Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
gorgoro ξεκινα το διαβασμα του φορουμ...
Εχουν γραφτει δεκαδες φορες αυτα που ρωτας...
Οσον αφορα το οικονομικο σκελος,εξαρταται το τι θες να κανεις...
Σαν "νεος" θα χαλασεις και "τζαμπα" λεφτα...(Ασε που δεν υπαρχει ταβανι στα εξοδα)...
Παντως με 2500 ευρω,με ολα μεσα (αεροπορικα,ξενοδοχεια,φαγητο,ψωνια,εκδρομες,μασαζ και πηδηματα καθε μερα) θα εισαι πιστευω ΟΚ...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Αυτά είναι άντε άλλη μία μερούλα έμεινε
Καμιά παραγγελία από την πατρίδα οι ξεχασμένοι και παραμένοντες Παταγιανοί?
λίγο Βασιλόπιτα άνευ φλουρίου, κανά μελομακάρονο, κανά κουραμπιέ  :2funny:
Εχω είδη παραγγελία για σουβλάκια για κάποιους που τους έχει λείψει  :2funny:
Καλο ταξιδι αρχιΜ.Ασε σε 'μας εδω τα κουραμπιεδομακαρονα & πιασε τα  :tits:      :rockon:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
παιδια καλημερα και χρονια πολλα .ειμαι νεος στο club εδω και θα ηθελα να μαθω για την ταυλανδη ..μπορει καποιος εμπειρος να κανει ενα οδηγο ....δηλαδη το πως γινονται ολα ......
διαβασα στο φορουμ οτι  μερικες κοπελες σε θελουν και εαν τους κανεις κλικ τοτε πας μαζι τους και δινεις δωρο ...αλλου λεει οτι ολες θελουν λεφτα και ...κτλ εχω μπερδευτει πολλη ..μαλλονν ετσι και παω εκει δεν με βλεπω να γυριζω .....θα μεινω εκει .....για βοηθατε ρε παιδια γιατι το σκεφτομαι για φεβρουαριο ...

ποσα λεφτα χρειαζομαι για 10 μερες μπανκονγκ παταγια και πουκετ   ποσο παει το φαι,ξενοδοχειο ,κοκκο,
καλυτερα να κλεισω απο εδω hotel η εκει και χυμα .???λεφτα να κουβαλω η τραπεζα..??
thanx καλη χρονια υγεια καλα ...σια και δυναμη
Χρονια πολλα φιλε.
10 μερες ειναι λιγες και για τα 3 μερη που ανεφερες μαζι,εκτος κι αν πας για "φυσιολατρεια".Αφου θα μπεις στη διαδικασια να πας Ταιλανδη,τοτε κανε αυτο που λεει ο πιπινομανιακ,διαβασε το θρεντ.
Και επειδη ειναι πια τεραστιο,πιασε τον τελευταιο χρονο,για να εχεις & την προσφατη εικονα.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά και καλά γαμιστερά Ασιάτικα ταξίδια, στους φίλους που συναντηθήκαμε εκεί
και στους φίλους που θα συναντηθούμε.

Λάκη, άπαιχτος! :grin: :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλο ταξιδι αρχιΜ.Ασε σε 'μας εδω τα κουραμπιεδομακαρονα & πιασε τα  :tits:      :rockon:
Φχαριστώ φίλε να σε καλά, θα μαζευτεί κόσμος και κοσμάκης κάτω, εγώ περιμένω ενισχύσεις από Αθήνα διαδοχικά 8, 9 και 10 Γενάρι
από φιλαράκια που θα έρθουν Πατάγια  :grin:
Ξεκινάω το πακετάρισμα σήμερα
Διαβατήριο τσεκ (έπαθα μια πλάκα χθες γιατί το έψαχνα και το βρήκα με ανακατοσούρα μπόλικη στα ντουλάπια) :2funny:
Εισιτήρια τσεκ
Φωτοκόπια το agoda booking τσεκ
Ευρώ τσεκ
Προφηλακτικά τσεκ  :2funny:
Ρούχα, ξυριστικά, σαμπουάν μαλακίες και λοιπα καλοπιστηκά τσεκ
Φωτογραφική, κάμερα τσεκ
netbook με εξωτερικό σκληρό δίσκο για πολύωρες εγγραφές τσεκ  :2funny:
1ο κινητό τσεκ
2ο κινητό για τάι νούμερο τσεκ
Στηλό για να συμπληρώσω την ταξιδιωτική visa στο αεροπλάνο τσεκ
Χμμ ξέχασα τίποτα άλλο  :think:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Θα σου προτεινα να ξεχασεις την Ελλαδα για οσο εισαι κατω.  :grin:

Καλο ταξιδι μαγκα μου και καλα να περασεις !!!!

gorgoro

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φχαριστώ φίλε να σε καλά, θα μαζευτεί κόσμος και κοσμάκης κάτω, εγώ περιμένω ενισχύσεις από Αθήνα διαδοχικά 8, 9 και 10 Γενάρι
από φιλαράκια που θα έρθουν Πατάγια  :grin:
Διαβατήριο τσεκ (έπαθα μια πλάκα χθες γιατί το έψαχνα και το βρήκα με ανακατοσούρα μπόλικη στα ντουλάπια) :2funny:
Εισιτήρια τσεκ
Ευρώ τσεκ
Προφηλακτικά τσεκ  :2funny:
Φωτογραφική, κάμερα τσεκ
netbook με εξωτερικό σκληρό δίσκο για πολύωρες εγγραφές τσεκ  :2funny:
1ο κινητό τσεκ
Χμμ ξέχασα τίποτα άλλο  :think:

εαν επιτερπεται ποσες μερες πας και ποσο χαρτι κουβαλας μαζι σου ???
προφυλακτικα απο εδω ???εκει δεν εχει ??η ειναι πιο safe???παιδια τα εχω παιξει με αυτα που εχ διαβασει εδω γιαυτο ρωταω ...και με την πρωην μου ειχε αλλαξει τα λαδια ....ελα να ανεβω λιγο ψυχολογικα γιατι /........
netbook με εξωτερικό σκληρό δίσκο για πολύωρες εγγραφές τσεκ  :2funny:
1ο κινητό τσεκ
2ο κινητό για τάι νούμερο τσεκ αυτα γιατι τα θες??

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Θα σου προτεινα να ξεχασεις την Ελλαδα για οσο εισαι κατω.  :grin:

Καλο ταξιδι μαγκα μου και καλα να περασεις !!!!
Φχαριστώ φίλε μου να σε καλά
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο
Οσες φορές πάω, όταν γυρίζω αναρωτιέμαι τι να χει συμβεί θα υπάρχει ακόμα η χώρα λες και είμαι ξεκομένος εντελώς
και ειδικά τώρα με την κρίση σκέφτομαι θα βρω τη δουλειά μου θα χει κλείσει θα μας έχουν κόψει μισθούς θα χουν πάρει νέα μέτρα
όλα αυτά τα ξεχνάω εκεί πέρα εκτός από τους συγγενείς και τους φίλους  :thumbsup:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλο ταξιδι στα παιδια που θα κατεβουν τωρα κατω και καλη πρωτοχρονια :rockon:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για τα FREELANCERS, καλα. Το ΨΩΜΙ ομως που το βρισκεις στην Ταιλανδη?
Στην Παταγια αν θες ,τα παντα βρισκεις ....ακομα και ψωμακι,Σοι Μπουκαο ενας Ελληναρας ανοιξε Ελληνικη καντινα και χει και ψωμακι
Και για να μην κανω τον εξυπνο η πληροφορια ειναι απο Mykonos μεριά και φρεσκότατη :2funny:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αντε αγορινα arximakaka ηρθε μαλλον και η δικη σου ωρα για να πεταξεις στο παραδεισο ειμαι σιγουρος οτι δεν το πιστευεις οτι εχει μεινει μονο μια μερα ^_^ κοιταξε να περασεις οσο καλυτερα μπορεις για να ερθεις μετα πισω ελλαδα να μας τα περιγραφεις αν οι ευχες μας δεν πιασουν θα σε αποζημιωσουμε και με το παραπανω. :2funny:  Α και ξεχνα μετρα και τι θα μας φερει το 2011 σου εγγυομαι αφου θα εισαι στην ελλαδα θα ειναι καλο το συζητουσα τις προαλλες με τον Αη Βασιλη.  :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
από φιλαράκια που θα έρθουν Πατάγια  :grin:
Εισιτήρια τσεκ
Ευρώ τσεκ
Προφηλακτικά τσεκ  :2funny:
Φωτογραφική, κάμερα τσεκ
1ο κινητό τσεκ
Χμμ ξέχασα τίποτα άλλο  :think:

εαν επιτερπεται ποσες μερες πας και ποσο χαρτι κουβαλας μαζι σου ???
προφυλακτικα απο εδω ???εκει δεν εχει ??η ειναι πιο safe???παιδια τα εχω παιξει με αυτα που εχ διαβασει εδω γιαυτο ρωταω ...και με την πρωην μου ειχε αλλαξει τα λαδια ....ελα να ανεβω λιγο ψυχολογικα γιατι /........
1ο κινητό τσεκ
2ο κινητό για τάι νούμερο τσεκ αυτα γιατι τα θες??
Θα κάτσω 2 βδομάδες θα κατέβω με κανά 1500άρι ευρά και με την κάρτα ανάλυψης και πιστωτική για παν ενδεχόμενο
Εγώ προφηλακτικά παίρνω πάντα από εδώ όσο για την πρώην που αναφαίρεις, ξέρω πολύ κόσμο που πήγε μετά από χωρισμό στην Τάι για να ξεσκάσει και ως δια μαγίας την ξεχάσανε την εκάστοτε γκόμενα
Το netbook το θέλω για καμιά ταινία στην διαδρομή, και επειδή είμαι παιδί της τεχνολογίας και κάτι παθαίνω γενικά χωρίς υπολογιστή και intenet, επίσης πως θα (ελπίζω) να ενημερώνω για τα δρώμενα τους άλλους συναγωνιστές? και τέλος θα το χρειαστώ για της προσωπικές μου εγγραφές στο room  :grin:
1o κινητό για να μπορεί κάποιος από την πατρίδα για κάτι έκτακτο και σβέλτo να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί το roaming της vodafone και της κάθε vodafone θα με  :knockinb:
2ο κινητό με τάι νούμερο για την εκεί επικοινωνία με φίλους και tilak

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Η GULG AIR εχει προσφορες μεχρι αυριο για Ασια (και ΒΚΚ))
Οσοι πυστοι ας προσελθουν.......

gorgoro

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδια λεγεται μου πραμα να μαθαινω γιατι ..........μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα ,...... :helpplea:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ξέρω ΕΝΑΝ (δεν έχω δεί άλλον) στην Thanon Rd.(κάθετος στη Khaosan) που γίνεται ο χαμός από Ταϋλανδούς που σπεύδουν να δοκιμάσουν το εξωτικό αυτό προϊόν που λέγεται ψωμί.

Εσύ τώρα που χάθηκες. Καιρό είχες να φανείς. Είσαι εδώ ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι το λετε ρε παιδια στο καρφουρ ειχε ψωμι,απο ολων των ειδων.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
εεεμμμ που περιμενεις να βρεις ψωμι στο σοι 6?   :grin:
καλα ρε ολοκληρη παταγια και δε βρισκετε ψωμι?  με 100-150Β σε γερμανικα συνηθως στεκια τρως του σκασμου πρωινο που συμπεριλαμβανει και φρεσκοτατο ψωμι με βουτυρα και μαρμελαδες
η Ναγκλουα ειναι γεματη τετοια

Φρέσκο ? Δεν νομίζω.
βρε Φον πρεπει να εχεις πολλα χρονια να ερθεις...φρεσκο ψωμι εχουν ολες οι μεγαλες αλυσιδες σουπερ μαρκετ...μετριας ποιοτητας αλλα για τους πιο απαιτητικους οπως εγω μπορεις βρεις εξαιρετικο ψωμι σε φουρνους που πλεον υπαρχουν σε ολα σχεδον τα τουριστικα μερη
μονο εδω στο ετερο Βασιλικο ψαροχωρι που ειμαι εχω μετρησει πανω απο 4-5 φουρνους και ολοι δουλευουν φουλ
καταπληκτικο ψωμι με τεραστια ποικιλια απο φρεσκες τραγανιστες Γαλλικες μπαγκετες μεχρι ψωμι Βαβαριας...μεχρι και ταρτες με φρουτα εχουν
εδω πριν μια βδομαδα εφαγα και γαλλικο τσουρεκι που μαλιστα μοιαζει καταπληκτικα με το δικο μας πασχαλινο τσουρεκι
τα ΠΑΝΤΑ βρισκεις πια στην Ταυλανδη αλλα ο δυτικος τροπος ζωης ειναι σαφεστατα πιο ακριβος

Χρονια πολλα σε ολους απο την "παγωμενη" Ταυλανδη  μμμππρρρρρρρρρρ   :kenny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φρεσκοτατο ρε.οπως εχουμε και εδω στα καρφουρ βεβαια,που την αλλη μερα δεν τρωγεται.
ψωμι εχει και στο καρφουρ αλλα και στα τοπς πιο κεντρικα κατεψυγμενο βεβαια αλλα ολλων των ειδων, ενας φουρνος παντως ειναι πολυ καλη ιδεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom