Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
τυπε εχεις αποκτησει σκανδαλωδως την ευνοια του χυσολαγνου  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το έκανα ήδη.
Είχα ερωτευτεί το καλοκαίρι του 2013 έναν, και καθώς τον ενοχλούσα με μηνύματα και τέτοια για να τον ξαναδώ, αυτός όλο και απομακρυνόταν μέχρι το σημείο να με αγνοεί απλά όλα αυτά τα χρόνια. Και αν τον έπαιρνα καμία φορά με απόκρυψη και το σήκωνε, μου ευχόταν να ψοφήσω και το έκλεινε.
τεσπα, επειδή έχω κάνει μεγάλα βήματα, αλλά δεν τον έχω ξεπεράσει και το έχω απωθημένο...

σκέφτηκα να του προτείνω 500€ για να περάσω 1ώρα στο σπίτι του.

του έστειλα πριν λίγο το μήνυμα.
Πιστεύω ότι δεν θα απαντήσει ποτέ, απλά ήθελα να ελπίζω, και δεν είχα κάτι άλλο που να μπορώ να κάνω.

Τέντυ κόψε τις μαλακίες..... και κράτα τα λεφτά σου.... Προτιμότερο είναι να πάρεις ενα call girl τηλέφωνο να της εξηγήσεις πώς δεν έχεις πάει ποτέ με κοπέλα και να προσπαθήσεις να ξεκολλήσεις το μυαλό σου!!!

Μην σπαταλάς τα λεφτά σου σε μαλακίες!!!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656
Το έκανα ήδη.
Είχα ερωτευτεί το καλοκαίρι του 2013 έναν, και καθώς τον ενοχλούσα με μηνύματα και τέτοια για να τον ξαναδώ, αυτός όλο και απομακρυνόταν μέχρι το σημείο να με αγνοεί απλά όλα αυτά τα χρόνια. Και αν τον έπαιρνα καμία φορά με απόκρυψη και το σήκωνε, μου ευχόταν να ψοφήσω και το έκλεινε.
τεσπα, επειδή έχω κάνει μεγάλα βήματα, αλλά δεν τον έχω ξεπεράσει και το έχω απωθημένο...

σκέφτηκα να του προτείνω 500€ για να περάσω 1ώρα στο σπίτι του.

του έστειλα πριν λίγο το μήνυμα.
Πιστεύω ότι δεν θα απαντήσει ποτέ, απλά ήθελα να ελπίζω, και δεν είχα κάτι άλλο που να μπορώ να κάνω.

τυπε καλα σου λεει ο τυπος,μην σπαταλας τα λεφτα σου  :S :S :S
πηγαινε πλατεια βικτωριας,και με 500 ευρω οι προσφυγες θα σε πανε κωλοφερατζα μεχρι το ραμαζανι  :2on1:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
τυπε καλα σου λεει ο τυπος,μην σπαταλας τα λεφτα σου   :S :S :S
πηγαινε πλατεια βικτωριας,και με 500 ευρω οι προσφυγες θα σε πανε κωλοφερατζα μεχρι το ραμαζανι   :2on1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
DSC00570.jpg

ΣΤΕΠ ΚΩ 2008-2009

Και εδώ τα μωράκια τα οποία φρόντιζα, αυτό ήταν το κύριο καθήκον που μας είχε αναθέσει η Λοχαγός... πρώτα φροντίζουμε τα σκυλάκια μας και μετά το ΣΤΕΠ.

DSC00544.jpg

Ο κούκλος μου, το πιο έξυπνο σκυλί που έχω γνωρίσει.

DSC00536.jpg

DSC00593.jpg

Το ζουζούνι που μας έβαλε σε περιπέτειες και το ψάχναμε σε όλο το στρατόπεδο για 2 μέρες.

DSC00592.jpg

Και ο αντράκος μου!

Τον είχα φέρει και Αθήνα στην άδεια μου, με την άδεια της Λοχαγού φυσικά.

DSC00633.jpg

000.jpg

Εδώ ενώ τρώω το κλασικό απογευματινό μου, κεκάκι με γέμιση σοκολάτα Στεργίου.
Η στάση που έχω πάρει, είναι λίγο... :effemine: αλλά οκ.  :grin:

004.jpg

ΥΓ το κινητό ήταν... πάλι καλά που έβγαζε και φωτογραφίες τότε.

Εισαι ψυχουλα.Μια φορα στην μοναδα μου ενας ''βορειοηπειρωτης'' ειχε χτυπησει ενα σκυλο που μας εκανε παρεα στην σκοπια κ στα περιπολα(τι γελιο ο σκυλος...περιμενε να υπογραψουμε στο βιβλιο κ παλι απο διπλα μετα) και τον εκανε μπαουλο ολος ο θαλαμος.
Φορα ''κρανος'' παντα και να κοιταζεις κ την παρτη σου ε? Μην δινεσαι κ σε πιανουν κοροιδο ολοι.Αν δεν μας τρολλαρεις ολους κ επιασες κ μενα μαλακα.

:hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Θα μου απαντήσετε επιτέλους? μόλις ετοιμαζόμουν να ξαπλώσω αλλά θα περιμένω. άλλωστε εσείς το ξεκινήσατε αυτό με το Τέντυ κύριε Νάσο, και απλά θέλω να μου λύσετε αυτές τις απορίες.

Επίσης είδα κανείς σας δεν σχολίασε τον τύπο αντρών που με καυλώνει  :S
ελα ρε Τεντι,μεταξυ μας ειμαστε.σου αφιερωσα κριτικη,ριξε μια ματια :S :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Αλλά πριν ξεκινήσω... να ξέρετε.
1. δεν ξαναγράφω σε θρεντ που δεν έχω ανοίξει εγώ
2. θα κάνω αναφορά όποιον γράφει κάτι που δεν μου αρέσει (εννοείται όχι για εσάς τους γνωστούς)

είδατε το warned... :uglystupid:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[size=16pt]ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ[/size]

Πέρασα πολύ ωραία σήμερα!!! Μία ακόμη φαντασίωση μου πραγματοποιήθηκε χάρη στον φίλο μου τον Χ από εδώ (δεν θέλει να αναφέρω το όνομά του)

street01.jpg
street02.jpg

street04.jpg
street05.jpg

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Θα μπορούσα να πω και δεύτερη φαντασίωση έγινε πραγματικότητα αλλά δεν θα το πω, γιατί αυτό το έχω ξανακάνει στο παρελθόν... :erection:

condom01.jpg
condom02.jpg

condom03.jpg
condom04.jpg

Κατευθείαν από το μπουρδέλο στο σπίτι μου. Το επεξεργάστηκα, το άδειασα στο σώμα μου, μύριζε αυτή την πανέμορφη κλασική μυρωδιά που έχουν τα χύσια από το προφυλακτικό, τα πασάλειψα πάνω μου και μαλακίστηκα με τα χύσια του φίλου στα χέρια μου σαν λιπαντικό.  :wanker:

Εύχομαι να είναι μόνο η αρχή και να μπορέσω να κάνω το ίδιο και με τα χύσια άλλων από εδώ μέσα, όπως και το να σας πάρω και εσάς μάτι όσο γαμάτε σε μπουρδέλο.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Εισαι ψυχουλα.Μια φορα στην μοναδα μου ενας ''βορειοηπειρωτης'' ειχε χτυπησει ενα σκυλο που μας εκανε παρεα στην σκοπια κ στα περιπολα(τι γελιο ο σκυλος...περιμενε να υπογραψουμε στο βιβλιο κ παλι απο διπλα μετα) και τον εκανε μπαουλο ολος ο θαλαμος.
Φορα ''κρανος'' παντα και να κοιταζεις κ την παρτη σου ε? Μην δινεσαι κ σε πιανουν κοροιδο ολοι.Αν δεν μας τρολλαρεις ολους κ επιασες κ μενα μαλακα.

:hi:

χεχε δεν τρολάρω γίγαντα μου, και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. :) άλλωστε όποιος θέλει μπορεί να με γνωρίσει από κοντά.
κράνος δεν φοράω ποτέ εγώ γιατί δεν ....  :zfuck: εγώ, αλλά δίνω πάντα στον άλλο να φορέσει.  :hi:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
[size=16pt]ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ[/size]

Πέρασα πολύ ωραία σήμερα!!! Μία ακόμη φαντασίωση μου πραγματοποιήθηκε χάρη στον φίλο μου τον Χ από εδώ (δεν θέλει να αναφέρω το όνομά του)

street01.jpg
street02.jpg

street04.jpg
street05.jpg

Ελα ρε Τέντυ γίγαντα , πήρες μεζέ κι εσύ από το μουνέτο που καβάλησε ο συναγωνιστής????  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τεντυ κρυβε καμια πινακιδα αυτοκινητου απο τετοια μερη, μπορει να καψεις κανεναν συναγωνιστη  :S :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ελα ρε Τέντυ γίγαντα , πήρες μεζέ κι εσύ από το μουνέτο που καβάλησε ο συναγωνιστής????  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Τι εννοείτε μεζέ κύριε kavlarxi? :P όχι...η κοπέλα ήθελε το δικό μου λουκάνικο αλλά δεν... :cheesy:
Αν ήμασταν σε κανα σπίτι, εσείς 3-4 άτομα, εγώ και μία γκόμενα/κοπέλα κάποιου και γινόταν φάση ίσως.... ίσως λέω....να την άφηνα πάνω στην καύλα. αλλά εκεί στα μπαμ μπαμ δεν μου βγήκε όχι :)
πάντως χάρηκα γιατί γάμαγε ωραία ο φίλος μου, δεν του φαινόταν και ειδικά εκεί λίγο που του χαίδεψα αρχίδια ενώ μπαινόβγαινε μου άρεσε τρελά!!!  :erection:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τεντυ κρυβε καμια πινακιδα αυτοκινητου απο τετοια μερη, μπορει να καψεις κανεναν συναγωνιστη  :S :S :S

Έλα βρε omorfouli :cheesy: τόσα που είναι στη σειρά παρκαρισμένα δεν θα έφταναν τα μπουρδέλα για όλους αυτούς. αφού έχει και σπίτια εκεί ανάμεσα.... μόνο εσείς τα προσέχετε αυτά...

και μάλιστα εκεί που περπατάγαμε... βγαίνει ένας.... :effemine: με τα σκουπίδια στο χέρι... ακριβώς έτσι... και περπάταγε σαν κυρία! :)
Λέω πω ρε πούστη μου, κι εγώ εδώ γύρω πρέπει να νοικιάσω κανα σπίτι.

Ρε παίδες, άκουσα και από κριτικές, όπως του κυρίου ΝΑΣΟΥ ότι παίζουν αρκετοί άντρες τσάτσοι... εσείς που τους έχετε ξαναδεί δεν μπορείτε να πείτε καμία κουβέντα για εμένα. ΔΩΡΕΑΝ πείτε θα πηγαίνω, εθελοντικά, να καθαρίζω... και απλά να χαζεύω όσους έρχονται, δεν είναι απαραίτητο να παίρνω και μάτι...

Σας λατρεύω όλους εσάς τους φίλους μου εδώ στο μπου και μερικούς που δεν γράφουν εδώ αλλά μου στέλνουν σε πμ τα καλά τους λόγια.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.992
Πόντοι
6.256
τυπε βλεπεις,παλι στην απεξω ειμαστε, να μας ξεβγαλει με φραγκοδιφραγκα επιπλεον :S :S :S
Εσυ Νασακο, καπου εμαθα οτι ενω γαμαγες ειχες στο μυαλο σου τον ποδολαγνο.
Δε θα το ψαξεις καθολου το θεμα? θα το αφησεις ετσι?

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Εσυ Νασακο, καπου εμαθα οτι ενω γαμαγες ειχες στο μυαλο σου τον ποδολαγνο.
Δε θα το ψαξεις καθολου το θεμα? θα το αφησεις ετσι?

Γιατί έχω πει ότι γουστάρω να παίρνω μάτι άντρακλες να γαμάνε όπως και να τους παίρνω την καπότα με τα χύσια και να τα τρώω από το να πάνε πεταμένα...
Δεν χρειάζεται ψάξιμο... λίγο μυαλό χρειάζεται...αλλά σε πολλούς λείπει.  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom