τελειωνω με την dia και βαζω και μια παλια φωτο της, στο σεξ λοιπον μαζι της κατι εγινε και παρολο που ηταν εξαιρετικα ερωτικη χωρις ιχνος προστυχιας, δεν απεδωσα στο maximum, ισως χρειαζομουν και κατι αλλο πανω της που δεν το ειχε, η πιπα της ηταν μοναδικη σε μαστορια και παθος, μεγαλη εμπειρια πρεπει να ειχε σε αυτο, στο δε πηδημα ηταν "ανεβασμενη" στον ουρανο, αυτες οι κοπελες ειναι σαν να εχουν το ιδιο γονιδιο στο σεξ, ειναι ολες εξισου μοναδικες. μολις τελειωσαμε παρηγγειλε φαγητο στο δωματιο με μπανανα σπλιτ. με καταξοδεψε, αυτο το room service κοστισε 153 ολοκληρα μπαχτ.
κοιμηθηκαμε αγκαλια αφου της εβαλα θερμομετρο μη τυχον ειχε πυρετο, δεν ειχε ομως ,απλα εβηχε λιγο, εβηχε τοσο καβλιαρικα.
την αλλη μερα γυρισαμε λιγο στην πατταγια φαγαμε κολυμπησαμε στην πισινα, ειχαμε και κατα τη διαρκεια της ημερας αλλες δυο ελαφρες σεξ. επαφες
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
(να κανουμε και αποσβεση"
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
.
το βραδακι αρχισε να μου λεει για διαφορους πελατες ιαπωνες που ειχε και με
χαλασε λιγο, ηταν κυριακη, ειχα αλλες 7 μερες στην πατταγια, ειχα ηδη παρει 3 τις προηγουμενες μερες, σκεφτηκα οτι αν την κρατουσα ολες τις μερες θα ηταν σαν να ειχε τελειωσει το ταξιδι μου, εγω ειχα μελλον μπροστα μου...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
αφηστε που δεν μπορουσα μαζι της να αποδωσω 100%, ετσι με βαρια καρδια και με λιγα δακρυα δικα της απεχωρησε και εγω βγηκα εξω το βραδυ ετοιμος για το σουπερ κοντο που ηταν η AM, για την οποια σας εγραψα. την dia θα προσπαθησω να την ξαναδω οταν ξαναπαω, αν μπορω να συγκρινω οσες εχω γνωρισει, θα την βαλω στην πρωτη θεση ψηλα.
η ασιατικη ομορφια ειναι μεγαλειωδης. προσκυνω