kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εχεις τα δικαια σου αλλα επιδη εχω μιλησει με το εν λογο πρακτορειο σε ολες αυτες τις τιμες που αναφερει ποτε και το ξαναγραφω ποτε δεν περιλαμβανονται οι φοροιΦίλοι
Τις διαφημίσεις τις έβαλα, για να δείτε τί καπέλα πληρώνουμε στα αεροπορικά, μόνο και μόνο επειδή δεν πάμε οργανωμενοι. Τα καπέλα που αναφέρεις μάλλον δεν υπάρχουν γιατί και καλά πρόκειται για ατομικά ταξίδια. Πρώτη φορά είδα όμως φτήνια τέτοια ακόμα και για αεροπορικό, φτηνότερο από το να πάς στην Καβάλα, αμα σκεφτείς την απόσταση.
Προσωπικά δεν έχω ταξιδεύσει ποτέ με γραφείο, τα συχαίνομαι για κάποιο λόγο αλλά είναι πακέτα μια χαρά για όποιον θέλει έστω και για οκτώ μέρες να βρεθεί σε αυτό που λατρεύουμε όλοι. Κάντε ότι κάνει ένας βρετανός φίλος. Κλείνει τέτοια πακέτα, που ούτως ή άλλως είναι φτηνά. Εμφανίζεται στο ξενοδοχείο που έχει πληρώσει με το πακέτο, αν είναι χαμαιτυπείο πάει και κλείνει άλλο ένα της αρεσκείας του όταν φτάσει εκεί και το έχει δίπορτο Ουτως ή άλλως πάλι φτηνά του έρχεται.
Εξυπακούεται ότι ούτε ξέρω το πρακτορείο που το οργανώνει, ούτε θελω να το ξέρω, γι΄αυτό και δεν παράθεσα και το όνομά του.
Οποτε συνυπολογιζοντας τους φορους ανεβαινουμε στα 750-800 για 5 νυχτες.......δεν σφαξανε
Μονο απο Αγγλια και Γερμανια μπορεις να βρεις πολυ καλες ευκαιριες για 15ημερα κοντα στο 1000