Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
κουκλίτσα μου δεν έρχεσαι να κάνεις μασάζ στους πελάτες που σου έχω να βγάλουμε λεφτάκια? και ας τα λιβάνια για τους παπάδες  :grin:
αν σου αρέσει θα σου λένε, σκύψε ευλογημένη... θα σε κοιτάνε, κι εγώ θα τους πιπώνω...  :pipa1:
χαχαχαχα είσαι είδωλο :-*

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Αυτή τη στιγμή 05:05 κάθομαι στο σπίτι μου, μπροστά από τον υπολογιστή μου γυμνός στην καρέκλα μου και απαντάω σε μηνύματα στο facebook ενώ παράλληλα έχω βάλει και ένα κομμάτι παστίτσιο μπροστά μου, το οποίο αν και δεν έχω όρεξη πρέπει να το φάω.

Πολύ περίπεργη μέρα η σημερινή...

Αυτή τη στιγμή, κάθομαι γυμνός όπως είπα γεμάτος από χύσια, ροχάλες και κάτουρα που έχουν στεγνώσει πάνω μου, από δύο γαμιάδες που με ξεφτίλισαν νωρίτερα το μεσημέρι.

Όμως να τα πάρω από την αρχή.

Σήμερα πήγα στο χώρο μου όπως πάντα νωρίς αν και δεν είχα κανονίσει κάποιο ραντεβού.
Μετά μου έστειλε στο viber ένας που είχαμε μιλήσει και πριν μέρες...
Πρόκειται για πουστράκι της τηλεόρασης... γκέι που φαίνεται υποτίθεται γνωστό για το επάγγελμά του.
Όταν είχαμε συζητήσει μου φαινόταν δηλαδή έκανε μπαμ ότι είναι παθητικός και του είχα πει ότι εκτόνωση κάνω από μπροστά κτλπ
και μου είχε πει ότι λειτουργεί ανάλογα τον άλλο κτλπ και θα έρχόταν για χαλαρωτικό με εκτόνωση στα 40€

Ήρθε νωρίτερα και εγώ έκανα ντους και βγήκα με τα νερά...
Με το που μπαίνει γδύνεται να μπει για ντους, είναι αδύνατος πολύ και είχε μία τεράστια ψωλάρα που έκρεμε, οπότε λέω πάλι καλά θα φάμε...

Έκανα τη μαλακία που κάνω συχνά γιατί δεν το έχω συνηθίσει ακόμα να μη του ζητήσω τα χρήματα αρχικά... :S

Τεσπα... με το που ξαπλώνει αυτός ήταν καυλωμένος, με το που ξεκινάω μασάζ στα πόδια των βλέπω να τρίβεται πάνω στην πετσέτα, του λέω μήπως θέλεις να ξεκινήσω από κάπου αλλού?
Όχι μου λέει κάνε ότι κάνεις συνήθως.
Συνεχίζω... τριβόταν... του λέω μήπως θέλεις εκτόνωση πρώτα και μετά μασάζ... όχι μου λέει συνέχισε ότι κάνεις...
Τέσπα... ανεβαίνω πάνω κι εγώ γυμνός για να του κάνω και καλά στην πλάτη οπότε να ακουμπάω την πούτσα του με το γόνατο... και γυρνάει και αρχίζουμε να φιλιόμαστε και να τριβόμαστε και να προσπαθούμε να με γαμήσει...

Μετά από λίγη ώρα με γαμάει... κάποια στιγμή βγαίνει...

(οκ, δεν έχω βάλει αιρκοντισιον, γιατί δεν ξέρω πόσο θα μείνω εκεί, μήπως πήγαινα και σε μεγαλύτερο σπίτι, έχω ανεμιστήρα και μέχρι τώρα αρκούσε γιατί δεν το χτυπάει ο ήλιος... είχε αρκετή ζέστη βέβαια σήμερα)

και μου λέει να κάνουμε ένα διάλειμμα δεν αντέχω άλλο, χρειάζομαι οξυγόνο... όπως παθαίνουν οι άλλοι κλειστοφοβία έχω εγώ με το οξυγόνο...
τον είδα έτοιμο να πάθει κρίση πανικού και ήθελα να φύγει εκείνη τη στιγμή... άνοιξα και την πόρτα του διαμερίσματος γιατί δεν έχει κάποιον άλλο, δεν μας βλέπει κανείς, μέχρι που με γάμησε ακόμα λίγο έτσι εκεί στα όρθια με ανοιχτή την πόρτα.
Σκέφτηκα μήπως είναι επιδειξιομανίας και ήθελε να ανοίξω παράθυρο κτλπ αλλά μάλλον όχι ήταν μούσκεμα.

Να μη τα πολυλογώ... άρχισε να μου λέει ότι τον αγχώνω από την ώρα που μπήκε, και ότι δεν χαλαρώνω ο ίδιος κτλπ... (που ο περισσότερος κόσμος μου λέει τι χαλαρός και ήρεμος που είσαι) μετά άρχισε να μου κάνει παρατηρήσεις για το χώρο, και αυτό και αυτό...

Και τεσπα σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να πληρώσει εννοείται :(
Εμένα δεν με πείραξε καθόλου αυτό...
Σκέφτομαι ότι γαμήθηκα πολύ ωραία από μία τεράστια ψωλή...
Απλά ξενέρωσα με τους βρωμο διάσημους, σκέτη αηδία είναι, και όλες λούγκρες με τη κωλάρα του πιο ανοιχτή και από τα 24ωρα περίπτερα... θα προσπαθήσω να τους αποφεύγω.

Μετά κάθομαι να χαλαρώσω και μου στέλνει μήνυμα, ένας καύλαρος κικ μποξερ που του στέλνω να βρεθούμε/του την πέφτω εδώ και κάτι χρόνια. Και μου είχε πει και άλλες φορές να πήγαινα σπίτι του αλλά μετά χανόταν... μάλλον ξεκαύλωνε και το άφηνε.

Και σήμερα κάτι τέτοιο έγινε, μου λέει είμαι με ένα φίλο θα έρθεις να σε σκίσουμε? (την ώρα που ακόμα ο άλλος ήταν σπίτι μου και μιλούσαμε)
Του είπα ναι φυσικά και θα παώ και μετά δεν απάνταγε στις κλήσεις, λέω πάλι τα ίδια... γάμα τον.

Και μου ξαναστέλνει λίγο αργότερα διεύθυνση.
Μου είπε να πάρω και κάτι μπύρες και τσιγάρα, οπότε πήγα σύντομα με ταξί.

Κατεβαίνει αυτός να ανοίξει... πανέμορφος όπως στις φώτος...
Μπαίνουμε στο ασανσερ και την πετάει έξω να του τη γλείψω και καταλαβαίνω αμέσως ότι είναι μαστουρωμένος γιατί δεν πάτησε το κουμπί και πήγε να ξαναβγεί...

Ανοίγει και βλέπω έναν άλλο άντρακλά τεράστιο παίδαρο τριχωτό στον καναπέ...
Λέω άλλη μία φαντασίωση μου γίνεται πραγματικότητα...
Καταλαβαίνω από τον τρόπο που μιλάνε ότι είναι και οι δύο μαστουρωμένοι, άλλωστε στο τραπεζάκι υπάρχαν όλο μπύρες και τσιγάρα.

Και εκεί μου έρχεται κατακέφαλα η κεραμίδα και ξενερώνω...
Όχι μόνο ξενερώνω... αν ξενέρωνα απλά θα μπορούσα να φύγω, αλλά από εκεί δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω αυτό... δεν θα τόλμαγα να το προτείνω γιατί με το που μπαίνω και λέμε γεια και ονόματα, μου λένε και οι δύο (μαστουρωμένοι) "φιλαράκι απλά να ξέρεις ότι κάνουμε μεταξύ μας, αν πεις τίποτα πουθενά θα φάς σφαίρα" και μου έβγαλαν ένα μικρό πιστόλι... και το όπλιζαν και τέτοια...
πφφφ μπείτε λίγο στη θέση μου να καταλάβετε πως ένιωσα...

Αυτός ο μποξερ είναι γνωστός... στον κύκλο του, στους αθλητές, εγώ και εσείς δηλαδή ούτε ακουστά δεν θα τον έχετε... αλλά γι αυτό φοβούνταν και ο δεύτερος ήταν κάτι σαν μπράβος του...

Τέσπα η μαλακία είναι ότι αυτό με το όπλο και το να μη το πω πουθενά μου το έλεγαν και μου το ξανα έλεγαν σε όλη τη διάρκεια, τις δύο ώρες που έμεινα εκεί... και φοβόμουν και με ξενέρωνε πολύ, βασικά με το που με γνώρισαν θα έπρεπε να το ξεχάσουν αυτό αλλά ξέρεις... ήταν μαστουρωμένοι μεθυσμένοι...

Επίσης αυτός με ρωτούσε ξανά και ξανά αν είμαι καθαρός, αν έχω εξετάσεις... ναι του έλεγα φυσικά, και από μέσα μου ευχόμουν να έχω κολήσει τίποτα και να τον κόλαγα γιατί θα του άξιζε...
Στην αρχή με γάμησε με προφυλακτικό αλλά μετά ήθελε και χωρίς...

Τεσπα... αρχίζω να γλείφω τον ένα και ο άλλος μου έριχνε δυνατές σφαλιάρες... του είπα πιο σιγά... ειδικά στο πρόσωπο και ευτυχώς το σεβάστηκε και τις υπόλοιπες ώρες το πρόσεχε κάπως...

Ε κυρίως στον καναπέ αυτοί οι δύο, και εγώ γυμνός γονατιστός μία να γλείφω τον ένα και μετά τον άλλο, ή στα 4 να με γαμάει ο ένας και να ρουφάω τον άλλο, μη σας ζαλίζω κι εσάς με λεπτομέρειες...

Ο μποξερ έχυσε συνολικά 3 φορές... ο άλλος κρατιόταν και με γάμησε μόνο στο τέλος με προφυλακτικό (πριν φύγω, ευτυχώς δηλαδή είχε και ο άλλος κάποιο πρόβλημα ήθελαν να φύγουν και μου είπαν να φύγω γιατί αλλιώς φοβόμουν ότι δεν θα έφευγα ποτέ από εκεί μέσα), και με έχυσε μετά στην τρύπα μου με μαλακία... πολλά χύσια και καυτά... μου είπε να πλυθώ και να φύγω αλλά εγώ ήθελα τόσο πολύ να φύγω που για πρώτη φορά στη ζωή μου ντύθηκα με τα χύσια του ακόμα να τρέχουν από πάνω μου και ροχάλες στο πρόσωπο και έφυγα...

Πριν λίγη ώρα αυτός ο μεγαλόσωμος με κατούρησε στην μπανιέρα και ήταν το ωραιότερο κάτουρο που έχω πιει στη ζωή μου!!!
Το ορκίζομαι αυτό!
Τόσο ελαφρύ, αραιό καθαρό φαινόταν τόσο αγνό σαν νεράκι (παρότι κάπνιζε) και επίσης άφηνε και μια πολύ ελαφριά γεύση από ροδάκινο...
Αλήθεια αυτό το κάτουρο θα μπορούσα να το πίνω αντί για νερό για την υπόλοιπη ζωή μου.

Γενικά πέρασα υπέροχα... ήταν όντως μία φαντασίωση που έγινε πραγματικότητα... Καταρχάς το ότι βρέθηκα με αυτόν τον μποξέρ που κυνηγούσα χρόνια και με γάμησε και ακάποτα...
Το να με ξεφτιλίζουν έτσι δύο βαρβάτα αρσενικά και να νιώθω κανονική πουτάνα
Το ότι έφαγα πολύυυυυ γαμήσι, χόρτασα πούτσα και είχαν και οι δύο ψωλάρες
Το ότι ήταν και οι δύο πανέμορφοι, αυτός ο μεγαλόσωμος ακριβώς ο τύπος άντρα που γουστάρω, θα μπορούσα να τον ερωτευτώ!
Θα μπορούσα να πηγαίνω κάθε μέρα εκεί και να τους υπηρετώ ή να μου φέρνουν και άλλους φίλους (από την ομάδα/άθλημα κτλπ όλοι καύλαροι μποξερς)
Πέρασα τόσο ωραία... ακριβώς όπως στις φαντασιώσεις μου
Αλλά και τόσο άσχημα... με την απειλή/εκβιασμό με το όπλο...

Σε κάποια φάση ο μποξερ είχε πάει στο δωμάτιο του να μιλήσει στο τηλέφωνο και μίλησα λίγο με τον μεγαλόσωμο... θα μπορούσα όντως να τον ερωτευτώ και μετά το κατούρημα μου λέει... και εμείς τι θα κερδίσουμε από αυτό :S
Εκεί φοβήθηκα... θυμήθηκα τον άλλο που με έκλεψε πέρυσι και με χτύπησε... και φοβήθηκα ότι θα με έκλεβαν ή ότι δεν θα με άφηναν να φύγω...
Του είπα ότι δεν έχω χρήματα... ευτυχώς δεν έγινε τίποτα από αυτά και μπροστά στον μποξερ δεν το ξανα ανέφερε... οπότε με το που μου είπαν μπορώ να φύγω έφυγα σχεδόν τρέχωντας...

Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι χαρούμενος ή λυπημένος, αν πέρασα ωραία η άσχημα... πφφφ
Το σίγουρο είναι ότι δεν ξαναπάω σε σπίτι άλλου και ο ίδιος ο θεός (ο έρωτάς μου από τον Πειραιά δηλαδή) να είναι και θα αποφεύγω τους διάσημους ειδικά όσους φαίνονται λούγκρες...

Θα επικεντρωθώ στους Έλληνες και Αλβανούς να κάνω τα μασαζάκια και ότι προκύπτει...

Τώρα με αυτούς θα πρέπει να φοβάμαι? Δεν νομίζω... είναι πολύ γνωστός αυτός ο μποξέρ, έχουμε πολλούς κοινούς φίλους και δεν με έχει σβήσει. Πρέπει να είναι καλό παιδί αλλά μιλούσαν τα ναρκωτικά.

Και έχω βαρεθεί στις μέρες μας να συναντάω άτομα που παίρνουν ναρκωτικά ή να με ρωτάνε αν κάνω...
Νομίζω ότι η πλειοψηφία κάνει... :( τουλάχιστον για το σεξ...

Αλλά να σου πω κάτι... δεν τους λυπάμαι καθόλου, ας ψοφήσουν... γιατί την ώρα που βάζουν τη μαλακία μέσα στο τσιγάρο και το ανάβουν δεν είναι μαστουρωμένοι, επιλέγουν να το κάνουν... οπότε στο διάολο να πήγαιναν όλα τα πρεζάκια δεν θα λυπόμουν...
(Γιατί γενικά τους λυπάμαι που έμπλεξαν)

Πολύ περίεργη φάση γαμώτο... νιώθω σαν να είμαι σε φάση φυτού, δεν ξέρω τι να αισθανθώ, αυτή τη στιγμή νιώθω κάπως ουδέτερα...
Γκρρρ

(περιμένω να δω τι θα γράψουν και εδώ οι φίλοι του bou, ελπίζω μην αρχίσετε και γράφετε βλακείες και προπάντων σταματήστε να γράφετε τις φοβίες σας και τους εφιάλτες σας και τις αρνητικές σκέψεις σας στο θρεντ μου γιατί εσείς μου το προκαλείτε αυτό... ότι σκέφτεστε αυτό ελκύετε)

Στα είχα πει εγώ ρεεέεεεε αδερφέ μου!
Πρώτα θα παίρνεις τα χρήματα και μετά θα προχωράς!
Από κει και πέρα σου έχω προτείνει να ΜΗΝ πηγαίνεις σε ξένα σπίτια κτλ.
Πάνω απ'όλα η ασφάλειά σου και η σωματική σου ακεραιότητα!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Και κάτι ακόμα...

Ρε σεις... δεν ξέρω αν φταίει το ότι εγώ δεν χύνω...
Για παράδειγμα στα μασάζ με την πίπα, χύνει ο άλλος, εγώ μαλακίζομαι εννοείται αλλά δεν χύνω...
Μετά μου πέφτει και στο επόμενο...
Ή και στο γαμήσι... σήμερα τόσες ώρες που με γαμούσαν δεν έχυσα εγώ...
Γιατί αν έχυνα δεν θα ήθελα άλλο και θα πονούσα τεσπα
Γενικά χύνω το βράδυ σπίτι μου πριν κοιμηθώ με τσοντούλες ή φώτος παίδαρων...

Αλλά και τις φορές που μπορεί να χύσω στο γαμήσι...

Μετά με το που φεύγει ο άλλος ή φεύγω εγώ από τον άλλο θέλω πάλι γαμήσι...
Είμαι σοβαρά?
Αυτό σημαίνει και επίσημα ότι είμαι εθισμένος στην πούτσα? Είμαι σεξομανής?

Δεν ηρεμώ με τίποτα... μέχρι πριν μέρες που δεν είχα γαμηθεί ήμουν κομπλέ δεν ήθελα γαμήσι να μη πονέσω.
Άπαξ και με άνοιξε ο μικρός Αλβανάκος θέλω όλη την ώρα και όλη μέρα να γαμιέμαι! Να με γαμάνε πούτσες και μεγάλες...

πφφφ δηλαδή και τώρα που σας γράφω εδώ, μετά το τόσο γαμήσι που έφαγα... θα ήθελα να μπει και άλλη ψωλάρα μέσα μου να συνεχίσει...

Ρεεέεεεε συ μήπως ΔΕΝ χύνεις διότι ΔΕΝ είσαι παθητικός και ΔΕΝ σε ερεθίζουν οι άντρες;;;;  :think:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Στα είχα πει εγώ ρεεέεεεε αδερφέ μου!
Πρώτα θα παίρνεις τα χρήματα και μετά θα προχωράς!
Από κει και πέρα σου έχω προτείνει να ΜΗΝ πηγαίνεις σε ξένα σπίτια κτλ.
Πάνω απ'όλα η ασφάλειά σου και η σωματική σου ακεραιότητα!
Κ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΣ Κ ΧΥΜΕΝΟΣ :2on1:
Ελεος,αυτους που μπορει να βρεθουν στον δρομο σου δεν τους λυπασαι; :vomit: :headbang:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ρε msakis ... Υποχρεώθηκα στον άνθρωπο να μου σβήσει το post και πας και το κάνεις παράθεση...

Σε ευχαριστώ για όσα γράφεις.

Αν μπορείς ζήτησε από κάποιον διαχείριστη να το σβήσει σε παρακαλώ :)

Και δεν χύνω γιατί κρατιέται να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ.
Μπορώ να χύσω μεσα σε 10 Δευτέρα.

Προχτές μου έφυγαν οταν το αλβανακι είπε δυο τρεις φράσεις στα αλβανικά.

Σβήσε το post μου ρε...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Κ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΣ Κ ΧΥΜΕΝΟΣ :2on1:
Ελεος,αυτους που μπορει να βρεθουν στον δρομο σου δεν τους λυπασαι; :vomit: :headbang:

Ρε αντράκο... Τρόπος του λέγειν. Από το κατουρο είχα κάνει ντουζακι.
Χυσια στο κωλαρακι έβαλα το εσώρουχο και ροχαλες στη μαπα δεν μυρίζουν...
Τι θα πάθουν όσοι με συναντήσουν;

Μια χαρά έδωσα και το τηλέφωνο μου στον ταξιτζή... Που είπε ότι έχει γιο νταλικερη και αυτός μου λέει και αν θέλουν οι κόρες μου στο σπίτι; ...ελα να γνωρίσεις και τις κόρες μου χαχχαχα :S

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Πασο τυπε,δεν μου πεφτει λογος αλλωστε! :undecided:

...ελα να γνωρίσεις και τις κόρες μου χαχχαχα

Παλαβος σουρεαλισμος :2funny: :2funny: :2funny:

:headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Πασο τυπε,δεν μου πεφτει λογος αλλωστε! :undecided:

...ελα να γνωρίσεις και τις κόρες μου χαχχαχα

Παλαβος σουρεαλισμος :2funny: :2funny: :2funny:

:headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Ρε αυτός πρέπει να καταλάβε θέλω να πιστεύω ότι τον παίρνω γιατί του είπα για το γιο. Και μου λέει και ο γιός του με την κοπέλα του κάνουν μασάζ και οι κόρες με τους φίλους τους.

Μετά του λέω εγώ κάνω κυρίως σε άντρες
Επειδή είναι πιο εύκολο, οι γυναίκες θέλουν πολλές πετσέτες κτλπ και καλά

Οπότε θα έπρεπε να το καταλάβει.
Μου λέει αν θέλουν οι κόρες μου; Του λέω έχω να σας προτείνω κάποιον. Ααα μου λέει αν είναι με άλλον άστο.
Και φεύγοντας αφού του είχα αφήσει τηλέφωνο μου λέει θα τα πούμε. Να έρθεις σπίτι αν είναι να γνωρίσεις και τις κόρες μου.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τις λέξεις αλλά πάνω κάτω κάτι τέτοιο.
Ήταν σαν να ήθελε να με κάνει προξενιό στις κόρες του... :S

Τόσο ωραίο παιδί είμαι ρε πουστη; ;)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μου ήρθε μια χοντροπουτσα σήμερα στις 8 το πρωί που όμοια της δεν έχω ξαναδεί/πιάσει
Και είχε και έναν Αλβανό οικοδόμο πάνω της  :grin:

Σε μήκος κανονική, γύρω στα 16 αλλά σε πάχος... Σαν το μπουκαλάκι του νερού μπορεί και πιο χοντρή.
Τον ρώτησα αν μπαίνει και σε κωλαρακια και μου είπε δύσκολα.
Αλλά εγώ θα ήθελα να τη φάω μια μέρα.

Πάντως στο λαρύγγι μου αν και τοσο ανοιγμένο αυτό τον καιρό δεν έμπαινε...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Και ένα φιλοσοφικό ερώτημα για να ξεκινήσει καλά η μέρα :grin:

Είναι καλύτερα να είναι κάποιος εθισμένος στην πουτσα ή στον τζόγο; :S

Κανονίστε γιατί με την απάντηση σας θα καθορίσετε το μέλλον μου...

Αστειεύομαι  :2funny:

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
21
Μου ήρθε μια χοντροπουτσα σήμερα στις 8 το πρωί που όμοια της δεν έχω ξαναδεί/πιάσει
Και είχε και έναν Αλβανό οικοδόμο πάνω της  :grin:

Σε μήκος κανονική, γύρω στα 16 αλλά σε πάχος... Σαν το μπουκαλάκι του νερού μπορεί και πιο χοντρή.
Τον ρώτησα αν μπαίνει και σε κωλαρακια και μου είπε δύσκολα.
Αλλά εγώ θα ήθελα να τη φάω μια μέρα.

Πάντως στο λαρύγγι μου αν και τοσο ανοιγμένο αυτό τον καιρό δεν έμπαινε...

Τυχερακια! Που τις βρίσκεις τοςο χοντρές....

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τυχερακια! Που τις βρίσκεις τοςο χοντρές....

Ναι ρε γαμώτο και πάντα γράφω εδώ μέσα τεράστια, χοντρή κι αυτά και δεν θα με πιστεύετε κιόλας
Με αυτήν σήμερα έπαθα πλάκα

και του κάνω όταν την πιάνω τι είναι αυτό...;
και τρόμαξε ο άνθρωπος... με κοίταξε παράξενα... ήταν σαν να του το έλεγα αηδιαστικά ξέρω γω
και μόλις το κατάλαβα συμπλήρωσα...

τι είναι αυτό το τέρας που έχετε εδώ :grin:

αλλά γαμώτο έχυσε γρήγορα!

Δεν είναι τυχαίο που μου αρέσουν οι πούτσες από μικρός και που από μικρός επίσης γουστάρω τους Αλβανούς...

Αλβανός άντρας = πούτσα/γαμήσι

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Ποδολαγνε, πρέπει να μας γράψεις ποιές πουτσες αλλοδαπών θεωρείς τις καλύτερες (πχ Αλβανική πρώτη, Βουλγαρική δεύτερη, κοκ) :grin: :wanker:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Και ένα φιλοσοφικό ερώτημα για να ξεκινήσει καλά η μέρα :grin:

Είναι καλύτερα να είναι κάποιος εθισμένος στην πουτσα ή στον τζόγο; :S

Κανονίστε γιατί με την απάντηση σας θα καθορίσετε το μέλλον μου...

Αστειεύομαι  :2funny:

Από το να είσαι εθισμένος σε ουσίες,ποτό,τζόγο όπως ανέφερες, πουτάνες κτλ. καλύτερα στην πούτσα ρεεέεεεε @podolagnos_1985!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ποδολαγνε, πρέπει να μας γράψεις ποιές πουτσες αλλοδαπών θεωρείς τις καλύτερες (πχ Αλβανική πρώτη, Βουλγαρική δεύτερη, κοκ) :grin: :wanker:

Ε τώρα που θα δοκιμάσω όλες τις γεύσεις... θα κάνω αξιολόγηση :grin:
Αν και η Αλβανική θα είναι πάντα Νο1 για εμένα...
Είναι όλο το πακέτο, η μυρωδιά, η γεύση τα πάντα...

Πάντως και οι Ελληνικές υπέροχες είναι για να μην απορείς :inlove:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Από το να είσαι εθισμένος σε ουσίες,ποτό,τζόγο όπως ανέφερες, πουτάνες κτλ. καλύτερα στην πούτσα ρεεέεεεε @podolagnos_1985!

χεχε :grin: συμφωνώ καυλιάρη

υγ. ρε πες σε κάποιον αν μπορεί να σβήσει το ποστ στην παράθεση...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ρε παίδες είμαι μπερδεμένος

και συγχυσμένος γιατί αυτός ο βρωμο πούσταρος υδραυλικός που στη τελική ήθελε να του τρίψω την πούτσα στο κώλο
με έκανε να χάσω μία εβδομάδα... για να μου βάλει ντους μπιντέ να πλένω το κωλαράκι μου
μου έλεγε όλο θα έρθω θα έρθω, μου είχε πει σήμερα στις 9 και δεν ήρθε η πουστάρα...

έχω πολλά νεύρα  >:( :cussing:

οπότε block και ψάχνω τώρα από το fb, αν δεν βρω κανέναν θα πάρω από το douleutaras
θα χρειαστώ και ψυκτικό νομίζω...

πήγα να παραγγείλω ένα αιρκοντισιον από κωτσόβολο που κάνει και αυτό με τις δόσεις...
και εκεί που μιλούσα στο τηλέφωνο και το κλείναμε, σκέφτομαι πως θα το βάλουν οι άνθρωποι αφού το ένα παράθυρο που υπάρχει στο τοίχο έχει κάγκελα/σίδερο :S
οπότε την άφησα, λογικά μπορούν από κάτω από τον ακάλυπτο με σκάλα... αλλά δεν ξέρω... το άφησα προς το παρόν...
επίσης ο διαχειριστής μου είπε να ρωτήσω και ηλεκτρολόγο πρώτα αν σηκώνει το σπίτι αιρκοντίσιον... ότι να ναι... τα νεύρα μου...

και τέλος πρέπει να έχει πολύ μικρό θερμοσίφωνα (στο πατάρι) γιατί ζεσταίνει γρήγορα, έχω πολύ καυτό, αλλά τελειώνει πολύ ξαφνικά ρε πούστη μου!!! εκεί που κάνεις μπάνιο και έχει ζεστό βγαίνει κατευθείαν παγωμένο... :(

οπότε αν είναι αυτό, σκέφτομαι να πληρώσω και μεγαλύτερο θερμοσίφωνα... πφφφ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom