Καλημερα απο Ελλαδα πλεον, Σημερα γυρισα μετα απο 17 μερες στην Ασια και συγκεκριμενα 14 μερες Βιετναμ και 3 μονο μερες Πατταγια. Για Πατταγια τωρα, πολυς κοσμος και τα καλα μουνια καβατζωμενα με τις μερες - βδομαδα, πολοι Ρωσοι που τα χωνουν για πλακα και πολλες Ρωσιδεσ που δεν ξερω τι κανουν στην Πατταγια.
Μπαζα παρα πολλα ακομα και οι παραλιακες ζητανε 1500 - 2000 για σορτ ταιμ
Απογοητευση στην Πατταγια και το μονο που μενει ειναι τα a go go. Απο εκει μια ιστορια και δεν εχω τι αλλο να πω για Πατταγια.
Τελευταια ημερα λοιπον εκει και πςερασα απο το Happy, η Λακι (211), ηταν απωθημενο απο τον προηγουμενο Αυγουστο, την κατεβασα λοιπον κανονισα τιμη ( 600 μπαρ - φαιν και 3000 η μικρη για Λονκ ταιμ, αναχωρηση απο το δωματια την επομενη στις 10.00). Ολα καλα λοιπον και 2.30 ειμαστε στο δωματιο, μπανακια λιγο κουβεντα και το λατρευτο κορμακι ετων 21, γυμνο να το χαζευω στα λευκα σεντονια του μεγαλου κρεβατιου μου. Το παιχνιδι ξεκινησε με φιλια - γλυψιματα και συμμετοχη, πολυ καλα εως αριστα, μεχρι τη στιγμη που κατεβηκε για πιπα, τοτε ζητησε καποτα επιμονα αλλα τσιμπουκα με καποτα ειναι αργιλες χωρις καρβουνο. Αφου τις θυμησα ποσα φραγκα πηρε συναινεσε στο αφιλτρο ''σμοκινκ'' και ο αγωνας συνεχιστηκε. Κατα την εφοδο στο στενο μικρο μουνακι προσπαθησε να βαλει λιπαντικο αλλα ειπαμε τοσα φραγκα που πηρε επρεπε να τα δουλεψει, ετσι λοιπον το λιπαντικο δεν μπηκε και με αγριο τροπο αλωθηκε το μικρο με κραυγες ''slowly - slowly''. Τι slowly και παπαρια θα τα δουλεψεις τα φραγκα καριολιτσα. Τελος παντων χαμηλωσα ρυθμο και αρχισαμε το γαμήσι πιο χαλαρα, το θεμα ειναι οτι οι πουτανιτσες εχουν μαθει να γαμιωνται 10- 15 λεπτα και μετα να την πεφτουν για υπνο,ετσι λοιπον μετα απο σχεδον μια ωρα πηδημα τις ψιθυρισα οτι αποψε δεν εχει υπνο θα την πηδαω μεχρι το πρωι (μπλοφα).... τρομαξε και αμεσως μου λεει να ''τελειωσω'' και να το κανουμε σορτ ταιμ και να μου γυρισει τα μισα λεφτα πισω. Ψοφησα στα γελια, συμφωνησα και αφου το ειχα ''τιμωρησει'' αρκετα την εχυσα, πηρα πισω 1500 μπατ και κοιμηθηκα μονος μου, ανετος και χορτασμενος.
Αυτα απο Πατταγια και μια συμβουλη, αμα θελετε να πετυχεται καλο μωρο βγητε απο νωρις στην αναζητηση, μετα τις 11- 12 τα μπαζα μπορουν να αποξηρανουν και την μεγαλυτερη λιμνη, η αλλιως καλυτερα απο Απριλη μεχρι μεσα Σεπτεμβρη πριν τελειωσει το Ραμαζανι.
Λεπτομερειες για Βιετναμ στο αναλογο θρεντ μολις μπορεσω, μονο ενα πραγμα για εκει, πολυ μα παρα πολυ ωραιες κοπελες αλλα....
Αυτα παω για υπνο....