kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παταγια και ξερο ψωμι....ετσι Γιώργο241????Ετοιμαζομαστε για Φθινοπωρο....στο nathional geographic, οχι εδω
Παταγια και ξερο ψωμι....ετσι Γιώργο241????Ετοιμαζομαστε για Φθινοπωρο....στο nathional geographic, οχι εδω
Δοκιμασε το Τροπικανα.Εμεινα τον περασμενο Φεβρουαριο και εκλεισα και για τον Αυγουστοκανα χοτελ με κηπο,εννοω μεσα στο πρασινο,οχι παρα πολυ μακρια απο walking
ας πηγαινεις με μηχανακι σε 5-10 λεπτα,με μεγαλο δωματιο και οχι 1χ1,και τιμη
γυρω στα 20-25 ευρω υπαρχει?! patagia
ουσιαστικα ψαχνω κατι αντιχτοιχο του c+n resort and spa toy πουκετ
φετος παμε πατταγια γιαννακη?
θα σου κρατανε μουτρα οι φυσιολατρες.
sto soi Buakhaoκανα χοτελ με κηπο,εννοω μεσα στο πρασινο,οχι παρα πολυ μακρια απο walking
ας πηγαινεις με μηχανακι σε 5-10 λεπτα,με μεγαλο δωματιο και οχι 1χ1,και τιμη
γυρω στα 20-25 ευρω υπαρχει?! patagia
ουσιαστικα ψαχνω κατι αντιχτοιχο του c+n resort and spa toy πουκετ
Για λεγε ρε John............με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε???
οσο για ξενοδοχειο που θελεις με κηπο,για τσεκαρε και το παρακατω.......
με 2 πισινες.....joiners free.....internet το πληρωνεις(εχει καρτες που τις "ξυνεις" και εχει κωδικους για προσβαση σε wifi δικτυο(αναλογα ποσα Μπατ δινεις εχεις και πιο πολυ ωρα)...hsyxo(ακους τα πουλακια να σε ξυπνανε το πρωι)αλλα λιγο μακρια απο walking street(αλλα με μηχανακι πιστευω κανα 10 λεπτο εισαι εκει,αντε 15 λεπτα)......ειναι διπλα στο Big C(σε βολικο δρομο,κεντρικο,στην 2nd road)
εχω κατσει εκει και μου αρεσε.......αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες,στειλε μου μηνυνα
www.thecottagepattaya.com/]http://www.thecottagepattaya.com/[/url]
Σαββατο πεταω με Ται σε φανερη αποστολη. Θελω να δω αν είναι αυτος ο δρομος χωρις επιστροφη . Παω από 24 Ιουλ – 9 Αυγ.
Σαββατο πεταω με Ται σε φανερη αποστολη. Θελω να δω αν είναι αυτος ο δρομος χωρις επιστροφη . Παω από 24 Ιουλ – 9 Αυγ.
και εγω θα σου έλεγα πηγαινε στη αρχη Παταγια και αντε για να μην πεις οτι δεν πηγες και πουθενα αλλου χτυπα και 3 μερες στο
Κο-Ξανγκ αφου θα εχεις φορτωσεις ενα καλο μωρακι απο τη Παταγια ................
που εισαι ρε φιλε????Καλα περνας???τι λεει??θα συναντηθουμε κατω???