Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Χαχαχ καλά λεςΑκόμα να χαλαρώσεις ??? Αν σε ... "διαβάσει" κάποιος παντως βαζει στοιχημα οχι πως πηδάς απο το 80 αλλά εχεις να πηδήξεις απο τοτε
Χαχαχ καλά λεςΑκόμα να χαλαρώσεις ??? Αν σε ... "διαβάσει" κάποιος παντως βαζει στοιχημα οχι πως πηδάς απο το 80 αλλά εχεις να πηδήξεις απο τοτε
Ακόμα να χαλαρώσεις ??? Αν σε ... "διαβάσει" κάποιος παντως βαζει στοιχημα οχι πως πηδάς απο το 80 αλλά εχεις να πηδήξεις απο τοτε
Ασε τα ρε ζελικο τα κοριτσια...ενταξει καταλαβαινω
Κοίτα, τη γνώμη σου, μπορείς να την κρατήσεις για σένα
και να την βάλεις και στον κώλο σου.
Δεν με ενδιαφέρει.
Με ενδιαφέρει η γνώμη γυναικών που βλέπω έξω , δεν είναι μπάζα και ενδιαφέρομαι να τις πηδήξω. Δεν ανήκεις σε καμία κατηγορία, οπότε μην περιμένεις ... ευγένειες ...
Εδώ πέρα, γενικώς, υπάρχουν άνδρες που γαμάνε και κουβεντιάζουν για αυτό
(υπάρχουν βέβαια και μαλάκες που δεν γαμάνε , όπως ο barrock ) .
Αυτή είναι εξαιρετικά δυσάρεστη αλήθεια για κάποιες μπουλούκες που μπαίνουν αν διαβάσουν . Είναι ... βαρύ το περιεχόμενο !!!!!!
Οπότε θα βρεις πολλά!
Ότι δεν είμαστε χαλαροί ...
ότι δεν γαμάμε ...
ότι δεν ξέρουμε να κουβεντιαζουμε με γυναίκες ...
(σαν τις μουσάτες αδελφάρες με τα κόκκινα xs παντελόνια) ...
Δεν δικαιούσαι να διατυπώνεις τις εντυπώσεις που σου προκαλούν αυτές οι ωμές αλήθειες. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΟ ...
Τύπε ... θα έλεγα ότι αρχίδια καταλαβαίνεις ...
Μήπως είσαι κάπως έτσι ;;;
Με τέτοιο μούσι
http://[URL unfurl="true"]www.thebrunettediaries.com/wp-content/uploads/2014/11/HIpster-beard-300x199.jpg[/img[/URL]]
τέτοιο παντελόνι
[img]http://3.bp.blogspot.com/-px79yiOw6a4/UMyRcVlp6fI/AAAAAAAAAu4/uQNqlfec6jU/s640/rfrt2.png
και τέτοια παπούτσια ;
Γιατί αυτά τα τσάτσικα γυναικουλίστικα που λες
σε τέτοια τυπάκια παραπέμπουν !!!!!!
Χαχαχαχαχαχαχα
Νομίζω πως άρχισες να ηρεμεις ... διακρίνω και μια (ανεπαίσθητη)αισθηση του χιουμορ ... εισαι σε καλό δρομο ...
Χαίρομαι πραγματικά γιατι με τα λόγια σου μπορει να αδικέις κατ'αρχήν τον εαυτό σου !
Είπαμε ... μη φθείρεις τσάμπα πλήκτρα για να γράφεις τι πιστεύεις για μένα.
Δεν με ενδιαφέρει.
Θα με ενδιέφερε μόνο αν σε γνώριζα έξω και ήσουν έτσι :
Τώρα ... στα @@ μου.
Αυτό που είναι σίγουρο για μένα είναι ότι αποκλείεται να στείλω pm
σε γυναίκες μέλη εδώ μέσα. Ποτέ.
Και αυτές που μου στέλνουν , τις στέλνω στο διάολο .
Από διάφορους άλλους που πάνε να μου την πουν ...
θα λάβεις pm !!! Πολλά .
Αν μπορείς να αντέξεις τη σκληρή πραγματικότητα, μπορεί να μάθεις πράγματα διαβάζοντας. Αλλά δεν είναι εύκολο . Γιατί ακόμη κι αν τα διαβάζεις συνέχεια,
δεν θα θέλεις να τα πιστέψεις. Είναι και οι διάφοροι μουσάτοι με xs παντελόνια που προσπαθούν να διαψεύσουν αυτές τις δυσάρεστες αλήθειες , που σε ... παρασύρουν ...
Αλλα'αυτοί είναι αυνάνες έτσι κι αλλιώς και καμία δεν θέλει να γαμηθεί μαζί τους , μόνο το πουλάκι τους παίζουν .
Και αυτό με προφυλακτικό , για να μην κολλήσουν τίποτε.
Έχει πλάκα αλήθεια, γράφει με πάθοςΧαχαχαχα αλήθεια τωρα ... οσο πας καλυτερεύεις
Είπαμε ... μη φθείρεις τσάμπα πλήκτρα για να γράφεις τι πιστεύεις για μένα.
Δεν με ενδιαφέρει.
Θα με ενδιέφερε μόνο αν σε γνώριζα έξω και ήσουν έτσι :
Τώρα ... στα @@ μου.
Αυτό που είναι σίγουρο για μένα είναι ότι αποκλείεται να στείλω pm
σε γυναίκες μέλη εδώ μέσα. Ποτέ.
Και αυτές που μου στέλνουν , τις στέλνω στο διάολο .
Από διάφορους άλλους που πάνε να μου την πουν ...
θα λάβεις pm !!! Πολλά .
Αν μπορείς να αντέξεις τη σκληρή πραγματικότητα, μπορεί να μάθεις πράγματα διαβάζοντας. Αλλά δεν είναι εύκολο . Γιατί ακόμη κι αν τα διαβάζεις συνέχεια,
δεν θα θέλεις να τα πιστέψεις. Είναι και οι διάφοροι μουσάτοι με xs παντελόνια που προσπαθούν να διαψεύσουν αυτές τις δυσάρεστες αλήθειες , που σε ... παρασύρουν ...
Αλλα'αυτοί είναι αυνάνες έτσι κι αλλιώς και καμία δεν θέλει να γαμηθεί μαζί τους , μόνο το πουλάκι τους παίζουν .
Και αυτό με προφυλακτικό , για να μην κολλήσουν τίποτε.
Μα καλά ρε πούστη μου. Αυτοί στο 1:45 τι σκατά τρώνε και είναι έτσι?If you behave like a man, you will be treated like a man.
Ιδιαιτερη προσοχη στο 1:30.
Ειμαι κατά της βίας ειτε από γυναικα, ειτε από αντρα ! Με μόνη εξαίρεση οτι γινεται στο κρεβάτι του καθενος , με την συναίνεση και των 2 πάντα ...
ρε ζελικο, ελα ρε συ, και μανα εχεις, και κορη ισως να εχεις,,,δεν χρειαζονται τετοιο κραξιμο...
Οι γκευ δεν σε χαλάνε δλδΣ?Eλα ρε! Να κ ενα νημα για μαςςς!!
Οι καφροι και οι στρειτ να φυγουν παρακαλω!
Τα σεβη μου κοπελα
Οι καφροι και οι στρειτ
Λες για την Πενταγιότισσα που είχε βάλει φωτό που έδειχνε πόδια ...
και από κάθε πόδι έβγαιναν διπλές μερίδες πατσα
από όσες βγάζει ένα μοσχαρίσιο
ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ (Η ΙΔΙΑ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΜΟΥΝΑΡΑ ;;;
Κοντέψαμε να πεθάνουμε από τα γέλια εκείνο το βράδυ.
Μαγικό bou.com στο 1000%
Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι μουναρα! Παντα οι αλλοι το λενε