Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Το ωραιοτερο freelancer και γενικα γκομενακι που ειδαμε στο tiger και το banana,ηταν 100 οροφους κατω σε σχεση με τα μωρα που δουλευουν στα a go go...
εχω μιλησει για τα  αγκο γκο αλλα ολοι στο θρεντ τα εχουν παρεξηγησει.
εγω τα τιμαω παντα και δεν εχω μετανιωσει ποτε, και τα freelancers βεβαια εχουν τη χαρη τους, ολα μαζι ειναι καλα.
τωρα τα ανακαλυψε και ο πιπινομανιακ,

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κωστα δεν ειχε διαβασει καλα πριν φυγει

ποσες φορες θα το πουμε οτι οι καλες δουλειες γινονται νωρις

τα 700 μπατ λυπηθηκατε για το barfine
ειπαμε αυτα ειναι στα εξοδα κινησης

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
P4P Action τι ακριβώς είναι ?? το τρίο (1 άνδρας και 2 γυναίκες)??
Όταν σε Forum αναγράφεται επιστροφή στο SOL, τι είναι? Η Ταιλάνδη? Η Πατάγια?

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το νησί Koh Chang όπου πήγα διακοπές όταν ξεμπλόκαρα από την Παταγια (είχα προπληρώσει 1 βδομάδα στο ξενοδοχείο, δυστυχώς). Όχι πολλοί τουρίστες, είχε και τα μπαρ του βέβαια για τους ξέμπαρκους.

Η απόσταση από την Πατάγια με mini bus όχι ιδιαίτερα μεγάλη (3 ώρες νομίζω) με φθηνό εισιτήριο, να περάσεις απέναντι με καραβάκι σχεδόν τσάμπα, νοικιάζεις εκεί μηχανάκι και βρίσκεις επιτόπου ξενοδοχεία πάμφθηνα (600 Bht το bungalows). Στο Νότο έχει σχολές καταδύσεις ενώ η κοπέλα ερχόταν μαζί πληρώνοντας 1000 Bht για την εκδρομή, της έδιναν μία μάσκα με αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα να κάνει βουτιές μαζί και με άλλες κοπέλες που συνόδευαν συνάδελφους farang, ενώ στην τιμή ήταν και το μεσημεριανό φαγητό μαζί με τα αναψυκτικά (όσο εγώ έψαχνα τα κοράλλια). Mετά tis 2 καταδύσεις mou, πηγαίναμε οι δύο μας για μπανάκι και ένα στα γρήγορα, 5 μέτρα από αμμουδιά (λόγω της τροπικής βλάστησης δεν φαινόμασταν από το σκάφος).
Μετά τις φοβερές καταδύσεις στα κοράλλια, το καλό φαγητό πάνω στο σκάφος, το μπανάκι με την κοπέλα και το ξάπλωμα γυμνοί στην αμμουδιά, τα παιχνίδια και χάδια στην παραλία δεν είχε τίποτε καλύτερο από ένα ωραίο πήδημα ανάμεσα στα δένδρα. Τι να σου κάνουν οι περιπλανήσεις στα Go Go bars της Πατάγιας και η καθημερινή εναλλαγή bar girls, μπροστά σε αυτήν την απόλαυση?? Το βράδυ από τις 10 ροχάλιζα…

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχουμε κανονίσει να κατεβούμε μαζί με τον ΚωσταΦ αρχές Νοέμβρη και ίσως έρθουν μαζί άλλα 2 παιδιά από το φόρουμ. Επειδή φοβάμαι μην κολλήσουν στην Πατάγια, περισσότερες μέρες από ότι εγώ υπολογίζω, ήρθα σε επαφή με αερολέσχη Πατάγιας για μαθήματα πιλότου….. Is Better Late than Never … . Αυτοί θα κυνηγάνε μωρά και εγώ την περιπέτεια σε συνδυασμό με κανένα μωρό. Πάντως προέχει να πάρω το δίπλωμα και μετά ότι περισσεύσει στις γυναίκες.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
μερικες φωτογραφιες...

[move]τ ρ ε λ ε ν ο μ α ι.....    :idiot:[/move]

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.572
Πόντοι
8.165
P4P Action τι ακριβώς είναι ?? το τρίο (1 άνδρας και 2 γυναίκες)??
Όταν σε Forum αναγράφεται επιστροφή στο SOL, τι είναι? Η Ταιλάνδη? Η Πατάγια?
Συνάδελφε μήπως εννοείς LOS(land of smiles)?

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.572
Πόντοι
8.165
Γενικά την ταυλάνδη οι ξένοι στα διάφορα φόρουμς την ονομάζουν LOS - Land of smiles - Χώρα των χαμογέλων. Για τα άλλα που λές δεν γνωρίζω.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
το αλλο με τον τοτο το ξερεις ? :2funny: :2funny:

Το ξερω...εσυ ξερεις και ενα αλλο με τον Κωσταφ16?  :cheesy:
Σοβαρα τωρα, εγω απλως μετεφερα οτι μου ειπε ο Μιμικος στο τηλεφωνο. Θα στα πει και ο ιδιος απο κοντα, μη βιαζεσαι. Γιατι σε εκπλησσει τοσο πολυ πια οτι σε μερικα ατομα πολυ απλα δεν αρεσει η Παταγια και δεν ειναι μονο οι παλιοι που το λενε πλεον  ;)

Mετά tis 2 καταδύσεις mou, πηγαίναμε οι δύο μας για μπανάκι και ένα στα γρήγορα, 5 μέτρα από αμμουδιά (λόγω της τροπικής βλάστησης δεν φαινόμασταν από το σκάφος).
Φιλε Ζαιτσικ (το ειπα καλα τωρα? :grin:) γαματες φασεις ολες αυτες που περιγραφεις προσεχε μονο τα φιδια. Εγω στην αρχη πριν 5 χρονια που δεν ειχα ιδεα, εξερευνουσα παραλιες, σεξ σε κουφα μερη (παραλιες, καταρρακτες κτλ) αλλα ολα αυτα μεχρι να δω τον πρωτο φιδαρο σε βραχια διπλα στη θαλασσα. Καταλαβα οτι εδω δεν ειναι Ελλαδιτσα και θελει προσοχη. Γενικα να κοιτταζετε για φιδια σε βραχια. Στην Ταυλανδη εχουν κομπρες που δεν αστειευονται. Ακομη και σε σπιτια μπαινουνε αν πεινανε. Στα 5 χρονια εδω, εχω δει πλεον δεκαδες...και αν παλι την παθετε στο Πουκετ εχει νοσοκομεια, αλλα αν γινει καμια στραβη σε κανα νησακι χαιρετισματα...μερικα ουτε φαρμακειο δεν εχουν. Θα σας περιγραψω αργοτερα φαση με "ζωακια" σε νησακι!
Πισω απο την αυλη του σπιτιου μου εχω δει το μεγαλυτερο φιδι εκτος ζωολογικου κηπου και ας ειμαι και στην Μπανγκοκ.

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως προέχει να πάρω το δίπλωμα και μετά ότι περισσεύσει στις γυναίκες.

Ελπίζω για εμάς που δεν θέλουμε να γίνουμε πιλότοι να μπορούμε να κάνουμε καμιά βόλτα τουλάχιστον με τον δάσκαλο πάντα..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Πίσω στην ελλαδιτσα με μια αίσθηση πικρίας για αυτά που άφησα πίσω, και με ένα ηλίθιο χαμόγελο και χαμένο βλέμμα από αυτά που είδα. Ο καιρός πέρασε τόσο γεμάτα που μοιάζει ολύ πίσω η στιγμή που βγήκα από το αεροδρόμιο και πήρα ταξί με μια σκέψη στο μυαλό μου «που πας ρε μαλάκα μόνος σου εδώ κάτω»...πόσο λάθος έκανα

Γεια σου γιγαντα mind,
Ειχα μεινει με την εντυπωση οτι ηταν να επιστρεψεις στις 20 του μηνος, νομιζα οτι ετσι μου ειχες πει. Προφανως καταλαβα λαθος.

Πραγματικα χαιρομαι να διαβαζω ποστς σαν το παραπανω απο τον συνταξιδιωτη mind. Φιλε μου οπως σου ειπα και απο κοντα σε ζηλευω και ζηλευω (με την καλη εννοια φυσικα) ολους αυτους που ερχονται για πρωτη φορα. Η πρωτη φορα ειναι παντα ξεχωριστη. Μακαρι να μπορουσα να την ξαναζησω. Οσος καιρος και να εχει περασει, οι εμπειριες που εζησα την πρωτη φορα εχουν μεινει χαραγμενες στο μυαλο μου και ετσι θα μεινουν για παντα. Τις θυμαμαι με πολυ νοσταλγια  :smitten:

Vonmakoulis  :  kop koon maak –khrup
Fantomas  :  yin-dee thee dai ruu jak -khrup
Kyklades  :  sa bai dee may –khrup
Thailand  :  Pom kid thung kun. Laeo pohp gan mai!!

Ελπιζω να τα θυμαμαι σωστα!

Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια, η μιση χαρα δικη μου. Μη φοβασαι, μια χαρα τα εγραψες και συγχαρητηρια που μπηκες στον κοπο και εμαθες στο λιγο καιρο που ειχες στη διαθεση σου οτι Ταυλανδικα μπορουσες. Θυμαμαι την πρωτη φορα που ειχα ερθει, με ειχε συνεπαρει η γλωσσα και την καραεβρισκα να ακουω τις εκφωνητριες στα ραδιοφωνα των ταξι! Για τοσο κολλημα μιλαμε.

Περιμενω με αγωνια να μας πεις περισσοτερα και φυσικα τα συμπερασματα που εσυ αποκομισες. Καλη συνεχεια φιλε μου  :)

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
αχ pipinomaniac τι μας κανεις απατεωνα. θα τρεχουμε και για φραπε εκτος απο τα υπολοιπα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Γιατι σε εκπλησσει τοσο πολυ πια οτι σε μερικα ατομα πολυ απλα δεν αρεσει η Παταγια και δεν ειναι μονο οι παλιοι που το λενε πλεον  ;)
εμενα κυριως με εκπλησει η "μανια καταδιωξης" της πατταγια και οσων πανε εκει, για την ωρα την πατταγια γνωρισα και αυτη μου αρεσει, και εχω γραψει τους λογους (not only sex). τελη νοεμβριου που θα εχω δει και αλλα  μερη τα λεμε.
ο μιμικος υποψιαζομαι γιατι εμεινε τοσο πολυ εκει ,αλλα δεν λεω.

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αχ βρε ΚώσταF16 γιατί σου τη λένε τόσο για την Πατάγια? Εγώ ξεκίνησα πριν 2-3 μήνες διαβάζοντας καταρχήν την επικεφαλίδα (Ταϋλάνδη sex trip)και μετά τις δικές σου γλαφυρές περιγραφές που περιμένω κάθε μέρα πως και πως να δω κατι καινούριο.
έχεις πάει ποτέ για sex trip ή έστω για 2ωρο ταξίδι στη Βουλγαρία, Σκόπια, ή ακόμα και Τσεχία? Έχεις δώσει 100-150 ευρώ για να μαμίσεις τα ξυνισμένα μούτρα της Βουλγάρας και να σου πει (σε αψογα ελληνικά) ότι δεν έχει πάει ποτέ στην Ελλάδα γιατί απλά δε γουστάρει τους έλληνες! Τόσα ευρώ έχει φάει από μας (και σπέρμα βέβαια).Τόση αχαριστία!
Μα μιλάμε για sex trip στην Ταϋλάνδη βρε παιδιά!Όχι για ταξίδι εξερεύνησης της χώρας!
Δηλ αν καταθέταμε τις εμπειρίες μας για σεχ ταξίδια σε Βουλγαρία κτλ θα έπρεπε να πει κάποιος "Ρε σεις Βουλγαρία δεν είναι μόνο το Σαντανσκι (π.χ.). Υπάρχουν ένα σωρό ωραία μέρη που πρέπει να δείτε!κ.ο.κ.
Αυτά!
ΚώσταF16 περιμένουμε κάτι φωτο αν δεν κάνω λάθος

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ΚώσταF16 περιμένουμε κάτι φωτο αν δεν κάνω λάθος
λαθος κανεις, δεν υπαρχει καμια νεα φωτο, ολες "ανεβηκα" αισιως, μονο αυτες που εχω στο μυαλο μου δεν μπορουν να ανεβουν, τις περιεγραψα και αυτες ομως οπως μπορουσα καλυτερα, ενα τελευταιο ποστακι για την noy θελω να κανω γιατι με κοψανε στη μεση οι ηθικολογιες, νεο υλικο τωρα απο τον νοεμβριο πρωτα ο θεος, οπου θα μπορω να μιλησω και για αλλα μερη πλεον.
ελπιζω αυτοι που γυρνανε αυτη τη βδομαδα να ενημερωσουν επαρκως.

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι δεν κάνει κακό να ακούμε και άλλες πληροφορίες, άλλωστε είμαι και εγώ ένας από αυτούς που λατρεύουν της περιγραφές του κώσταφ16!
Υπάρχουν όμως και άλλα άτομα όπως εγώ που θέλουν να συλλέξουν και άλλες πληροφορίες.
Κατά την γνώμη μου πρέπει να υπάρχουν και οι 2 πλευρές! Θα είναι καλό για εμάς που θα πάμε πρώτη φορά κάτω ώστε να ξέρουμε πως να κινηθούμε. 

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κωστα δεν ειχε διαβασει καλα πριν φυγει
τα 700 μπατ λυπηθηκατε για το barfine
γεια σου ρε κωστα , στο μυαλο μου εισαι, πες τα.
και σου αφιερωνω ενα πιπινακι που ψαρεψε ο ζαιτσικ απο φωτο ενος αλλου συναγωνηστη της πατταγια, mai τη λενε και ειναι εκει γυρω στο 1.50 φυσικα,  :rockon:
απο

Συνημμένα

• 438898930_92fd685eb7_o.jpg
    438898930_92fd685eb7_o.jpg
    99,8 KB · Εμφανίσεις: 51
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
o flynow  που το μυριζομαι θα γινει μεγαλος agogoφαγος, προτεινω να την σκαναρει.
fly θα τσεκαρουμε σιγουρα, να σαι σιγουρος

Συνημμένα

• 438894925_cd9fc83263_o.jpg
    438894925_cd9fc83263_o.jpg
    84,2 KB · Εμφανίσεις: 41

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ατας
οσο και να διαβασεις παντα ο παραγοντας προσωπικο γουστο μπαινει στη μεση.
εσυ που πας πρωτη φορα αν ασχοληθεις λιγο με το εχει ειπωθει δεν θα εχεις προβλημα.
το βασικο προβλημα ειναι η πρωτη επαφη μολις βγαινεις απο το αεροδρομιο.
η πρωτη φορα που λεμε ο τροπος που θα σε κτυπησει ο ζεστος αερας και οι μυρουδιες στο προσωπο και οι πρωτες εικονες
αυτα δεν περιγραφονται απλα τα ζεις τα καταγραφεις σαν βιντεο και προχωρας
μετα το πρωτο σου ντουζ απο τον ιδρωτα αφου κανεις το αλλο στο ξενοδοχειο και ηρεμησεις ολα οσα λεμε θα τα βρεις μπροστα σου

φιλικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom