Μπείτε στο και θα δείτε σε video τι γινεται στη Ταυλάνδη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Ο Μιμικος μια χαρα ειναι, μιλησαμε σημερα στο τηλεφωνο για πολυ ωρα. Βρισκεται Πουκετ, ειχε κολλησει στην Παταγια γιατι δεν εβρισκε εισητηριο να φυγει.πουναι ο μιμικος οεο
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ομολογω και εγω οτι η kitty ειναι απιστευτη κουκλα, υποκλινομαι.
ειδα για λιγο τις φωτο της και δεν θυμαμαι να την εχω δει, εκλεισα ενα μηνα στο λουσιφερ και απλα δεν ετυχε να την πετυχω, σιγουρα θα τη θυμοmουν αν την ειχα δει γιατι ειναι τοσο κουκλα που δεν περνα απαρατηρητη, και εχει και λευκο δερμα, την συγκεκριμενη ομως και μονη να την πετυχαινα δεν θα την επαιρνα ποτε, ειναι πολυ ψηλη για τα γουστα μου, το ορκιζομαι, δεν θα την πηδαγα.
παραυτα, και οι τοπ γκομενες των μπαρς που παιρνουν εμβασματα απο ξενους, φιλος στο πουκετ ειδε sms farangs στο κινητο της ταυλανδεζας να γραφει, check you account κτλ.ψωνιζονται και αυτες ενιοτε, ζητανε βεβαια πιο πολλα λεφτα και καθονται μια ωρα για ενα ψευτοπηδημα, ποτε βεβαια αν δεν τα σκασεις χοντρα δεν καθονται την μερα. απλα δεν καιγονται να ψωνιστουν, μιλωντας για την kitty αδικουμε ολες τις αλλες κουκλες της πατταγια, και εγω δεν τις ξεχωριζω σε πατταγιανες και σε ταυλανδεζες, αλλοι ας το κανουν.
οσο για τον zaichik ευχομαι να βρεθουμε παρεα εκει για να του δειξω τα "αξιοθεατα" της πατταγια. να ψαξουμε και για tην kitty.
ειδα για λιγο τις φωτο της και δεν θυμαμαι να την εχω δει, εκλεισα ενα μηνα στο λουσιφερ και απλα δεν ετυχε να την πετυχω, σιγουρα θα τη θυμοmουν αν την ειχα δει γιατι ειναι τοσο κουκλα που δεν περνα απαρατηρητη, και εχει και λευκο δερμα, την συγκεκριμενη ομως και μονη να την πετυχαινα δεν θα την επαιρνα ποτε, ειναι πολυ ψηλη για τα γουστα μου, το ορκιζομαι, δεν θα την πηδαγα.
παραυτα, και οι τοπ γκομενες των μπαρς που παιρνουν εμβασματα απο ξενους, φιλος στο πουκετ ειδε sms farangs στο κινητο της ταυλανδεζας να γραφει, check you account κτλ.ψωνιζονται και αυτες ενιοτε, ζητανε βεβαια πιο πολλα λεφτα και καθονται μια ωρα για ενα ψευτοπηδημα, ποτε βεβαια αν δεν τα σκασεις χοντρα δεν καθονται την μερα. απλα δεν καιγονται να ψωνιστουν, μιλωντας για την kitty αδικουμε ολες τις αλλες κουκλες της πατταγια, και εγω δεν τις ξεχωριζω σε πατταγιανες και σε ταυλανδεζες, αλλοι ας το κανουν.
οσο για τον zaichik ευχομαι να βρεθουμε παρεα εκει για να του δειξω τα "αξιοθεατα" της πατταγια. να ψαξουμε και για tην kitty.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
το αλλο με τον τοτο το ξερεις ?Ο Μιμικος μια χαρα ειναι, ειχε κολλησει στην Παταγια γιατι δεν εβρισκε εισητηριο να φυγει.
ding-dong
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Sa wat dee-khrup
Και τώρα πάλι στα ίδια...
Πίσω στην ελλαδιτσα με μια αίσθηση πικρίας για αυτά που άφησα πίσω, και με ένα ηλίθιο χαμόγελο και χαμένο βλέμμα από αυτά που είδα. Ο καιρός πέρασε τόσο γεμάτα που μοιάζει πολύ πίσω η στιγμή που βγήκα από το αεροδρόμιο και πήρα ταξί με μια σκέψη στο μυαλό μου «που πας ρε μαλάκα μόνος σου εδώ κάτω»...πόσο λάθος έκανα...
Διάβασα και όσο μπορούσα τα ποστ που είχα χάσει από όλους τους φίλους του θρεντ και κατάλαβα ότι η Ταϋλάνδη είναι ένα πάθος, που εκφράζεται διαφορετικά για τον καθένα. Καταλαβαίνω τον Κώστα και τους σεξομαραθωνιους του, το Μάκη και γιατί είχε ποστάρει μια καλύβα στην παραλία, τον Κυκλάδες γιατί την λέει το χωριό του, τον λόρδο που έγραψε για το συναίσθημα του να χάνεσαι στους ήχους του δασούς, τον zaichik τη εννοούσε όταν έλεγε για reset...
Μια χώρα με τόσα πολλά πρόσωπα που σαν σκληρό ναρκωτικό δύσκολα την ξεπερνάς. Οπότε μη θίγεστε κάποιοι με την λέξη εθισμένοι.
Θα προσπαθήσω να συνέλθω και μετά...χείμαρρος!!! Δεν θέλω να το παίξω ειδικός αλλά πολλά πράγματα που διάβασα δε με βρίσκουν σύμφωνο, όπως το gfe, τα ladyboys και η αντιμετώπιση που έχουν, τα bargirls, οι farangs, το ότι η ταυλάνδη είναι ένας επίγειος παράδεισος, και άλλα που τώρα είναι πολύ μπερδεμένα στο μυαλό μου!
Πέρασα φανταστικά, απίστευτα, αξέχαστα!!!
Και θα κλείσω με κάτι από ένα βιβλίο που διάβαζα όταν κατέβαινα (προφητικό τελικά!)… «Για μένα αξίζει μόνο το ταξίδεμα στα μονοπάτια με καρδιά, σε όσα μονοπάτια έχουν καρδιά. Κι εκεί εγώ ταξιδεύω κοιτάζοντας –κοιτάζοντας με κομμένη την ανάσα.»
Vonmakoulis : kop koon maak –khrup
Fantomas : yin-dee thee dai ruu jak -khrup
Kyklades : sa bai dee may –khrup
Thailand : Pom kid thung kun. Laeo pohp gan mai!!
Ελπιζω να τα θυμαμαι σωστα!
Υ.Γ αν βρέθηκε κανένας στο point bar 30/7 εως 1/8 στο phuket ας μου στείλει πμ. Δε ξαναβρήκα ελληνα μετα
Και τώρα πάλι στα ίδια...
Πίσω στην ελλαδιτσα με μια αίσθηση πικρίας για αυτά που άφησα πίσω, και με ένα ηλίθιο χαμόγελο και χαμένο βλέμμα από αυτά που είδα. Ο καιρός πέρασε τόσο γεμάτα που μοιάζει πολύ πίσω η στιγμή που βγήκα από το αεροδρόμιο και πήρα ταξί με μια σκέψη στο μυαλό μου «που πας ρε μαλάκα μόνος σου εδώ κάτω»...πόσο λάθος έκανα...
Διάβασα και όσο μπορούσα τα ποστ που είχα χάσει από όλους τους φίλους του θρεντ και κατάλαβα ότι η Ταϋλάνδη είναι ένα πάθος, που εκφράζεται διαφορετικά για τον καθένα. Καταλαβαίνω τον Κώστα και τους σεξομαραθωνιους του, το Μάκη και γιατί είχε ποστάρει μια καλύβα στην παραλία, τον Κυκλάδες γιατί την λέει το χωριό του, τον λόρδο που έγραψε για το συναίσθημα του να χάνεσαι στους ήχους του δασούς, τον zaichik τη εννοούσε όταν έλεγε για reset...
Μια χώρα με τόσα πολλά πρόσωπα που σαν σκληρό ναρκωτικό δύσκολα την ξεπερνάς. Οπότε μη θίγεστε κάποιοι με την λέξη εθισμένοι.
Θα προσπαθήσω να συνέλθω και μετά...χείμαρρος!!! Δεν θέλω να το παίξω ειδικός αλλά πολλά πράγματα που διάβασα δε με βρίσκουν σύμφωνο, όπως το gfe, τα ladyboys και η αντιμετώπιση που έχουν, τα bargirls, οι farangs, το ότι η ταυλάνδη είναι ένας επίγειος παράδεισος, και άλλα που τώρα είναι πολύ μπερδεμένα στο μυαλό μου!
Πέρασα φανταστικά, απίστευτα, αξέχαστα!!!
Και θα κλείσω με κάτι από ένα βιβλίο που διάβαζα όταν κατέβαινα (προφητικό τελικά!)… «Για μένα αξίζει μόνο το ταξίδεμα στα μονοπάτια με καρδιά, σε όσα μονοπάτια έχουν καρδιά. Κι εκεί εγώ ταξιδεύω κοιτάζοντας –κοιτάζοντας με κομμένη την ανάσα.»
Vonmakoulis : kop koon maak –khrup
Fantomas : yin-dee thee dai ruu jak -khrup
Kyklades : sa bai dee may –khrup
Thailand : Pom kid thung kun. Laeo pohp gan mai!!
Ελπιζω να τα θυμαμαι σωστα!
Υ.Γ αν βρέθηκε κανένας στο point bar 30/7 εως 1/8 στο phuket ας μου στείλει πμ. Δε ξαναβρήκα ελληνα μετα
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
επιτελους και κατι ευχαριστο , κατηφοριζοντας χθες βραδυ χαλαρα τον δρομο με τις καφετεριες στη γλυφαδα, εκει που χαζευα τα ομορφα ανακαινισμενα μαγαζια, πεφτει το ματι μου στο COSI, ανακαινισμενο, με νεοκλασικα επιπλα, κτλ. ξαφνικα παθαινω σοκ, βλεπω μια γκαρσονα να σερβιρει με την πλατη της γυρισμενη σε μενα, αμεσως επιασα το μαγνητικο της πεδιο, κατι παραξενο ειχε πανω της, τα μαλλια της ηταν πολυ ισια σκουρο χρωμα και κοτσιδα, το απο το χρωμα των μαλλιων καταλαβα οτι ηταν ασιατισα, σταματαω και περιμενω να τελειωσει το σερβιρισμα και να γυρισει, και το θαυμα εγινε, μια κατα 99 τοις εκατο ταυλανδεζα μπροστα μου, το "ρευμα" της πατταγια με διαπερασε. (εθισμενος στα μπαρ της πατταγια για μερικους).
υψος κανονικο για ταυλανδεζα, κατω απο 1.60 δηλαδη, η εμπειρια μου την εβαλε στην "κατηγορια" 1.55. απο αυτη την κατηγορια ψωνιζω οταν υπαρχει καλη φατσουλα, αλλιως αποριπτονται, απο την κατηγορια κατω του 1.50, ψωνιζω με κλειστα ματια.
η μαλλον ταυλανδεζα λοιπον ειχε εξαιρετικη φατσουλα, σκουροκιτρινο δερματακι, σχιστα ματακια φυσικα, ειχε λιγα πιασιματακια στον κωλο βεβαια, αλλα δικαιολογειται στη χωρα που ζει.
μετα το "βοτσαλο στη λιμνη" λοιπον καθησα στο απεναντι μαγαζι και την χαζευα, το cosi ηταν γεματο. τωρα ξερετε που θα γινονται οι συναντησεις μας, μην ξαναρωτησετε, οι γνωστες της περιοχης παρακαλουνται να τσεκαρουν.
υψος κανονικο για ταυλανδεζα, κατω απο 1.60 δηλαδη, η εμπειρια μου την εβαλε στην "κατηγορια" 1.55. απο αυτη την κατηγορια ψωνιζω οταν υπαρχει καλη φατσουλα, αλλιως αποριπτονται, απο την κατηγορια κατω του 1.50, ψωνιζω με κλειστα ματια.
η μαλλον ταυλανδεζα λοιπον ειχε εξαιρετικη φατσουλα, σκουροκιτρινο δερματακι, σχιστα ματακια φυσικα, ειχε λιγα πιασιματακια στον κωλο βεβαια, αλλα δικαιολογειται στη χωρα που ζει.
μετα το "βοτσαλο στη λιμνη" λοιπον καθησα στο απεναντι μαγαζι και την χαζευα, το cosi ηταν γεματο. τωρα ξερετε που θα γινονται οι συναντησεις μας, μην ξαναρωτησετε, οι γνωστες της περιοχης παρακαλουνται να τσεκαρουν.
Θα έχεις άμεση ενημέρωση απόψε Kostasοι γνωστες της περιοχης παρακαλουνται να τσεκαρουν.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
επιτελους καποιος που με καταλαβαινει κι εμενα (ξερω ,ειναι πολλοι).Πίσω με μια αίσθηση πικρίας για αυτά που άφησα πίσω, και με ένα ηλίθιο χαμόγελο και χαμένο βλέμμα από αυτά που είδα. και κατάλαβα ότι η Ταϋλάνδη είναι ένα πάθος, που εκφράζεται διαφορετικά για τον καθένα. Καταλαβαίνω τον Κώστα και τους σεξομαραθωνιους του, Μια χώρα με τόσα πολλά πρόσωπα που σαν σκληρό ναρκωτικό δύσκολα την ξεπερνάς.
mind καλως ηλθες πισω, το καλο ονειρο κραταει λιγο, παντα.
και βεβαια το "ναρκωτικο" ειναι σκληρο. και ξεπερνιεται στα κενα απο τα ταξιδια, με ατελειωτες συζητησεις με von bmw ροκο μιμικο και πολλους αλλους. 82 μερες ακομα.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
γεια σου ρε bmw που δεν κρατιεσαι... ασε τον ανθρωπο να ανασανει λιγο.κανε τις φωτο resize σε 800χ600 για να φορτωνονται και ποιο ευκολα
mind ελπιζουμε να μην ξεχασεις να ενημερωσεις τους συναγωνηστες σου με τις εμπειριες σου.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φυσικά και σε καταλαβαίνουμε και σε συνεριζόμαστε ....όμως κάποια φόρα διαφωνούμε !χαίρομαι να είναι όλη ευτυχισμένη ...ΓΙΑΤΊ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟεπιτελους καποιος που με καταλαβαινει κι εμενα (ξερω ,ειναι πολλοι).
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ημερησια ενημέρωση..
Μολις γυρισα από τη βραδυνη εξοδο και στελνω την ενημέρωση τωρα επειδή αυριο δε θα μπορεσω..Το προγραμμα βλεπεται αυριο,εχει κρουαζιερα στα Phi-Phi islands..Και επειδή το πρωι πρεπει να ξυπνησω στις 6:30,μαζευτηκα από νωρις και χωρις μπου-μπουμ...
Σημερα ειναι η τεταρτη μερα και ανακαλυψα οτι τις προηγουμενες 3 μαλακιζομουνα αγριως...Το προγραμμα μας ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ λαθος..Βγαιναμε αργα,τρωγαμε,μαλακιζομασταν στα ποταδικα και κατά τις 12:30-1:00 πηγαιναμε banana disco και tiger για να φορτωσουμε...
ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ...(Ενα για κάθε μερα..)
Σημερα λοιπον τους ειπα να παμε να αραξουμε σε κανενα a go gο(ειμαι ο αρχηγος βλεπετε),γιατι 3 μερες περναγαμε απεξω,αλλα βλεπαμε χαμο και δε καθομαστε..Ασε που κατά τις 2 που περναγαμε,δε βλεπαμε και κανα αξιογαμητο...
Σημερα λοιπον που πηγαμε νωρις...επαθα ενα απιστευτο ΣΟΚ..
Το ωραιοτερο freelancer και γενικα γκομενακι που ειδαμε στο tiger και το banana,ηταν 100 οροφους κατω σε σχεση με τα μωρα που δουλευουν στα a go go...
Γι αυτο ελεγα οτι ειμαι δυσκολος..
Αλλα το 99% των καλων από τα a go go,φορτωνονται νωρις..το αργοτερο μεχρι τις 1...Γι αυτο οταν περναγαμε αργα,βλεπαμε ξεραιλα..
Για να ψωνισεις τελικα από το tiger,πρεπει να εισαι η σαβουρογαμης,η να ειναι πολυ αργα,η να σου κατσει Η περιπτωση..
2 ωρες κατσαμε και μου ηταν συνεχως σηκωμενος..ΜΟΥΝΟ-ΘΥΕΛΛΑ..Πραγματικο ΜΟΥΝΟ-ΤΣΟΥΝΑΜΙ...
Παρ`ολα αυτά δε φορτωσα γιατι δεν ηθελα να τα “σπαταλησω” για ενα πηδημα και μετα σπιτι (εχουμε βλεπετε το πρωινο ξυπνημα,λογω της κρουαζιερας)..Αυτά ειναι για μπουμ-μπουμ,αγκαλιτσα-υπνο με στοργη και προδερμ..!!Εκανα βεβαια τα “κονε” μου για αυριο..
Ειλικρινα δε πιστευαμε στα ματια μας με τα μουνια που ειδαμε σημερα..Στις disco του Πουκετ,μαζευονται ολα τα πατσαβουρια τελικα..
ΔΕΥΤΕΡΟ σημαντικο συμβαν..
Το ξερετε οτι στη Πατονγκ,υπαρχει Ελληνικη καφετερια και εστιατοριο,μακρυα βεβαια από το κεντρο,κοντα στη Καρον?
Ειμαι σιγουρος ΟΧΙ..
Ακου θεολογε να μαθαινεις..
Το μαγαζι το εχει ενας Σαλονικιος ονοματι Νικος και λεγεται Bellair..
Εμεις κουβαληθηκαμε εκει,για να πιουμε φραπε,επειδή ειδαμε μια διαφημιση στο δρομο,που ηταν μια Ελληνική σημαια και εγραφε “ Bellair-Νικος” και από κατω “Ελληνική Κουζινα-Φραπες” και τη διεθυνση..
Ομως εκει ανακαλυψαμε ενα ΘΗΣΑΥΡΟ..
Ο τυπος εκτος από το μαγαζι,εχει εκδωσει και ένα Βιβλιο με τιτλο “ΕΛΛΗΝΟ-ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΟ”και χρησιμες πληροφορίες για τη Ταυλανδη..Εχει μεταφρασει αρκετες χρησιμες ελληνικες φρασεις στα Ταυλανδικα και Αγγλικα..Και εκτος από τα κλασσικα κεφαλαια με διαφορες φρασεις για να συννενοηθεις στο ξενοδοχειο,στο εστιατοριο,στο δρομο..εχει και ενα κεφαλαιο “Ιδιωτικες στιγμες”..Μερικα παραδειγματα:Μπορω να αγγιξω το στηθος σου?-Τσαπ νομ κουν νται μαι?
Ο κωλος σου ειναι ομορφος-Τουτ σουαι μακ!
Εχεις ομορφο χαμογελο-Κουν γιιμ σουαι μακ
Ποσα θελεις για δυο ωρες?-Σονγκ τσουα μονγκ κουν κιτ ρακαα ταο ραι?
Και αλλα πολλα..Μιλαμε για ΤΡΕΛΛΑ ο τυπος!
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ οδηγος του πουτανιαρη στη Ταυλανδη!Τον πουλαει 300 μπατ (7 ευρω)...
Αυτά για τωρα..“Πομ νουαι μακ,γιαακ νον”-Ειμαι κουρασμενος θελωνα κοιμηθω..
Μολις γυρισα από τη βραδυνη εξοδο και στελνω την ενημέρωση τωρα επειδή αυριο δε θα μπορεσω..Το προγραμμα βλεπεται αυριο,εχει κρουαζιερα στα Phi-Phi islands..Και επειδή το πρωι πρεπει να ξυπνησω στις 6:30,μαζευτηκα από νωρις και χωρις μπου-μπουμ...
Σημερα ειναι η τεταρτη μερα και ανακαλυψα οτι τις προηγουμενες 3 μαλακιζομουνα αγριως...Το προγραμμα μας ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ λαθος..Βγαιναμε αργα,τρωγαμε,μαλακιζομασταν στα ποταδικα και κατά τις 12:30-1:00 πηγαιναμε banana disco και tiger για να φορτωσουμε...
ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ...(Ενα για κάθε μερα..)
Σημερα λοιπον τους ειπα να παμε να αραξουμε σε κανενα a go gο(ειμαι ο αρχηγος βλεπετε),γιατι 3 μερες περναγαμε απεξω,αλλα βλεπαμε χαμο και δε καθομαστε..Ασε που κατά τις 2 που περναγαμε,δε βλεπαμε και κανα αξιογαμητο...
Σημερα λοιπον που πηγαμε νωρις...επαθα ενα απιστευτο ΣΟΚ..
Το ωραιοτερο freelancer και γενικα γκομενακι που ειδαμε στο tiger και το banana,ηταν 100 οροφους κατω σε σχεση με τα μωρα που δουλευουν στα a go go...
Γι αυτο ελεγα οτι ειμαι δυσκολος..
Αλλα το 99% των καλων από τα a go go,φορτωνονται νωρις..το αργοτερο μεχρι τις 1...Γι αυτο οταν περναγαμε αργα,βλεπαμε ξεραιλα..
Για να ψωνισεις τελικα από το tiger,πρεπει να εισαι η σαβουρογαμης,η να ειναι πολυ αργα,η να σου κατσει Η περιπτωση..
2 ωρες κατσαμε και μου ηταν συνεχως σηκωμενος..ΜΟΥΝΟ-ΘΥΕΛΛΑ..Πραγματικο ΜΟΥΝΟ-ΤΣΟΥΝΑΜΙ...
Παρ`ολα αυτά δε φορτωσα γιατι δεν ηθελα να τα “σπαταλησω” για ενα πηδημα και μετα σπιτι (εχουμε βλεπετε το πρωινο ξυπνημα,λογω της κρουαζιερας)..Αυτά ειναι για μπουμ-μπουμ,αγκαλιτσα-υπνο με στοργη και προδερμ..!!Εκανα βεβαια τα “κονε” μου για αυριο..
Ειλικρινα δε πιστευαμε στα ματια μας με τα μουνια που ειδαμε σημερα..Στις disco του Πουκετ,μαζευονται ολα τα πατσαβουρια τελικα..
ΔΕΥΤΕΡΟ σημαντικο συμβαν..
Το ξερετε οτι στη Πατονγκ,υπαρχει Ελληνικη καφετερια και εστιατοριο,μακρυα βεβαια από το κεντρο,κοντα στη Καρον?
Ειμαι σιγουρος ΟΧΙ..
Ακου θεολογε να μαθαινεις..
Το μαγαζι το εχει ενας Σαλονικιος ονοματι Νικος και λεγεται Bellair..
Εμεις κουβαληθηκαμε εκει,για να πιουμε φραπε,επειδή ειδαμε μια διαφημιση στο δρομο,που ηταν μια Ελληνική σημαια και εγραφε “ Bellair-Νικος” και από κατω “Ελληνική Κουζινα-Φραπες” και τη διεθυνση..
Ομως εκει ανακαλυψαμε ενα ΘΗΣΑΥΡΟ..
Ο τυπος εκτος από το μαγαζι,εχει εκδωσει και ένα Βιβλιο με τιτλο “ΕΛΛΗΝΟ-ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΟ”και χρησιμες πληροφορίες για τη Ταυλανδη..Εχει μεταφρασει αρκετες χρησιμες ελληνικες φρασεις στα Ταυλανδικα και Αγγλικα..Και εκτος από τα κλασσικα κεφαλαια με διαφορες φρασεις για να συννενοηθεις στο ξενοδοχειο,στο εστιατοριο,στο δρομο..εχει και ενα κεφαλαιο “Ιδιωτικες στιγμες”..Μερικα παραδειγματα:Μπορω να αγγιξω το στηθος σου?-Τσαπ νομ κουν νται μαι?
Ο κωλος σου ειναι ομορφος-Τουτ σουαι μακ!
Εχεις ομορφο χαμογελο-Κουν γιιμ σουαι μακ
Ποσα θελεις για δυο ωρες?-Σονγκ τσουα μονγκ κουν κιτ ρακαα ταο ραι?
Και αλλα πολλα..Μιλαμε για ΤΡΕΛΛΑ ο τυπος!
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ οδηγος του πουτανιαρη στη Ταυλανδη!Τον πουλαει 300 μπατ (7 ευρω)...
Αυτά για τωρα..“Πομ νουαι μακ,γιαακ νον”-Ειμαι κουρασμενος θελωνα κοιμηθω..
Για την καφετερια του Ελληνα πλην του ονοματος Bellair δωσε και άλλα στοιχεία ακόμη και τηλέφωνο ή email ώστε όσοι πάνε από εκεί να ενισχύουν τον πατριώτη, αλλά και να γινει ένα σημείο αναφοράς. Βγαλε και καμμια φωτογραφια του μαγαζιού και ανέβασε την στο σιτε όταν με το καλό γυρίσεις.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πολύ καλό παιδί ο "ονοματι Νικος "Για την καφετερια του Ελληνα πλην του ονοματος Bellair δωσε και άλλα στοιχεία ακόμη και τηλέφωνο ή email ώστε όσοι πάνε από εκεί να ενισχύουν τον πατριώτη, αλλά και να γινει ένα σημείο αναφοράς. Βγαλε και καμμια φωτογραφια του μαγαζιού και ανέβασε την στο σιτε όταν με το καλό γυρίσεις.
Ο τυπος εκτος από το μαγαζι,εχει εκδωσει και ένα Βιβλιο με τιτλο “ΕΛΛΗΝΟ-ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΟ”
Φίλε και συναγωνιστή δεν φέρνεις κανένα οδηγό παραπάνω; Να είμαστε έτοιμοι όταν κατέβουμε!!