Σε άλλα νέα τώρα...
εχτές ήταν η μέρα των μικροβιοφοβικών...
έρχεται ένα παιδί... επισκέπτης του bou, θα γράψω παρακάτω γι αυτόν... θα δείτε και φώτος...
ακόμα και πίπα με προφυλακτικό ήθελε
και μετά αντί να πάει να κάνει ντους στο μπάνιο, πήγε και έπλενε τη πούτσα του στο νεροχύτη (όπως κάνει ο κυρ νάσος στα μπουρδέλα...) και μετά στο νιπτήρα και μου γέμισε το σπίτι νερά, και δεν έπαιρνε πετσέτα να σκουπιστεί αλλά χαρτί κουζίνας...
ότι να ναι...
και μετά έρχεται ένας (αστυνομικός... όπως είπε. και πάλι απόδειξη δεν είδα), του κάνω μασάζ, κώλο δεν ήθελε καν με το που πλησίασα είπε όχι
μετά μου λέει εδώ όχι με στόμα... οπότε απλά του την έπαιξα όσο τον έγλειφα στο υπόλοιπο σώμα, πάντως ευχαριστήθηκα και γλείψιμο σε ποδάρες... είχε υπέροχα πόδια...
εν τω μεταξύ ίσως πρώτη φορά ή δεύτερη ή δεν ξέρω κι εγώ μετά από πολλάαααα χρόνια.... έχυσα κι εγώ ενώ μου την έπαιζε άλλος...
μου την έπαιζε αυτός και έχυσα πρώτα εγώ και μετά αυτός...
εγώ γενικά είμαι εγκεφαλικός τύπος, οπότε χύνω όποτε θέλω και άσχετα από όποιον έχω μπροστά μου, δίπλα μου, πάνω μου κτλπ...
σκέφτομαι τις φαντασιώσεις μου και χύνω...
όσο με μαλάκιζε αυτός και του έγλειφα τα πόδια, εγώ σκεφτόμουν ότι γλείφω πόδια αστυνομικού, από αυτούς που είναι έξω από το μουσείο, που μόλις έχει βγάλει τα άρβυλα... και μου έφυγαν σε λιγότερα από λεπτό
αυτά... γενικά αυτό έχει συμβεί και άλλες φορές, να είναι κάποιες μέρες που τυχαίνει να έρθουν συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων...
Σήμερα ήταν η μέρα του αράπη
στις διαφημίσεις που έχω βάλει στο fb προσπαθώ να βρω και αλλοδαπούς αλλά κυρίως μαύρους, άραβες κτλπ, και μέχρι στιγμής στέλνουν κυρίως πακιστανοί και ινδοί
οπότε κατάλαβα ότι έχω λάθος τη γλώσσα... το fb έχει μία γλώσσα αφρικαανς... αλλά εγώ όποτε ακούω μαύρο να μιλάει μου ακούγονται γαλλικά....
οπότε βάζω νέα διαφήμιση με γλώσσα τα γαλλικά και πέτυχε!!!
Σήμερα μου έστειλαν αρκετοί μαύροι μήνυμα....
αλλά όχι μόνο αυτό...
το πρωί που πήγαινα σπίτι, εκεί στο πολυτεχνείο, βλέπω μες στο λεωφορείο ένα μαύρο καυλάκι.... πολύ νεαρό και όμορφο
τον κοιτάω, νομίζω το καταλαβαίνει,
κατεβαίνουμε...
τον ξανακοιτάω πιο έντονα, εκεί με κατάλαβε, πάω πιο κοντά και του λέω hi
πιάσαμε λίγο τη κουβέντα όσο περπατούσαμε, του είπα ότι κάνω μασάζ εκεί στην αλεξάνδρας και αν θέλει να γράψει το τηλέφωνο μου
(πρέπει να βγάλω κάρτες επειγόντως) και μου έκανε κλήση, 20χρ καυλάκι....
τέλος το μεσημέρι που σήκωσα χέρι για να πάρω ταξί κάπου από την αχαρνών γιατί το λεωφορείο θα έκανε μισή ώρα...
σταματάει ένα και ο οδηγός ήταν μαύρος
μεγαλύτερος βέβαια, και από τη τζαμαικα, δεν ήθελε πολύ κουβέντα... και εν τω μεταξύ το ταξί ήταν τόσο χάλια... πίσω από το πίσω κάθισμα που καθόμουν ακούγονταν γκαπ γκουπ.... ίσως στο πορτπαγκάζ, φοβόμουν ότι θα φύγει καμία ρόδα.... αλλά δεν άλλαξα, για να χαζεύω τον αράπη οδηγό και γιατί βιαζόμουν να φτάσω γρήγορα σπίτι.
αυτά...
ελπίζω σύντομα να φάω και πούτσα αράπικη και να βγάλω καμία φώτο ή βιντεάκι