Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (11 μέλη και 18 επισκέπτες)

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Και λίγα λες για τα GoGo  και τα Soi..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αντε να μαζευομαστε σιγα-σιγα!!!!
λακη, με το συμπαθειο βεβαια, αλλα δε γουσταρεις λιγη ηρεμια οταν πας κατω?
απο ενα τηλεφωνημα να σου κανουν οσοι λες θα σε συναντησουν χαθηκες..
δεν θα σου μεινει χρονος ουτε για :knockinb:
γιατι εγω εκτος ελλαδας δεν θελω να ακουω ουτε ελληνικα? :think:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Και στις πυραμιδες να πας,στο γυρισμο σε ταιζουν σε εστιατοριο...Αν και επειδη εμεις δεν ειχαμε προλαβει λογω τρομερου κυκλοφοριακου,σε καποια στιγμη σταματησε το βαν σε ενα φαστφουνταδικο και μας πηρε φαγητο σε πακετο!!!
Ποικιλια κρεατων γκριλ (χωρις χοιρινο βεβαια) με πατατες τηγανιτες και μια σως σα τζατζικι...Νοστιμοτατο θα ελεγα..
Το ταξιδι λοιπον με EGYPT,περιελαμβανει 4 γευματα.Ενα στο Αθηνα-Καιρο,ενα στο Καιρο και 2 στο Καιρο-Μπανγκοκ (γευμα και πρωινο)...
Οπως ομως εχω αναφερει σε αλλο ποστ,το φαγητο της EGYPT ειναι ψιλοχαλια...Καμμια σχεση με ΤΗΑΙ...Χωρια οτι απο αλκοολ τιποτα...Ουτε καν μπυρα...Ενω στη ΤΗΑΙ πινω χαλαρα σχεδον ενα μπουκαλι κρασι σε καθε ταξιδι!!!(Πολυ καλο το λευκο κρασι τους)...
:think: Τελικά το ταξίδι θα το κάνει κάποιος για να φάει και να πιεί στη διαδρομη η για  να :zfuck: :fuck1: στη διαμονή?  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

pyannis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με την ιδια παρέα συναγωνιστών που είχαμε παει πριν απο 2 χρόνια Κούβα οργανώνουμε επίσκεψη στη Pattaya για τον αύγουστο , σημαντικό ρόλο για την απόφαση αυτή έπεξαν οι αφηγήσεις των συναγωνιστών απο εδω μέσα . Σύντομα λοιπόν θα έχετε άλλη μια γνώμη για το ιστορικό δίλλημα : Κούβα ή Ταϋλάνδη ! :)
Αν κ έχω μελετήσει αρκετά δεν βρήκα κάποια άποψη για διαμμονή σε βίλλα , κάτι που σκεφτόμαστε να κάνουμε , βίλλα με 4 δωμάτια και με πισίνα ιδιωτική συν αυτοκίνητο ενοικιαζόμενο δώρο 160 ευρώ / νύχτα , είναι μία απο τις προσφορές που βρήκα . Το έχει δοκιμάσει κάποιος? έχετε τίποτα καλό να συστήσετε ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά !

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
λακη, με το συμπαθειο βεβαια, αλλα δε γουσταρεις λιγη ηρεμια οταν πας κατω?
απο ενα τηλεφωνημα να σου κανουν οσοι λες θα σε συναντησουν χαθηκες..
δεν θα σου μεινει χρονος ουτε για :knockinb:
γιατι εγω εκτος ελλαδας δεν θελω να ακουω ουτε ελληνικα? :think:

Φιλε Κωστα..δεν εχω προβλημα......αντιθετως "την βρισκω" οταν συναντω και αλλους Ελληνες κατω..εχει καλη φαση.....και τους μονιμους και τα παιδια που ερχονται για διασκεδαση........ωραια τα κλαμπακια,ωραια και τα Ταυλανδακια αλλ θελω και λιγο Ελλαδα!!!Μου λειπει
Μαλλον δεν παω καλα!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Και εγώ της ίδιας σκέψης είμαι.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παλικάρια θέλω βοήθεια σε ένα θέμα. Η πτήση μου φτάνει Μπανγκοκ στης 6 η ώρα το πρωι, υπολογίζω κατα της 9 να είμαι Πατταγια ( αν υποθέσουμε οτι πιώ και ένα καφε στο αεεροδρόμιο για να ξυπνήσω), απο τις 9 έως στις 2 που είναι το Check in στο ξενοδοχείο τι να κανω για να περάσει η ώρα?

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Παλικάρια θέλω βοήθεια σε ένα θέμα. Η πτήση μου φτάνει Μπανγκοκ στης 6 η ώρα το πρωι, υπολογίζω κατα της 9 να είμαι Πατταγια ( αν υποθέσουμε οτι πιώ και ένα καφε στο αεεροδρόμιο για να ξυπνήσω), απο τις 9 έως στις 2 που είναι το Check in στο ξενοδοχείο τι να κανω για να περάσει η ώρα?

Tα περισσότερα ξενοδοχεία γνωρίζουν ότι οι ευρωπαιοι τουρίστες ΄'ερχονται με πρωϊνές πτήσεις κατάκοποι και προβλέπουν early check in. Στείλε ένα e-mail για να το επιβεβαιώσεις.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
james, τη στηνεις εξω απο μεγαλα ξενοδοχεια, τις πρωινες ωρες φευγουν τα πιπινια απο τη νυχτα..ειναι καλη στιγμη για ψωνισμα, ομως εξω απο τα ξενοδοχεια γιατι αμεσως βουτανε μοτοταξι και την κανουν,
στην πατταγια θα εισαι , μην το ξεχνας. δεν πλητεις ποτε.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
james, τη στηνεις εξω απο μεγαλα ξενοδοχεια, τις πρωινες ωρες φευγουν τα πιπινια απο τη νυχτα..ειναι καλη στιγμη για ψωνισμα,
βεβαια οτι πρεπει μετα τα πρωινα  :knockinb:   και τις πρωινες πιπες που μολις πηρε στον προηγουμενο  :2funny:
εχεις και το αβανταζ οτι με το φως της ημερας, χωρις μεικαπ και το πεπλο της νυχτας να σε ξεγελαει βλεπεις ακριβως τι ψωνιζεις    :sunglasses:

αν μενεις πολλες μερες πας και τους ζητας να σε αφησουν να κανεις τσεκ-ιν νωριτερα...συνηθως σε αφηνουν...
αν οχι τουλαχιστον τους ζητας να σε αφησουν να αραξεις στιν πισινα

tsimos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
δωσε μια πιπουλα στα γρηγορα σε κανα πιπινακι οπως προτεινουν οι συμφορουμιτες...να φυγουν τα χοντρα απο ελλαδα.....κ να αρχισει καινουρια παραγωγη made in pattaya.........

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδες. Ειναι η πρώτη φορά που φτάνω με πρωινή πτηση. θα μιλήσω με κανα 2 ξενοδοχεία που σκεφτομαι να κλείσω ωστε να κανω early check in αλλιώς αφήνω βαλίτσες στη reception και πάω για κανένα body massage και για καμια μπυρίτσα!

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Αντε στο carrefur,και παρε ολα τα απαραιτητα για την παραμονη σου.
Ετσι κανω εγω

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ξερει κανενας αν για HONG KONG χρειαζεται βιζα?
Οχι...Ειναι το ιδιο με Ταυλανδη...
Συμπληρωνεις τα στοιχεια σου οταν φτασεις εκει και περνεις αδεια εισοδου για 90 ημερες...
Διαβασε και το trip report που εκανα για Μακαο-Χονγκ κονγκ που πηγα περυσι...
Ειναι μοναδικη εμπειρια...
Και εαν σου αρεσει η Ασιατικη ομορφια,ετοιμασου να δεις τις ομορφοτερες γυναικες του κοσμου...
Πολλες κλασεις πιο πανω απο τις Ταυλανδεζες... ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδες. Ειναι η πρώτη φορά που φτάνω με πρωινή πτηση.  πάω για κανένα body massage και για καμια μπυρίτσα!
πηγαινε κανα ντεβιλ καλυτερα, για να ξεχασεις το ονομα σου.. αλλα ολα ανοιγουν στη μια, ετσι στησουν εξω απο royal twin palace welcome, απο 1000 δωματια κατι θα βγει καλο.
πιπι φετος θα πας χονγκ κονγκ? αφου ειναι ομορφοτερες..

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
James.....οπως ειπαν και οι συναγωνιστες μπορει να σε κανουν early check in....εμενα μου ετυχε αυτο και στο pattaya bay resort και στο the cottage..........ημουνα κατα τις 10 η ωρα και μπηκα μετα απο 10-15 λεπτα στο δωματιο!!!
τωρα δεν ξερω αν ημουν τυχερος η οχι αλλα εξυπηρετηθηκα αμεσα!!!και στα 2 χοτελ!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πιπι φετος θα πας χονγκ κονγκ? αφου ειναι ομορφοτερες..
Η επισκεψη στο Χονγκ Κονγκ,ειναι μια πραγματικη "εμπειρια ζωης"...
Βλεπεις το "μελλον" συγκεντρωμενο σε λιγα τετραγωνικα χιλιομετρα...
Αλλα δεν ειναι για να κατσεις πολλες μερες...Πρωτον το κοστος ζωης ειναι επιπεδου Ελλαδας και δευτερον μεσα στη πολη του Χονγκ Κονγκ,η ατμοσφαιρα ειναι αποπνικτικη...Φαντασου οτι οταν γυρισα Μπανγκοκ,μου φανηκε οτι δεν εχει καθολου υγρασια..!!!Βγηκα απο το Σουβαρναμπουμι και "ανασανα"!!
Ειναι ωραια λοιπον για να πας για λιγες μερες,να κανεις ψωνια (ηλεκτρονικα κυριως) και να επισκεφτεις κανα αξιοθεατο..Το να κυκλοφορεις βεβαια στους δρομους,ειναι λιγο επικινδυνο..Οχι μονο λογω της ατμοσφαιρας,αλλα κινδινευεις να παθεις εγκεφαλικο απο τις θεογκομενες που κυκλοφορουν...Εγω προσωπικα επαθα παρακρουση..Τοσες ομορφες γυναικες μαζεμενες δεν εχω δει σε κανενα μερος του κοσμου...
Βεβαια "φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο"...Εχουν πολυ "τουπε" οι γκομενες εκει...Και αν τις δεις πως ντυνονται το βραδυ,νομιζεις οτι εχεις παει σε παρτυ του Armani η του Dolce Gabbana...Πολυ "χλιδα" και "γκλαμουρια"...Αλλο "βιωτικο επιπεδο"...
Ειναι "must" επισης να επισκεφτεις ενα "Σαουνα" και να "βιωσεις" τι σημαινει "απολυτη ηδονη" και να καταλαβεις γιατι "καλοπερνανε" οι Κινεζοι...Γιατι καλες οι Ταυλανδεζες,αλλα τοσο διεστραμενες σα τις Κινεζες ΔΕΝ ειναι...
Οπως και να εχει ομως,το "πακετο" της Ταυλανδης,δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ σε ολο το κοσμο...(Ισως μονο οι Φιλιππινες,να μπορουν να προσφερουν κατι παραπλησιο)...
Καλο ειναι λοιπον οποιος εχει τη δυνατοτητα,να "πεταγεται" για λιγες μερες και σε καμμια αλλη Ασιατικη χωρα για "τουριστικους" περισσοτερο λογους,αλλα η "βαση" θα ειναι παντα η Ταυλανδη... :rockon:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κινεζοταυλανδοβιετναμοσιγκαπουρεζικο νινι με πινελιες απο ιαπωνια και φιλλιπινες
τετοιο μονο στο χονγκ κονγκ

πιπινο κατι τετοιο φανταζομαι θα εννοεις

καλο καλοκαιρι σε ολους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom