Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λακη, με το συμπαθειο βεβαια, αλλα δε γουσταρεις λιγη ηρεμια οταν πας κατω?
απο ενα τηλεφωνημα να σου κανουν οσοι λες θα σε συναντησουν χαθηκες..
δεν θα σου μεινει χρονος ουτε για :knockinb:
γιατι εγω εκτος ελλαδας δεν θελω να ακουω ουτε ελληνικα? :think:

ο λακης ειναι πολυ της παρεας! τον μαρτιο που κατεβηκαμε μαζι αυτος κανονιζε τις συναντησεις μας με ολα τα παιδια.
ειναι ωραια να εχεις παρεα αλλα οχι πανω απο 4-5 ατομα και να μην υπαρχουν παρεξηγησεις για το που θα πας και τι θα κανεις.
οποιος θελει μετα φορτωνει και φευγει! και αν ειναι short time ξαναγυριζει στην παρεα!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
το σαββατο μετα την δουλεια ειχαμε παει καποια παιδια απο το προσωπικο για φαγητο και εκατσε μαζι μας ενα παιδι που κανει διαφορες δουλειες στο μαγαζι.
βρηκε εναν ασπρο αναπτηρα κατω στο μαγαζι που ειχε το σημα του 7eleven και επαθα σοκ.  :S

εκτος απο ταυλανδη, υπαρχει καποια αλλη χωρα που εχει 7eleven???

zako1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τι σημαίνει η λέξη "stunners"? Να και το κείμενο παρακάτω.

but while the beaches in Pattaya will always suck, you can find some great gals in Phuket, you just have to look harder. But there are stunners everywhere in Pattaya.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τι σημαίνει η λέξη "stunners"? Να και το κείμενο παρακάτω.

but while the beaches in Pattaya will always suck, you can find some great gals in Phuket, you just have to look harder. But there are stunners everywhere in Pattaya.
Σε ελευθερη μεταφραση "Ελληνιστι"....Σημαινει Μουναρες... :grin:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οχι...Ειναι το ιδιο με Ταυλανδη...
Συμπληρωνεις τα στοιχεια σου οταν φτασεις εκει και περνεις αδεια εισοδου για 90 ημερες...
Διαβασε και το trip report που εκανα για Μακαο-Χονγκ κονγκ που πηγα περυσι...
Ειναι μοναδικη εμπειρια...
Και εαν σου αρεσει η Ασιατικη ομορφια,ετοιμασου να δεις τις ομορφοτερες γυναικες του κοσμου...
Πολλες κλασεις πιο πανω απο τις Ταυλανδεζες... ;)
Τhank you pipine,διαβασα τα σχολια σου στο forum και ηταν κατατοπιστηκοτατα!
Εκλεισα με EGYPT AIR 15/02 με 4/03 για ΒΚΚ και απο εκει με AIR ASIA για HONG KONG  για 3 νυχτες ,δυο νυχτες KUALA LUMBUR ,και μετα μια σταση   στο SIEM REAP πριν τον παραδησο της Παταγιας :headbang2:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παλικάρια θέλω βοήθεια σε ένα θέμα. Η πτήση μου φτάνει Μπανγκοκ στης 6 η ώρα το πρωι, υπολογίζω κατα της 9 να είμαι Πατταγια ( αν υποθέσουμε οτι πιώ και ένα καφε στο αεεροδρόμιο για να ξυπνήσω), απο τις 9 έως στις 2 που είναι το Check in στο ξενοδοχείο τι να κανω για να περάσει η ώρα?
Τις περισσοτερες φορες με που φτανεις και κανεις τσεκ ιν ,σε αφηνουν στο περιμενε για λιγο μεχρι να καθαρισουν και μετα σε βολευουν .Κανε ενα μασαζακι (οχι σεξομασαζ) να χαλαρωσεις απο την πτηση και μετα ξεκινα το σαφαρι :dancing:

zako1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σε ελευθερη μεταφραση "Ελληνιστι"....Σημαινει Μουναρες... :grin:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση...το σεξ λεξικό στο ίντερνετ το ερμήνευε ως "real beautiful" αλλά δεν ταίριαζε τόσο στα συμφραζόμενα...μετά γράφτηκα στο site που το βρήκα και ρώτησα, αλλά με κορόϊδεψαν...χαχαχα...και ένας άλλος μ' απάντησε ότι είναι τυπογραφικό λάθος και ότι εννοούσαν sunners, δηλαδή κοπέλες που είναι όλη μέρα στην παραλία...χαχαχα...τι γίδια πια αυτοί οι ξένοι, το παίζουν έξυπνοι...πού να δουν στο εδώ site τι γίνεται...χαχαχα

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τις περισσοτερες φορες με που φτανεις και κανεις τσεκ ιν ,σε αφηνουν στο περιμενε για λιγο μεχρι να καθαρισουν και μετα σε βολευουν .Κανε ενα μασαζακι (οχι σεξομασαζ) να χαλαρωσεις απο την πτηση και μετα ξεκινα το σαφαρι :dancing:

Εχω καταληξεί στο holiday inn. Την προηγούμενη φορά είχα μείνει στο Αmari που βρίσκετε ακριβώς δίπλα. Το είχα δει απο τότε το ξενοδοχείο αλλα ήταν στα φτιαξήματα ακομα. Το θέμα ειναι οτι δεν θέλω να κλείσω απο τωρα για όλη μου τη διαμονή. Προτιμώ να κλείσω 1-2 μέρες να δώ τον χώρο και τι παίζει γενικά και μετα να αποφασήσω αν θα μείνω εκεί η θα πάω πουθενά αλλου. Οπότε αν δεν έχω κλείσει δύσκολο να με αφήσουν να κάνω early check in.
Γενικά έχω το κακό οτι μετα απο ταξίδια είμαι κομματια, πάντα θέλω εναν υπνάκο για να συνέλθω... οπότε δύσκολο να ξεκινήσω safari στα καπάκια! Ένα μασαζάκι ομως με ψήνει!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εχω καταληξεί στο holiday inn. Την προηγούμενη φορά είχα μείνει στο Αmari που βρίσκετε ακριβώς δίπλα. Το είχα δει απο τότε το ξενοδοχείο αλλα ήταν στα φτιαξήματα ακομα. Το θέμα ειναι οτι δεν θέλω να κλείσω απο τωρα για όλη μου τη διαμονή. Προτιμώ να κλείσω 1-2 μέρες να δώ τον χώρο και τι παίζει γενικά και μετα να αποφασήσω αν θα μείνω εκεί η θα πάω πουθενά αλλου. Οπότε αν δεν έχω κλείσει δύσκολο να με αφήσουν να κάνω early check in.
Γενικά έχω το κακό οτι μετα απο ταξίδια είμαι κομματια, πάντα θέλω εναν υπνάκο για να συνέλθω... οπότε δύσκολο να ξεκινήσω safari στα καπάκια! Ένα μασαζάκι ομως με ψήνει!
Ωραιο ξενοδοχειο φαινεται απο τις φωτο, ποσο το εκλεισες?Joiners fee ΕΧΕΙ?

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ωραιο ξενοδοχειο φαινεται απο τις φωτο, ποσο το εκλεισες?Joiners fee ΕΧΕΙ?

Δεν έκλεισα ακόμα αλλα υπολογίζω στα 2500 την ημέρα. Joiners δεν έχει, είναι το μόνο πεντάστερο μαζι με το dusit d2 που δεν έχει.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν έκλεισα ακόμα αλλα υπολογίζω στα 2500 την ημέρα. Joiners δεν έχει, είναι το μόνο πεντάστερο μαζι με το dusit d2 που δεν έχει.
:new_shocked:...60 ευρωπουλα την μερα σχεδον φιλε μου.. :think:...τα αξιζει ομως!!!

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
:new_shocked:...60 ευρωπουλα την μερα σχεδον φιλε μου.. :think:...τα αξιζει ομως!!!

Για αυτο δεν κλείνω απο τώρα για όλη τη διαμονή. Αν αξίζει θα μείνω αλλιώς βγαίνω στη γύρα και βρίσκω κάτι άλλο.

pyannis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με την ιδια παρέα συναγωνιστών που είχαμε παει πριν απο 2 χρόνια Κούβα οργανώνουμε επίσκεψη στη Pattaya για τον αύγουστο , σημαντικό ρόλο για την απόφαση αυτή έπεξαν οι αφηγήσεις των συναγωνιστών απο εδω μέσα . Σύντομα λοιπόν θα έχετε άλλη μια γνώμη για το ιστορικό δίλλημα : Κούβα ή Ταϋλάνδη ! :)
Αν κ έχω μελετήσει αρκετά δεν βρήκα κάποια άποψη για διαμμονή σε βίλλα , κάτι που σκεφτόμαστε να κάνουμε , βίλλα με 4 δωμάτια και με πισίνα ιδιωτική συν αυτοκίνητο ενοικιαζόμενο δώρο 160 ευρώ / νύχτα , είναι μία απο τις προσφορές που βρήκα . Το έχει δοκιμάσει κάποιος? έχετε τίποτα καλό να συστήσετε ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Δεν έχουμε κάποιο νέο για βίλλες ε? εμείς θα είμαστε 4 . κατι τέτοιο έχουμε στο μυαλό μας .

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για το CITIN GARDEN PATTAYA ΗΟΤΕL εχει να μας πει κανεις κατι?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τhank you pipine,διαβασα τα σχολια σου στο forum και ηταν κατατοπιστηκοτατα!
Εκλεισα με EGYPT AIR 15/02 με 4/03 για ΒΚΚ και απο εκει με AIR ASIA για HONG KONG  για 3 νυχτες ,δυο νυχτες KUALA LUMBUR ,και μετα μια σταση  στο SIEM REAP πριν τον παραδησο της Παταγιας :headbang2:
Αν θες ξενοδοχειο για Χονγκ Κονγκ,πες μου...
Εγω εμενα μεσα στο κεντρο,διπλα σε ολα,σε ενα καταπληκτικο ξενοδοχειο,σε πολυ καλη τιμη (για Χονγκ Κονγκ βεβαια)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom