@οπως απαντησα και σε μια φιλη μου ..που με ρωτησε αν περναω καλα στα ξενα.....<<σε σχεση με τα πατρια πολυ καλυτερα>>και εξηγουμαι
ATTAYA Για μπουρδελοσαρκα ειναι οτι καλυτερο και ας γκρινιαζουμε και εγω πρωτος οτι εχουν ακριβηνει οι γκομενες ,οτι οι σπονσορες χαλανε την πιατσα,οτι απο σεξ οι Ταυλανδες δεν ειναι και οι καλυτερες!!!Η Pattaya παραμενει η Μεκα του σεξοτουρισμου και οχι μονο!!διαθετει και αλλα πραγματα πλεον...εμπορικα κεντρα,κοντινες εκδρομες διαφορα χαπενιγκς κλπ Το Phuket τωρα προσφερει και σεξοτουρισμο και φυσιολατρεια και honeymoon και πολλα αλλα!!!! πιστευω οτι ειναι απο τους καλυτερους κοσμικους και οχι μονο προορισμους παγκοσμιως.!!!βεβαια ειναι και η συμπαθεια μου λογω δουλειας πριν απο 3 χρονια!!! Τωρα Chiang mai: ηρεμια, φυσιολατρεια λιγοτερο σεξοτουρισμο αρκετα drugs για οσους θελουν....
Και μια παρατηρηση για Tai arways στη επιστροφη ηταν γεματο το αερροπλανο απο ομογενεις Αυστραλιας και μεχρι οκτωμβριο αυτο θα συμβαινει.. και οι οποιοι βεβαια δεν ειναι και οτι καλυτερο σαν επιβατες!!!!!
@Karmpinas Γραψε τιποτα δικο σου και ασε την κριτικη για τους αλλους!!!
@Xenofon:Η Ισοτιμια Euro USD και κατα ποσο επηρεαζει το Baht ειναιτο τελικο συμπερασμα...υπαρχουν πολλοι παραμετροι οπωσδηποτε!!!πεσμας εσυ την δικη σου αποψη σαν σχετικος!!!!!και πεσμας και σε ποια αεροπορικη εταιρεια δουλευες για να βγαλουμε και μεις τα συμπερασματα μας.....