχει στην αθηνα ταιλανδεζικο εστιατοριο...και τη διευθυνση του?  :helpplea:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
rokoss σαν την χριστινα-κατερινα την μογγολορωσιδα(πρωην αφρο,νυν μουσσες) ειδες?γιατι αν υπαρχουν σε πληθωρα τετοια μωρα,θεωρησε με ως παρεα σου στο επομενο ταξιδι
καλα ρε βασο, ειναι δυνατον να ρωτας τετοια πραγματα?
εκει δεν ειναι γιαλαντζι οι γυναικες, ειναι οριτζιναλε :rockon:
και δεν θα εχεις φραπε αν πας, θα εχεις πολλες μηχανες καπουτσινο μαζι :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
γνωριζει καποιος αν υπαρχει στην αθηνα ταιλανδεζικο εστιατοριο...και τη διευθυνση του?  :helpplea:

φιλε mind καλησπερα,
ταυλανδεζικα εστιατορια στην αθηνα υπαρχουν μονο 2.
το ενα κυριλε καπου στην κηφισια, και το αλλο μας το εχει υποδειξει ο συντροφος vonmakoulis και εβρισκετε στην τρουμπα του πειραια (οδος νοταρας προς το τελος αν θυμαμαι καλα) , λεγεται καφε μαρινα, και βρισκεται μετα το δημοτικο θεατρο στην επομενη καθετη (περιπου 600μετρα) κανεις δεξια και στο πρωτο αριστερα, στα 300 μετρα θα το βρεις στο αριστερο σου χερι, απεναντι απο ενα παρκινγκ. εχει αυθεντικες ταυλανδεζικες νοστιμιες αλλα απο μερος δεν λεει και πολλα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
στο πουκετ οχι τοσο, στη μπανγκοκ ομως εκατονταδες χριστινες.. το μονο που επρεπε να κανεις ηταν ν' απλωσεις το χερι και να τις παρεις μαζι σου!.. ασε, μεγαλη ζημια vasooooooo!!  :headbang: :uglystupid:

απλα τα πραγματα, και εκει ειναι η μαγεια στην ταυλανδη, φαντασου κατι σε θελω με θελεις παμε λοιπον, και το καλυτερο που μου αρεσει ειναι η ελευθερια βουλησης των γυναικων να μπορουν να σε αρνηθουν αμα δεν τους αρεσεις, ειναι πολυ σημαντικο.

δεν υπαρχει αλλο αντιστοιχο μερος στον κοσμο που να λειτουργει ετσι.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μιμικο μην το αναλυεις τοσο,  χανει την μαγεια του,
πες απλα οτι ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ και τελος.
νομιζω οτι προσπαθεις να βρεις κατι αρνητικο στην ταυλανδη και δεν μπορεις να βρεις, θες να την απομυθοποιησεις για να μην ξαναπας.
λαθος , να ξαναπας πολλες φορες, σαν εμενα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μιμικο μην το αναλυεις τοσο,  χανει την μαγεια του,
πες απλα οτι ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ και τελος.
νομιζω οτι προσπαθεις να βρεις κατι αρνητικο στην ταυλανδη και δεν μπορεις να βρεις, θες να την απομυθοποιησεις για να μην ξαναπας.
λαθος , να ξαναπας πολλες φορες, σαν εμενα.

δεν προσπαθω να το απομυθοποιησω σε καμια περιπτωση, απλα λεω πρακτικα καποια πραγματα, τα οποια συμβαινουν και αυτα, με λιγα λογια υπαρχει ποικιλια καταστασεων και αυτο ειναι ομορφο, το ποτε θα ξαναπαω ειναι λιγο νωρις να το σκεφτομαι , μην ξεχνας αλλωστε οτι σε εναν χρονο εχω κατεβει 4 φορες ηδη, (περισσοτερες απο σενα που εισαι ακομη στην τριτη φορα).

στην συναντηση μας ειπαμε κατι που συμφωνουμε απολυτα, ολοι μας ονοιρευομαστε ενα μερος που μπορουμε να εχουμε πολλες γυναικες οι οποιες θα μας συντροφευανε, αλλα κυριως γυναικες οι οποιες αν εκπνεουν πραγματικη θυλικοτητα και την ασιατικη συμπεριφορα η οποια ειναι σαγηνευτικη. εμενα επισης με συνεπαιρνει η ταυλανδεζικη κουζινα με τα καυτερα της εδεσματα, το απολυτα θεραπευτικο μασαζ το οποιο σου δινει μια αισθηση ευεξιας και ανανεωσης, και αλλα πολλα τα οποια θα τα αναφερω καποια αλλη στιγμη.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ax Μιμίκο μας έφταξες πάλι!

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο που εκανες ειναι κακια.
Ξερεις ποσο δυσκολα καθαριζει το πληκτρολογιο απο τα σαλια; :grin:
θα ανέβαζα  φώτο από KAMARES MYKONOS και NAMMOS αλλα θα με κράξετε ,οπότε δεν το συνεχίζω.... :2funny: :2funny: (έχω και πολλές από thai όπου έχουμε τρελαθεί στο φαΐ αλλά θα ξεμυαλίσω τον 04fantomas05 και θα με κυνηγάει  :knuppel: )
:2funny: :2funny:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
από ότι βλέπω mimikos2000 όλη κοιτάνε την φωτό με την κοπανιστή Μυκόνου  :2funny:
δεν ξέρω αν προσέξατε αλλά η μπριζόλα είναι σχεδόν όση και ο Γιώργος στην περίμετρο :2funny: :2funny: :2funny:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κωστα λες να παμε κατω και να αγαπησουμε βρε συ? :jerking:

μου φαινετε θα το αναβαλλω

μηπως ειναι κολλητικη ασθενεια? :think:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
bmw, γουσταρω να αγαπησω, γιατι οχι?
αυτη στο αβαταρ σου ας πουμε..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
flynow, το σημειωσες  αυτο το κοντο? :rockon: mai,  catz a go go

Συνημμένα

• 438894925_cd9fc83263_o.jpg
    438894925_cd9fc83263_o.jpg
    39 KB · Εμφανίσεις: 32

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ο κυκλαδες μας λεει για την κοπανιστη μυκονου, για την οποια θα ηθελα να επισημανω οτι ειναι και πολυ διεργετικη (αν καταφερεις να την φας πρωτα) !!!

υστερα ο συντροφος kostasf16 μας δειχνει την mai η οποια και εκεινη επισης ειναι αρκετα διεργετικη,

αρα καταληγουμε οτι ο καθε τοπος με τις λιχουδιες του !!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: