You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΟΚ, αλλά δες τι θα βρώ εκεί που πάωvon, για να αλλαξεις γνωμη και προορισμο τελευταια στιγμη![]()
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Συνημμένα
την αριστερη κραταμε,την δεξια την στελνουμε στην πατριδα της
Ρε Κώστα με τρέλανες με αυτή αριστερά !!!!!
Αυτό που κάνεται δεν είναι σωστό....ΕΤΣΙ?
Μας έχεται αρρωστήσει όλους !!!!!!!!!!!
Ημαρτον!!!!
welcome!!!!
ο spyll είναι φιλαράκι που τον ψήνω για κάτω.. ελπίζω να είναι και αυτός στο κύμα του Νοεμβρίου!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
von,παρτην απο δω, "μολυνει " το θρεντ..ΟΚ, αλλά δες τι θα βρώ εκεί που πάω. (διευκρίνηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων, περί απλής κοπέλας πρόκειται σε ένα κοινό μαγαζί).
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
το ξερουμεΑυτό που κάνεται δεν είναι σωστό....ΕΤΣΙ?
Συνημμένα
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
οχι κυμα, GREEK TSOUNAMIwelcome!!!!
ο spyll είναι φιλαράκι που τον ψήνω για κάτω.. ελπίζω να είναι και αυτός στο κύμα του Νοεμβρίου!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Συνημμένα
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
pros : pipinomaniacΚωστα οταν περασεις τις φωτο στο LAPTOP και τις ανεβασεις στο σαιτ,πες μου να αλλαξω τις ρυθμισεις στην οθονη,ωστε να φαινονται πιο ασπρες..!!
πριν καιρό σχολίαζες τον f16...σήμερα που είσαι στην θέση του τι θα πεις?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
κυκλαδιτη, τωρα ο πιπινομανιακ θα εχει εθιστει σε αυτο το σκουροκιτρινο χρωματακι, και δεν θα θελει να δει καμια αλλη γυναικα, συμφωνεις?, εγω το λατρευω, και τα πρωινα ανοιγω τις κουρτινες και τις βλεπω να κομουνται , μη χορταινοντας τη "σοκομπανανα"pros : pipinomaniac
πριν καιρό σχολίαζες τον f16...σήμερα που είσαι στην θέση του τι θα πεις?![]()
![]()
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Swadee-krub συντροφοι..
Ημερησια ενημέρωση..
Σημερα ο καιρος συννεφιασμενος,αλλα κουφοβραση και υγρασια .
ΔΕΝ εχει βρεξει ομως εδω στο Πουκετ..
Σημερα ειναι εθνικη εορτη.Τα γενεθλια της Βασιλισσας.Διολου θα με ενδιεφερε,αν δε μαθαινα οτι γι αυτο το λογο τα μπαρ θα ειναι κλειστα.Φτου γαμωτο..Και από που θα φορτωσουμε σημερα?
Αφηστε που σημερα εχω κατι αθεραπευτες καβλες γιατι χτες δεν φορτωσα..Ειπα να ακολουθησω το χρυσο κανονα,το επομενο να ειναι καλυτερο από το προηγουμενο και τη πατησα...
Ειμαι δυσκολος βλεπεται..Για να καταλαβετε,από τα 500 γκομενακια που θα δω στο Tiger,τα 450 μου ειναι αδιαφορα,τα 40 τα πηδαω με μιση καρδια για τα χοντραδια και μονο τα 10 γουσταρω τρελα να γαμησω...
Αργησαμε που λετε να βγουμε χθες,καβλαδισαμε και σε ενα μπαρ με κατι γκομενακια και εκει που ημουνα ετοιμος να φορτωσω ενα αξιογαμητο,λεω ας παω στο Tiger που εχει μεγαλυτερη ποικιλια...
Εκει δυστυχως παπαλα...Τα καλα ειχαν φορτωθει και ειχε μεινει ο κατιμας..Ετσι,αφου στο “φαγητο και στο γαμησι” δε χωραει αγγαρεια,την εκανα μονος για ξενοδοχειο ..
Πριν λιγο καναμε ενα γευμα 4 ατομα-4000 μπατ (90 ευρω περιπου)με 8 αστακοκαραβιδες (2.5 κιλα συνολο) και κατι ρυζια,που στην Ελλαδα ουτε με 500 ευρω δε καναμε...(Η αστακοκαραβιδα ειναι ακριβοτερη και από τον αστακο).Θα πεθανουμε μου φαινεται από τη χοληστερινη!
Τωρα εχει 2ωρη ξεκουραση και βουρ για νεες περιπετειες!
Ημερησια ενημέρωση..
Σημερα ο καιρος συννεφιασμενος,αλλα κουφοβραση και υγρασια .
ΔΕΝ εχει βρεξει ομως εδω στο Πουκετ..
Σημερα ειναι εθνικη εορτη.Τα γενεθλια της Βασιλισσας.Διολου θα με ενδιεφερε,αν δε μαθαινα οτι γι αυτο το λογο τα μπαρ θα ειναι κλειστα.Φτου γαμωτο..Και από που θα φορτωσουμε σημερα?
Αφηστε που σημερα εχω κατι αθεραπευτες καβλες γιατι χτες δεν φορτωσα..Ειπα να ακολουθησω το χρυσο κανονα,το επομενο να ειναι καλυτερο από το προηγουμενο και τη πατησα...
Ειμαι δυσκολος βλεπεται..Για να καταλαβετε,από τα 500 γκομενακια που θα δω στο Tiger,τα 450 μου ειναι αδιαφορα,τα 40 τα πηδαω με μιση καρδια για τα χοντραδια και μονο τα 10 γουσταρω τρελα να γαμησω...
Αργησαμε που λετε να βγουμε χθες,καβλαδισαμε και σε ενα μπαρ με κατι γκομενακια και εκει που ημουνα ετοιμος να φορτωσω ενα αξιογαμητο,λεω ας παω στο Tiger που εχει μεγαλυτερη ποικιλια...
Εκει δυστυχως παπαλα...Τα καλα ειχαν φορτωθει και ειχε μεινει ο κατιμας..Ετσι,αφου στο “φαγητο και στο γαμησι” δε χωραει αγγαρεια,την εκανα μονος για ξενοδοχειο ..
Πριν λιγο καναμε ενα γευμα 4 ατομα-4000 μπατ (90 ευρω περιπου)με 8 αστακοκαραβιδες (2.5 κιλα συνολο) και κατι ρυζια,που στην Ελλαδα ουτε με 500 ευρω δε καναμε...(Η αστακοκαραβιδα ειναι ακριβοτερη και από τον αστακο).Θα πεθανουμε μου φαινεται από τη χοληστερινη!
Τωρα εχει 2ωρη ξεκουραση και βουρ για νεες περιπετειες!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
α ρε πιπινομανιακ, αυτα ειχα ακουσει και εγω για το πουκετ, οτι δηλαδη τα καλα ειναι λιγα και φορτωνονται νωρις, γι αυτο δεν την αλλαζα την πατταγια με τιποτα,εκει που ημουνα ετοιμος να φορτωσω ενα αξιογαμητο,λεω ας παω στο Tiger που εχει μεγαλυτερη ποικιλια...
.Τα καλα ειχαν φορτωθει και ειχε μεινει ο κατιμας.την εκανα μονος για ξενοδοχειο ..
και ποτε μην γυρνας μονος στο ξενοδοχειο
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
εξαλλου δεν λεει απο τα 400 πιπινια να θες μονο 10, δεν το πιστευω αυτο με τιποτα, και να θυμασαι, οσες φορες πηρα πιπινι απο αγγαρεια, επειδη για καποιους λογους δεν ειχα ορεξη η δεν ηθελα να κοιμηθω μονος, λοιπον το "πιπινι της αγγαρειας" με τραβηξε σε εναν μαραθωνιο ανευ προηγουμενου, τα εχω περιγραψει, δεν ξερεις ποτε τι θα σου βγαλει η καθε μια σε αυτη τη χωρα.
αντε, ροκος μιμικος πιπινομανιακ τασαεφ mind, και λοιποι να μαζευεστε στην πατριδα γιατι το θρεντ μας "φτωχαινει" αυγουστιατικα, και με το ζορι το κραταω "ψηλα", λειπει και ο von ο lordjim.
μην ξεχναμε και το συντροφο "bilaki" ειναι κατω και αυτος με μια φιλη του...
πιπινομανιακ, πρεπει να εισαι σε επομενη συναντηση, γουσταρω το nick σου και σκεφτομαι να στο αγορασω
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
καλησπεριζω την ελλαδα απο μπανγκονγκ.
χριστος και παναγια, τι μπουρδελοπολη ειναι αυτη !!
το καλο ειναι οτι οταν ζεσταινεσαι, τσιμπας ενα ταξι και του λες κανε μου 200 μπατ βολτες να δροσιστω λιγακι..
να ναι καλα οσοι ειναι εδω κατω, για εμας τα ψωνια μαλλον τελειωσαν, η κατασταση στην μπανγκονγκ ειναι αισχρη και δεν υπαρχει κεφι για ψωνισμα..
χριστος και παναγια, τι μπουρδελοπολη ειναι αυτη !!
το καλο ειναι οτι οταν ζεσταινεσαι, τσιμπας ενα ταξι και του λες κανε μου 200 μπατ βολτες να δροσιστω λιγακι..
να ναι καλα οσοι ειναι εδω κατω, για εμας τα ψωνια μαλλον τελειωσαν, η κατασταση στην μπανγκονγκ ειναι αισχρη και δεν υπαρχει κεφι για ψωνισμα..