Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θα ήθελα να κουράσω με περισσότερες φωτογραφίες της Mr Kitty, όποιος θέλει μπορεί αν τις βρει στο , pattaya addicts forum, BarStoole Banter, The best of Dance watcher photos of my Thai girls.Ο τύπος δηλώνει ένας εκ των ουκ ολίγων sponsors, λέγει ότι κοπέλα γούσταρε λεσβιακά και κάνανε βόλτες στο walking street ψαρεύοντας γκομενάκια και ότι τον άφησε διότι είχε και σεξουαλικές απαιτήσεις , αφου ήθελε, πλην λεσβιακών και κοκό, όταν άναβε koritsi με λεσβιακά, αλλά αυτός 55 ετών και παχύσαρκος κόντευε να μείνει από καρδιά.
post67531184104366yr9.jpg

post67531184107149it5.jpg

post67531184169293kt7.jpg

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το υπόσχομαι τελευταίες photos, αλλά εάν κάποιος στην Πατάγια εντοπίσει Mrs Kitty, συχνάζει Λούσιφερ και μου φέρει τηλέφωνο, θα έχει τραπέζωμα σtο πιο ακριβό Τάι εστιατόριο των Αθηνών. Πούστης ο Νορβηγός δεν δίνει κινητό της, ζηλεύει λέει
post67531184160341ff0.jpg

post67531184160229ct1.jpg

post67531184160281uu4.jpg

Έχει ανεβάσει και άλλα βιντεο ο τύπος αλλά και να δώσω link λέτε δεν μπορείτε τα ανοίξετε. Ξέρω κούρασε να στελνω τοσες φωτο, αλλά τέτοιο παιδί εγω εκεί δεν συνάντησα, ενώ πιστοποιείται ότι είναι Παταγια από φωτογραφίες με φόντο την πόλη

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Απο ολες τις φωτογραφιες που εχουν ανεβει μεχρι σημερα, αυτες με την Κιττυ ειναι απο τις λιγες που αξιζουνε πραγματικα. Για τις αλλες που ανεβαινουν στο θρεντ, θα συμφωνησω με τον Ζαιχικ οτι δε λενε στην πλειοψηφια τους τιποτα. Ταυλανδος ουτε που θα τις αγγιζε, ας ειναι καλα οι απελπισμενοι φαρανγκς. Ποσες ομως σαν την Κιττυ βλεπεις στην Παταγια φιλε Ζαιχικ? Το λες και μονος σου οτι δεν ειδες καμια. Ακομη και αν βρεις τετοια (ελαχιστες ειναι με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα ομορφιας) θα ζητησει τον ουρανο με τα αστρα για μια ωρα. Βεβαια για καθε αντρα, μια φορα επιβαλλεται.
Βεβαια για το αν συχναζει στο Λουσιφερ εισαι σιγουρος? Εχω τις αμφιβολιες μου. Μηπως σου θολωνει τα νερα ο Νορβηγος? Δε νομιζω να ειναι τοσο βλακας. Οι καλες πληροφοριες κερδιζονται φιλε μου  ;).

Για τα υπολοιπα που λες θα επανελθω αργοτερα.

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το μωρό είναι άψογο αλλά έχω την εντύπωση πως πολύ δύσκολα θα βρεθεί ελεύθερο,όλο και στην αγκαλιά του θα το έχει κάποιος τυχερός  :headbang:

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Φαντομά, στα ποστ 2797, 2799 και 2800 οι φωτογραφίες που ανέβασα με την Κίττυ είναι από το Λούσιφερ, όπως μου επιβεβαίωσε και ο ειδικός ΚώσταςΦ. Ο Νορβηγός εiπε ότι δεν πάει με την ώρα αλλά έχει σπόνσορες, ήτοι farang που στέλνουν χρήμα ακόμη και από απόσταση. Με τρελαίνει που το μωρό δεν έχει επάνω του ίχνος μακιγιάζ…. Εγω εμεινα με μία κοπέλα τόσον καιρό αφενός διότι ήμουνα ευχαριστημένος, αφετερου η ποιότητα που συναντούσα ήταν πολύ κακή με σπάνιες εξαιρέσεις. Αυτό που λες ότι ούτε Ταϊλανδός θα τις άγγιζε τις Παταγιανές, εν μέρει μόνο, με εντυπωσιάζει.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ZAICHIK
εχω 3 πολυ γνωστους μου παντρεμενους οι 2 με ταυλανδες και ο αλλος με βιετναμεζα εχουν παιδια ολοι και οι γυναικες τους ειναι προτυπα.
να κοιταμε και τις καλες περιπτωσεις

παντως δεν καταλαβαινω την μακροσκελεστατη αναφορα στη παταγια και νομιζω οτι το να κανουμε μεταφραση σε αντιστοιχα τοπικ αλλων σιτε δεν ειναι σωστο.

βαλε το λινκ και οποιος θελει θα παει να το δει γιατι εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει η γνωμη των πολλων(βλεπε Σωκρατης)αλλα η γνωμη των ειδημονων

στο κατω κατω ποτε δεν προσπαθω να πεισω καποιον να μην παει καπου.στο κατω κατω εγω τα βλεπω με αλλο ματι και ο ο αλλος με αλλο.να παει να δει  να εχει την εμπειρια και μετα αποφασιζει για τα περαιτερω ταξιδια του
οι εμπειριες δεν ανταλασσονται με τιποτα

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε ΚώσταBMW, δεν έκανα μετάφραση, εξάλλου φόρουμ αυτό τεράστιο, με δεκάδες υπό-κατηγορίες (από σοβαρά θέματα, έως του στυλ … πόσους πόντους τον έχετε) απλά διαβάζοντας το κάποιες μέρες έβγαλα λίγα συμπεράσματα τα οποία μετέφερα, αφού έτσι έκρινα σωστό. Το θέμα να φέρει κάποιος κοπέλα εδώ έχει απασχολήσει σοβαρά, merika άτομα, με τα οποία μεσω πμ, έχω συζητήσει εκτενέστερα. Το να παντρευτεί κάποιος γυναίκα από τα μπαρ είναι άλλη ιστορία και μάλιστα διακριτή από το να παντρευτεί κάποιος μία σοβαρή κοπέλα από Ταυλάνδη, Καμπότζη ή Βιετνάμ. Αυτό προσπαθούνε να πείσουνε και άτομα όπως ο Φαντομάς και ο Κυκλάδες, αυτό εξήγησα και εγώ, ότι στο φόρουμ αυτό ξεχωρίζουνε το Ταiλανdή από το Παταγιανή. Νομίζω ήμουν σαφέστατος ως προς αυτό.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε ΚώσταBMW, δεν έκανα μετάφραση, εξάλλου φόρουμ αυτό τεράστιο, με δεκάδες υπό-κατηγορίες (από σοβαρά θέματα, έως του στυλ … πόσους πόντους τον έχετε) απλά διαβάζοντας το κάποιες μέρες έβγαλα λίγα συμπεράσματα τα οποία μετέφερα, αφού έτσι έκρινα σωστό. Το θέμα να φέρει κάποιος κοπέλα εδώ έχει απασχολήσει σοβαρά, merika άτομα, με τα οποία μεσω πμ, έχω συζητήσει εκτενέστερα. Το να παντρευτεί κάποιος γυναίκα από τα μπαρ είναι άλλη ιστορία και μάλιστα διακριτή από το να παντρευτεί κάποιος μία σοβαρή κοπέλα από Ταυλάνδη, Καμπότζη ή Βιετνάμ. Αυτό προσπαθούνε να πείσουνε και άτομα όπως ο Φαντομάς και ο Κυκλάδες, αυτό εξήγησα και εγώ, ότι στο φόρουμ αυτό ξεχωρίζουνε το Ταiλανdή από το Παταγιανή. Νομίζω ήμουν σαφέστατος ως προς αυτό.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν να παντρευτούν μπαρόβια;  :rockon:

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και επειδή νομίζω ότι στεναχώρησα τον φίλο ΚωσταΦ, να διευκρινίσω ότι κατά την προσωπική μου άποψη, Πατάγια, όπου βέβαια πήγα και θα πάω πάλι τον Νοέμβρη, αξίζει μόνο και μόνο, εάν είσαι μόνος, διότι φίλοι είτε δεν έχουν χρόνο είτε χρήμα είτε είναι δεσμευμένοι για να σε ακολουθήσουν, να πας εκεί για λίγες μόνο ημέρες, να διαλέξεις και τεστάρεις ένα πιπίνι, και κατόπιν να αναχωρήσεις κάπου ήσυχα και όμορφα να απολαύσεις διακοπές (κολύμπι, σεξ, αστακούς κλπ), αλλά κυρίως μία ζεστή αγκαλιά (χωρίς μουρμούρες). Όσον αφορά τον φίλο Ακης30, εγώ δεν κατηγορώ κάποιους οι οποίοι κάνουν κάποιες ανάλογες σκέψεις, διότι συμπάθησαν κάποια κοπέλα, τους λείπει και νομίζουν ότι θα είναι μαζί ευτυχισμένοι, απλά παρέθεσα συμπέρασμα διαβάζοντας ποστ από άτομα που ήδη παντρεύτηκαν μπαρόβια, που δυστυχώς κατάληξη δεν ήταν καλή (μπορείς εύκολα να βγάλεις μία κοπέλα από το μπαρ, αλλά όχι το μπαρ από την κοπέλα). Εξάλλου το να παντρευτείς μία κοπέλα, π.χ. Eλληνίδα, κουκλάρα και με χρήμα δεν σημαίνει ότι θα κάνεις sigoura και επιτυχημένο γάμο (δυστυχώς συνταγές πετυχημένου γάμου δεν υπάρχουν… ακόμη).

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Φίλε ZAICHIK,

απλά με εκπλήσει το γεγονός ότι κάποιοι θέλουν να ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ μπαρόβια. Εδώ εκπλήσομαι όταν βλέπω άτομα που θέλουν να παντρευτούν την σήμερον ημέρα , πόσο μάλλον μπαρόβια...
Τέλος πάντων , είπα ότι είμαι από χωριό κι έτσι κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνω.

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
KostasF16 πως ήταν η εμπειρία απ' τη DSCN3336.jpg που ποστάρησες πιο πίσω? Μαζί με τη Dia είναι από τις λίγες αξιοπρεπείς φάτσες του thread.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
1. Δεν αναφέρουν ποτέ τις κοπέλες ως Ταϊλανδές, όπως κακώς κάνουμε εμείς, αλλά σαν Pattaya girls κάνοντας έναν σαφή διαχωρισμό για τις εκεί εργαζόμενες (ως ξεχωριστή κατηγορία γυναικών).
Πολυ σωστο. Δε χρειαζοταν να πας να το διαβασεις εκει (καλα εκανες ομως για επαληθευση). Το εχουμε πει επανειλλημενα και εδω. Ας μην συγχεουμε λοιπον Ταυλανδες με μπαροβιες. Σε οποιοδηποτε φορουμ και να πας, τις κοπελλες του επαγγελματος τις ονομαζουν bargirls, φυσικα δεν ειναι τυχαιο αυτο.

2.Πολλοί εξ αυτών αποφάσισαν μετά αποτυχημένες σχέσεις να πάρουν κοπέλες στην χώρα τους. Όλοι μα όλοι έγραψαν «είναι εύκολο να βγάλεις μία κοπέλα από ένα μπαρ, αλλά αδύνατον να βγάλεις το μπαρ από την κοπέλα». Εννοείται ότι πληρώνεις τα λεφτά που κοπέλα στέλνει στην οικογένεια της, όπως έκανε όταν εργαζόταν, αφού δεν έχουν άλλους πόρους αυτοί να ζήσουν (μέσο όρο 300 ευρώ τον μήνα). Άρα παντρεύεσαι και την οικογένεια. Εκτός ότι γάμοι δεν στεριώνουν,
Το ρητο που εγραψες ειναι κλασσικο για τους γνωστες της Ταυλανδης. Ομως σε ολα τα παραπανω χρειαζεται μια απαραιτητη διευκρινηση. Το επισημανες βεβαια αλλα ας το ξανατονισουμε. Το 99% αφορουν σχεσεις/γαμους με μπαροβιες και γιαυτο αποτυχαινουν. Δηλαδη ποιος νοημων ανθρωπος θα περιμενε κατι παραπανω? Μπαροβιες-διαμαντια και επιτυχημενες σχεσεις με αυτες υπαρχουν αλλα κακα τα ψεμματα, θελει εμπειρια και βαθεια γνωση της βιομηχανιας για να τις ξεχωρισεις.

3.Κόσμος Πατάγια, είναι διαφορετικός από βιτρίνα. Άτομα του φόρουμ αναφέρουν περιπτώσεις που κοπέλες πηγαίνουν κλαίγοντας με άτομα βρωμιάρηδες και κοιλαράδες, διότι εάν πληρωθεί to bar fine, η mamasan's, την στέλνει θέλει δεν θέλει και ζητούν από τα μέλη να επιλέγουν οι κοπέλες τους πελάτες (με νεύματα, χαμόγελα κλπ) και όχι πελάτες αυτές, διότι κακομοίρες δεν έχουν δικαίωμα άρνησης. Επίσης τις freelancers θεωρούν καλύτερη επιλογή διότι κοπέλα επιλέγει. Το πώς πείθεται μία κοπέλα να ακούει πιστά εντολές της mamasan’s το αφήνω στην κρίση σας.
Συνεχισε το διαβασμα, θα ανακαλυψεις και αλλα πραγματα που θα σου αρεσουν ακομα λιγοτερο.  Ιδιως εκει που μιλανε για τους κινδυνους και τις μακροπροθεσμες συνεπειες της συνεχης τριβης με τη βιομηχανια για τις μπαροβιες και για τους αντρες που ξημεροβραδιαζονται μεσα στα μπαρς.

7.θα σας κουράσω με φωτογραφίες της Mr Kitty αλλά είμαι σφόδρα ερωτευμένος, τώρα πως αυτό συνδυάζεται με τα όσα έγραψα παραπάνω όύτε εγώ ξέρω..
Μην το παιρνεις βαρεως  :cheesy:. Ποσοι και ποσοι ξενοι δεν εχουν περασει ακριβως απο το ιδιο μονοπατι. Αυτα τα αντιφατικα που αισθανεσαι εχουν αμεση σχεση με την ιδιαιτεροτητα της σεξ σκηνης της Ταυλανδης που τη διαφοροποιει απο αλλες χωρες. Η βιομηχανια της εχει ρουφηξει μεσα της κοσμο και κοσμακι. Αυτοι που ειναι περισσοτερο τρωτοι στους κινδυνους, ειναι αυτοι που μπαινουν μεσα εχοντας μαυρα μεσανυχτα του τι πραγματικα παιζει, αυτοι που εθελοτυφλουν ζωντας το "ονειρο" και αυτοι που κουβαλανε προβληματα απο τη χωρα τους. Καποια στιγμη αντιλαμβανονται οτι η Ταυλανδη δεν ειναι παραδεισος (αντιθετως απο οτι νομιζαν μεχρι τοτε), το ονειρο που εχουν πλασσει καταρρεει σα χαρτινος πυργος και επιστρεφουν στην σκληρη πραγματικοτητα η οποια ομως ειναι ακομα πιο σκληρη απο οτι αρχικα γιατι δεν εχουν τιποτα αλλο πλεον με το οποιο να φαντασιωνονται. Το κυριοτερο ειναι οτι διαπιστωνουν οτι τα προβληματα που κουβαλαγαν απο πριν δεν προκειται να λυθουν δια μαγειας στην Ταυλανδη. Η χωρα ομορφη μεν αλλα δεν κραταει κανενα μαγικο ραβδι.

Σε αυτο που ειπε ο Ακης "Δηλαδή αν κατάλαβα καλά υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν να παντρευτούν μπαρόβια;" εχω να πω το εξης.
Φιλε μου αυτο που μαλλον δεν ξερεις ειναι οτι αμετρητοι ξενοι εχουν βρεθει σε αυτην τη θεση χωρις καν να το παρουν χαμπαρι. Εξω απο το χορο μπορουμε να λεμε οσα τραγουδια θελουμε. Για καποιον που ειναι ομως απογοητευμενος με την προσωπικη του ζωη στη χωρα του, το να ερχεται εδω και να βλεπει τις μπαροβιες να πεφτουν στα ποδια του, δεν ειναι και λιγο. Ας μην το παιρνουμε τοσο ελαφρια το θεμα, γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε ατομα απο αυτο το θρεντ να ακολουθουν αυτο το δρομο. Ας μην ξεχναμε οτι το θρεντ εχει μονο 9 μηνες ζωης και τα περισσοτερα μελη μολις ξεκινησαν να ερχονται εδω, πολλοι δεν εχουν καν ερθει ακομα. Εχουμε μελλον ακομη...

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
έχει αναφερθεί ότι σχετικά εύκολα μπορείς να πραγματοποιήσεις όλες σου της φαντασιώσεις εκεί.Αν αυτή είναι η δική σου τότε σίγουρα είναι εφικτή, με όσα έχουν πει κατα καιρούς εδώ μέσα. ΔΕΝ ξέρω γιατί δεν έχω πάει, αλλά από τον Νοέμβριο θα μπορώ να σου πω με σιγουριά!! :grin:   

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Θα ειχε επισης ενδιαφερον να μας πει ο Ζαιχικ (αν ξερει) ποσα φραγκα της σταζει καθε μηνα ο σπονσορας ο Νορβηγος για να του κατσει. Τετοια κομματια εχουν συνηθως σειρα απο σπονσορες (οι οποιοι δεν ξερουν ο ενας τον αλλον φυσικα) απο πολλες χωρες και μην σας εκπλησσει αν πω οτι συνολικα μπορει να βγαζει το μηνα και >200000 Μπαχτ (>5000 ευρω). Ολοκληρη περιουσσια για Ταυλανδη δηλαδη. Σιγα μην κατσει στον πρωτο τουριστα για 3000 ψωρομπαχτ οταν εχει ολοκληρο χρυσωρυχειο απο πισω της για λιγες ωρες δουλειας. Ειμαι σιγουρος οτι το εχει οργανωσει κιολας στην αντζεντα της. Ο επομενος ειναι ο Ολερν ο Νορβηγος, τα Χριστουγεννα ο Τοσιρο απο την Γιοκοχαμα, μετα σειρα εχει ο Ζαιχικ απο το Ελλαντα ( :2funny: πλακα κανω) και παει λεγοντας...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
zaichik
εγω δεν κοιταξα καθολου το λινκ (τα περισσοτερα λινκ δεν τα κοιταω καθολου) και υπεθεσα οτι μετεφραζες(γραψε με λαθος)
φαντασιωσεις ατας αν θελεις πραγματοποιεις αρκει να εχεις ορεξη να βαλεις και το χερι στη τσεπη
οπου και να πας τα πολυ καλα κομματια θα τα πληρωσεις  
τζαμπα δεν υπαρχει τιποτα

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προς Φαντομα και ΚωσταBMW και να εχω όρεξη να βαλω το χερι στην τσέπη δεν ξέρω που και πως θα βρω τέτοιο μωρό. Αυτά που είδα Παταγια δεν έχουν καμμία σχέση. Αν έβρισκα τετοιο μωρό και μου ζητούσε και παρτούζες με φιλενάδες.....  :2funny: :2funny: καλά ούτε στα όνειρά μου... είπαμε να έχουμε φαντασιώσεις... αλλά με πιθανόητες πραγματοποίησης, όχι άπιαστα... o τύπος εβγαλε τις φωτογραφίες με κινητο τηλεφωνο Nokia N93

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom