Σύντροφοι Rokko και tsaef καλό ταξίδι. Περιμένουμε εντυπώσεις σας.
ευχαριστω von, θα προσπαθσω να μπω καποια στιγμη κ απο εκει κατω.
ροκο προσεχε να εχεις τα κολλυρια ετοιμοπολεμα
;) ;)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Σύντροφοι Rokko και tsaef καλό ταξίδι. Περιμένουμε εντυπώσεις σας.
ροκο προσεχε να εχεις τα κολλυρια ετοιμοπολεμα
εγω δεν μπορω να συνελθω, βλεπω και στον υπνο μου και στον ξυπνιο μου λογω δουλειας ,ασιατισες παντου, θα αντεξω ως τον νοεμβρη ? ο kontolagnos (συγχωρεστε τον που χαθηκε αλλα αυτη την εποχη εχει πολυ δουλια στο νησι) με ψηνει να παμε τελος οκτωβρη και γω το καλοσκεφτομαι βεβαια.για συνελθετε λιγο ρε παιδια..
φυσικα κανεις λογικος δεν θα εκανε 10 ωρες ταξιδι για να γαμησει,Αλλα δε θα εκανα ποτε 10 ωρες ταξιδι μονο και μονο για να γαμησω...
οσο για το ροκο τι να πω, θα τον δω πριν φυγει και ποια η θεση μου μετα ? πως θα συνελθω ? μηπως να του αρπαζα το διαβατηριο τα εισιτηρια και τα γυαλια? ξερω κατι καβατζες στο αεροδρομιο και δεν θα τον βρει κανεις, ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΟΚΟ
Σε μια βδομαδα φιλτατε Κωστα,θα κανω μια επιτοπια διερευνηση του φαινομενου "Ασιατικο πιπινι" και θα σου στειλω σε πμ τα συμπερασματα..!!!πιπινομανιακ τα πιπινια εκει δεν ειναι σαν τα αλλα,![]()
εδω το χαλασες, ολα εχουν τη σημασια τους, ακομα και οι αριθμοι..να περάσετε καλά και να ξεκουραστείτε από τα καθημερινά προβλήματα και μετά το πόσες θα πηδήξετε.
πως μπορεί κάποιος να παρεξηγηθεί χωρίς λόγο !Πολυ φιλικα
Αγαπητέ φαντομά δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου. Ποιος δε σέβεται την
Ταϊλάνδη; Αν δηλαδή αρχίσουμε και γράφουμε για τη Μύκονο π.χ. τι θα
συμπαιράνεις , ότι η Ελλάδα είναι μία έκφυλη χώρα όπου οι περισσότεροι
είναι ομοφυλόφιλοι;
Αληθεια,πως θα αισθανοταν ενας Ταυλανδος,αν γνωριζε Ελληνικα και κατα τυχη,εμπαινε στο σαιτ και διαβαζε ολα αυτα...?
Η για να αντιστρεψω την ερωτηση...Πως θα αισθανοσασταν εσεις αν μπαινατε σε ενα σαιτ ξενης χωρας και διαβαζατε κατι αναλογο?
Αντι να μιλανε δηλαδη για τις ατελειωτες ομορφιες της Ελλαδας και των νησιων μας...Την Αρχαια ιστορια...Τα θαυματα των προγονων μας...Τους ναους..Τα αρχαια αγαλματα...
Να αναλωνοταν το φορουμ σε πληροφοριες για το που θα βρουνε πουτανες να γαμησουν...το ποσο ωραια γαμιουνται οι Ελληνιδες..Το GFE που βγαζουν...Που βρισκονται τα κωλομπαρα...Οτι η Ελλαδα ειναι ο παραδεισος του φτηνου σεξ...κλπ κλπ...
Μηπως τελικα αντι να εξυψωνουμε τη χωρα αυτη,στο τελος την υποβαθμιζουμε?
Υ.Γ..Ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι θα γελασουν και θα με κραξουν για το ποστ αυτο...
Καποιοι ομως ισως συμφωνησουν...
δύστυχος όταν γραφής πρέπει να δύνης καλές εξήγησης γιατί γίνονται παρερμηνείες !όλη γράφουμε με τις καλύτερες προϋπόθεσης αλλά στον δρόμο χανόμαστε !
για αυτό λοιπόν μην χάνεστε στις αντιφάσεις , όμως να γίνετε κουβέντα για να στρώσουμε χαρακτήρα ...όλη μας !
φιλέ μου δεν έχω ελληνικά στο pc μου ....οπότε αν σε δυσκολεύω μην με διαβάσεις !Έλεος! Βάλτε και κάνα spelling checker στην ανάγκη!
δωσε στην πατταγια μια δευτερη ευκαιρια, καλη ειναι, παρεξηγημενη λιγο αλλα καλη, πηγαινε και στην ντισκοτεκ λουσιφερ.μιας και δεν εχω εσωτερικη πτηση για phuket κλεισμενη θα ξεκινησω απο πατταγια, αν και τον φεβρουαριο που πηγα δεν πολυενθουσιαστηκα