joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
Θα αγορασεις κατι να εχουνε, διοτι οπως ισως γνωριζεις η νομοθεσια τους δεν επιτρεπει αγορα γης απο αλλοδαπο.θα αγοράσουμε και τίποτα εκεί να έχουμε..
Θα αγορασεις κατι να εχουνε, διοτι οπως ισως γνωριζεις η νομοθεσια τους δεν επιτρεπει αγορα γης απο αλλοδαπο.θα αγοράσουμε και τίποτα εκεί να έχουμε..
... rafman τι γίνετε ρε φίλε ... ... Λες και ανοίγεις το στόμα και μιλάω εγώ η το αντίθετο ... ... Απόλυτη τάφτιση ... ... Σε πάω με 1000 ... ... Και να ξέρεις οτι αν γίνει ποτέ κάτι σοβαρό με κάνα μωράκι εκεί κάτω , εκεί θα μείνουμε ... ;) ... Ελλαδιστάν μόνο για διακοπές ...
εδω ειμαστε 100% συμφωνοι
όχι ρε δεν πάω με τραβέλια ;)
Θα αγορασεις κατι να εχουνε, διοτι οπως ισως γνωριζεις η νομοθεσια τους δεν επιτρεπει αγορα γης απο αλλοδαπο.
μα εγω δεν μιλησα για σοβαρη σχεση. ο rafman εχει, οχι εγω.
και παλι ομως εδω εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να βρεις μια καλη κοπελα.
και ομως φιλε...
στο μαγαζι που δουλευα ο Σπαλιαρας ηταν μετοχος.
ενα βραδυ ερχετε μια παρεα απο κοριτσια και καθοντε μπροστα μου. η μια (πολυ ομορφη) αρχισε να με κοιταει συνεχεια και να μου χαμογελαει.
ηρθε μου ζητησε τραγουδια, ηπιαμε σφηνακια και συνεχιζε να με κοιταει και να μου χαμογελαει!
ωσπου την μπανισε ο κυριος "αρεσω" και την επιασε στη κουβεντα. απο εκεινη την στιγμη ουτε ενα βλεμα δεν μου'ριξε η γκομενα.
και εφυγε με το μουνι στα χερια!!! αφου την παρατησε ο αλλος!!!
πρωτον δεν τον αποπειρα και δευτερον τον βοηθαω να βρει περισσοτερες και αναλυτικοτερες πληροφοριες για τα συγκεκριμενα θεματα που θελει μιας και ειναι κατασκευασμενο το συγκεκριμενο σαιτ για αυτο το σκοπο.Δεν κατάλαβα σύντροφε.
Γιατί τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο. Εκανε απλά μερικές ερωτήσεις, Απάντησε του ή σιώπα.
Δηλαδή εσύ πριν πας στην χώρα ήξερες απέξω και ανακατωτά τα τι καιτα πως και δεν ρώτησες κανένα πριν ?
-mandipl στείλε πμ
Ωραίος ρε Ζαν. Τα μέλη κλασσικά Έλληνες αλλά οι δύο Ελληνίδες που κολλάνε? Λες να βγάζουν τίποτα γούστα στη Παττάγια??
παιδια κατι ασχετο απο το θεμα που συζητατε θα παω για 10 μερουλες λετε να φτασουν 1200 ευρακια(μαζι με ξενοδοχεια δλδ κανα 1000μπατο την ημερα ξενοδοχεια) εισητιρια ειναι ηδη πληρωμένα
ναι εννοειται φιλε zan bell service και ας εχω ταλαιπωρια απο το αεροπλανο, θα μεινω στο pattaya resort και θα τους πω βεβαια οτι θα μεινω 10 μερες μηπως υπαρχει καποια προσφορα οποτε ειχε πει και ο lakis σε ενα του post και πληρωσω τις 9 η τις 8