Το προβλημα λοιπον ειναι η μονοτονια.
τι μονοτονια εινα αυτη στη παταγια... αχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!
Το προβλημα λοιπον ειναι η μονοτονια.
.... Το βραδυ της 28 εχει πανσεληνο και θα παρω το καραβακι να παω Κο Πανγκαν οπου γινεται το Full moon party .
Σαββατο πεταω με Ται σε φανερη αποστολη. Θελω να δω αν είναι αυτος ο δρομος χωρις επιστροφη . Παω από 24 Ιουλ – 9 Αυγ.
Πως φανταζομαι την εξελιξη
..............
Το ταξιδι παντα ξεκιναει πρωτα από τον νου .
sto soi Buakhao
Το Pink Apatment μπορείς να το βρείς στο internet γύρω στα 700Β
Στις φωτογραφίες φαίνεται καινούργιο, αλλά τα δωμάτια, (μεγάλα γύρω στα 40τμ) είναι πια παλιά.
Έχουν όμως με 1000Β καινούργια και πολύ καλά. (πρέπει να τα ζητήσεις απ'ευθείας στο site τους)
Με μηχανάκι είσαι 5 λεπτά από WS.
bell travel aξιζει την διαφορα των 450 μπατ, εαν η ωρα αφιξης σου ειναι κοντα στην ώρα αναχωρησης του λεωφορειου απο το αεροδρομιο. Δεν κανει στασεις και κανει μονο 1,5 ωρα να φτασει παταγια και απο εκει αμεσως σε παει στο ξενοδοχειο σουΛεω να κλεισω Pattaya Bay Resort... προσφερει και μεταφορα απο το αεροδρομιο με λιμουζινα στα 1300 μπατ
Ωραιοτατη μεγαλη πισινα και το βραδυ χωρις φωτα για πονηρες καταστασεις αναμεσα σε φοινικες, δεν σε βλεπεις κανεις. Ειναι 5 λεπτα με μηχανακι ειτε 10 λεπτα με 10 μπατ καρότσα ταξί απο WS και 100 μέτρα απο μπαρ Φωτηsto soi Buakhao
Με μηχανάκι είσαι 5 λεπτά από WS.
Τελικα,η λιμουζινα ειναι μονοδρομος,γιατι φτανω 13.40 και η Bell εχει δρομολογιο στις 14:00 και μετα ξανα στις 16:00...Δηλαδη 2 ωρες μετα...Και δεν υπαρχει περιπτωση μεσα σε 20 λεπτα,να βγω απο το αεροπλανο,να παρω αποσκευες και να προλαβω να ειμαι στο λεωφορειο...bell travel aξιζει την διαφορα των 450 μπατ, εαν η ωρα αφιξης σου ειναι κοντα στην ώρα αναχωρησης του λεωφορειου απο το αεροδρομιο. Δεν κανει στασεις και κανει μονο 1,5 ωρα να φτασει παταγια και απο εκει αμεσως σε παει στο ξενοδοχειο σου
Τελικα,η λιμουζινα ειναι μονοδρομος,γιατι φτανω 13.40 και η Bell εχει δρομολογιο στις 14:00 και μετα ξανα στις 16:00...Δηλαδη 2 ωρες μετα...Και δεν υπαρχει περιπτωση μεσα σε 20 λεπτα,να βγω απο το αεροπλανο,να παρω αποσκευες και να προλαβω να ειμαι στο λεωφορειο...
Αν περιμενω και φυγω στις 4 θα ειμαι λογικα στη πορτα του ξενοδοχειου περιπου 2 ωρες μετα...Δηλαδη στις 6..Ενω με τη λιμουζινα βαρια-βαρια 3 και με 3 μιση...
Ε για 2,5 κοντα 3 ωρες πιο πριν,νομιζω οτι αξιζουν τα 450 μπατ... ;)
Αν κοψεις δρομο και διασχισεις το εμπορικο που ειναι απεναντι,καπου 600 μετρα...Pipine σιγουρα αφου ειστε 2 ατομα αξιζει η δουλεια,εγω τον Δεκεμβριο που εφτασα πεθαμενος απο την πτηση εδωσα 1500 μπατ και ειπα και ευχαρηστω
Το PATTAYA BAY RESORT ποσο μακρια ειναι απο walking street?
Εχεις ξαναμεινει εκει?Αν κοψεις δρομο και διασχισεις το εμπορικο που ειναι απεναντι,καπου 600 μετρα...
Για λεγε ρε John............με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε???
οσο για ξενοδοχειο που θελεις με κηπο,για τσεκαρε και το παρακατω.......
με 2 πισινες.....joiners free.....internet το πληρωνεις(εχει καρτες που τις "ξυνεις" και εχει κωδικους για προσβαση σε wifi δικτυο(αναλογα ποσα Μπατ δινεις εχεις και πιο πολυ ωρα)...hsyxo(ακους τα πουλακια να σε ξυπνανε το πρωι)αλλα λιγο μακρια απο walking street(αλλα με μηχανακι πιστευω κανα 10 λεπτο εισαι εκει,αντε 15 λεπτα)......ειναι διπλα στο Big C(σε βολικο δρομο,κεντρικο,στην 2nd road)
εχω κατσει εκει και μου αρεσε.......αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες,στειλε μου μηνυνα
www.thecottagepattaya.com/]http://www.thecottagepattaya.com/[/url]
BP internationalΕχεις ξαναμεινει εκει?
για πες και το ξενοδοχειο στο HONG KONG
Αν δεν λεει τοτε προτεινε ενα αλλο οικονομικο,κοντα στην WS αλλα με πισιναπιπι το bay resort ειναι σε λαθος θεση, ειναι και κοντα και μακρια, με τα ποδια δε λεει, τα ταξι δε βολευουν, εχει περιεργη θεση,
Καλα ρε πιπι,αυτοι εκει στο BP INTERNATIONAL θα μας τρελανουν?BP international
Για ξανα κοιτα το γιατι νομιζω στις 24 full moon party
''Σας ενημερώνουμε , σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε οτι στις 24/8 έχουμε full moon party στο νησί και θα είναι γεμάτο από κόσμο''. Απο ατομο που ειναι κατω και διοργανωνει εκδρομες για εκει....