Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
καταρχην εχει περασει στα ψιλα οτι ο τεντι μπηκε σε μπουρδελο,και πηρε την καποτα take away. :S :S :S

και τελικά που είχατε λυσάξει όλοι και αηδία και επικίνδυνο κτλπ δεν χρειάστηκε καν να τα πιω... δεν ένιωσα αυτή την ανάγκη, αλλά και μόνο η μυρωδιά τους που είναι χαρακτηριστική από το προφυλακτικό (εδώ να σημειώσω ότι μύριζε φράουλα και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι από έξω που το κρατούσα είχε τα υγρά γυναίκας  :S :S :S) με καύλωσεεεε τόσο πολύ!!! και ειδικά η υφή τους, και μετά που τα άπλωσα πάνω μου και τα ένιωθα να ξερένονται ενώ μαλακιζόμουν με τα χύσια του στο χέρι σαν λυπαντικό!
Δεν υπάρχει καλύτερο για μένα... και... φυσικά, ούτε επαφή είχα με τον άνθρωπο, αυτός παρέμεινε str8 κι εγώ  :effemine: , και περάσαμε τέλεια.

Μακάρι να έχω σύντομα κι άλλες. τώρα δεν ξέρω αν έβρισκα καμία με μπόλικα και πηχτά πχ από κύριο ΝΑΣΟ αν τα έπερνα και στο στόμα... μπορεί.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ααα επίσης το έχω και σε βίντεο... αλλά 1. δεν είμαι καθόλου καλώς στις σέλφι και στις φώτος, χρειάζεται ένας άλλος να με βγάζει φώτος για να είναι καλές, και 2. το βιντεάκι δυστυχώς δεν ξέρω ή βαριέμαι να το επεξεργαστώ ώστε να κρύψω το πρόσωπο μου και το τοίχο από το σπίτι μου που έχει ταπετσαρία για να το ανεβάσω... ίσως κάποια άλλη φορά κάποιο άλλο βιντεάκι.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
κύριε ΝΑΣΟ θα εξυπηρετήσετε το παιδί;  :gay:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
και τελικά που είχατε λυσάξει όλοι και αηδία και επικίνδυνο κτλπ δεν χρειάστηκε καν να τα πιω... δεν ένιωσα αυτή την ανάγκη, αλλά και μόνο η μυρωδιά τους που είναι χαρακτηριστική από το προφυλακτικό (εδώ να σημειώσω ότι μύριζε φράουλα και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι από έξω που το κρατούσα είχε τα υγρά γυναίκας  :S :S :S) με καύλωσεεεε τόσο πολύ!!! και ειδικά η υφή τους, και μετά που τα άπλωσα πάνω μου και τα ένιωθα να ξερένονται ενώ μαλακιζόμουν με τα χύσια του στο χέρι σαν λυπαντικό!
Δεν υπάρχει καλύτερο για μένα... και... φυσικά, ούτε επαφή είχα με τον άνθρωπο, αυτός παρέμεινε str8 κι εγώ  :effemine: , και περάσαμε τέλεια.

Μακάρι να έχω σύντομα κι άλλες. τώρα δεν ξέρω αν έβρισκα καμία με μπόλικα και πηχτά πχ από κύριο ΝΑΣΟ αν τα έπερνα και στο στόμα... μπορεί.
χυσολαγνε μπορει να θελει να τα κρατησει η πουτανα και να ερθετε στα χερια :S :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
κύριε ΝΑΣΟ θα εξυπηρετήσετε το παιδί;  :gay:

Καλησπέρα κύριε αράπη... να υποθέσω ότι διαλέξατε αυτό το nick λόγω του ότι την έχετε μεγάλη?
θα χαρώ όποτε θέλετε να σας μαλακίσω και να μας τραβάει βιντεάκι (χωρίς πρόσωπα) ο κύριος ΝΑΣΟΣ

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Καλησπέρα κύριε αράπη... να υποθέσω ότι διαλέξατε αυτό το nick λόγω του ότι την έχετε μεγάλη?
θα χαρώ όποτε θέλετε να σας μαλακίσω και να μας τραβάει βιντεάκι (χωρίς πρόσωπα) ο κύριος ΝΑΣΟΣ

να τον τώρα θέλει να σε κάνει και σκηνοθέτη. Θα την γράφεις live την κριτική και θα το παίζεις και Dario Argento τύπε :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τεντι δεν εχω σταθερο χερι :S :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ο κύριος kavlarxis δεν είναι εδώ απόψε?
Βλέπω με το που μπήκε η άνοιξη, αν και με βροχές... όλοι τα ρίχνετε τα γαμησάκια σας :cheesy: δεν κρατιέστε αντράκια μου!!!  :-* :-* :-*

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
να τον τώρα θέλει να σε κάνει και σκηνοθέτη. Θα την γράφεις live την κριτική και θα το παίζεις και Dario Argento τύπε :2funny:

Γιατί θα σας χάλαγε αν ανοίγαμε κι εμείς καμία σειρήνα :P με άλλον ήχο? :cheesy:
Εγώ δεν έχω θέμα να φαίνομαι στην κάμερα αρκεί να έχει καλυφθεί το πρόσωπο μου με χύσια ώστε να μην αναγνωρίζεται :cheesy:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ο κύριος kavlarxis δεν είναι εδώ απόψε?
Βλέπω με το που μπήκε η άνοιξη, αν και με βροχές... όλοι τα ρίχνετε τα γαμησάκια σας :cheesy: δεν κρατιέστε αντράκια μου!!!  :-* :-* :-*
οι προτιμησεις δεν κρυβονται :S :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Εν το μεταξύ λέω κι εγώ σαν τον piker κάθε 10 σελίδες να ξαναγράφω αυτά που γουστάρω και ψάχνω... :P να μη ξεχνιόμαστε κιόλας.

οπότε για αρχή
ενδιαφέρομαι να εργαστώ σαν φροντιστής σε μία ομάδα ποδοσφαίρου. αν έχετε υπόψη σας κάτι, φυσικά θα το κάνω εθελοντικά (χωρίς χρήματα) για ένα χρόνο, καθώς δεν έχω προηγούμενη εμπειρία και θέλω να μάθω τη δουλειά.

ή σαν τσάτσος σε κάποιο μπουρδέλο, επίσης εθελοντικά.

επίσης ψάχνω αστυνομικό να του καθαρίζω τα πόδια με τη γλώσσα όταν βγάζει τα άρβυλα

νταλικέρη να με πάει μία βόλτα και να ξαπλώσω στο κρεβάτι της νταλίκας

και πολλά πολλά άλλα :cheesy:

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
ρε συ ο χυσολαγνος εχει πλακα,ειδες,μαζευτηκε στο θρεντ του κιολας,εδω μπαινουν νταβαδες και γραφουν για λογαριασμο των πουτανων και πουστηδες που το παιζουν γυναικες,αυτος δεν κρυφτηκε :S :S :S

παντελονατα το εκανε για αυτο εγω σεβομαι την ανωμαλια του  :hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εν το μεταξύ λέω κι εγώ σαν τον piker κάθε 10 σελίδες να ξαναγράφω αυτά που γουστάρω και ψάχνω... :P να μη ξεχνιόμαστε κιόλας.

οπότε για αρχή
ενδιαφέρομαι να εργαστώ σαν φροντιστής σε μία ομάδα ποδοσφαίρου. αν έχετε υπόψη σας κάτι, φυσικά θα το κάνω εθελοντικά (χωρίς χρήματα) για ένα χρόνο, καθώς δεν έχω προηγούμενη εμπειρία και θέλω να μάθω τη δουλειά.

ή σαν τσάτσος σε κάποιο μπουρδέλο, επίσης εθελοντικά.

επίσης ψάχνω αστυνομικό να του καθαρίζω τα πόδια με τη γλώσσα όταν βγάζει τα άρβυλα

νταλικέρη να με πάει μία βόλτα και να ξαπλώσω στο κρεβάτι της νταλίκας

και πολλά πολλά άλλα :cheesy:
χυσολαγνε πρεπει και συ σιγα σιγα να βγαλεις εναν νομο :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τύπε λες να αρπάξουμε την ευκαιρία και να εδραιωθούμε στο καλλιτεχνικό στερέωμα; :S

Ναι κι εγώ θα είμαι κάτι σαν τη Τζούλια που έκανε γνωστή τη σειρήνα  :2funny: :2funny: :2funny:

ή σαν το Μένιο καλύτερα  :2funny:  :effemine:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139