Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φίλοι

Τις διαφημίσεις τις έβαλα, για να δείτε τί καπέλα πληρώνουμε στα αεροπορικά, μόνο και μόνο επειδή δεν πάμε οργανωμενοι. Τα καπέλα που αναφέρεις μάλλον δεν υπάρχουν γιατί και καλά πρόκειται για ατομικά ταξίδια. Πρώτη φορά είδα όμως φτήνια τέτοια ακόμα και για αεροπορικό, φτηνότερο από το να πάς στην Καβάλα, αμα σκεφτείς την απόσταση.

Προσωπικά δεν έχω ταξιδεύσει ποτέ με γραφείο, τα συχαίνομαι για κάποιο λόγο αλλά είναι πακέτα μια χαρά για όποιον θέλει έστω και για οκτώ μέρες να βρεθεί σε αυτό που λατρεύουμε όλοι. Κάντε ότι κάνει ένας βρετανός φίλος. Κλείνει τέτοια πακέτα, που ούτως ή άλλως είναι φτηνά. Εμφανίζεται στο ξενοδοχείο που έχει πληρώσει με το πακέτο, αν είναι χαμαιτυπείο πάει και κλείνει άλλο ένα της αρεσκείας του όταν φτάσει εκεί και το έχει δίπορτο :cheesy: Ουτως ή άλλως πάλι φτηνά του έρχεται.

Εξυπακούεται ότι ούτε ξέρω το πρακτορείο που το οργανώνει, ούτε θελω να το ξέρω, γι΄αυτό και δεν παράθεσα και το όνομά του.  
Εχεις τα δικαια σου αλλα επιδη εχω μιλησει με το εν λογο πρακτορειο σε ολες αυτες τις τιμες που αναφερει ποτε και το ξαναγραφω ποτε δεν περιλαμβανονται οι φοροι :birdman:
Οποτε συνυπολογιζοντας τους φορους ανεβαινουμε στα 750-800 για 5 νυχτες.......δεν σφαξανε :uglystupid:

Μονο απο Αγγλια και Γερμανια μπορεις να βρεις πολυ καλες ευκαιριες για 15ημερα κοντα στο 1000

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Εχεις τα δικαια σου αλλα επιδη εχω μιλησει με το εν λογο πρακτορειο σε ολες αυτες τις τιμες που αναφερει ποτε και το ξαναγραφω ποτε δεν περιλαμβανονται οι φοροι :birdman:
Οποτε συνυπολογιζοντας τους φορους ανεβαινουμε στα 750-800 για 5 νυχτες.......δεν σφαξανε :uglystupid:

Μονο απο Αγγλια και Γερμανια μπορεις να βρεις πολυ καλες ευκαιριες για 15ημερα κοντα στο 1000

Με τέτοιες απατεωνιές, εφόσον το έχεις ελέγξει, θα πάει και αυτό φούντο, δεν βλέπουν πόσα έκλεισαν με λαμογιές. Γι΄αυτό σόλο :grin: :grin: Εκλεισα με την Ετιχαντ για 21 Αυγούστου και επειδή είναι μπιζνες στην επιστροφή μου κάνουν δώρο δύο βραδιές σε επτάστερο στην έρημο. Ετσι προωθούν τον τουρισμό τους.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εκλεισα με την Ετιχαντ για 21 Αυγούστου και επειδή είναι μπιζνες στην επιστροφή μου κάνουν δώρο δύο βραδιές σε επτάστερο στην έρημο. Ετσι προωθούν τον τουρισμό τους.
Πρωτος μαγκας φιλε μου :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για οσους ψαξανε το θεμα με την EGYPT AIR μια ερωτηση: ειναι σιγουρο οτι εχεις την δυνατοτητα να διαλεξεις μεταξυ ξενοδοχειου η πυραμιδων?
Και αν ναι ποτε το επιλεγεις ...οταν βγαζεις το εισητηριο η οταν φτανεις εκει?

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εξυπακούεται ότι ούτε ξέρω το πρακτορείο που το οργανώνει, ούτε θελω να το ξέρω, γι΄αυτό και δεν παράθεσα και το όνομά του.  
Αγορίνα ζητώ συγνώμη για το σχολιό μου περι σπαμ και διαφήμησης. Επειδη εχθές υπήρξε και άλλο μέλος που διαφήμησε τις προσφορές γείζοντας 2 σελίδες ήμουν κακόβουλος απέναντι σου.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για οσους ψαξανε το θεμα με την EGYPT AIR μια ερωτηση: ειναι σιγουρο οτι εχεις την δυνατοτητα να διαλεξεις μεταξυ ξενοδοχειου η πυραμιδων?
Οταν φτασεις εκει...
Το ξενοδοχειο ειναι τζαμπα,η δε "βολτα" στις πυραμιδες νομιζω οτι τωρα χρεωνεται 25 ευρω.
Οταν ειχα παει εγω πριν 2 χρονια,ηταν τζαμπα και οι πυραμιδες...
Η λεξη βεβαια "τζαμπα" ειχε 2 εννοιες...
α)Δε πληρωσα τιποτα και
β)"Τζαμπα" βολτα..Τις πυραμιδες τις ειδα μονο "απεξω"...
Η εισοδος επιτρεπεται μεχρι τις 6 η 7 το απογευμα και συνηθως οταν φτανεις εκει,εχουν κλεισει...Η μονη δυνατοτητα λοιπον που εχεις,ειναι να βγαλεις μερικες φωτο,με background τις πυραμιδες που βρισκονται στο βαθος,καμμια 500αρια μετρα μακρια απο την εισοδο.
Οπως και να εχει παντως,το πιο συγκλονιστικο ειναι η ιδια η "βολτα" στους δρομους του Καιρου μεχρι να φτασεις στις Πυραμιδες...
Το Καιρο,δικαιως θεωρειται η πιο ασχημη πολη του κοσμου και η πιο βρωμικη...
Ολα σχεδον τα κτιρια ειναι ιδια με ενα απαισιο χρωμα "της αμμου",εκατονταδες χιλιαδες δορυφορικα πιατα στις ταρατσες και παντου σκουπιδια..
Η δε οδηγηση στους δρομους,πιο πολυ θυμιζει λουνα παρκ με συγκρουομενα αυτοκινητακια...
Ο Κωδικας Οδικης Κυκλοφοριας στο Καιρο,εχει μονο ενα αρθρο..."Οποιος προλαβει περναει"...Στη διαδρομη μεχρι τις Πυραμιδες,πρεπει να ειδα πανω απο 10 τρακαρισματα στο δρομο...Η πλακα επισης ειναι οτι τα ταξι και πολλα αυτοκινητα,εχουν ειδικη θωρακιση με εξτρα προφυλακτηρες..!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Με τέτοιες απατεωνιές, εφόσον το έχεις ελέγξει, θα πάει και αυτό φούντο, δεν βλέπουν πόσα έκλεισαν με λαμογιές. Γι΄αυτό σόλο :grin: :grin: Εκλεισα με την Ετιχαντ για 21 Αυγούστου και επειδή είναι μπιζνες στην επιστροφή μου κάνουν δώρο δύο βραδιές σε επτάστερο στην έρημο. Ετσι προωθούν τον τουρισμό τους.

Σωστος!!!!Φιλε Hussain θα σε δουμε και Πατταγια???αντε να μαζευομαστε σιγα-σιγα!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255

Οταν φτανεις εκει..φιλος που πηγε πριν κανα μηνα μου ειπε οτι οταν φτανεις εκει εχεισ 2 επιλογες..η πΥραμιδες(με καποιο ποσο επιπλεον φια την μινι-βιζα) η ξενοδοχειο δωρεαν(στο οποιο ξενοδοχειο ερχεται βανακι και σε παιρνει και ειναι 5 λεπτα απ'το αεροδρομιο,5αστερο και σε ταιζουν κιολας πριν φυγεις ξανα για το αεροδρομιο)...βεβαια,αν διαλεξεις ξενοδοχειο υπαρχει και η επιλογη να παρεις το διαβατηριο μαζι σου η οχι,,,,αν το παρεις μαζι σου στο ξενοδοχειο επιβαρυνεσαι με ενα ποσο των περιπου 10 ευρω(αν θυμαμαι καλα)...Αν το αφησεις στα Γκισε της Egypr air,δεν πληρωνεισ τιποτε!!!Πας μετα απ'τα γκισε και παιρνεις το δαιβατηριο και φευγιο για Μπανγκοκ!!

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
25 γιουρια ειναι η βιζα για να βγεις προς Πυραμιδες.
Λακη εχεις πμ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και στις πυραμιδες να πας,στο γυρισμο σε ταιζουν σε εστιατοριο...Αν και επειδη εμεις δεν ειχαμε προλαβει λογω τρομερου κυκλοφοριακου,σε καποια στιγμη σταματησε το βαν σε ενα φαστφουνταδικο και μας πηρε φαγητο σε πακετο!!!
Ποικιλια κρεατων γκριλ (χωρις χοιρινο βεβαια) με πατατες τηγανιτες και μια σως σα τζατζικι...Νοστιμοτατο θα ελεγα..
Το ταξιδι λοιπον με EGYPT,περιελαμβανει 4 γευματα.Ενα στο Αθηνα-Καιρο,ενα στο Καιρο και 2 στο Καιρο-Μπανγκοκ (γευμα και πρωινο)...
Οπως ομως εχω αναφερει σε αλλο ποστ,το φαγητο της EGYPT ειναι ψιλοχαλια...Καμμια σχεση με ΤΗΑΙ...Χωρια οτι απο αλκοολ τιποτα...Ουτε καν μπυρα...Ενω στη ΤΗΑΙ πινω χαλαρα σχεδον ενα μπουκαλι κρασι σε καθε ταξιδι!!!(Πολυ καλο το λευκο κρασι τους)...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οταν φτασεις εκει...
Το ξενοδοχειο ειναι τζαμπα,η δε "βολτα" στις πυραμιδες νομιζω οτι τωρα χρεωνεται 25 ευρω.
α)Δε πληρωσα τιποτα και
Η εισοδος επιτρεπεται μεχρι τις 6 η 7 το απογευμα και συνηθως οταν φτανεις εκει,εχουν κλεισει...Η μονη δυνατοτητα λοιπον που εχεις,ειναι να βγαλεις μερικες φωτο,με background τις πυραμιδες που βρισκονται στο βαθος,καμμια 500αρια μετρα μακρια απο την εισοδο.
Οπως και να εχει παντως,το πιο συγκλονιστικο ειναι η ιδια η "βολτα" στους δρομους του Καιρου μεχρι να φτασεις στις Πυραμιδες...
Ολα σχεδον τα κτιρια ειναι ιδια με ενα απαισιο χρωμα "της αμμου",εκατονταδες χιλιαδες δορυφορικα πιατα στις ταρατσες και παντου σκουπιδια..
Η δε οδηγηση στους δρομους,πιο πολυ θυμιζει λουνα παρκ με συγκρουομενα αυτοκινητακια...
Ο Κωδικας Οδικης Κυκλοφοριας στο Καιρο,εχει μονο ενα αρθρο..."Οποιος προλαβει περναει"...Στη διαδρομη μεχρι τις Πυραμιδες,πρεπει να ειδα πανω απο 10 τρακαρισματα στο δρομο...Η πλακα επισης ειναι οτι τα ταξι και πολλα αυτοκινητα,εχουν ειδικη θωρακιση με εξτρα προφυλακτηρες..!!!!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οταν φτασεις εκει...
α)Δε πληρωσα τιποτα και
Να σαι :thumbsup: :thumbsup: καλα φιλε μου ,κλεινω με EGYPT για 15/02 με 3/03

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οταν φτανεις εκει..φιλος που πηγε πριν κανα μηνα μου ειπε οτι οταν φτανεις εκει εχεισ 2 επιλογες..η πΥραμιδες(με καποιο ποσο επιπλεον φια την μινι-βιζα) η ξενοδοχειο δωρεαν(στο οποιο ξενοδοχειο ερχεται βανακι και σε παιρνει και ειναι 5 λεπτα απ'το αεροδρομιο,5αστερο και σε ταιζουν κιολας πριν φυγεις ξανα για το αεροδρομιο)...βεβαια,αν διαλεξεις ξενοδοχειο υπαρχει και η επιλογη να παρεις το διαβατηριο μαζι σου η οχι,,,,αν το παρεις μαζι σου στο ξενοδοχειο επιβαρυνεσαι με ενα ποσο των περιπου 10 ευρω(αν θυμαμαι καλα)...Αν το αφησεις στα Γκισε της Egypr air,δεν πληρωνεισ τιποτε!!!Πας μετα απ'τα γκισε και παιρνεις το δαιβατηριο και φευγιο για Μπανγκοκ!!
Thank you Laki για τις πληροφοριες :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom