podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Αχχ αυτά τα εσώρουχα και τα ακόμη πιο κλασσικά λευκά... φοράει κανείς από εδώ τέτοια μήπως?
νασο ο τεντι είναι και κρυβεταιελα ρε Τεντι,μεταξυ μας ειμαστε.σου αφιερωσα κριτικη,ριξε μια ματια :S :S :S
τυπε βλεπεις,παλι στην απεξω ειμαστε, να μας ξεβγαλει με φραγκοδιφραγκα επιπλεον :S :S :S
Γιατί σας έχω ερωτευτεί βρε κύριε Lyko? και να φανταστείτε ότι δεν εννοώ φάση...σεξ. Εννοώ απλά να τον βλέπω για μία ωρίτσα.
[size=16pt]ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ[/size]
κατι πρεπει να γινει με το σαιτ.εχουν μαζευτεί πολλοι πουστηδες και λουγκρες και προσπαθουν να ψωνιστουν εδώ μεσα.ξερουν ότι κατά μεγαλο ποσοστο είναι σαιτ αντρικο και κατά κορον μπουρδελιαριδων και αντι να ασχολούμαστε με το αθλημα και με τις γκομενες ασχολούμαστε με τον τεντι και ολους τους πουστηδες που γουσταρουν πουτσα.
ρε χυσολαγνε πες οτι δεν εισαι ο τεντι-λεμε τωρα-εχει πλεον καμια σημασια :S :S :SΘα μου απαντήσετε επιτέλους? μόλις ετοιμαζόμουν να ξαπλώσω αλλά θα περιμένω. άλλωστε εσείς το ξεκινήσατε αυτό με το Τέντυ κύριε Νάσο, και απλά θέλω να μου λύσετε αυτές τις απορίες.
Επίσης είδα κανείς σας δεν σχολίασε τον τύπο αντρών που με καυλώνει :S
:S :S :S
τυπε τον εχεις αναγκη παραδεξου το
2 τυποι ειχαν ποιοτητατυπε καποιοι οπως ο τεντι εχουν ποιοτητα
θα ελεγε και για λιλα αλλα δεν εχω γνωση για εκεινον
χυσολαγνε μαλακιες ελεγε,σαν οδοντογλυφιδα ειναι :S :S :SΚαι μάλιστα από όλη την κριτική ένα πράγμα κράτησα. εννοώ μου έμεινε... μακάρι να το κρατούσα στα αλήθεια... "χοντρο τον εχεις"
ρε χυσολαγνε πες οτι δεν εισαι ο τεντι-λεμε τωρα-εχει πλεον καμια σημασια :S :S :S
2 τυποι ειχαν ποιοτητα
1.guino
2.pervesexmate
αφηνεις το περιθωριο να γαμησεις γκομεναΤι εννοείτε μεζέ κύριε kavlarxi? όχι...η κοπέλα ήθελε το δικό μου λουκάνικο αλλά δεν...
Αν ήμασταν σε κανα σπίτι, εσείς 3-4 άτομα, εγώ και μία γκόμενα/κοπέλα κάποιου και γινόταν φάση ίσως.... ίσως λέω....να την άφηνα πάνω στην καύλα. αλλά εκεί στα μπαμ μπαμ δεν μου βγήκε όχι
πάντως χάρηκα γιατί γάμαγε ωραία ο φίλος μου, δεν του φαινόταν και ειδικά εκεί λίγο που του χαίδεψα αρχίδια ενώ μπαινόβγαινε μου άρεσε τρελά!!!
γιατι δωρεαν ρε χυσολαγνε :S :S :SΈλα βρε omorfouli τόσα που είναι στη σειρά παρκαρισμένα δεν θα έφταναν τα μπουρδέλα για όλους αυτούς. αφού έχει και σπίτια εκεί ανάμεσα.... μόνο εσείς τα προσέχετε αυτά...
και μάλιστα εκεί που περπατάγαμε... βγαίνει ένας.... με τα σκουπίδια στο χέρι... ακριβώς έτσι... και περπάταγε σαν κυρία!
Λέω πω ρε πούστη μου, κι εγώ εδώ γύρω πρέπει να νοικιάσω κανα σπίτι.
Ρε παίδες, άκουσα και από κριτικές, όπως του κυρίου ΝΑΣΟΥ ότι παίζουν αρκετοί άντρες τσάτσοι... εσείς που τους έχετε ξαναδεί δεν μπορείτε να πείτε καμία κουβέντα για εμένα. ΔΩΡΕΑΝ πείτε θα πηγαίνω, εθελοντικά, να καθαρίζω... και απλά να χαζεύω όσους έρχονται, δεν είναι απαραίτητο να παίρνω και μάτι...
Σας λατρεύω όλους εσάς τους φίλους μου εδώ στο μπου και μερικούς που δεν γράφουν εδώ αλλά μου στέλνουν σε πμ τα καλά τους λόγια.
τυπε προσπαθω,δεν μπορω να το πολεμησω :S :S :SΕσυ Νασακο, καπου εμαθα οτι ενω γαμαγες ειχες στο μυαλο σου τον ποδολαγνο.
Δε θα το ψαξεις καθολου το θεμα? θα το αφησεις ετσι?
μινερβα του στρατου ρε τεντι :S :S :S
Αχχ αυτά τα εσώρουχα και τα ακόμη πιο κλασσικά λευκά... φοράει κανείς από εδώ τέτοια μήπως?
ρε συ ο χυσολαγνος εχει πλακα,ειδες,μαζευτηκε στο θρεντ του κιολας,εδω μπαινουν νταβαδες και γραφουν για λογαριασμο των πουτανων και πουστηδες που το παιζουν γυναικες,αυτος δεν κρυφτηκε :S :S :Sκατι πρεπει να γινει με το σαιτ.εχουν μαζευτεί πολλοι πουστηδες και λουγκρες και προσπαθουν να ψωνιστουν εδώ μεσα.ξερουν ότι κατά μεγαλο ποσοστο είναι σαιτ αντρικο και κατά κορον μπουρδελιαριδων και αντι να ασχολούμαστε με το αθλημα και με τις γκομενες ασχολούμαστε με τον τεντι και ολους τους πουστηδες που γουσταρουν πουτσα.
μην νευριαζεις :S :S :SΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΝΩ ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ.
οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε ιδέα ποιος είναι ο Τεντυ στον οποίο αναφέρεστε. και μπερδεύετε όλους τους γκευ μεταξύ τους όπως τη βούρτσα με τη πούτσα.
επίσης έχει σημασία ότι ρωτάω κάτι και δεν απαντάτε.