Γεια σας αγαπητοί συναγωνιστές με τις πολύ όμορφες και κατατοπιστικές αναφορές σας για Ταυλάνδη. Θα χρειαζόμουνα την πολύτιμη γνώμη σας, δεδομένου ότι σκέφτομαι να κατέβω για 9 ημέρες για πρώτη φορα και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα.Ποια θα ήταν η καλύτερη κατανομή του χρόνου μου και σε ποιά μέρη σύμφωνα με την εμπειρία σας με βασικό στόχο την ξεκούραση-αναζωγόνηση και όμορφη γυναικεία παρέα.Είμαι 45 ετών φρεσκοχωρισμένος(17 χρόνια γάμο)καλοστεκούμενος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)
Swadee-krub συντροφοι..
Ημερησια ενημέρωση..
Σημερα ειναι εθνικη εορτη.Τα γενεθλια της Βασιλισσας.Διολου θα με ενδιεφερε,αν δε μαθαινα οτι γι αυτο το λογο τα μπαρ θα ειναι κλειστα.
βλέπω η βασίλισσα να σε αφήνει δεύτερη μέρα χωρίς
Υπομονή και καλή τύχη! Όλο και κάτι θα βρεθεί!!!
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
να σου πω την αλήθεια δεν έχω μιλήσει μαζί του για να καταλάβω τις εντυπώσεις του ! δεν θέλω να τον ενοχλήσω όμως και τώρα !έτσι και αλλιώς θα τα ξεράσει όλα μόλις γυρίσει....κυκλαδιτη, τωρα ο πιπινομανιακ θα εχει εθιστει σε αυτο το σκουροκιτρινο χρωματακι, και δεν θα θελει να δει καμια αλλη γυναικα, συμφωνεις?, εγω το λατρευω, και τα πρωινα ανοιγω τις κουρτινες και τις βλεπω να κομουνται , μη χορταινοντας τη "σοκομπανανα"
σχετικά με το πρωινή ξύπνημα που αναφέρεις έχεις δίκιο βουνό,φυσικά θα μπορούσα να πω και 2 βουνά
ένα συμπέρασμα έχω βγάλει για αυτήν την χώρα και φυσικά μετά από αρκετούς μήνες εκεί μάλλον είναι διασταυρωμένη πληροφορία
με ότι διάθεση και αν ξεκινήσεις, με ότι σκοπό,με όποια παρέα, στο τέλος θα παρασυρθείς στον βούρκο την αμαρτίας...σίγουρα κολάζει και άγιο όλη η thai ....σίγουρα θα σε μπερδέψουν όλα αυτά τα μωρά με τον έναν η με τον άλλον τρόπο !
το μόνο που ελπίζω είναι ότι σύντομα ο καθένας μας οφειλή να οργάνωση την σκέψη του και να αποτραβηχτεί από την τρέλα τις πορνείας!
έχει τόσες χαρές και τόσα που μπορεί να απολαύσεις αρκεί να τα αναζήτησης (φυσικά όλα αυτά θέλουν κόπο και τρόπο)τώρα αν νιώσεις την ανάγκη μιας συντρόφου με λίγο υπομονή μπορείς να βρεις εξαιρετική κοπέλα ....πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι στην συγκεκριμένη χώρα δεν έχουν να κάνουν η κοπέλες με Νεοέλληνες όπου τρέχουμε σαν τρελή να τις ικανοποιήσουμε και μετά δεν ακούμε ούτε ένα ευχάριστο αλλά με thai αγοράκια όπου μάλλον φέρονται απολίτιστα(ένας βασικός λόγος που μας προτιμούν...λόγο περιποιήσεων που παρέχουμε) ,το συμπέρασμα είναι ότι όλη μας μπορούμε να βρούμε μια χαρούμενη κοπέλα να μας συντροφεύει...χωρίς να υποφέρει και αυτή και εμείς
δεν θέλω να μου φέρεται αντιρρήσεις...δεν υπάρχει λόγος !εξάλλου όλη πάμε για διαφορετικούς λόγους και σκοπούς και αυτό είναι και η μάγια ενός τόπου ...να τους αφήνει όλους ευχαριστημένους, η επιθυμία μου είναι να μπούμε όλη σε σκέψης και μια ελάχιστη ανησυχία
να συμπληρώσω ότι το KOSTASF16 τον αντιπαθώ πολύ ....αλλά και τον συμπαθώ πολύ γιατί είναι ντόμπρος και δεν υποκρίνεται όπως πολύ άλλη εδώ μέσα.... :-*
αν έχω κάνει πολλά λάθη να θυμηθείτε να με σταυρώσετε
zafkos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2006
- Like
- 35
- Πόντοι
- 1
Γεια σας αγαπητοί συναγωνιστές με τις πολύ όμορφες και κατατοπιστικές αναφορές σας για Ταυλάνδη. Θα χρειαζόμουνα την πολύτιμη γνώμη σας, δεδομένου ότι σκέφτομαι να κατέβω για 9 ημέρες για πρώτη φορα και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα.Ποια θα ήταν η καλύτερη κατανομή του χρόνου μου και σε ποιά μέρη σύμφωνα με την εμπειρία σας με βασικό στόχο την ξεκούραση-αναζωγόνηση και όμορφη γυναικεία παρέα.Είμαι 45 ετών φρεσκοχωρισμένος(17 χρόνια γάμο)καλοστεκούμενος.
φιλε απλα πηγαινε ειτε πουκε ειτε παταγια και δε θα χρειαστεις τιποτα αλλο. θα τα βρεις ολα οπως τα θες. κεφι και υγεια να εχεις και ολα γινονται εκει. αν διαβασεις και οτι κατα καιρους εχει γραφτει στο φορουμ εισαι ετοιμος
pipinomaniac
οι κανονες εχουν και εξαιρεσεις
επρεπε να εχεις παρει το ριμαδι το φυλαδιο που λεει THIS WEEK να δεις τι παιζει μπας και σου χαλασει τη βραδυα
δεν πειραζει ομως παντα υπαρχει η επομενη μερα
ακολουθα τον κανονα και ποτε δεν χανεις
φ16
να οργανωσω ενα παρτακι στο κο σαμετ μα αρκετα μωρακια και να παιζουμε κυνηγητο κρυφτουλι ? σου αρεσει η ιδεα ? παντα μου αρεσαν αυτα τα παιχνιδια
ροκος αν και με απογοητευεις εν μερει κατανοω το προβλημα
οπως ειπε και ο φ16 η παταγια ειναι διπλα
οι κανονες εχουν και εξαιρεσεις
επρεπε να εχεις παρει το ριμαδι το φυλαδιο που λεει THIS WEEK να δεις τι παιζει μπας και σου χαλασει τη βραδυα
δεν πειραζει ομως παντα υπαρχει η επομενη μερα
ακολουθα τον κανονα και ποτε δεν χανεις
φ16
να οργανωσω ενα παρτακι στο κο σαμετ μα αρκετα μωρακια και να παιζουμε κυνηγητο κρυφτουλι ? σου αρεσει η ιδεα ? παντα μου αρεσαν αυτα τα παιχνιδια
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
θέλω να προσθέσω ότι δεν τα αναφέρω αυτά για να θίξω κάποιο συγκεκριμενο αλλά για να τα διαβάσουν όση δεν έχουν πάει...εξάλλου εμείς έχουμε δόση ήδη το stigma μας στην χώρα αυτή και είμαστε πια ένα μικρό κομμάτι τις....άσε που έχουμε την χαρά να πληροφορούμε και να ενημερώνουμε
"να συμπληρώσω ότι το KOSTASF16 τον αντιπαθώ πολύ ...."
γιατί; Αν είναι να λέμε κάτι κακό γαι κάποιον καλό είναι να λέμε και τους λόγους.
Και ποιοι υποκρίνονται; Γιατί αφήνεις αιχμές και ο καθένας να φαντάζεται;
Τελικά σε όποιον αρέσει η πολυγαμία δεν είναι αρεστός;
χμ θα πρέπει να αντιπαθείς κι εμένα (;)
Τι να πω , δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Βέβαια είμαι από χωριό...
γιατί; Αν είναι να λέμε κάτι κακό γαι κάποιον καλό είναι να λέμε και τους λόγους.
Και ποιοι υποκρίνονται; Γιατί αφήνεις αιχμές και ο καθένας να φαντάζεται;
Τελικά σε όποιον αρέσει η πολυγαμία δεν είναι αρεστός;
χμ θα πρέπει να αντιπαθείς κι εμένα (;)
Τι να πω , δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Βέβαια είμαι από χωριό...
Μιας και δεν βλέπω να απαντάει και δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα.. υπολόγιζε και εμένα!!!!!να οργανωσω ενα παρτακι στο κο σαμετ μα αρκετα μωρακια και να παιζουμε κυνηγητο κρυφτουλι ? σου αρεσει η ιδεα ? παντα μου αρεσαν αυτα τα παιχνιδια
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πρώτα από όλα εφόσον εσείς εκφράζεται απόψεις έτσι δικαιούμαι και εγώ....να πω την δικιά μου !
λυπάμαι πολύ που εμφανίζονται φώτο και από κάτω σχόλια του τύπου έχω και μου έκανε...και με τρόπο επίδειξης και όχι αφήγησης ! αυτό προσβάλει την δημοκρατική μου στάση ζωής !παρόλα αυτά σέβομαι την τοποθέτηση σας αλλά θεωρώ και χρέος μου να το επισημάνω !
έχουμε και το δεύτερο σχόλιο όπου θέλω να τονίσω ότι το θεωρώ πολύ αξιοπρεπές ότι δεν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου και είσαι ευθύς και άμεσος !
τελειώνοντας χρησιμοποιώ το όνομα σου γιατί εσύ είσαι ο συνήθης ύποπτος και ο πιο ταλαιπωρημένος από σχόλια...
λυπάμαι πολύ που εμφανίζονται φώτο και από κάτω σχόλια του τύπου έχω και μου έκανε...και με τρόπο επίδειξης και όχι αφήγησης ! αυτό προσβάλει την δημοκρατική μου στάση ζωής !παρόλα αυτά σέβομαι την τοποθέτηση σας αλλά θεωρώ και χρέος μου να το επισημάνω !
έχουμε και το δεύτερο σχόλιο όπου θέλω να τονίσω ότι το θεωρώ πολύ αξιοπρεπές ότι δεν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου και είσαι ευθύς και άμεσος !
τελειώνοντας χρησιμοποιώ το όνομα σου γιατί εσύ είσαι ο συνήθης ύποπτος και ο πιο ταλαιπωρημένος από σχόλια...
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φυσικά κανενός το αυτί δεν ιδρώνει και φυσικά τρώμε τον χρόνο μας....η μπορεί να γίνει η κουβέντα εποικοδομητική ?
όσο ζω ελπίζω
όσο ζω ελπίζω
ροκο φυγε γρηγορα για πατταγια, μην το σκεφτεσαι
καλημερα στου φιλους κωστηδες..
παιδια το θεμα σεξ τριπ στην ταυλανδη τελειωσε για μας, θα σας εξηγησω απο κοντα, μην τα βγαζουμε και ολα στο φορουμ.. σημερα εχει shoping μεχρι θανατου, το βραδυ παμε nana και patpong ετσι για την εμπειρια.
προς τους φιλους στο πουκετ: μην ανεβασετε τις τιμες παιδες.. ζητανε ο,τι θελουν εκει κατω. μεχρι και 3000 ακατεβατα μας ζητησε ενα μετριο αλλα πιπινι πορνιδιο. στη ντισκο κατα τις 2 πανε ολες οι αψωνιστες και μπορειτε να πετυχετε διαμαντια αλλα οι περισοτερες δουλευουν το πρωι και φευγουν νωρις. ξεμαθαριστε το αυτο απο τις διαπραγματευσεις. μονο γι αυτο το λογο συμφερουν οι μπαροβιες.
καλημερα..
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εμενα εννοεις παλι? τι εκανα παλιτελειώνοντας χρησιμοποιώ το όνομα σου γιατί εσύ είσαι ο συνήθης ύποπτος και ο πιο ταλαιπωρημένος από σχόλια...
bmw, τι λεει ο ροκος ρε, τελειωσε το σεξ τριπ? και δεν παει και πατταγια?
πες του οτι ακομα και στο αεροδρομιο στην αναχωρηση παιζει σεξ. απελπισμενο τον κοβω,
τωρα τον κυκλαδες δεν τον καταλαβαινω, αμεση συναντηση να αναλυσουμε τα τελευταια δεδομενα
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
paidia, to thema sex trip sthn tailandh teleiwse gia mas. tha sas ejhghsw apo konta, mh ta bgazoyme kai ola sto foroum..
Γιατι φιλε μου να μην τα πεις στο φορουμ? Εδω μιλαμε ανοιχτα και το εχουμε αποδειξει. Δε χρειαζεται να λεει κανεις πραγματα που αρεσουν για να συμμετασχει εδω. Αν ειδες η εζησες καταστασεις που δε σου αρεσαν η δεν ηταν οπως τις περιμενες σε καλω ταπεινα να τις περιγραψεις σε ολους. Οπως ολοι μας λεμε τις εμπειριες μας ακομη και αν διαφωνουμε γιατι να μην τις πεις και εσυ? Οχι τοσο για μενα (εξαλλου εγω τα ζω απο κοντα) αλλα για τους νεους φιλους. Το θρεντ εχει κορεστει απο εμπειριες που διαστρεβλωνουν πολλα πραγματα και ωραιοποιουν καταστασεις.
Κυκλαδες σε οτι ειπες φιλε μου.
Ρε Κώστα σε βλέπω να κατηφορίζεις πρός Πουκέτ τον Νοέμβρη, εμένα ποιός θα με ξεναγήσει στα δύσβατα μονοπάτια της Παττάγιας? Πρόσεξα όμως από τις ανταποκρίσεις συναδέλφων από Πουκέτ ότι μεγάλη ποικιλία σεν υπάρχει. Φοβάμαι μήπως χαραμίσεις το χρόνο σου ενώ στην όμορφη Παττάγια θα γίνεται "το έλα να δείς".
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Swaadee-krub συντροφοι..
Ημερησια ενημέρωση...
Τι κι αν ηταν εθνικη εορτη χθες?Τα πορνιδια το χαβα τους...
Τι κι αν ηταν κλειστα ολα τα bar και οι disco?Ειχαν μαζευτει εξω από τα μπαρ της Bangla,τους περιξ χωρους και τη παραλια..Ενα ατελειωτο νυφοπαζαρο..Σαν τους παγκους της λαικης ενα πραμα..Παντως το επιπεδο χαμηλο για τα δικα μου γουστα..(που βεβαια οπως εχω αναφερει ειμαι ΠΟΛΥ δυσκολος)..
Μετα από αρκετες βολτες πανω κατω και σκαναρωντας το διαρκως ανανεουμενο εμπορευμα...δεν εβρισκα κατι το αξιογαμητο..περασε και η ωρα και αρχισε να μειωνεται επικινδυνα ο αριθμός τους..
Σε κινδυνο να μεινω δευτερη μερα ρεστος,αποφασιζω μια τελευταια βολτα και να φορτωσω,ριχνοντας το επιπεδο μου μεχρι εκει που δε παιρνει..
Μπανιζω ενα κοντο από μακρια και ετοιμαζω το πεσιμο..
Παρενθεση:Εχω καταντησει σα το Καλουση τον εισαγγελέα στο αναποδο.Αυτος ειχε βαλει μεζουρα στη πορτα για να μετραει τις ψηλες Ρωσσιδες,εγω εχω μεζουρα το στομαχι μου για να μετραω τα κοντοπουτανα Τhai..(Τ`ακους Κωστα?!!)
Τελος παντων,το φορτωνω να παω για καταθεση..
Στο δρομο τρωω τη πρωτη ξενερα..περασαν από διπλα μου και με καρφωσαν με τα ματια μια παρεα από 4 μωρα,που ανηκαν στη κατηγορια Α..που αν ειχαν σκασει μυτη στη περιοχη λιγο πιο πριν,θα τα επαιρνα και τα 4 σουβλακι..
Κι εγω δυστυχως κρατουσα το χερακι μιας της κατηγοριας Ω..
Το μωρο το πηρε χαμπαρι,τις αγριοκοιταξε και τους ειπε κατι “γαλλικα”,στα Ταυλανδικα..!
Δευτερη ξενερα...ποσο χρονο εισαι πουλακι μου,τη ρωταω?..27 μου λεει..και δεν φαινοταν ουτε 16..
Όχι γαμωτο λεω..και μπαζο και πουρο..
Τριτη ξενερα..ειχαν βαλει το κλειδι μου σε λαθος θεση και περιμενα κανα τεταρτο στη ρεσεπτιον να το βρουνε..
Τεταρτη ξενερα και τελειωτικη..Παω να κανω το καθιερωμενο ντουζακι παρεα με το μωρο(συγγνωμη “πουρο”)..Βγαζει το σουτιεν και τι να δω?..Μεσα από 2 κιλα αφρολεξ,εμφανίζονται δυο πετσες από γιαουρτι,τις οποιες αυτή ονομαζε βυζια..Τα οποια μαλιστα ειχαν παρει και την κατιουσα..
Γαμω την ατυχια μου..
Με συνοπτικες διαδικασιες,του παταω ενα γρηγορο...και το στελνω σπιτι..
Εφαγα δε τετοιο φλας,που ορκιστηκα στον εαυτό μου,να μη ξοδευσω αλλο σπερμα μεχρι που να φυγω,αν δε κατσει φαση με μωρο κατηγοριας ΑΑΑ..Αρνακι γαλακτος-Φιμε και Βιολογικο..
Καιρος να κανω κι αλλα πραγματα..Να δω και καινουρια μερη..να κανω και κανα ταξιδακι στα νησακια..
Η αληθεια ειναι οτι παρασυρθηκα..Και ειναι πολυ “φτηνο” τελικα,να κανεις αυτο το μεγαλο ταξιδι και να κλειστεις σε ενα δωματιο,με μονο σκοπο τους μαραθωνιους σεξ..
Ειναι πολυ ΑΔΙΚΟ ρε παιδια...Η χωρα ειναι πανεμορφη..Αν βρεις βεβαια κατι το εξαιρετικα αξιαγαμητο...το χτυπας..Αλλα μεχρι εκει..ΟΧΙ υπερβολες..Ας μην εξουσιαζει το κατω κεφαλι,το πανω...
Αυτά συντροφοι..
Ημερησια ενημέρωση...
Τι κι αν ηταν εθνικη εορτη χθες?Τα πορνιδια το χαβα τους...
Τι κι αν ηταν κλειστα ολα τα bar και οι disco?Ειχαν μαζευτει εξω από τα μπαρ της Bangla,τους περιξ χωρους και τη παραλια..Ενα ατελειωτο νυφοπαζαρο..Σαν τους παγκους της λαικης ενα πραμα..Παντως το επιπεδο χαμηλο για τα δικα μου γουστα..(που βεβαια οπως εχω αναφερει ειμαι ΠΟΛΥ δυσκολος)..
Μετα από αρκετες βολτες πανω κατω και σκαναρωντας το διαρκως ανανεουμενο εμπορευμα...δεν εβρισκα κατι το αξιογαμητο..περασε και η ωρα και αρχισε να μειωνεται επικινδυνα ο αριθμός τους..
Σε κινδυνο να μεινω δευτερη μερα ρεστος,αποφασιζω μια τελευταια βολτα και να φορτωσω,ριχνοντας το επιπεδο μου μεχρι εκει που δε παιρνει..
Μπανιζω ενα κοντο από μακρια και ετοιμαζω το πεσιμο..
Παρενθεση:Εχω καταντησει σα το Καλουση τον εισαγγελέα στο αναποδο.Αυτος ειχε βαλει μεζουρα στη πορτα για να μετραει τις ψηλες Ρωσσιδες,εγω εχω μεζουρα το στομαχι μου για να μετραω τα κοντοπουτανα Τhai..(Τ`ακους Κωστα?!!)
Τελος παντων,το φορτωνω να παω για καταθεση..
Στο δρομο τρωω τη πρωτη ξενερα..περασαν από διπλα μου και με καρφωσαν με τα ματια μια παρεα από 4 μωρα,που ανηκαν στη κατηγορια Α..που αν ειχαν σκασει μυτη στη περιοχη λιγο πιο πριν,θα τα επαιρνα και τα 4 σουβλακι..
Κι εγω δυστυχως κρατουσα το χερακι μιας της κατηγοριας Ω..
Το μωρο το πηρε χαμπαρι,τις αγριοκοιταξε και τους ειπε κατι “γαλλικα”,στα Ταυλανδικα..!
Δευτερη ξενερα...ποσο χρονο εισαι πουλακι μου,τη ρωταω?..27 μου λεει..και δεν φαινοταν ουτε 16..
Όχι γαμωτο λεω..και μπαζο και πουρο..
Τριτη ξενερα..ειχαν βαλει το κλειδι μου σε λαθος θεση και περιμενα κανα τεταρτο στη ρεσεπτιον να το βρουνε..
Τεταρτη ξενερα και τελειωτικη..Παω να κανω το καθιερωμενο ντουζακι παρεα με το μωρο(συγγνωμη “πουρο”)..Βγαζει το σουτιεν και τι να δω?..Μεσα από 2 κιλα αφρολεξ,εμφανίζονται δυο πετσες από γιαουρτι,τις οποιες αυτή ονομαζε βυζια..Τα οποια μαλιστα ειχαν παρει και την κατιουσα..
Γαμω την ατυχια μου..
Με συνοπτικες διαδικασιες,του παταω ενα γρηγορο...και το στελνω σπιτι..
Εφαγα δε τετοιο φλας,που ορκιστηκα στον εαυτό μου,να μη ξοδευσω αλλο σπερμα μεχρι που να φυγω,αν δε κατσει φαση με μωρο κατηγοριας ΑΑΑ..Αρνακι γαλακτος-Φιμε και Βιολογικο..
Καιρος να κανω κι αλλα πραγματα..Να δω και καινουρια μερη..να κανω και κανα ταξιδακι στα νησακια..
Η αληθεια ειναι οτι παρασυρθηκα..Και ειναι πολυ “φτηνο” τελικα,να κανεις αυτο το μεγαλο ταξιδι και να κλειστεις σε ενα δωματιο,με μονο σκοπο τους μαραθωνιους σεξ..
Ειναι πολυ ΑΔΙΚΟ ρε παιδια...Η χωρα ειναι πανεμορφη..Αν βρεις βεβαια κατι το εξαιρετικα αξιαγαμητο...το χτυπας..Αλλα μεχρι εκει..ΟΧΙ υπερβολες..Ας μην εξουσιαζει το κατω κεφαλι,το πανω...
Αυτά συντροφοι..
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Αυτά συντροφοι..
Αντε ρε πιπινομανιακ δειξε το δρομο, μαλλιασε η γλωσσα μας να το λεμε πια. Εισαι νεος εδω αλλα οι πηγες μου λενε οτι ξερεις να εκτιμας τα καλα πραγματα. Καλες διακοπες σου ευχομαι. Ευτυχως που πηρες χαμπαρι πολλα πραγματα σχετικα νωρις πριν παει ολο σου το ταξιδι χαμενο (αλλοι χρειαζονται πολλα ταξιδια). Τα σεβη μου μονο και μονο για αυτο.
Κατά αρχάς βρήκα ένα συνοπτικό άρθρο για Πατάγια με εύκολα αγγλικά για όποιον πρωτάρη θέλει γενικές πληροφορίες . Διαβάζοντας λίγο το φόρουμ του pattaya addicts θα ήθελα να επισημάνω λίγα πράγματα, που μου έκαναν εντύπωση. Στο forum γράφουν άτομα με δεκάδες χρόνια στην πλάτη εμπειρίας.
1. Δεν αναφέρουν ποτέ τις κοπέλες ως Ταϊλανδές, όπως κακώς κάνουμε εμείς, αλλά σαν Pattaya girls κάνοντας έναν σαφή διαχωρισμό για τις εκεί εργαζόμενες (ως ξεχωριστή κατηγορία γυναικών). Επίσης αυτοαποκαλούνται Farang (Caucasian foreign) για να δηλώσουν ότι ήταν, είναι και θα είναι ξένα σώματα εκεί. Μιλάμε για φόρουμ όπου τα πόστ είναι δεκάδες χιλιάδες.
2. Πολλοί εξ αυτών αποφάσισαν μετά αποτυχημένες σχέσεις να πάρουν κοπέλες στην χώρα τους. Όλοι μα όλοι έγραψαν «είναι εύκολο να βγάλεις μία κοπέλα από ένα μπαρ, αλλά αδύνατον να βγάλεις το μπαρ από την κοπέλα». Εννοείται ότι πληρώνεις τα λεφτά που κοπέλα στέλνει στην οικογένεια της, όπως έκανε όταν εργαζόταν, αφού δεν έχουν άλλους πόρους αυτοί να ζήσουν (μέσο όρο 300 ευρώ τον μήνα). Άρα παντρεύεσαι και την οικογένεια. Εκτός ότι γάμοι δεν στεριώνουν, αναφέρθηκαν πλείστες εμπειρίες όπως άλλος έδινε 250 Λίρες τον μήνα και βρήκε κάποτε κρυμμένα χαρτιά από εμβάσματα με μέσο όρο να στέλνει αυτή 850 Λίρες τον μήνα (την διαφορά, μαντέψτε πως την έβγαζε όταν φουκαράς εργαζότανε το πρωί), ενώ στην χειρότερη έκαναν καταγγελίες για κακοποίηση, πήγαιναν σε ιατροδικαστή και σε συλλόγους κατατρεγμένων γυναικών, άνοιγε φάκελος (criminal case) με αποτέλεσμα ως κύρια μάρτυς, να χώριζε μεν, να μην μπορούν την απελάσουν οι αρχές δε και να μένει στην χώρα νόμιμα με τα χαρτιά της και εσύ να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι Ελέφαντας.
3. Κόσμος Πατάγια, είναι διαφορετικός από βιτρίνα. Άτομα του φόρουμ αναφέρουν περιπτώσεις που κοπέλες πηγαίνουν κλαίγοντας με άτομα βρωμιάρηδες και κοιλαράδες, διότι εάν πληρωθεί to bar fine, η mamasan's, την στέλνει θέλει δεν θέλει και ζητούν από τα μέλη να επιλέγουν οι κοπέλες τους πελάτες (με νεύματα, χαμόγελα κλπ) και όχι πελάτες αυτές, διότι κακομοίρες δεν έχουν δικαίωμα άρνησης. Επίσης τις freelancers θεωρούν καλύτερη επιλογή διότι κοπέλα επιλέγει. Το πώς πείθεται μία κοπέλα να ακούει πιστά εντολές της mamasan’s το αφήνω στην κρίση σας.
4. Mικρό ποσοστό μαμάει στην Πατάγια. Αφενός λόγω ηλικίας περισσότεροι αναζητούν προδέρμ και στοργή, αντε να βγάζουν και φωτογραφίες, αφετέρου κοπέλες λένε ότι τους αρέσει η πίπα (την οποία και κάνουν τέλεια), ώστε είναι και σύντομη η πράξη και δεν θα έχουν κάθε μαλάκα από πάνω τους να ιδροκοπά προσπαθώντας μάταια να χύσει.
5. Bλέποντας δεκάδες φωτογραφίες που μέλη δημοσιοποιούν εκτός από Miss Kitty και μερικές άλλες, συντριπτική πλειοψηφία είναι μακράν δικών μου γούστων, κακομούτσουνες και σκελετωμένες και καταλαβαίνω απόλυτα Pipinomaniac που ψάχνει απεγνωσμένα κάτι καλό. Εξάλλου μισώ πουτανέ ύφος με τις γυναίκες γεμάτες τατουάζ. Εγω έβγαλα φωτογραφίες στο Λούσιφερ τις οποίες ενίοτε κοιτώ και άντε να είδα 2-3 καλές ανάμεσα τους. (μιλώ για τα δικά μου γούστα πάντα). Άτομα του εν λόγω φόρουμ παραδέχονται ότι καταφεύγουν Πατάγια διότι δεν στεριώνουν Εμφανίσιμη και ηλικιακά μικρότερη γυναίκα στο μέρος τους και ότι οικονομικά συμφέρει να γαμπρίζεις στην Πατάγια (ήτοι επιλογή αναγκαστική και όχι διότι μέρος ειδυλλιακό, πανέμορφο κλπ, πάντα μιλώ για Παταγια όχι Ταϋλάνδη).
6. Dεν πιάνω θέμα αρρώστιες για να μην φρικάρετε και Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από ότι έγραψα για τα παραπάνω.
7. θα σας κουράσω με φωτογραφίες της Mr Kitty αλλά είμαι σφόδρα ερωτευμένος, τώρα πως αυτό συνδυάζεται με τα όσα έγραψα παραπάνω όύτε εγώ ξέρω..
1. Δεν αναφέρουν ποτέ τις κοπέλες ως Ταϊλανδές, όπως κακώς κάνουμε εμείς, αλλά σαν Pattaya girls κάνοντας έναν σαφή διαχωρισμό για τις εκεί εργαζόμενες (ως ξεχωριστή κατηγορία γυναικών). Επίσης αυτοαποκαλούνται Farang (Caucasian foreign) για να δηλώσουν ότι ήταν, είναι και θα είναι ξένα σώματα εκεί. Μιλάμε για φόρουμ όπου τα πόστ είναι δεκάδες χιλιάδες.
2. Πολλοί εξ αυτών αποφάσισαν μετά αποτυχημένες σχέσεις να πάρουν κοπέλες στην χώρα τους. Όλοι μα όλοι έγραψαν «είναι εύκολο να βγάλεις μία κοπέλα από ένα μπαρ, αλλά αδύνατον να βγάλεις το μπαρ από την κοπέλα». Εννοείται ότι πληρώνεις τα λεφτά που κοπέλα στέλνει στην οικογένεια της, όπως έκανε όταν εργαζόταν, αφού δεν έχουν άλλους πόρους αυτοί να ζήσουν (μέσο όρο 300 ευρώ τον μήνα). Άρα παντρεύεσαι και την οικογένεια. Εκτός ότι γάμοι δεν στεριώνουν, αναφέρθηκαν πλείστες εμπειρίες όπως άλλος έδινε 250 Λίρες τον μήνα και βρήκε κάποτε κρυμμένα χαρτιά από εμβάσματα με μέσο όρο να στέλνει αυτή 850 Λίρες τον μήνα (την διαφορά, μαντέψτε πως την έβγαζε όταν φουκαράς εργαζότανε το πρωί), ενώ στην χειρότερη έκαναν καταγγελίες για κακοποίηση, πήγαιναν σε ιατροδικαστή και σε συλλόγους κατατρεγμένων γυναικών, άνοιγε φάκελος (criminal case) με αποτέλεσμα ως κύρια μάρτυς, να χώριζε μεν, να μην μπορούν την απελάσουν οι αρχές δε και να μένει στην χώρα νόμιμα με τα χαρτιά της και εσύ να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι Ελέφαντας.
3. Κόσμος Πατάγια, είναι διαφορετικός από βιτρίνα. Άτομα του φόρουμ αναφέρουν περιπτώσεις που κοπέλες πηγαίνουν κλαίγοντας με άτομα βρωμιάρηδες και κοιλαράδες, διότι εάν πληρωθεί to bar fine, η mamasan's, την στέλνει θέλει δεν θέλει και ζητούν από τα μέλη να επιλέγουν οι κοπέλες τους πελάτες (με νεύματα, χαμόγελα κλπ) και όχι πελάτες αυτές, διότι κακομοίρες δεν έχουν δικαίωμα άρνησης. Επίσης τις freelancers θεωρούν καλύτερη επιλογή διότι κοπέλα επιλέγει. Το πώς πείθεται μία κοπέλα να ακούει πιστά εντολές της mamasan’s το αφήνω στην κρίση σας.
4. Mικρό ποσοστό μαμάει στην Πατάγια. Αφενός λόγω ηλικίας περισσότεροι αναζητούν προδέρμ και στοργή, αντε να βγάζουν και φωτογραφίες, αφετέρου κοπέλες λένε ότι τους αρέσει η πίπα (την οποία και κάνουν τέλεια), ώστε είναι και σύντομη η πράξη και δεν θα έχουν κάθε μαλάκα από πάνω τους να ιδροκοπά προσπαθώντας μάταια να χύσει.
5. Bλέποντας δεκάδες φωτογραφίες που μέλη δημοσιοποιούν εκτός από Miss Kitty και μερικές άλλες, συντριπτική πλειοψηφία είναι μακράν δικών μου γούστων, κακομούτσουνες και σκελετωμένες και καταλαβαίνω απόλυτα Pipinomaniac που ψάχνει απεγνωσμένα κάτι καλό. Εξάλλου μισώ πουτανέ ύφος με τις γυναίκες γεμάτες τατουάζ. Εγω έβγαλα φωτογραφίες στο Λούσιφερ τις οποίες ενίοτε κοιτώ και άντε να είδα 2-3 καλές ανάμεσα τους. (μιλώ για τα δικά μου γούστα πάντα). Άτομα του εν λόγω φόρουμ παραδέχονται ότι καταφεύγουν Πατάγια διότι δεν στεριώνουν Εμφανίσιμη και ηλικιακά μικρότερη γυναίκα στο μέρος τους και ότι οικονομικά συμφέρει να γαμπρίζεις στην Πατάγια (ήτοι επιλογή αναγκαστική και όχι διότι μέρος ειδυλλιακό, πανέμορφο κλπ, πάντα μιλώ για Παταγια όχι Ταϋλάνδη).
6. Dεν πιάνω θέμα αρρώστιες για να μην φρικάρετε και Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από ότι έγραψα για τα παραπάνω.
7. θα σας κουράσω με φωτογραφίες της Mr Kitty αλλά είμαι σφόδρα ερωτευμένος, τώρα πως αυτό συνδυάζεται με τα όσα έγραψα παραπάνω όύτε εγώ ξέρω..