Ακούστε τύχη σήμερα...
Είχα ένα ραντεβού σήμερα από το kanesex για μασάζ.... (αν και έχω 4 αγγελίες για Αλβανούς και μία για μασάζ), χωρίς να ξέρω ηλικία εμφάνιση κτλπ 9
πάω 9 και ρωτάω τη γριά κυρία ρουμάνα στο καφέ... καμία λαική έχει εδώ κοντά?
μου είπε για μία που έχει σήμερα
ανεβαίνω σπίτι, έρχεται το ραντεβού, ένας γέρος... 55 είπε άρα 65+ θα είναι...
του λέω με τι ασχολείσαι... εδώ στη λαική μου λέει
απίστευτο έτσι;
πήγα... καλά τι μαλακία.... όλοι οι πάγκοι φρούτα και λαχανικά πουλάνε... έλεος δηλαδή...
ο μόνος λόγος για να πηγαίνω εγώ λαική είναι όταν θα έχω καρτούλες για να την πέφτω σε τίποτα νεαρούς καυλιάρηδες ή αλβανούς...
τεσπα, είχε έναν πάγκο με γυναικεία... κωλομπαράς φαινόταν αυτός αλλά γούσταρε γυναίκες, την έπεφτε σε μία αλλοδαπή που κοίταζε ενώ εμένα δεν μου έδωσε και πολύ σημασία... εννοώ αφού του είπα ότι θέλω να πάρω κάποια να τα δοκιμάσω
πήρα 2 με 1ευρώ αν και δεν είναι με κορδόνι κορδόνι που ήθελα... τεσπα
πάντως πολύυυυ καλή ιδέα αυτή του φίλου 968, απλά πρέπει να πάω και σε άλλες λαικές μπας και πετύχω κανέναν κωλομπαρά νταβατζή...
και μετά πηγαίνω μία βόλτα στο πεδίο....
μετά από άπειρα χρόνια άρα θεωρείτε πρώτη μου φορά...
αχανές πεδίο... φαίνεται να είναι ατέλειωτο... δεν ήξερα που να πάω....
την έπεσα για λίγο σε έναν νεαρό καυλάκο που ήταν σε φορτηγό εκει μέσα κάτι με νερό, σαν νταλίκα με βυτίο κάτι τέτοιο
μετά ξανα έκανα μία βόλτα και βλέπω έναν αράπη να ποτίζει κάπου, με το που τον κοιτάζω μου κάνει νόημα
πάω πιο μέσα στους θάμνους που ήταν αυτός και ένας πακιστανός
ο πακιστανούς κούκλος!!! έμοιαζε αλλοδαπός αλλά όχι από πακισταν, μιλούσε καλά ελληνικά, πανέμορφη φατσάρα και χαμογελαστός
τεσπα....
μου κάνει ο αράπης, καφέ? τσιγάρο? να του έπαιρνα καφέ...
του λέω όχι, έχω 10 ευρώ, αλλά θέλω πίπα....
τεσπα του δίνω τα 10 ευρώ... νόμιζα ότι τα έχασα γιατί κάτι έλεγε που δεν καταλάβαινα, αυτός περίμενε ένα πρεζάκι που ήταν πιο έξω στο μονοπάτι και πλενόταν σε μία βρύση να φύγει....
μετά από ώρα που έφυγε...
κάθεται σε ένα κούτσουρο και εγώ γονατίζω μπροστά του και την παίρνω στο στόμα
φορούσε σορτσάκι χωρίς εσώρουχο και το είχε ξεκούμπωτο από την αρχή, προφανώς αυτό θα κάνει όλη μέρα
είχε κάτι σημάδια σε όλο το σώμα του...
εγώ δεν ήθελα και πολλά έτσι απλά να τη δω....
τεσπα την πήρα στο στόμα, έγινε κάγκελο με τη μία και θα μπορούσε να χύσει κιόλας
αλλά σταμάτησα εγώ γιατί έχω άσχημες εμπειρίες/αναμνήσεις με τέτοιες φάσεις
και ένιωθα ότι όπως ήμουν στα γόνατα και τον πίπωνα έκανε νοήματα στον πακιστανό πίσω...
οπότε φοβήθηκα μήπως ήθελαν να με κλέψουν, αν και ο πακιστανός δεν είχε κουνηθεί από το δέντρο που καθόταν...
και έφυγα...
στην ουσία πέταξα ένα 10αρικο αλλά σιγά... αφού οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε, κομπλέ...
και ήταν και η πρώτη μου είσοδος στο πεδίο οπότε όλα κομπλέ...