ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ Χ ΣΕΙΡΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οποιος παει εκει κατω μετα δεν παντρευεται γιατι η γυναικα του αν πριν εμοιαζε με μπαλονακι μετα την ΤΑΙ θα μοιαζει με ιπποποταμο!!!
οποιος παει εκει κατω μετα δεν παντρευεται γιατι η γυναικα του αν πριν εμοιαζε με μπαλονακι μετα την ΤΑΙ θα μοιαζει με ιπποποταμο!!!
Γιατι ενας παντρεμένος με Ελληνίδα θα χωρίσει για μια ταυλανδή, εντάξει εμένα και λογω ηλικίας και εμφάνισης με τρωει η αγαμία στην Ελλάδα. Αλλά ενα παιδί, που θα πάρει μία Ελληνίδα, που οικονομικά θα έχει το σπιτάκι της, την δουλίτσα της και τις υποστήριξη από τους γονείς της, θα χωρίσει για ..... ταυλανδή.... ξέρω ξέρω τα κάνει όλα λόγω φτώχειας .Δηλαδη οπως λεει και η παροιμια: αν θες να χωρισεις παρε τη γκομενα και πηγαινε Ταυλανδη......
Κλασσικο παραδειγμα του φόρουμ, συμφωνουμε δια της αντιπαραθεσεως. Αναντίρρητα συνδυασμός πολλών πραγμάτων κάνει την ταυλανδη ιδανική για πουτανοδιακοπές. Κύρια το οικονομικό, αλλά και το κλάσμα προσφρομένων υπηρεσιών προς την τιμή είναι το ελκυστικότερο πακέτο που κυκλοφορεί αυτή την εποχή.4.Εγω προσωπικα αφου το ανεφερες.. παντα ειχα και εχω και τωρα βεβαια δεσμο με Ελληνιδες και μαλιστα σοβαρο....αλλα ο συνδιασμος δουλειας- ταξιδιου και μπουδερλοσαρκας ανα τον κοσμο και τωρα ειδικα Ταυλανδης αν μπορεις και σου βγαινει βεβαια δεν ειναι κακο!!!!
βλεπω και η swiss εχει βαλει πτησεις με λιγες ωρες ανταποκριση και 15ευρω πιο φθηνα απο qatar.
Δε μπορω να καταλαβω τι παιχνιδια παιζει η ΤΗΑΙ...
Ειναι δυνατον να ειναι full booked για ολο σχεδον τον Αυγουστο?
που να πας κιολας τι εχεις να γραφεις.αν κ δε σε βλεπωδιαβαζοντας τα προσφατα ποστς των lusiano και joedoe δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι τους.στο μονο που δεν εχω γνωμη ειναι στο ποιες κανουν καλυτερο σεξ μιας και δεν εχω παει με ταιλανδη.περα απο αυτα εχω να πω οτι πολλεσ ελληνικεσ οικογενειες πανε συχνα ταιλανδη και εοχυν και σπιτια πολλοι μαλιστα.για να πανε καθε χρονο σημαινει οτι τους αρεσουν και αλλα πραγματα περα απο το σεξ μιας και μιλαμε για οικογενειες.καπου ειχα διαβασει οτι ο σεξοτουρισμος στην ταιλανδη δεν αποτελει τη πλειοψηφεια των τουριστων.επισης οπως ειχα γραψει παλιοτερα η ταιλανδη εγινε της μοδας γιατι σε αυτο βοηθησαν οι μυκονιατες.πραγματι το χειμωνα πολλοι μυκονιατες τον εβγαζαν ταιλανδη.γενικως απο το λεγομενο life style της μυκονου εγινε γνωστη η ταιλανδη σε περισσοτερους αθηναιους φραγκαοτυς και μη και εγινε ισως ο νουμερο ενα προορισμος ελληνων τουλαχιστον μετα την ιταλια σιγουρα.και πανε καθε ειδους ατομα ειτε μιλαμε για singles ειτε για ζευγαρια ειτε για οικογενειες.τον χειμωνα ενα απο τους πολλους μυκονιατες που γνωρισα και πηγαινουν ταιλανδη αδημονουσε να παει διακοπες για κανα μηνα ταιλανδη με την οικογενεια του.και εγω την ταιλανδη απο μυκονιατες την πρωτοακουσα και εμαθα για αυτην μεχρι να γραφτω εδω.τωρα φυσικα ειναι γνωστη σε ολο το πανελληνιο.με αλλα λογια ταιλανδη οπως μου εχουν πει σε καμια περιπτωση δεν ειναι μονο για σεξ και οσοι πανε πιστευω οτι καλο ειναι να μην τρωνε πολυ καψουρα με τις ταιλανδες γιατι μιλαμε για κλασικη περιπτωση gfe επι πληρωμη.να σας πω ενα παραδειγμα.ημουνα παρεα με δυο συνοδοιπορους παλιους του thread σε ενα μπαρακι.παντου γυναικαρες ελληνιδες απο 20 μεχρι σαραντα ισως και μεγαλυτερες.βλεπαμε ενα τουπε μια ξυνιλα δεν χορευαν γενικως να μην πολυλογω κατι σαν απροσιτες ντιβες αλλα οπου εβλεπαν γνωστους προφανως παρεα η κυκλωμα γινοταν παιχνιδι διακριτικα αλλα με νοημα.με αλλα λογια δηλαδη αν βρεις εναν τροπο να χωθεις σε παρεα να κανεις ενα κυκλο με ελληνιδες περνας καλα και τρως καλα.αυτο μου το ειχε γραψει προσωπικα ο zaichic που εγραφε παλια εδω και εχει δικιο!!για να μην ξεφευγω μου ειπε ενας συνοδοιπορος οτι στην ταιλανδη οταν κερνας μια ταιλανδη μπυρα πριν φτασει στον μεση αμεσως λεει one more για να κανει τζιρο το μαγαζι η μαλλον για να χαλασεις και αλλα λεφτα για παρτυ της.οπως στα κωλομπαρα εδω ελλαδα που σε πεντε λεπτα η βρωμοπουτανα σου ζηταει δευτερο γυναικειο ποτο.αυτο μαγκες μου σημαινει οτι σε εχουν για ατμ και δεν σε σεβονται καθολου.απο κατι τετοιες λεπτομερειες καταλαβαινεις με τι γυναικες εχεις να κανεις.οποτε ναι στις ταιλανδες ναι στον σεξοτουρισμο σε οσους πανε εκει για αυτο η και για αυτο τον λογο αλλα μεχρι εκει,σχεση δεν θα κανω με ταιλανδη απο χιλιαδες χιλιομετρα μακρια ειδικα με μια που με βλεπει ως χορηγο αφου αλλωστε αυτη ειναι η δουελια της.
χωρις να το παιζω εξυπνος,πιστευω οτι καλο ειναι να μην λες και παρα πολλα για εναν τοπο που δεν εχεις παει και για εναν λαο που δεν εχεις ΠΟΤΕ γνωρισει. Τα σουπα μουπες ακουσα παρακουσα δεν βγαζουν συμπερασματα. και επαναλαμβανομαι,δεν το λεω για να το παιξω εξυπνος,απλα εχω κανει το ιδιο λαθος παλαιοτερα και το καταλαβα οταν γνωρισα ο ιδιος τις καταστασεις (οχι για ταυλανδη)διαβαζοντας τα προσφατα ποστς των lusiano και joedoe δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι τους.στο μονο που δεν εχω γνωμη ειναι στο ποιες κανουν καλυτερο σεξ μιας και δεν εχω παει με ταιλανδη.περα απο αυτα εχω να πω οτι πολλεσ ελληνικεσ οικογενειες πανε συχνα ταιλανδη και εοχυν και σπιτια πολλοι μαλιστα.για να πανε καθε χρονο σημαινει οτι τους αρεσουν και αλλα πραγματα περα απο το σεξ μιας και μιλαμε για οικογενειες.καπου ειχα διαβασει οτι ο σεξοτουρισμος στην ταιλανδη δεν αποτελει τη πλειοψηφεια των τουριστων.επισης οπως ειχα γραψει παλιοτερα η ταιλανδη εγινε της μοδας γιατι σε αυτο βοηθησαν οι μυκονιατες.πραγματι το χειμωνα πολλοι μυκονιατες τον εβγαζαν ταιλανδη.γενικως απο το λεγομενο life style της μυκονου εγινε γνωστη η ταιλανδη σε περισσοτερους αθηναιους φραγκαοτυς και μη και εγινε ισως ο νουμερο ενα προορισμος ελληνων τουλαχιστον μετα την ιταλια σιγουρα.και πανε καθε ειδους ατομα ειτε μιλαμε για singles ειτε για ζευγαρια ειτε για οικογενειες.τον χειμωνα ενα απο τους πολλους μυκονιατες που γνωρισα και πηγαινουν ταιλανδη αδημονουσε να παει διακοπες για κανα μηνα ταιλανδη με την οικογενεια του.και εγω την ταιλανδη απο μυκονιατες την πρωτοακουσα και εμαθα για αυτην μεχρι να γραφτω εδω.τωρα φυσικα ειναι γνωστη σε ολο το πανελληνιο.με αλλα λογια ταιλανδη οπως μου εχουν πει σε καμια περιπτωση δεν ειναι μονο για σεξ και οσοι πανε πιστευω οτι καλο ειναι να μην τρωνε πολυ καψουρα με τις ταιλανδες γιατι μιλαμε για κλασικη περιπτωση gfe επι πληρωμη.να σας πω ενα παραδειγμα.ημουνα παρεα με δυο συνοδοιπορους παλιους του thread σε ενα μπαρακι.παντου γυναικαρες ελληνιδες απο 20 μεχρι σαραντα ισως και μεγαλυτερες.βλεπαμε ενα τουπε μια ξυνιλα δεν χορευαν γενικως να μην πολυλογω κατι σαν απροσιτες ντιβες αλλα οπου εβλεπαν γνωστους προφανως παρεα η κυκλωμα γινοταν παιχνιδι διακριτικα αλλα με νοημα.με αλλα λογια δηλαδη αν βρεις εναν τροπο να χωθεις σε παρεα να κανεις ενα κυκλο με ελληνιδες περνας καλα και τρως καλα.αυτο μου το ειχε γραψει προσωπικα ο zaichic που εγραφε παλια εδω και εχει δικιο!!για να μην ξεφευγω μου ειπε ενας συνοδοιπορος οτι στην ταιλανδη οταν κερνας μια ταιλανδη μπυρα πριν φτασει στον μεση αμεσως λεει one more για να κανει τζιρο το μαγαζι η μαλλον για να χαλασεις και αλλα λεφτα για παρτυ της.οπως στα κωλομπαρα εδω ελλαδα που σε πεντε λεπτα η βρωμοπουτανα σου ζηταει δευτερο γυναικειο ποτο.αυτο μαγκες μου σημαινει οτι σε εχουν για ατμ και δεν σε σεβονται καθολου.απο κατι τετοιες λεπτομερειες καταλαβαινεις με τι γυναικες εχεις να κανεις.οποτε ναι στις ταιλανδες ναι στον σεξοτουρισμο σε οσους πανε εκει για αυτο η και για αυτο τον λογο αλλα μεχρι εκει,σχεση δεν θα κανω με ταιλανδη απο χιλιαδες χιλιομετρα μακρια ειδικα με μια που με βλεπει ως χορηγο αφου αλλωστε αυτη ειναι η δουελια της.