kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παγκταο σου εστειλα πμ.κοιτα.με εχουν τρελανει τα πιπινακια σου.πολυ γλυκα μωρα.
θα σε περασουν για τον Μπιν Λαντεν ρε παγκΕγώ πάντως κατεβαίνω Ινγκόγνιτο
Δεν ξέρω πως το μυριστήκαν τα τίλακ και σπάσαν τα τηλέφωνα και τα sms
When you come talink...I miss youuuuuuu, I need money, I love youuuu, only youuuuuuu!
Πως μυρίζει ο παράς μακρυά όπου κι αν πας...!
Επίσης θα μεταμφιεστώ μια και έρχεται το καρναβάλι.Εννοείται θα αφήσω μούσια και μουστάκια...να όπως στις φωτό!!!!
Droser εγω που θα ειμαι κατω μεχρι τις 05/03 να σου στειλω Π.Μ?
Droser εγω που θα ειμαι κατω μεχρι τις 05/03 να σου στειλω Π.Μ?
για εσας ξερω,μου ειπε ο kolares!!....Βλεπω οτι σιγα σιγα μαζευομαστε....Droser εμεις πεταμε 02/03 για επιστροφη!!!
ολες οι πουτανες ιδια φανελα φορανεΛακη, απο μενα τον Μιχαλη και τον Δημητρη καλη αναρωση ρε φιλε!!!!
Αφιερομενο σε σενα για να χαμογελασεις λιγο ρε συ ;)
και πολυ καλα κανεις!!!εγω ανηκω στην αλλη κατηγορια δυστυχως....Μυστικα του επαγγελματος droser ο pagtao ξερει πολυ καλα οτι τον ποδαροδρομο που ριχνω καθε μερα και το φλερτ που κανω, με επιμονη και επιμονη λιγοι το κανουν, απλα ψαχνω καλα, μη εμπορικα κοριτσια, οι υπολοιποι(δεν αναφερομαι σε συναγωνιστες του φορουμ) walking street!
απλά κορυφή από τα καλύτερα βιντεάκια μπράβο σου φιλε και σε όσους συνεβαλαν σε αυτόΛακη, απο μενα τον Μιχαλη και τον Δημητρη καλη αναρωση ρε φιλε!!!!
Αφιερομενο σε σενα για να χαμογελασεις λιγο ρε συ ;)
ασε το χω βιωσει πολυ καλα hank!!!!κανενας δεν μπορει να υποφερει την γυφτια αυτην....ασχημο πραμα να εγκλωβιστεις στην WS οσο καιρο θα εισαι στην παταγια...εγω πηγα για 5 μερες στο δευτερο ταξιδι μου στην ταυλανδη και καθησα σερι ενα μηνα... οπως ακριβως τα περιγραφεις...Κανενα προβλημα επισης φιλε Droser απλα δεν μπορω τους ινδους, πακιστανομπαγλαντεζους και ρωσους γυρω μου ( η WS εχει και παρα πολυ καλα κτυπηματα, πολυ καλα) αλλα στη ζωη μου την αγνοια, κακομοιρεια, βλαχεια( το χειροτερο, ειμαι πατταγια και ηρθα να γαμησω) τα εχω βγαλει απο τη ζωη μου. Παρενθεση παιδια, δεν αναφερομαι σε μοσχοβιτες Ρωσους οι οποιοι εχουν αλλη συμπεριφορα, αναφερομαι στα απολυτα βλαχαδια της Σιβηριας για να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα! Και την βλαχια δεν την αντεχω ρε γαμωτο!!!!