Ρε παίδες είμαι μπερδεμένος
και συγχυσμένος γιατί αυτός ο βρωμο πούσταρος υδραυλικός που στη τελική ήθελε να του τρίψω την πούτσα στο κώλο
με έκανε να χάσω μία εβδομάδα... για να μου βάλει ντους μπιντέ να πλένω το κωλαράκι μου
μου έλεγε όλο θα έρθω θα έρθω, μου είχε πει σήμερα στις 9 και δεν ήρθε η πουστάρα...
έχω πολλά νεύρα >
οπότε block και ψάχνω τώρα από το fb, αν δεν βρω κανέναν θα πάρω από το douleutaras
θα χρειαστώ και ψυκτικό νομίζω...
πήγα να παραγγείλω ένα αιρκοντισιον από κωτσόβολο που κάνει και αυτό με τις δόσεις...
και εκεί που μιλούσα στο τηλέφωνο και το κλείναμε, σκέφτομαι πως θα το βάλουν οι άνθρωποι αφού το ένα παράθυρο που υπάρχει στο τοίχο έχει κάγκελα/σίδερο :S
οπότε την άφησα, λογικά μπορούν από κάτω από τον ακάλυπτο με σκάλα... αλλά δεν ξέρω... το άφησα προς το παρόν...
επίσης ο διαχειριστής μου είπε να ρωτήσω και ηλεκτρολόγο πρώτα αν σηκώνει το σπίτι αιρκοντίσιον... ότι να ναι... τα νεύρα μου...
και τέλος πρέπει να έχει πολύ μικρό θερμοσίφωνα (στο πατάρι) γιατί ζεσταίνει γρήγορα, έχω πολύ καυτό, αλλά τελειώνει πολύ ξαφνικά ρε πούστη μου!!! εκεί που κάνεις μπάνιο και έχει ζεστό βγαίνει κατευθείαν παγωμένο...
οπότε αν είναι αυτό, σκέφτομαι να πληρώσω και μεγαλύτερο θερμοσίφωνα... πφφφ