ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.328
- Πόντοι
- 24.596
:'( :S :S :Sπιθανοτατα!
γιατι δεν διωχνεις ετσι τους μυστες που σε στηριζουν
:'( :S :S :Sπιθανοτατα!
γιατι δεν διωχνεις ετσι τους μυστες που σε στηριζουν
τυπε νοιωθω την απαξιωση :S :S :SΟ ΝΑΣΟΣ δεν εχει παρει θεση ακόμη ......
τυπε την πρωτη καποτα περισυννελεξε.μια ισον καμια :S :S :Sεγω πιστευω οτι ειναι απο την επιτευξη του στοχου σου τωρα το μυαλο σου σκεφτεται νεα πορνοσεναρια και καταναλωνει ενεργεια!
τι σκεφτεσαι να κανεις τωρα μετα απο την συλλογη καποτων;
Τυπε μου σε μενα θα τα δωσεις..ετσι και με δεις θα με ερωτευτεις σοβαρα τωρα..και θα κοιταξω να σε χωσω σε μπουρδελο σαν τσατσος.Σκεψου το.Όχι τον κύριο kavlarxi τον ρωτάω για σοβαρά θέματα τη γνώμη του. ήθελα να τον ρωτήσω για τα χρήματα που πρότεινα στον έρωτά μου, αυτός αποκλείεται να δεχτεί... ίσως σε μία άλλη ζωή.
και σκεφτόμουν να πρότεινα το ίδιο στον μπάτσο γείτονα μου, γιατί έχω το κινητό του... αλλά από την άλλη φοβάμαι, μη τα πάρει και αυτός γιατί του έχω ξαναστείλει χρόνια πολλά κτλπ, και έρθει δίπλα, χτυπήσει την πόρτα και με κάνει βούκινο...
οπότε αν όχι και αυτό, 20 του μήνα θα πάω να τα χαλάσω σε ρούχα και παπούτσια.
Τυπε μου σε μενα θα τα δωσεις..ετσι και με δεις θα με ερωτευτεις σοβαρα τωρα..και θα κοιταξω να σε χωσω σε μπουρδελο σαν τσατσος.Σκεψου το.
Γαμώτο τα μπουρδούκλωσα βραδιάτικα την από πάνω φώτο ήθελα να την βάλω στις ανώμαλες φάσεις και την έβαλα εδώ...
Καληνυχτώ...
Έχω κανονίσει πρωινό μασαζάκι σε σχολή kickboxing με δάσκαλο και έναν μαθητή, και οι δύο Αλβάνουρες νομίζω, και μόλις είδα σε φώτο τον μαθητή δεν φαντάζεστε πόσο έχυσα, από εκεί που έλεγα να το πάω σερί ξύπνιος, ένιωσα πτώμα.
ΥΓ Μη μου διαλύσετε το θρεντ αύριο που θα λείπω. Αφήνω υπεύθυνο τον κύριο lyko που είναι εδώ τις περισσότερες ώρες, και γιατί ξέρω ότι ο κύριος ΝΑΣΟΣ πάλι βόλτες σε μπουρδέλα θα κάνει :S να αδειάσει γιατί αν μείνει με τις καύλες μπορεί να κάνει καμία τρέλα και να με καλέσει σπίτι του.
Ο άλλος ο χαζούλης τράκαρε επειδή έχει φάει σκάλωμα (δεν έχω καταλάβει κι εγώ γιατί) την ώρα που με έπαιρνε τηλέφωνο 10 φορές ενώ εγώ μιλούσα με άλλον... :S
Δεν πάμε καλά.
Περιμενουμε με αγωνια περιγραφη και φωτογραφικο υλικο Τεντυ απο μασαζ σε σχολη kickbox με δασκαλο μαθητη και αλβανους
δεν καταλαβα,θα λειπεις ολη μερα με τους Αλβανους :S :S :SΓαμώτο τα μπουρδούκλωσα βραδιάτικα την από πάνω φώτο ήθελα να την βάλω στις ανώμαλες φάσεις και την έβαλα εδώ...
Καληνυχτώ...
Έχω κανονίσει πρωινό μασαζάκι σε σχολή kickboxing με δάσκαλο και έναν μαθητή, και οι δύο Αλβάνουρες νομίζω, και μόλις είδα σε φώτο τον μαθητή δεν φαντάζεστε πόσο έχυσα, από εκεί που έλεγα να το πάω σερί ξύπνιος, ένιωσα πτώμα.
ΥΓ Μη μου διαλύσετε το θρεντ αύριο που θα λείπω. Αφήνω υπεύθυνο τον κύριο lyko που είναι εδώ τις περισσότερες ώρες, και γιατί ξέρω ότι ο κύριος ΝΑΣΟΣ πάλι βόλτες σε μπουρδέλα θα κάνει :S να αδειάσει γιατί αν μείνει με τις καύλες μπορεί να κάνει καμία τρέλα και να με καλέσει σπίτι του.
εχεις ειδικα εσυ παραπονα :S :S :SΕμάς στην απέξω Τέντυ????
τυπε εσυ εισαι πιο πολυ στην απεξω απ ολους μας.πως νοιωθεις για αυτο; :S :S :SΤεντυ εισαι μεγαλη αναφτρα μου φαινεται
δεν καταλαβα,θα λειπεις ολη μερα με τους Αλβανους :S :S :S