πιπι φετος θα πας χονγκ κονγκ? αφου ειναι ομορφοτερες..
Η επισκεψη στο Χονγκ Κονγκ,ειναι μια πραγματικη "εμπειρια ζωης"...
Βλεπεις το "μελλον" συγκεντρωμενο σε λιγα τετραγωνικα χιλιομετρα...
Αλλα δεν ειναι για να κατσεις πολλες μερες...Πρωτον το κοστος ζωης ειναι επιπεδου Ελλαδας και δευτερον μεσα στη πολη του Χονγκ Κονγκ,η ατμοσφαιρα ειναι αποπνικτικη...Φαντασου οτι οταν γυρισα Μπανγκοκ,μου φανηκε οτι δεν εχει καθολου υγρασια..!!!Βγηκα απο το Σουβαρναμπουμι και "ανασανα"!!
Ειναι ωραια λοιπον για να πας για λιγες μερες,να κανεις ψωνια (ηλεκτρονικα κυριως) και να επισκεφτεις κανα αξιοθεατο..Το να κυκλοφορεις βεβαια στους δρομους,ειναι λιγο επικινδυνο..Οχι μονο λογω της ατμοσφαιρας,αλλα κινδινευεις να παθεις εγκεφαλικο απο τις θεογκομενες που κυκλοφορουν...Εγω προσωπικα επαθα παρακρουση..Τοσες ομορφες γυναικες μαζεμενες δεν εχω δει σε κανενα μερος του κοσμου...
Βεβαια "φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο"...Εχουν πολυ "τουπε" οι γκομενες εκει...Και αν τις δεις πως ντυνονται το βραδυ,νομιζεις οτι εχεις παει σε παρτυ του Armani η του Dolce Gabbana...Πολυ "χλιδα" και "γκλαμουρια"...Αλλο "βιωτικο επιπεδο"...
Ειναι "must" επισης να επισκεφτεις ενα "Σαουνα" και να "βιωσεις" τι σημαινει "απολυτη ηδονη" και να καταλαβεις γιατι "καλοπερνανε" οι Κινεζοι...Γιατι καλες οι Ταυλανδεζες,αλλα τοσο διεστραμενες σα τις Κινεζες ΔΕΝ ειναι...
Οπως και να εχει ομως,το "πακετο" της Ταυλανδης,δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ σε ολο το κοσμο...(Ισως μονο οι Φιλιππινες,να μπορουν να προσφερουν κατι παραπλησιο)...
Καλο ειναι λοιπον οποιος εχει τη δυνατοτητα,να "πεταγεται" για λιγες μερες και σε καμμια αλλη Ασιατικη χωρα για "τουριστικους" περισσοτερο λογους,αλλα η "βαση" θα ειναι παντα η Ταυλανδη...