colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
έχω εγώ θες;Το κατάστημα μας έχει μεγάλη ποικιλία σε τιμές και ανάλογα την ποιότητα και παλαιοτηταΚαι έχεις εσυ απ αυτό;
έχω εγώ θες;Το κατάστημα μας έχει μεγάλη ποικιλία σε τιμές και ανάλογα την ποιότητα και παλαιοτηταΚαι έχεις εσυ απ αυτό;
Που θα το χρειαστώ;έχω εγώ θες;Το κατάστημα μας έχει μεγάλη ποικιλία σε τιμές και ανάλογα την ποιότητα και παλαιοτητα
Και έχεις εσυ απ αυτό;
Άσε τότε να αντέξω παραπάνωΌχι, εγώ είμαι ένας τίμιος μέσος χρήστης του bou. Διασκέδαση και ενημέρωση. Και όταν μου κάτσεις μία συνεύρεση. (Τόσο θα αντέξεις)
απο την πολυ πιρφοριαση εχεις θυληκοποιηθει πληρως....σε λιγο θα πηγαινεις στα μπουρδελα και θα λες στις πουτανες οτι εχεις πονοκεφαλο
Άσε τότε να αντέξω παραπάνω
λοιπον κοριτσια του σαιτ,ετοιμαστειτε...οπου νανε γινετε το δευτερο παρτακι...
μαζευτητε,οργανωθειτε,και ελατε να σας γνωρισουμε και να μας γνωρισετε!
εγω εχω πολλεςς αμαρτιεςςς να εξομολογηθω!
ποιος θα μου δωσει αφεση αραγε???
Καλησπέρα :-*
Που πας και μπλέκεις με τους άμπαλουςΚαλησπέρα!!!
Ολυμπιακός ότι ο μπαμπάςΠου πας και μπλέκεις με τους άμπαλους
Που πας και μπλέκεις με τους άμπαλους
Τύπε δυο ειναι οι λογοι, πρωτον εχουμε πολυ σοβαρα πραγματα (το σαρβαιβορ) να ασχολουμαστε και δευτερον οι κυριες εδω ειναι πολυ μελι και τηγανιτα τιποτα, αρα καπου κούρασε το θεμα.Eπεσε λιγο η ''κινηση'' σε αυτο το νημα,σε σχεση με τις προηγουμενες μερες?
Ή ιδεα μου ειναι?
Τύπε δυο ειναι οι λογοι, πρωτον εχουμε πολυ σοβαρα πραγματα (το σαρβαιβορ) να ασχολουμαστε και δευτερον οι κυριες εδω ειναι πολυ μελι και τηγανιτα τιποτα, αρα καπου κούρασε το θεμα.
Τύπε δυο ειναι οι λογοι, πρωτον εχουμε πολυ σοβαρα πραγματα (το σαρβαιβορ) να ασχολουμαστε και δευτερον οι κυριες εδω ειναι πολυ μελι και τηγανιτα τιποτα, αρα καπου κούρασε το θεμα.