Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρες :rockon:
Να πω και εγώ τη παπαριά μου να μη την πώ; :think:

Φίλε που θα πας honeymoon Ταϊλάνδη:Θες δε θες θα πεταχτείς στη Πατόνγκ από περιέργεια.Εκεί θα πάθεις κάποιο σόκ
και μετά οταν επιστρέψεις θα xωρήσεις και θα αρχίσεις να μαζεύεις γιούρια για το επόμενο ταξίδι που θα το κάνεις μόνος....up to you :dunno:

Αν αγαπάς τη σύντροφο σου μακρυά από αυτή τη χώρα και από εμάς τους παλαβούς και άρωστους Ταιλανδόπληκτους  :uglystupid:

Να φανταστείς εγώ έχω κλείσει εισιτήριο για Αύγουστο κι ας μην πάω...μόνο και μόνο να μετράω -90  :headbang:
και μετά που θα μηδενίσει το κοντέρ θα μετράω πραγματικές -90 ..... :jerking:

Το -180 δεν παλεύεται...:headbang:
 

Συνημμένα

  • Takeoff.jpg
    Takeoff.jpg
    150,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • ko mak sunset.jpg
    ko mak sunset.jpg
    235,4 KB · Εμφανίσεις: 46

Επισκέπτης
Παραθεση στον νυμφευομενο!Φιλε εχουν δει τα ματακια μου πολλα μεχρι και σκηνη να του κανει η γκομενα στο αεροδρομιο γιατι εκανε μασαζ μονος του....
Εγω θα σου προτεινω κατι αλλο:μην πας Honeymoon ταυλανδη κρατα το για αργοτερα οταν βαρεθεις τη μελλουσα γυναικα σου και θα ειναι μια καλη ευκαιρια πηγαινοντας κατω να χωρισεις,Δηλαδη οπως λεει και η παροιμια:  αν θες να χωρισεις παρε τη γκομενα και πηγαινε Ταυλανδη......
 

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Μηνύματα
266
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
Φιλαράκι, στο συγκεκριμένο forum θα ακούσεις αρκετές αντικρουόμενες απόψεις.
Προσωπικά θα σου συνιστούσα krabi.

Τώρα αναφορικά με αυτά που γράφουν οι συνάδερφοι.
Η Ταυλάνδη είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο στον πλανήτη αλλά δεν είναι μόνο μπουρδέλο.

Υπάρχουν 3 κατηγορίες ατόμων που επισκέπτονται  την χώρα.
1. Οι φανατικοί σεξοτουρίστες που δεν ξεφεύγουν απο τον σκληρό πυρήνα των μπουρδέλων (πχ πατάγια και ξερό ψωμί). :knockinb:
2. Αυτοί που πάνε για τον "κλασικό" τουρισμό (φυσιολατρείες, εξερευνήσεις, κλπ κλπ κλπ) .  :huh:
3. Μία ενδιάμεση κατηγορία ανάμεσα στην [1,2]. :boff:

Εάν ανήκεις στην κατηγορία 1. μην πας γιατί θα γίνεται μαλλιά κουβάρια με την αραβωνιάρα και θα σου βγεί απο την μύτη το ταξίδι.
Εάν ανήκεις στην κατηγορία 2 στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Με σχετικά λίγα χρήματα θα νιώσεις "βασιλιάς"
Εάν ανήκεις στην κατηγορία 3 πήγαινε αλλά να ξέρεις ότι πρέπει να είσαι πού προσεκτικός στο τι λές τι κάνεις και που κοιτάς για να μην σου βγεί ξινό το ταξίδι.

Επίσης σε περίπτωση που η αραβωνιάρα σου είναι προχωρημένη στο θέμα σεξ και της αρέσουν ψιλοπαρτουζίτσες (πχ εσύ αυτή και μια ταυλανδέζα), θα περάσεις ζάχαρη.

Επίσης πάντα κατά την προσωπική μου άποψη σχετικά με τις ταυλανδέζες καλές χρυσές είναι αλλά οι ξεξουαλικές τους υπηρεσίες είναι υπερτιμημένες από μια μεγάλη μερίδα αντρικού πληθυσμού, οπότε μην τρελαίνεσαι.

 

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Δηλαδη οπως λεει και η παροιμια:  αν θες να χωρισεις παρε τη γκομενα και πηγαινε Ταυλανδη......
Γιατι ενας παντρεμένος με Ελληνίδα θα χωρίσει για μια ταυλανδή, εντάξει εμένα και λογω ηλικίας και εμφάνισης με τρωει η αγαμία στην Ελλάδα. Αλλά ενα παιδί, που θα πάρει μία Ελληνίδα, που οικονομικά θα έχει το σπιτάκι της, την δουλίτσα της και τις υποστήριξη από τους γονείς της, θα χωρίσει για ..... ταυλανδή.... ξέρω ξέρω τα κάνει όλα λόγω φτώχειας :idiot:.
Πηρα αφορμή από το ποστ του Λουσιάνο, αλλά πολλοί δεν την παλεύεται εδώ. Αντί να κάνετε αυτοκριτική γιατί δεν έχετε μία Ελληνίδα συν μία Ρωσίδα γκόμενα στην Ελλάδα, όπως έχει το 50% των Ελλήνων, εξυψώνεται τις ταυλανδέζες και ειδικά το ανύπαρκτο σε φαντασία σεξ που κάνουν για να καλύψετε την δική σας έλλειψη αυτοκριτικής.
Μακάρι εγω να ευρισκα μια Ελληνιδα με προικα ένα ωραίο διαμέρισμα και μια δουλίστα σε καμμιά τράπεζα .... αλλά τι να κάνουμε ο Θεός με αδίκησε.... εμφανισιακά.
 

Επισκέπτης
@Joedoe Λοιπον κατ'αρχας τα μεσανυχτα φευγω ..επιστροφη Ελλαδα  θα αναφερω οταν επιστρεψω καποιες εντυπωσεις....
2.Σε προηγουμενο που ειχα γραψει για μπαρ alexanter  μουστακια κλπ.Αναφερομουν για εποχη πριν Τσουναμι-02-03 οποτε ακυρο αυτο που σου ειχα πει. Εσυ τοτε δεν πηγαινες Ταυλανδη.
3.Σε πλαιοτερα ποσταρισματα μου εχω αναφερει διεξοδικα για τις υπερτιμημενες Ταυλανδες στις σεξουαλικες υπηρεσιες και γενικα στις παροχες υπερεσιων και μαλιστα απο πολλους ειχα λοιδωρηθει και κραχθει ασχημα.Μαλιστα τις ειχα αναφερει σαν 3η-4η επιλογη σε σχεση με κουβανες βραζιλιανες ακομα και με Ελληνιδες!!!!
4.Εγω προσωπικα  αφου το ανεφερες.. παντα ειχα και εχω και τωρα βεβαια δεσμο με Ελληνιδες και μαλιστα σοβαρο....αλλα ο συνδιασμος δουλειας- ταξιδιου και μπουδερλοσαρκας ανα τον κοσμο και τωρα ειδικα Ταυλανδης αν μπορεις και σου βγαινει βεβαια δεν ειναι κακο!!!!
5.Συμφωνω επισης μετον The Dick στην  3η επιλογη αλλα θελει προσοχη γιατι οπως ειπα και πιο πριν πολλοι πηγαν για μαλλι και βγηκαν κουρεμενοι!!!
 

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
4.Εγω προσωπικα  αφου το ανεφερες.. παντα ειχα και εχω και τωρα βεβαια δεσμο με Ελληνιδες και μαλιστα σοβαρο....αλλα ο συνδιασμος δουλειας- ταξιδιου και μπουδερλοσαρκας ανα τον κοσμο και τωρα ειδικα Ταυλανδης αν μπορεις και σου βγαινει βεβαια δεν ειναι κακο!!!!
Κλασσικο παραδειγμα του φόρουμ, συμφωνουμε δια της αντιπαραθεσεως. Αναντίρρητα συνδυασμός πολλών πραγμάτων κάνει την ταυλανδη ιδανική για πουτανοδιακοπές. Κύρια το οικονομικό, αλλά και το κλάσμα προσφρομένων υπηρεσιών προς την τιμή είναι το ελκυστικότερο πακέτο που κυκλοφορεί αυτή την εποχή.
Απλά δεν μπορω να διαβάζω ότι ένας που παντρευεται μια ελληνιδα, θα την αφησει, μονο και μονο γιατι θα γνωρίσει τις ταυλανδεζες. Δηλαδή ήμαρτον... αυτα πρεπει να γραφονται σε αλλα φορουμ, όχι εδω. Εγω μάλιστα επιμένω, οι ελληνίδες είναι κατα πολύ ανώτερες στο σεξ από τις ταυλανδέζες. Απλά πλέον οι Ελληνίδες έχουν απαιτήσεις από τον άνδρα , που εγω προσωπικά δεν καλύπτω πλέον... δυστυχως.
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Εγω πιστευω οτι το καλυτερο γαμησι το κανουν οι κουραδογκομενες πισω απο το δημαρχειο...
"Γκια σου μωρο μου"..."Τελεις τσιμπουκι?"..."Ντινω και κωλο"..."παμε μωρο μου"..."ΠΑΚΑΡΕ..ΠΑΚΑΡΕ"!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Παμε "Καλαματα" σου λεω!!! :2funny: :2funny: :2funny:
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδια ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Τοσα χρονια και πολυ πριν οι περισσοτεροι απο εσας πανε Ταυλανδη και ανακαλυψουν τη χαρα στα σκελια τους πηγαινανε γαμηλιο ταξειδι εκει οι ανθρωποικαι δεν χωρισανε για αυτο το λογο.
Εχουνε δικιο και ο lusiano και ο joedoe δεν χωριζεις γιατι θα δεις τις Ταυλανδεζες, βασει αυτης της λογικης δεν θα επρεπε καποιος να παει πουθενα γιατι παντου υπαρχουνε κουκλαρες ομορφοτερες απο τις γυναικες μας.
Δυστυχως για αλλους λογους χωριζεις, και το ξερουμε ολοι καλα.
Πατε φιλε μου κατω, καθηστε καμμια βδομαδα KRABI ή KOH SAMUI καθιστε και αλλη 1 Bangkok και φχαριστηθειτε το.
 

cocobloco

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχήν και πάλι ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις .
Ελπίζω να γλιτώσω κάτω και να μην χωρίσω , αν και γενικότερα με την δικιά μου τα πάμε πολύ καλά και στο ταξίδι θα τα πάμε ακόμα καλύτερα …..
:pipa2: :fuck1: :tits: :tits2: :fuck2:

Θα σας πώ τι έγινε όταν γιρίσω
 

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Μηνύματα
344
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
παιδιά πρέπει να βάλουμε όλοι μας την θετική μας ενέργεια για να ανέβει κι άλλο το baht!

Έτσι μόνο θα το ωθήσουμε  :knockinb:  :zfuck: σε άνοδο... 
 

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Μηνύματα
222
Like
2
Πόντοι
1
παγκταο μαζι μετραμε αντιστροφα
 

dole

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
βλεπω και η swiss εχει βαλει πτησεις με λιγες ωρες ανταποκριση και 15ευρω πιο φθηνα απο qatar.

Φίλε dijan για ποιές ημερομηνίες το είδες αυτό? Μήπως κάνεις κάποιο λάθος γιατί εγώ που κοίταξα για τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου η τιμή ήταν όντως 15 ευρώ πιο φτηνά από qatar αλλά για one way ticket !!!!!!  Ελπίζω να έχεις εσύ δίκιο γιατί με βολεύει αφάνταστα !!  Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ασ ενημερώσει......
 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
8.362
Like
4
Πόντοι
66
διαβαζοντας τα προσφατα ποστς των lusiano και joedoe δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι τους.στο μονο που δεν εχω γνωμη ειναι στο ποιες κανουν καλυτερο σεξ μιας και δεν εχω παει με ταιλανδη.περα απο αυτα εχω να πω οτι πολλεσ ελληνικεσ οικογενειες πανε συχνα ταιλανδη και εοχυν και σπιτια πολλοι μαλιστα.για να πανε καθε χρονο σημαινει οτι τους αρεσουν και αλλα πραγματα περα απο το σεξ μιας και μιλαμε για οικογενειες.καπου ειχα διαβασει οτι ο σεξοτουρισμος στην ταιλανδη δεν αποτελει τη  πλειοψηφεια των τουριστων.επισης οπως ειχα γραψει παλιοτερα η ταιλανδη εγινε της μοδας γιατι σε αυτο βοηθησαν οι μυκονιατες.πραγματι το χειμωνα πολλοι μυκονιατες τον εβγαζαν ταιλανδη.γενικως απο το λεγομενο life style της μυκονου εγινε γνωστη η ταιλανδη σε περισσοτερους αθηναιους φραγκαοτυς και μη και εγινε ισως ο νουμερο ενα προορισμος ελληνων τουλαχιστον μετα την ιταλια σιγουρα.και πανε καθε ειδους ατομα ειτε μιλαμε για singles ειτε για ζευγαρια ειτε για οικογενειες.τον χειμωνα ενα απο τους πολλους μυκονιατες που γνωρισα και πηγαινουν ταιλανδη αδημονουσε να παει διακοπες για κανα μηνα ταιλανδη με την οικογενεια του.και εγω την ταιλανδη απο μυκονιατες την πρωτοακουσα και εμαθα για αυτην μεχρι να γραφτω εδω.τωρα φυσικα ειναι γνωστη σε ολο το πανελληνιο.με αλλα λογια ταιλανδη οπως μου εχουν πει σε καμια περιπτωση δεν ειναι μονο για σεξ και οσοι πανε πιστευω οτι καλο ειναι να μην τρωνε πολυ καψουρα με τις ταιλανδες γιατι μιλαμε για κλασικη περιπτωση gfe επι πληρωμη.να σας πω ενα παραδειγμα.ημουνα παρεα με δυο συνοδοιπορους παλιους του thread σε ενα μπαρακι.παντου γυναικαρες ελληνιδες απο 20 μεχρι σαραντα ισως και μεγαλυτερες.βλεπαμε ενα τουπε μια ξυνιλα δεν χορευαν γενικως να μην πολυλογω κατι σαν απροσιτες ντιβες αλλα οπου εβλεπαν γνωστους προφανως παρεα η κυκλωμα γινοταν παιχνιδι διακριτικα αλλα με νοημα.με αλλα λογια δηλαδη αν βρεις εναν τροπο να χωθεις σε παρεα να κανεις ενα κυκλο με ελληνιδες περνας καλα και τρως καλα.αυτο μου το ειχε γραψει προσωπικα ο zaichic που εγραφε παλια εδω και εχει δικιο!!για να μην ξεφευγω μου ειπε ενας συνοδοιπορος οτι στην ταιλανδη οταν κερνας μια ταιλανδη μπυρα πριν φτασει στον μεση αμεσως λεει one more για να κανει τζιρο το μαγαζι η μαλλον για να χαλασεις και αλλα λεφτα για παρτυ της.οπως στα κωλομπαρα εδω ελλαδα που σε πεντε λεπτα η βρωμοπουτανα σου ζηταει δευτερο γυναικειο ποτο.αυτο μαγκες μου σημαινει οτι σε εχουν για ατμ και δεν σε σεβονται καθολου.απο κατι τετοιες λεπτομερειες καταλαβαινεις με τι γυναικες εχεις να κανεις.οποτε ναι στις ταιλανδες ναι στον σεξοτουρισμο σε οσους πανε εκει για αυτο η και για αυτο τον λογο αλλα μεχρι εκει,σχεση δεν θα κανω με ταιλανδη απο χιλιαδες χιλιομετρα μακρια ειδικα με μια που με βλεπει ως χορηγο αφου αλλωστε αυτη ειναι η δουελια της.
 

karampinas55

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2011
Μηνύματα
15
Like
0
Πόντοι
0
διαβαζοντας τα προσφατα ποστς των lusiano και joedoe δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι τους.στο μονο που δεν εχω γνωμη ειναι στο ποιες κανουν καλυτερο σεξ μιας και δεν εχω παει με ταιλανδη.περα απο αυτα εχω να πω οτι πολλεσ ελληνικεσ οικογενειες πανε συχνα ταιλανδη και εοχυν και σπιτια πολλοι μαλιστα.για να πανε καθε χρονο σημαινει οτι τους αρεσουν και αλλα πραγματα περα απο το σεξ μιας και μιλαμε για οικογενειες.καπου ειχα διαβασει οτι ο σεξοτουρισμος στην ταιλανδη δεν αποτελει τη  πλειοψηφεια των τουριστων.επισης οπως ειχα γραψει παλιοτερα η ταιλανδη εγινε της μοδας γιατι σε αυτο βοηθησαν οι μυκονιατες.πραγματι το χειμωνα πολλοι μυκονιατες τον εβγαζαν ταιλανδη.γενικως απο το λεγομενο life style της μυκονου εγινε γνωστη η ταιλανδη σε περισσοτερους αθηναιους φραγκαοτυς και μη και εγινε ισως ο νουμερο ενα προορισμος ελληνων τουλαχιστον μετα την ιταλια σιγουρα.και πανε καθε ειδους ατομα ειτε μιλαμε για singles ειτε για ζευγαρια ειτε για οικογενειες.τον χειμωνα ενα απο τους πολλους μυκονιατες που γνωρισα και πηγαινουν ταιλανδη αδημονουσε να παει διακοπες για κανα μηνα ταιλανδη με την οικογενεια του.και εγω την ταιλανδη απο μυκονιατες την πρωτοακουσα και εμαθα για αυτην μεχρι να γραφτω εδω.τωρα φυσικα ειναι γνωστη σε ολο το πανελληνιο.με αλλα λογια ταιλανδη οπως μου εχουν πει σε καμια περιπτωση δεν ειναι μονο για σεξ και οσοι πανε πιστευω οτι καλο ειναι να μην τρωνε πολυ καψουρα με τις ταιλανδες γιατι μιλαμε για κλασικη περιπτωση gfe επι πληρωμη.να σας πω ενα παραδειγμα.ημουνα παρεα με δυο συνοδοιπορους παλιους του thread σε ενα μπαρακι.παντου γυναικαρες ελληνιδες απο 20 μεχρι σαραντα ισως και μεγαλυτερες.βλεπαμε ενα τουπε μια ξυνιλα δεν χορευαν γενικως να μην πολυλογω κατι σαν απροσιτες ντιβες αλλα οπου εβλεπαν γνωστους προφανως παρεα η κυκλωμα γινοταν παιχνιδι διακριτικα αλλα με νοημα.με αλλα λογια δηλαδη αν βρεις εναν τροπο να χωθεις σε παρεα να κανεις ενα κυκλο με ελληνιδες περνας καλα και τρως καλα.αυτο μου το ειχε γραψει προσωπικα ο zaichic που εγραφε παλια εδω και εχει δικιο!!για να μην ξεφευγω μου ειπε ενας συνοδοιπορος οτι στην ταιλανδη οταν κερνας μια ταιλανδη μπυρα πριν φτασει στον μεση αμεσως λεει one more για να κανει τζιρο το μαγαζι η μαλλον για να χαλασεις και αλλα λεφτα για παρτυ της.οπως στα κωλομπαρα εδω ελλαδα που σε πεντε λεπτα η βρωμοπουτανα σου ζηταει δευτερο γυναικειο ποτο.αυτο μαγκες μου σημαινει οτι σε εχουν για ατμ και δεν σε σεβονται καθολου.απο κατι τετοιες λεπτομερειες καταλαβαινεις με τι γυναικες εχεις να κανεις.οποτε ναι στις ταιλανδες ναι στον σεξοτουρισμο σε οσους πανε εκει για αυτο η και για αυτο τον λογο αλλα μεχρι εκει,σχεση δεν θα κανω με ταιλανδη απο χιλιαδες χιλιομετρα μακρια ειδικα με μια που με βλεπει ως χορηγο αφου αλλωστε αυτη ειναι η δουελια της.
                                                                                                                            που να πας κιολας τι εχεις να γραφεις.αν κ δε σε βλεπω
 

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
822
Like
13
Πόντοι
6
διαβαζοντας τα προσφατα ποστς των lusiano και joedoe δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι τους.στο μονο που δεν εχω γνωμη ειναι στο ποιες κανουν καλυτερο σεξ μιας και δεν εχω παει με ταιλανδη.περα απο αυτα εχω να πω οτι πολλεσ ελληνικεσ οικογενειες πανε συχνα ταιλανδη και εοχυν και σπιτια πολλοι μαλιστα.για να πανε καθε χρονο σημαινει οτι τους αρεσουν και αλλα πραγματα περα απο το σεξ μιας και μιλαμε για οικογενειες.καπου ειχα διαβασει οτι ο σεξοτουρισμος στην ταιλανδη δεν αποτελει τη  πλειοψηφεια των τουριστων.επισης οπως ειχα γραψει παλιοτερα η ταιλανδη εγινε της μοδας γιατι σε αυτο βοηθησαν οι μυκονιατες.πραγματι το χειμωνα πολλοι μυκονιατες τον εβγαζαν ταιλανδη.γενικως απο το λεγομενο life style της μυκονου εγινε γνωστη η ταιλανδη σε περισσοτερους αθηναιους φραγκαοτυς και μη και εγινε ισως ο νουμερο ενα προορισμος ελληνων τουλαχιστον μετα την ιταλια σιγουρα.και πανε καθε ειδους ατομα ειτε μιλαμε για singles ειτε για ζευγαρια ειτε για οικογενειες.τον χειμωνα ενα απο τους πολλους μυκονιατες που γνωρισα και πηγαινουν ταιλανδη αδημονουσε να παει διακοπες για κανα μηνα ταιλανδη με την οικογενεια του.και εγω την ταιλανδη απο μυκονιατες την πρωτοακουσα και εμαθα για αυτην μεχρι να γραφτω εδω.τωρα φυσικα ειναι γνωστη σε ολο το πανελληνιο.με αλλα λογια ταιλανδη οπως μου εχουν πει σε καμια περιπτωση δεν ειναι μονο για σεξ και οσοι πανε πιστευω οτι καλο ειναι να μην τρωνε πολυ καψουρα με τις ταιλανδες γιατι μιλαμε για κλασικη περιπτωση gfe επι πληρωμη.να σας πω ενα παραδειγμα.ημουνα παρεα με δυο συνοδοιπορους παλιους του thread σε ενα μπαρακι.παντου γυναικαρες ελληνιδες απο 20 μεχρι σαραντα ισως και μεγαλυτερες.βλεπαμε ενα τουπε μια ξυνιλα δεν χορευαν γενικως να μην πολυλογω κατι σαν απροσιτες ντιβες αλλα οπου εβλεπαν γνωστους προφανως παρεα η κυκλωμα γινοταν παιχνιδι διακριτικα αλλα με νοημα.με αλλα λογια δηλαδη αν βρεις εναν τροπο να χωθεις σε παρεα να κανεις ενα κυκλο με ελληνιδες περνας καλα και τρως καλα.αυτο μου το ειχε γραψει προσωπικα ο zaichic που εγραφε παλια εδω και εχει δικιο!!για να μην ξεφευγω μου ειπε ενας συνοδοιπορος οτι στην ταιλανδη οταν κερνας μια ταιλανδη μπυρα πριν φτασει στον μεση αμεσως λεει one more για να κανει τζιρο το μαγαζι η μαλλον για να χαλασεις και αλλα λεφτα για παρτυ της.οπως στα κωλομπαρα εδω ελλαδα που σε πεντε λεπτα η βρωμοπουτανα σου ζηταει δευτερο γυναικειο ποτο.αυτο μαγκες μου σημαινει οτι σε εχουν για ατμ και δεν σε σεβονται καθολου.απο κατι τετοιες λεπτομερειες καταλαβαινεις με τι γυναικες εχεις να κανεις.οποτε ναι στις ταιλανδες ναι στον σεξοτουρισμο σε οσους πανε εκει για αυτο η και για αυτο τον λογο αλλα μεχρι εκει,σχεση δεν θα κανω με ταιλανδη απο χιλιαδες χιλιομετρα μακρια ειδικα με μια που με βλεπει ως χορηγο αφου αλλωστε αυτη ειναι η δουελια της.
χωρις να το παιζω εξυπνος,πιστευω οτι καλο ειναι να μην λες και παρα πολλα για εναν τοπο που δεν εχεις παει και για εναν λαο που δεν εχεις ΠΟΤΕ γνωρισει. Τα σουπα μουπες ακουσα παρακουσα δεν βγαζουν συμπερασματα. και επαναλαμβανομαι,δεν το λεω για να το παιξω εξυπνος,απλα εχω κανει το ιδιο λαθος παλαιοτερα και το καταλαβα οταν γνωρισα ο ιδιος τις καταστασεις (οχι για ταυλανδη)
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Μπορεί να μην  έχει πάει, αλλά δεν έχεικαι άδικο (πηγαίνω από το 1979 στη χώρα).
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom