Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_omm45rLIqh1u7t769o1_540.jpg

Αχχ αυτά τα εσώρουχα και τα ακόμη πιο κλασσικά λευκά... :erection: φοράει κανείς από εδώ τέτοια μήπως?

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
κατι πρεπει να γινει με το σαιτ.εχουν μαζευτεί πολλοι πουστηδες και λουγκρες και προσπαθουν να ψωνιστουν εδώ μεσα.ξερουν ότι κατά μεγαλο ποσοστο είναι σαιτ αντρικο και κατά κορον μπουρδελιαριδων και αντι να ασχολούμαστε με το αθλημα και με τις γκομενες ασχολούμαστε με τον τεντι και ολους τους πουστηδες που γουσταρουν πουτσα.

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
τυπε βλεπεις,παλι στην απεξω ειμαστε, να μας ξεβγαλει με φραγκοδιφραγκα επιπλεον :S :S :S

ειδες τυπε μου στην απεξω εμεις!!!!

Γιατί σας έχω ερωτευτεί βρε κύριε Lyko? και να φανταστείτε ότι δεν εννοώ φάση...σεξ. Εννοώ απλά να τον βλέπω για μία ωρίτσα.  :hi:

ναι αλλα δεν λεει ρε ποδολαγνε μας ριχνεις

[size=16pt]ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ[/size]

καποιος συναγωνιστης εγινε θυσια για το σιτε!!!!!!!

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
κατι πρεπει να γινει με το σαιτ.εχουν μαζευτεί πολλοι πουστηδες και λουγκρες και προσπαθουν να ψωνιστουν εδώ μεσα.ξερουν ότι κατά μεγαλο ποσοστο είναι σαιτ αντρικο και κατά κορον μπουρδελιαριδων και αντι να ασχολούμαστε με το αθλημα και με τις γκομενες ασχολούμαστε με τον τεντι και ολους τους πουστηδες που γουσταρουν πουτσα.

τυπε καποιοι οπως ο τεντι εχουν ποιοτητα
θα ελεγε και για λιλα αλλα δεν εχω γνωση για εκεινον

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Θα μου απαντήσετε επιτέλους? μόλις ετοιμαζόμουν να ξαπλώσω αλλά θα περιμένω. άλλωστε εσείς το ξεκινήσατε αυτό με το Τέντυ κύριε Νάσο, και απλά θέλω να μου λύσετε αυτές τις απορίες.

Επίσης είδα κανείς σας δεν σχολίασε τον τύπο αντρών που με καυλώνει  :S
ρε χυσολαγνε πες οτι δεν εισαι ο τεντι-λεμε τωρα-εχει πλεον καμια σημασια :think: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Και μάλιστα από όλη την κριτική ένα πράγμα κράτησα. εννοώ μου έμεινε... μακάρι να το κρατούσα στα αλήθεια... "χοντρο τον εχεις"  :hi:
χυσολαγνε μαλακιες ελεγε,σαν οδοντογλυφιδα ειναι :S :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ρε χυσολαγνε πες οτι δεν εισαι ο τεντι-λεμε τωρα-εχει πλεον καμια σημασια :think: :S :S :S

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΝΩ ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ.

οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε ιδέα ποιος είναι ο Τεντυ στον οποίο αναφέρεστε. και μπερδεύετε όλους τους γκευ μεταξύ τους όπως τη βούρτσα με τη πούτσα.

επίσης έχει σημασία ότι ρωτάω κάτι και δεν απαντάτε.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τι εννοείτε μεζέ κύριε kavlarxi? :P όχι...η κοπέλα ήθελε το δικό μου λουκάνικο αλλά δεν... :cheesy:
Αν ήμασταν σε κανα σπίτι, εσείς 3-4 άτομα, εγώ και μία γκόμενα/κοπέλα κάποιου και γινόταν φάση ίσως.... ίσως λέω....να την άφηνα πάνω στην καύλα. αλλά εκεί στα μπαμ μπαμ δεν μου βγήκε όχι :)
πάντως χάρηκα γιατί γάμαγε ωραία ο φίλος μου, δεν του φαινόταν και ειδικά εκεί λίγο που του χαίδεψα αρχίδια ενώ μπαινόβγαινε μου άρεσε τρελά!!!  :erection:
αφηνεις το περιθωριο να γαμησεις γκομενα :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Έλα βρε omorfouli :cheesy: τόσα που είναι στη σειρά παρκαρισμένα δεν θα έφταναν τα μπουρδέλα για όλους αυτούς. αφού έχει και σπίτια εκεί ανάμεσα.... μόνο εσείς τα προσέχετε αυτά...

και μάλιστα εκεί που περπατάγαμε... βγαίνει ένας.... :effemine: με τα σκουπίδια στο χέρι... ακριβώς έτσι... και περπάταγε σαν κυρία! :)
Λέω πω ρε πούστη μου, κι εγώ εδώ γύρω πρέπει να νοικιάσω κανα σπίτι.

Ρε παίδες, άκουσα και από κριτικές, όπως του κυρίου ΝΑΣΟΥ ότι παίζουν αρκετοί άντρες τσάτσοι... εσείς που τους έχετε ξαναδεί δεν μπορείτε να πείτε καμία κουβέντα για εμένα. ΔΩΡΕΑΝ πείτε θα πηγαίνω, εθελοντικά, να καθαρίζω... και απλά να χαζεύω όσους έρχονται, δεν είναι απαραίτητο να παίρνω και μάτι...

Σας λατρεύω όλους εσάς τους φίλους μου εδώ στο μπου και μερικούς που δεν γράφουν εδώ αλλά μου στέλνουν σε πμ τα καλά τους λόγια.
γιατι δωρεαν ρε χυσολαγνε :think: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εσυ Νασακο, καπου εμαθα οτι ενω γαμαγες ειχες στο μυαλο σου τον ποδολαγνο.
Δε θα το ψαξεις καθολου το θεμα? θα το αφησεις ετσι?
τυπε προσπαθω,δεν μπορω να το πολεμησω :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ρε συ ο χυσολαγνος εχει πλακα,ειδες,μαζευτηκε στο θρεντ του κιολας,εδω μπαινουν νταβαδες και γραφουν για λογαριασμο των πουτανων και πουστηδες που το παιζουν γυναικες,αυτος δεν κρυφτηκε :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΝΩ ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ.

οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε ιδέα ποιος είναι ο Τεντυ στον οποίο αναφέρεστε. και μπερδεύετε όλους τους γκευ μεταξύ τους όπως τη βούρτσα με τη πούτσα.

επίσης έχει σημασία ότι ρωτάω κάτι και δεν απαντάτε.
μην νευριαζεις :S :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Νευριάζω!

ένα ένα παίδες...

καταρχάς. αναφορά του gavelos για τα υβριστικά σχόλια και επειδή γράφει άσχετα με το θρεντ θέματα, όπως με έκαναν και εμένα.

δύο... κύριε ΝΑΣΟ θα αρχίσω να μη σας παίρνω στα σοβαρά όπως τους υπόλοιπους...
περιμένω από τα αρσενικά του site να έχουν και αντρική συμπεριφορά. επίσης εγώ δίνω προτεραιότητα στους άντρες που λένε, θα το κάνουμε θα σε πάω σε μπουρδέλο να με πάρεις μάτι, στέλνουν τηλέφωνο, το κανονίζουμε και πάμε.... το τσατ το βαριέμαι.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
εδώ μία φώτο που δείχνει ακριβώς αυτό που γουστάρω.

URL]]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
καταρχην εχει περασει στα ψιλα οτι ο τεντι μπηκε σε μπουρδελο,και πηρε την καποτα take away. :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom