ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.342
- Πόντοι
- 24.596
ναι τυπε αλλα αυτος μονο τον Καβλαρχη αναφερει :S :S :Sγια σενα δουλευει ενα σιτε ολακερο!
ναι τυπε αλλα αυτος μονο τον Καβλαρχη αναφερει :S :S :Sγια σενα δουλευει ενα σιτε ολακερο!
ναι τυπε αλλα αυτος μονο τον Καβλαρχη αναφερει :S :S :S
Όχι τον κύριο kavlarxi τον ρωτάω για σοβαρά θέματα τη γνώμη του. ήθελα να τον ρωτήσω για τα χρήματα που πρότεινα στον έρωτά μου, αυτός αποκλείεται να δεχτεί... ίσως σε μία άλλη ζωή.
και σκεφτόμουν να πρότεινα το ίδιο στον μπάτσο γείτονα μου, γιατί έχω το κινητό του... αλλά από την άλλη φοβάμαι, μη τα πάρει και αυτός γιατί του έχω ξαναστείλει χρόνια πολλά κτλπ, και έρθει δίπλα, χτυπήσει την πόρτα και με κάνει βούκινο...
οπότε αν όχι και αυτό, 20 του μήνα θα πάω να τα χαλάσω σε ρούχα και παπούτσια.
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΝΩ ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ.
οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε ιδέα ποιος είναι ο Τεντυ στον οποίο αναφέρεστε. και μπερδεύετε όλους τους γκευ μεταξύ τους όπως τη βούρτσα με τη πούτσα.
επίσης έχει σημασία ότι ρωτάω κάτι και δεν απαντάτε.
κατι πρεπει να γινει με το σαιτ.εχουν μαζευτεί πολλοι πουστηδες και λουγκρες και προσπαθουν να ψωνιστουν εδώ μεσα.ξερουν ότι κατά μεγαλο ποσοστο είναι σαιτ αντρικο και κατά κορον μπουρδελιαριδων και αντι να ασχολούμαστε με το αθλημα και με τις γκομενες ασχολούμαστε με τον τεντι και ολους τους πουστηδες που γουσταρουν πουτσα.
Τύπε είμαι σαν την σοκολάτα που λέει στη διαφήμιση "Η πρώτη σου αγάπη κι η παντοτινή"
Τύπε εδώ γράφει ο κάθε προμότορας, ψευτονταβατζάκος της πλάκας κι η κάθε τελειωμένη ψωλαρπάχτρα που χρεώνει σε μια ώρα όσα βγάζουμε σε 1 μήνα....
Και μας πείραξε ο Τέντυ κι ο κάθε Τέντυ δλδ.....
Το σιτε εχει απαξιωθεί από τους προμότορες και τους εξυπνητζηδες.....
δεν εκτιμαει
Πω ρε παίδες, μου έπρηζε τα αρχίδια ένα παιδί στο fb γιατί δεν του μιλάω και τον σβήνω από φίλο και επέμενε. και τώρα με πήρε πολλές κλήσεις ενώ μιλούσα και του γράφω και τον βρίζω... καλά ρε τι παίρνεις 10 φορές.... και μου έστειλε ηχητικό "τράκαρα ρε φίλε, τράκαρα, γάμησε με δεν είμαι καλά θα σε πάρω σε λίγο"
ξέρετε πως νιώθω τώρα? :S
θέλω να ξεράσω.
Μας μπέρδεψες
Τύπε λές να το μετανοιώσει???
Μας μπέρδεψες
πιθανοτατα!
γιατι δεν διωχνεις ετσι τους μυστες που σε στηριζουν
καταρχάς μη λέτε βλακείες... έχουμε φτιάξει μία κλίκα εμείς εδώ.... σαν το survivor και μου είστε όλοι απαραίτητοι
από εκεί και πέρα... όποιος πάρει την ατομική ασυλία βρείτε τα εσείς μεταξύ σας
Γιατί σας μπέρδεψα? :S
Βασικά πρέπει όντως να πάω ψυχολόγο, έχω πολλά νεύρα τελευταία, τσαντίζομαι με το παραμικρό και όλοι μου γράφουν, καλά μη τρελαίνεσαι κουβέντα κάνουμε γαμώτο!!! λέτε να είναι από την έλλειψη πρωτεΐνης?
λέτε να είναι από την έλλειψη πρωτεΐνης?
εγω πιστευω οτι ειναι απο την επιτευξη του στοχου σου τωρα το μυαλο σου σκεφτεται νεα πορνοσεναρια και καταναλωνει ενεργεια!
τι σκεφτεσαι να κανεις τωρα μετα απο την συλλογη καποτων;
ακριβως ρε τυπε! :S :S :SΤύπε εδώ γράφει ο κάθε προμότορας, ψευτονταβατζάκος της πλάκας κι η κάθε τελειωμένη ψωλαρπάχτρα που χρεώνει σε μια ώρα όσα βγάζουμε σε 1 μήνα....
Και μας πείραξε ο Τέντυ κι ο κάθε Τέντυ δλδ.....
Το σιτε εχει απαξιωθεί από τους προμότορες και τους εξυπνητζηδες.....