ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
λουξ λουξ σε εκτιμω εσενα και τον νωντα
κατ αρχην απο το ονομα που διαλεξε μπαρουλη, μια πραγματικη μουναρα δεν εχει αναγκει να αυτοδιαημιζεται στον υπερθετικο βαθμο...απλα ειναι μουναρα και το ξερει ;) θυμισου το αλιντι λχ.Που το ξέρεις ρε μαν?
ο νωντας ειναι εγω και εγω ειμαι ο νωνταςλουξ λουξ σε εκτιμω εσενα και τον νωντα
Εμένα στις παπάρες σου έτσι?λουξ λουξ σε εκτιμω εσενα και τον νωντα
Εγω την πιστέυω είναι μουναρος.κατ αρχην απο το ονομα που διαλεξε μπαρουλη, μια πραγματικη μουναρα δεν εχει αναγκει να αυτοδιαημιζεται στον υπερθετικο βαθμο...απλα ειναι μουναρα και το ξερει ;) θυμισου το αλιντι λχ.
ε ναι, οπως ολες οι ελλεηνιδες που εχουν περασει κατα καιρους απο το σαηΕγω την πιστέυω είναι μουναρος.
ο ντοπας μετραει μερεςσας εκτιμω πολυ τον ντοπα τον πιασατε
Όλες μουνάρες το λέει και ο Αλεκούκος.ε ναι, οπως ολες οι ελλεηνιδες που εχουν περασει κατα καιρους απο το σαη
εσυ σταματα να με λες σαλιαρη και εσενα εκτιμω
ο πιρφοροχασοδικης ελεγε μουναρα και τη ροζυ ρε μπαρουληΌλες μουνάρες το λέει και ο Αλεκούκος.
Eιναι.ο πιρφοροχασοδικης ελεγε μουναρα και τη ροζυ ρε μπαρουλη
Εκεινη την παλια περιπτωση θυμασαι?
[move] [/move]Eιναι.
[move] [/move]
Το fanastic girl εχει φυγει με τις μπαντες εδω και ωρα το καημενο ...fanastic girl τι ζωδιο εισαι και με τι ασχολησε
Ζήλεψες τύπε?
Και εδώ έχει πολύ μεγάλο ποσοστό αγαπούληδων.
Παράδειγμα ο Άλεξ , που λέει ότι ... ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΤΑ.
Στον αντίποδα του Άλεξ βρίσκεται η δικιά μου κοσμοθεωρία, που λέει
ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ναι ισχυει αυτο σε μεγαλο βαθμο ειναι ευκολο να κανει και ενας εμπειρος λαθος φανταζομαι σε στιγμες καυλας.
Τυπε μου εσυ πρεπει να εισαι σκορπιος..κι εγω σκορπιος ειμαι και νιωθω την ψυχρη λογικη μας.Κανω λαθος?Τι εισαι μωρε για να εχεις κολλητη? 5 ετών? Οι αντρες δεν εχουν "κολλητές".