εν τω μεταξύ τώρα...
(πριν κάποιες μέρες είχα την φαεινή ιδέα... η οποία αποδείχτηκε και πολύ σωστή... και έκανα το εξής...
μπήκα σε κάποιες ομάδες με ντελιβεράδες στο fb και τους έγραψα ότι κάνω δωρεάν το πρώτο μασάζ σε όποιον ντελιβερά θέλει...
σκέφτηκα κουρασμένες ποδάρες... ότι υπάρχουν πολλάααα άτομα σε αυτό το επάγγελμα, οι περισσότεροι είναι νέοι και έχει και πολλούς αλβανούς
και όντως μου ήρθαν 2-3 τις πρώτες μέρες)
σήμερα είχα μιλήσει με έναν ντελιβερά, είχε μόνο μία φώτο με πρόσωπο κοντινή οπότε στην ουσία ήταν σαν να μην τον έχω δει, ούτε αυτός εμένα, και δεν μου είχε δώσει και τηλέφωνο, μόνο από το messeger στο fb
και είχαμε πει να έρθει μετά τους παραπάνω, όταν θα τελείωναν.
εγώ επειδή είχα απογοητευτεί τόσο και ήμουν πολύ νευριασμένος και στεναχωρημένος και άυπνος, σκεφτόμουν να του πω να μην έρθει... γιατί δεν είχα όρεξη να κάνω κάτι, ούτε και μασάζ...
αλλά οκ τον άφησα να έρθει...
με το που ανοίγω βλέπω έναν ψηλό άντρακλα...
ψηλός κανονικά κιλά, σοβαρός, αυστηρός... γούσταρα τρελά...
ήταν λίγο αμήχανος, αγχωμένος γιατί θα έκανε πρώτη φορά με αγόρι αλλά ευτυχώς του έφυγε σύντομα.
αρχίσαμε την κουβέντα, πχ... του έλεγα έχεις κορμάρα, έχεις ποδάρες τεράστιες, τι νούμερο παπούτσι φοράς κτλπ, είχες ποτέ γκόμενα να τα έχει φετίχ και να στα γλείφει και τέτοια...
αυτός μου έλεγε ότι του αρέσει το δυνατό μασάζ κτλπ και καταλάβαινα ότι δεν μένει ευχαριστημένος με αυτό το χαλαρωτικό που κάνω...
μετά μου έλεγε ότι σκέφτεται και αυτός να κάνει μασάζ κτλπ, να αλλάξει επάγγελμα
εγώ του είπα ότι μου στέλνουν αρκετοί που θέλουν να κάνω στη γυναίκα τους κτλπ, όπως και σήμερα το πρωί που μου έστειλε ένας και μου ζήταγε να κάνω μασάζ στη γυναίκα του και αυτός να βλέπει και να μαλακίζετε
και το καυλάκι γούσταρε τέτοια, δηλαδή συζητάγαμε για τέτοια, για το που βρίσκεις τέτοιες αγγελίες κτλπ...
οπότε του είπα να γυρίσει...
το καυλί του ωραίο και μέτριο, σαν το δικό μου, ήταν πεσμένο, δεν φαινόταν να σηκώνεται όσο τρίψιμο και να έκανα στους προσαγωγούς...
και σε κάποια φάση μου κάνει
και εσύ δηλαδή γουστάρεις πόδια?
ναι του λέω.
θα ήθελες να στα γλείψω εγώ για να δεις σαν εμπειρία πως είναι? σαν αίσθηση?
ναι οκ μου λέει, κάνε το, γιατί όχι...
και πάω... και ξεκινάω να γλείφω μεγάλες άπλυτες ποδάρες στρ8 ψηλού άντρακλα ντελιβερά....
τρελάθηκα!!! έκανα σαν τρελός, του τις έγλειφα για πολύυυ ώρα, του τις καθάρισα καλά! αυτός ήταν ξαπλωμένος με κλειστά μάτια
που και που τον ρωτούσα σου αρέσει? και μου έλεγε ναι...
σε κάποια φάση αφού του τις είχα καθαρίσει, πιάνω τη ποδάρα του και τη χτυπάω και καλά στο πρόσωπο μου...
το πιάνει αμέσως ο καυλάκος και αρχίζει και μου ρίχνει σφαλιάρες με τη ποδάρα του...
οπότε μετά μου βγαίνει κι εμένα το πουτανίστικο, το ξεφτιλέ, το υποτακτικό και άρχισα να του μιλάω στον πληθυντικό και να μου ρίχνει σφαλιάρες και με τις δύο τις ποδάρες του...
σηκώνεται και μου λέει θέλεις να μου πάρεις πίπα?
με προφυλακτικό όμως... βάζει προφυλακτικό και ενώ ξεκινάω εγώ στα γόνατα, αυτός όρθιος, μου λέει μετά
ακούμπα το κεφάλι στο κρεβάτι του μασάζ... και αυτός έρχεται από πάνω, βάζει το ένα πόδι στο κρεβάτι του μασάζ και στην ουσία ήταν σαν να γαμάει μουνί ή κωλαράκι μόνο που μου γαμούσε το στόμα!!!
έβγαλε προφυλακτικό με έχυσε μάπα και στόμα
και εγώ είχα τρελαθεί τόσο πολύυυυ που συνέχιζα να του μιλάω στον πληθυντικό και να τον βλέπω σαν αφέντη....
μου λέει πάμε να μου πλύνεις τα πόδια...
ναι του λέω! και αν σου έρθει και κατούρημα ρίξε μου...
κάθομαι στο πάτωμα της ντουζιέρας οκλαδόν και αυτός όρθιος ακουμπάει τη μία ποδάρα του πάνω στο μπούτι μου και αρχίζω να του τη σαπουνίζω...
απλά τέλειο καύλα υπέροχο καυλώνω και μόνο που το σκέφτομαι σαν εικόνα και τώρα ακόμα...
και εκεί που του έπλενα την ποδάρα αρχίζει να με κατουράει... έπινα όσα μπορούσα, τα υπόλοιπα με έλουζαν....
καύλααααααα
του λέω μετά βάλε και τη ποδάρα σου στη μάπα μου.... και έχυσα κι εγώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα...
βγήκαμε, ντύθηκε και έκανε τσιγάρο, και εγώ συνέχιζα να είμαι στα γόνατα γυμνός και να τον κοιτάζω λες και είμαι σκύλος και περιμένω να με βγάλει βόλτα...
μιλήσαμε λίγο ακόμα κτλπ...
του είπα ότι μπορεί να έρχεται όποτε θέλει να του καθαρίζω τις ποδάρες ή να με ξεφτιλίζει κτλπ
γενικά πέρασα τέλειαααααααααα! απίστευτο ξεφτίλισμα από στρ8 γνήσιο όμορφο νεαρό ντελιβερά άντρα!!! ένα όνειρο έζησα δηλαδή....
οπότε μου έφτιαξε τη διάθεση και όλα πήγαν καλά μετά.
τώρα θα δω τι θα κάνω με τις τρύπες στον τοίχο κτλπ.... ελπίζω επιτέλους να καταφέρω να βάλω αυτά τα δυο πράγματα που θέλω στους τοίχους, δεν μου λείπουν ακόμη πολλά πράγματα.