Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ναι τυπε αλλα αυτος μονο τον Καβλαρχη αναφερει :S :S :S

Όχι τον κύριο kavlarxi τον ρωτάω για σοβαρά θέματα τη γνώμη του. ήθελα να τον ρωτήσω για τα χρήματα που πρότεινα στον έρωτά μου, αυτός αποκλείεται να δεχτεί... :( ίσως σε μία άλλη ζωή.

και σκεφτόμουν να πρότεινα το ίδιο στον μπάτσο γείτονα μου, γιατί έχω το κινητό του... αλλά από την άλλη φοβάμαι, μη τα πάρει και αυτός γιατί του έχω ξαναστείλει χρόνια πολλά κτλπ, και έρθει δίπλα, χτυπήσει την πόρτα και με κάνει βούκινο...

οπότε αν όχι και αυτό, 20 του μήνα θα πάω να τα χαλάσω σε ρούχα και παπούτσια.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.348
Πόντοι
216
Όχι τον κύριο kavlarxi τον ρωτάω για σοβαρά θέματα τη γνώμη του. ήθελα να τον ρωτήσω για τα χρήματα που πρότεινα στον έρωτά μου, αυτός αποκλείεται να δεχτεί... :( ίσως σε μία άλλη ζωή.

και σκεφτόμουν να πρότεινα το ίδιο στον μπάτσο γείτονα μου, γιατί έχω το κινητό του... αλλά από την άλλη φοβάμαι, μη τα πάρει και αυτός γιατί του έχω ξαναστείλει χρόνια πολλά κτλπ, και έρθει δίπλα, χτυπήσει την πόρτα και με κάνει βούκινο...

οπότε αν όχι και αυτό, 20 του μήνα θα πάω να τα χαλάσω σε ρούχα και παπούτσια.

Τέντυ κράτα τα λεφτά σου παιχταρά και κάνε ό,τι ψώνια γουστάρεις με αυτά, αλλά μην τα δώσεις σε κανένα μαλάκα ..... Εκτός και αν είναι για μουνάκι καλό που ξέρει πώς να σε κάνει να λειτουργήσεις κι εσύ όπως πρέπει....  :sunglasses:

ναι τυπε αλλα αυτος μονο τον Καβλαρχη αναφερει :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε είμαι σαν την σοκολάτα που λέει στη διαφήμιση "Η πρώτη σου αγάπη κι η παντοτινή"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΝΩ ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ.

οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε ιδέα ποιος είναι ο Τεντυ στον οποίο αναφέρεστε. και μπερδεύετε όλους τους γκευ μεταξύ τους όπως τη βούρτσα με τη πούτσα.

επίσης έχει σημασία ότι ρωτάω κάτι και δεν απαντάτε.

Tυπε υπαρχει μεγαλη καχυποψια στο site, τα λεω εγω δε μ ακουνε.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.348
Πόντοι
216
κατι πρεπει να γινει με το σαιτ.εχουν μαζευτεί πολλοι πουστηδες και λουγκρες και προσπαθουν να ψωνιστουν εδώ μεσα.ξερουν ότι κατά μεγαλο ποσοστο είναι σαιτ αντρικο και κατά κορον μπουρδελιαριδων και αντι να ασχολούμαστε με το αθλημα και με τις γκομενες ασχολούμαστε με τον τεντι και ολους τους πουστηδες που γουσταρουν πουτσα.

Τύπε εδώ γράφει ο κάθε προμότορας, ψευτονταβατζάκος της πλάκας κι η κάθε τελειωμένη ψωλαρπάχτρα που χρεώνει σε μια ώρα όσα βγάζουμε σε 1 μήνα....

Και μας πείραξε ο Τέντυ κι ο κάθε Τέντυ δλδ.....

Το σιτε εχει απαξιωθεί από τους προμότορες και τους εξυπνητζηδες.....  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Πω ρε παίδες, μου έπρηζε τα αρχίδια ένα παιδί στο fb γιατί δεν του μιλάω και τον σβήνω από φίλο και επέμενε. και τώρα με πήρε πολλές κλήσεις ενώ μιλούσα και του γράφω και τον βρίζω... καλά ρε τι παίρνεις 10 φορές.... και μου έστειλε ηχητικό "τράκαρα ρε φίλε, τράκαρα, γάμησε με δεν είμαι καλά θα σε πάρω σε λίγο"

ξέρετε πως νιώθω τώρα?  :S  :( :( :(

θέλω να ξεράσω.

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Τύπε εδώ γράφει ο κάθε προμότορας, ψευτονταβατζάκος της πλάκας κι η κάθε τελειωμένη ψωλαρπάχτρα που χρεώνει σε μια ώρα όσα βγάζουμε σε 1 μήνα....

Το σιτε εχει απαξιωθεί από τους προμότορες και τους εξυπνητζηδες.....  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:rockon: :rockon: :rockon:

πες τα τυπε

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.348
Πόντοι
216
Πω ρε παίδες, μου έπρηζε τα αρχίδια ένα παιδί στο fb γιατί δεν του μιλάω και τον σβήνω από φίλο και επέμενε. και τώρα με πήρε πολλές κλήσεις ενώ μιλούσα και του γράφω και τον βρίζω... καλά ρε τι παίρνεις 10 φορές.... και μου έστειλε ηχητικό "τράκαρα ρε φίλε, τράκαρα, γάμησε με δεν είμαι καλά θα σε πάρω σε λίγο"

ξέρετε πως νιώθω τώρα?  :S  :( :( :(

θέλω να ξεράσω.

Μας μπέρδεψες  :think: :think: :think:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

καταρχάς μη λέτε βλακείες... έχουμε φτιάξει μία κλίκα εμείς εδώ.... σαν το survivor και μου είστε όλοι απαραίτητοι :cheesy:
από εκεί και πέρα... όποιος πάρει την ατομική ασυλία βρείτε τα εσείς μεταξύ σας :P

Γιατί σας μπέρδεψα?  :S

Βασικά πρέπει όντως να πάω ψυχολόγο, έχω πολλά νεύρα τελευταία, τσαντίζομαι με το παραμικρό και όλοι μου γράφουν, καλά μη τρελαίνεσαι κουβέντα κάνουμε :P γαμώτο!!! λέτε να είναι από την έλλειψη πρωτεΐνης?

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.348
Πόντοι
216
καταρχάς μη λέτε βλακείες... έχουμε φτιάξει μία κλίκα εμείς εδώ.... σαν το survivor και μου είστε όλοι απαραίτητοι :cheesy:
από εκεί και πέρα... όποιος πάρει την ατομική ασυλία βρείτε τα εσείς μεταξύ σας :P

Γιατί σας μπέρδεψα?  :S

Βασικά πρέπει όντως να πάω ψυχολόγο, έχω πολλά νεύρα τελευταία, τσαντίζομαι με το παραμικρό και όλοι μου γράφουν, καλά μη τρελαίνεσαι κουβέντα κάνουμε :P γαμώτο!!! λέτε να είναι από την έλλειψη πρωτεΐνης?

Τέντυ νομίζω πώς πρέπει να πάς με γυναίκα..... Τα επίπεδα δικής σου "πρωτεϊνης" είναι μάλλον πολύ υψηλα!!!

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
λέτε να είναι από την έλλειψη πρωτεΐνης?

εγω πιστευω οτι ειναι απο την επιτευξη του στοχου σου τωρα το μυαλο σου σκεφτεται νεα πορνοσεναρια και καταναλωνει ενεργεια!
τι σκεφτεσαι να κανεις τωρα μετα απο την συλλογη καποτων;

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
εγω πιστευω οτι ειναι απο την επιτευξη του στοχου σου τωρα το μυαλο σου σκεφτεται νεα πορνοσεναρια και καταναλωνει ενεργεια!
τι σκεφτεσαι να κανεις τωρα μετα απο την συλλογη καποτων;

Έχω πολλές ιδέες αλλά αυτή τη στιγμή μιλάω με έναν δάσκαλο kickbox να πάω αύριο πρωί στη σχολή του για μασάζ και τρέμω από την καύλα!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.342
Πόντοι
24.596

ακριβως ρε τυπε! :thumbsup: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom