Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Βλεπω αρχισες τις "επενδυσεις"{Πιπινο στο δεκαλογο ξεχασες το φετιχ σου. Τα σιδερακια. Προχθες το μωρο που πηρα ειχε σιδερακια και σε θυμηθηκα.
Βλεπω αρχισες τις "επενδυσεις"{Πιπινο στο δεκαλογο ξεχασες το φετιχ σου. Τα σιδερακια. Προχθες το μωρο που πηρα ειχε σιδερακια και σε θυμηθηκα.
Μπικ προσεχε μην σε αφησω στην ντοχα και δεν παρεις και το πακετο ξερεις εσυ ¨)Με τα μυαλα που κουβαλας σε βλεπω να ανεβοκατεβαινεις τις κυλιωμενες του σουβαρναπουμ...
Θα τα πουμε κατω τοτε... ;)φιλε pipinomaniac με απολυτο σεβασμο προς εσενα εχω ειδη εισιτηριο για 5 μαρτιου με γνωστα ατομα του φορουμ που ειναι απολυτα γνωστες της Ταιλανδης και δεν εχω αναγκη κανεναν λοβερσπυρο να με κανει αρχοντα
ok ;)Θα τα πουμε κατω τοτε... ;)
pipinoμαniac δεν εχω κανει στην ταιλανδη νουρου αλλα εχω κανει στο μακαο στο darling αν το ξερεις@κωλογερος
Χαιρομαι που σου αρεσε το nuru...
Και σε ποιον δεν αρεσει αλλωστε...Ειναι εμπειρια "μοναδικη" οπως ειπες κι εσυ...
Και για να βαλουμε τα πραγματα στη σωστη βαση...Οτιδηποτε που να σχετιζεται με τη σεξουαλικη απολαυση και ικανοποιηση,οι σχιστοματηδες ειναι πολυ μπροστα...Μα πολυ μπροστα...
Η ηδονη που αισθανθηκα στα "σαουνα" του Μακαο και του Χονγκ Κονγκ,δε συγκρινεται ουτε με 10 πηδηματα στη Ταυλανδη...Οι υπηρεσιες που απολαμβανεις,ειναι σε αλλο επιπεδο...Οι ανθρωποι εχουν αναγαγει τη σεξουαλικη ικανοποιηση σε επιστημη...
edit:Ρε σε loverspieros,τι σοι "αρχοντας" και "γνωστης" εισαι που δεν εχεις κανει nuru?
Καλα εκανα μου φαινεται που επελεξα τους "φωτορομαντζους" για παρεα...
To Darling ειναι απο τα πιο γνωστα,γι αυτο και ακριβουτσικο...Ειναι αλλη ομως εμπειρια ε???pipinoμαniac δεν εχω κανει στην ταιλανδη νουρου αλλα εχω κανει στο μακαο στο darling αν το ξερεις
το οποιο ηταν καταπληκτικο και εξεχαστη εμπειρια αλλα στιν bkk δεν εχει τυχει να κανω γιατι οπως ξερεις δεν υπαρχει σε αφθονια αυτου του τυπου οριτζιναλ για αυτο θελω να μαθω αν ηταν οριτζιναλ με λαδι νουρου κτλ.... γιατι εχω ακουσει οτι στην ταιλανδη τα περισοτερα ειναι body το body και στο λενε nuru
Αδελφε απο την σταση του μετρο στο συνταγμα,πως παμε εκει;Παρολο που το να γραφεις εντυπωσεις δεν ειναι και το καλλιτερο λογω αντιδρασεων καποιων οι οποιοι οτι και να γραφεις αυτοι θα ισχυριστουν οτι αυτο που εκανες δεν ειναι το σωστο θα γραψω και ας ακουσω τα σχολιανα μου. Σημερα το προγραμμα ειχε μασσαζ. Και καλως η κακως(το κακως κολαει στο οτι ισως επρεπε να το αφησω για το τελος της ενεργης σεξουαλικης μου ζωης) πηγα στο Colonze2. Πηγα κατα τα τις οκτω το βραδυ και δυστυχως ειχε μονο τρεις κοπελες. Οι δυο στην ακριβη πασσαρελα (1700 μπαχτ) και η μια στη πιο φθηνη. Ζητησα απο το παλικαρι της υποδοχης να δω αλλες κοπελες και μου ειπε οτι οι περισσοτερες ειχαν φυγει λογω κουρασης (οι πουστηδες οι καμικαζι τα ξεπατωνουν τα κοριτσια μας). Επισης του ειπα οτι θελω να κανω νουρου μασσαζ, κατοπιν προτροπης πιπινομανιακ κυριως και καποιων αλλων,και κατοπιν απαιτησης μελων του αλλου θρεντ "μασσατζιδικα Αθηνας". Τοτε μου ειπε οτι μονο η μια κοπελα απο τις τρεις εκανε νουρου στην τιμη των 2400 μπαχτ. Τι να κανω για το καλο της ενημερωσης θυσιαστηκα και ανεβηκα στο δωματιο. Δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω σε λεπτομερειες να πω μονο οτι τωρα καταλαβα γιατι οι εν Ελλαδι πληθωρικες μασσατζουδες δεν μπορουν να κανουν τετοιο μασσαζ-χρειαζεται οπωσδηποτε πιπινοσωμα για να πετυχει- και να πω επισης οτι ηταν μακραν οτι καλυτερο εχω κανει σε μασσαζ, και μια απο τις εμπειριες που μπορεις να τη χαρακτηρισεις μοναδικη. Για οσους ενδιαφερονται να πανε (επειδη οι περισσοτεροι συναγωνιστες μενουν Σουκουμβιτ), παιρνουν το μετρο προς Κουλτουραλ σεντερ και κατεβαινουν σε αυτη τη σταση. Βγαινουν απο την εξοδο 4 και ακολουθουν την κατευθυνση του πεζοδρομιου. Περνανε απο το Καρφουρ και απο ενα εμπορικο κεντρο,Ρομπινσον νομιζω,Και αφου κανουν μια απο σταση 200 μετρα περιπου θα δουν αριστερα την επιγραφη του Κολονζε στη σοι 7. Στο βαθος στα εντυπωσιακα φωτα που θα δουνε ειναι το κολονζ. Η καλλιτερη ωρα για να βρουνε περισσοτερα κοριτσια και να μη βρουνε Γιαπωνεζους ειναι μεταξυ 12-2 το μεσημερι.
ολα καλα τα λετεΤωρα μαγκες καληνυχτα και συγγνωμη, δεν φταιω εγω εσεις ζητησατε αναλυτικες πεεριγραφες.
paidia sas euxaristo polu den exw logia thanksκαι πιο νωρις ακομα καλυτερα απιστευτο μαγαζι