Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
το μονο δυνατο γκομενακι στο μπου ηταν η αλιντισσα με τα μεγαλα βυζγια
alright θα σ στηλω βιντεο και θα μ πεις εσυ τι χρωμα βλεπειςς !
Και βυζάρες,πλαστικές αλλα βυζάρες.Η Μαριάνα είχε ωραίο πατούρι.
Όχι μοντελέ , αλλά καλό για σκίσιμο .
Και βυζάρες,πλαστικές αλλα βυζάρες.
Πλαστικές βυζάρες έχει και ο μήτσος στη συγγρού, δεν μου λένε κάτι.
Το πατούρι της Μαριάνας όμως είναι δυνατό ...
και δείχνει ότι αντέχει ατέλειωτο ξεφτύλισμα, δεν θα τα φτύσει σαν κάτι ψόφιες,που μετά από 10 λεπτά ξεκώλιασμα τους γυρίζει το μάτι ανάποδα.
Εμένα μια ειναι η απορία και την ξαναλέω! Ειναι τόσο απίθανο να μπει μια γυναικα εδω ?? Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω . 2 ) Αυτές που μπαίνουν τις χαρακτηρίζει μια μερίδα συναγωνιστών μπάζα, χοντρές κτλ κτλ, δηλ ρε παιδιά εμείς ολοι εδω είμαστε μοντέλα?? Γιατι τόσο τρολαρισμα και μίσος? Τωρα βέβαια εγω θα χαρακτηριστώ σαν αγαπουλης ,μουνοδουλος και άγαμος και θα ακούσω τα σχόλιανα μου αλλα ρε παιδιά ολοι εδω μπαίνουμε γιατί κατα 80% μας ενδιαφέρει το σεξ και να ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωρίσουμε άτομα τις ίδιας ιδιοσυγκρασίας . Ηρεμία συναδελφοι
Στο τελος το εσωσες γιατι θα σε αρχιζα στις γρηγορες.σε ψυχιατρο εχεις παει τελευταια ?
ωραια επειδη εισαι λιγο χαζουλης λοιπον και δεν καταλαβαινεις παμε απο την αρχη :
θα προσπαθησω να στο εξηγησω με οσο πιο απλα λογια μπορω.
φαντασου πως ειναι η γκομενα σου , η κορη σου , η αδερφη σου , ποσο μαλλον η μητερα σου , και εισαι στο σπιτι και γυρνας απο την δουλεια και τις βλεπεις να αραζουνε στο BOURDELA.COM ,
τι εντυπωση θα σου κανει ?
τι θα πεις ?
"α ελα ρε μανα εδω παλι μπουρδελα αραζεις ε ? α οκ τι φαι εφτιαξες ?"
"δεν ειχα χρονο ανεπροκοπε θα σου πει κοιταζα το ημερησια ενημερωση για χεσιμο"
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ....και να καταλαβες γιατι δεν μπαινουν οι γυναικες σε τετοια σαιτς (η πλειοψηφια τουλαχιστον ) και οσες μπαινουνε ειναι ειτε
1)χοντρες ασχημες που δεν τις κοιταει αντρας
2)τιγκα στα ψυχολογικα και ψαχνουνε χορηγο
3)πουτανες που κανουνε αυτην την δουλεια
και ενα πολυ μικρο ποσοστο (2-3%) που βλεπονται και ειναι της προκοπης.
Τον Λακη θα τον σεβεσαι.λολ γιατι αντεχεις εσυ πανω απο 1 λεπτο??
Στο τελος το εσωσες γιατι θα σε αρχιζα στις γρηγορες.
Ξέρεις εσυ...χαχααχαχαχχα
λολ γιατι αντεχεις εσυ πανω απο 1 λεπτο??
Τον Λακη θα τον σεβεσαι.
Κώλο δεν παιρνω, δεν μου αρεσει και δεν με ενδιαφερει. Δεν θαυμαζω κανεναν, απλώς βλεπω οτι εχεις σκουπιδιάσει το φορουμ με σαχλαμαρες, με πακιστανους και αηδιες.xαχαχ τον θαυμαζεις γτ εσυ δε μπορεις ουτε κι αυτο το ενα λεπτο?
γεια σου pentagiotissaxαχαχ τον θαυμαζεις γτ εσυ δε μπορεις ουτε κι αυτο το ενα λεπτο?